Cum să accesați managementul discului în windows

Thiste parere Cum să accesați instrumentul de gestionare a discurilor în Windows 10.Puteți utiliza instrumentul de gestionare a discului pentru a forma sau Partiționați orice unitate conectat la computerul dvs.

Pași

  1. Imagine intitulată Access Management Disk în Windows Pasul 1
1. Deschidere deschisă
Imagine intitulată WindowsStart.jpg
.Faceți clic pe sigla Windows din colțul din stânga jos din bara de activități.Aceasta deschide meniul de pornire Windows.
  • Imagine intitulată Access Disk Management în Windows Pasul 2
    2. Tip Panou de control.Acest lucru caută și afișează toate aplicațiile care se potrivesc cu ceea ce tastați.
  • Imagine intitulată Access Disk Management în Windows Pasul 3
    3. Faceți clic pe pictograma panoului de control.Este aplicația care are o pictogramă care seamănă cu un panou albastru cu grafice și controale pe ea.
  • Imagine intitulată Access Disk Management în Windows Pasul 4
    4. Clic Sistem și securitate.Este prima opțiune din panoul de control.În textul verde îndrăzneț lângă pictograma care seamănă cu un scut.
  • Imagine intitulată Access Management Disk în Windows Pasul 5
    5. Clic Instrumente administrative.Este textul verde din partea de jos a "Sistem și securitate" meniul.Este lângă o pictogramă care seamănă cu un ecran în fața unei unelte.
  • Imagine intitulată Access Management Disk în Windows Pasul 6
    6. Dublu click Managementul calculatorului.Este aproape de partea de sus a "Instrumente administrative" meniul.Este lângă o pictogramă cu ecranul unui computer.
  • Imagine intitulată Access Management Disk în Windows Pasul 7
    7. Clic Gestionarea discurilor.Este în bara laterală spre dreapta.Toate unitățile de pe computer sunt enumerate sub "Volum" Câmp în panoul central al ferestrei de gestionare a computerului.
  • Faceți clic dreapta pe o unitate pentru a afișa un meniu drop-down cu opțiuni suplimentare de antrenare.Puteți să formați, să extindeți, să se amestece sau să ștergeți un volum sau să modificați litera sau calea unității.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar