Cum să dezactivați managementul performanței iphone

Pentru a preveni pierderea de putere datorită unei baterii iPhone degradate, iOS gestionează automat și reduce diferitele efecte cum ar fi performanța, volumul difuzorului și blițul camerei. Acest lucru ajută la prevenirea închiderilor neașteptate. La sfârșitul anului 2017, un utilizator iPhone a descoperit că înlocuirea bateriei restabilește performanța regulată și a existat o indignare, rezultând Apple eliberând o declarație. După aceea, Apple a adăugat opțiunea de a dezactiva managementul performanței.

Pași

  1. Imagine intitulată Dezactivează gestionarea performanței iPhone Pasul 1
1. Asigurați-vă că dispozitivul dvs. acceptă gestionarea performanței. Managementul performanței se aplică numai dispozitivului iPhone 6 și mai târziu. Cele mai noi dispozitive ale Apple nu oferă acest lucru, deoarece există sisteme mai eficiente de conservare a bateriei.
  • Imagine intitulată Dezactivează gestionarea performanței iPhone Pasul 2
    2
    Actualizați iPhone-ul la iOS 11.3 sau mai noi. Apple a introdus capacitatea de a dezactiva managementul performanței și de a vizualiza sănătatea bateriei în iOS 11.3. Prin urmare, trebuie să vă actualizați dispozitivul la iOS 11.3 sau o versiune mai nouă.
  • Imagine intitulată Dezactivează gestionarea performanței iPhone Pasul 3
    3. Deschideți setările
    Imagine intitulată iPhonesettingsappicon.jpg
    aplicație. Accesați ecranul de pornire al iPhone-ului și atingeți pictograma Gri Gear cu eticheta "Setări" direct sub pictograma. Este adesea pe ecranul din stânga (primul), astfel încât glisați spre dreapta până când îl identificați.
  • Imagine intitulată Dezactivează gestionarea performanței iPhone Pasul 4
    4. Apăsați pe Baterie secțiune.
  • Derulați în jos dacă nu vedeți acest lucru.
  • Imagine intitulată Dezactivează gestionarea performanței iPhone Pasul 5
    5. Atingeți Sănătatea bateriei (beta).
  • Imagine intitulată Dezactivează gestionarea performanței iPhone Pasul 6
    6. Verificați dacă se aplică managementul performanței. Uită-te sub "Capacitatea de performanță maximă" listare. Dacă managementul performanței a fost activat pe iPhone, veți vedea un mesaj care citește: Acest iPhone a experimentat o oprire neașteptată, deoarece bateria nu a reușit să livreze puterea de vârf necesară. Managementul performanței a fost aplicat pentru a împiedica acest lucru să se întâmple din nou. Dezactivați ..
  • Imagine intitulată Dezactivează gestionarea performanței iPhone Pasul 7
    7. Apasă pe "Dezactivați..." legătură. Rețineți că managementul performanței nu poate fi reactivat după ce îl dezactivați. Nu vă faceți griji, deși - dacă iPhone-ul dvs. experimentează o oprire neașteptată, se va întoarce automat (și îl puteți dezactiva din nou).
  • Imagine intitulată Dezactivează gestionarea performanței iPhone Pasul 8
    8. Explorați opțiunile de înlocuire a bateriei. Dacă vedeți un mesaj care explică faptul că bateria dvs. a degradat sau se confruntă cu probleme, Apple recomandă înlocuirea acestuia. Înlocuirea oficială a bateriei au fost actualizate până la sfârșitul anului 2018.
  • sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar