Cum se evaluează munca în echipă într-o afacere

Angajații afacerii dvs. sunt ca o echipă - dacă sunt dispuși să lucreze împreună, mai degrabă decât unul împotriva celuilalt, afacerea dvs. este mai probabil să reușească. Evaluarea muncii în echipă, munca în echipă a afacerii dvs. înseamnă găsirea problemelor existente în comunicare și fluxul de lucru și soluționarea acestora cât mai repede posibil. Începeți evaluarea muncii în echipă a angajaților afacerii dvs. de astăzi. Veți găsi instrucțiuni detaliate mai jos, împreună cu unele sugestii pentru recalificarea vânzătorilor, după cum este necesar.

Pași

  1. Imagine intitulată Foster înțelegerea reciprocă cu partenerul dvs. Pasul 16
1. Începeți cu elementele de bază. A evalua Care sunt așteptările dvs. și ce sunt cerințele dvs. Poate fi orice număr de obiective valoroase, cum ar fi realizarea proceselor interne, creșterea vânzărilor, reducerea Furnizarea personalului și îmbunătățind moralul personalului dvs. S-ar putea include, de asemenea, făcând compania dvs. mai bine cunoscută pe piață prin dezvoltarea unei echipe eficiente și profesionale. Notați toate ideile - în timp ce sunteți necommittal, nu judecați sau râde de sugestii.
  • Imaginea intitulată Evaluează lucrul în echipă într-o afacere Pasul 2
    2. Păstrați o listă de verificare confidențială a considerentelor dvs. de modificări, în acest stadiu pentru a vedea dacă există modalități de îmbunătățire a proceselor, după cum este necesar, cum ar fi să găsiți modalități de implementare a tehnologiilor mai bune. Mai târziu, luați în considerare diferitele moduri în care simțiți că ați putea implementa unele dintre aceste idei. Consultați-le după ce luați pașii următori.

    Fi pragmatic Deci, dacă, în mod ideal, echipa funcționează bine deja, clienții sunt fericiți și nu există probleme evidente, atunci nu există nici un motiv real să se schimbe de dragul schimbării.
  • Imaginea intitulată Evaluați lucrul în echipă într-o etapă de afaceri 3
    3. Discutați cu membrii echipei (1) ca grup, iar apoi (2) ca indivizi să-și afle sentimentele, preocupările, goluri și ambiții despre progresul lor și obstacolele lor în locuri de muncă și roluri, în mediul lor de lucru și experiențele lor.
  • Imaginea intitulată Evaluează lucrul în echipă într-o etapă de afaceri 4
    4. Identificați oricare "Subteran" Probleme pe care nu le-ați putea fi le-ați spus. Dacă simțiți că nu aparent nu li sa spus povestea completă, atunci reveniți pentru a întâlni membrii personalului individual pentru opiniile lor, o abordare de exemplu ar putea fi: "Mi sa spus că ar putea fi o problemă cu software-ul de control al stocurilor, a provocat acest lucru dureri de cap?". Dacă răspunsul este similar cu: "Software-ul este bine, dar oamenii nu intră în dreptul de date!" -- Apoi ați descoperit că există o problemă, precum și în cazul în care este necesară o problemă - astfel de re-instruire și controlul calității datelor.
  • Imaginea intitulată Evaluați lucrul în echipă într-o afacere Pasul 5
    5
    Asculta cu grija. Uneori puteți citi între liniile atunci când un angajat încearcă să rămână "diplomatic" despre ceva din teama de recriminare sau chiar de a-și pierde poziția.
  • Imaginea intitulată Evaluează lucrul în echipă într-o etapă de afaceri 6
    6. Identificați provocările cu care se confruntă angajații. Pot fi mulți factori evidenți, dar și cei foarte subtili. Și să fie conștienți de faptul că, în timp ce unele probleme sunt susceptibile de a fi în cadrul companiei, altele sunt susceptibile de a avea loc în viața privată a angajatului și au un a "spillover" Efectul la locul de muncă, fiind obosit, iritabil sau preocupat. Probleme interne comune pot fi: Politica de birou cu bârfă, Cunoștințe de produse scăzute sau învechite sau ale companiei, scăzute sau sărace "Îngrijirea clienților și manipularea corespunzătoare" abilități sau experiență, sisteme vechi sau învechite și hardware, echipamente de service defectuoase sau stocuri de vânzări și linii slabe de comunicare sau lipsă de informații necesare / utile.
  • Pentru cunoștințele reduse de produse, organizați o formare de produse seminar. Dacă vindeți produse, mulți producători și furnizori vor fi dispuși să găzduiască o astfel de pregătire gratuită dacă va consolida relația de afaceri reciproc avantajoasă.
  • Pentru politici de birou, Acesta este cel mai greu element al relațiilor la locul de muncă pentru a face față. Cele mai dăunătoare modalități pe care un angajat le poate dăuna altora este prin utilizarea foarte "moale" acțiuni negative sau omisiuni cu scopul de a face lucrurile dificile pentru alți membri ai echipei. Pentru persoana sau oamenii de la capătul de primire a comportamentului obstructiv sau dificil, le poate conduce în cele din urmă la frustrare extremă și chiar îi determină să înceapă să caute în altă parte pentru muncă. Într-un astfel de caz, este mai bine să separe membrii echipei relevante, astfel încât să nu se afle în același mediu - dacă acest lucru nu este posibil, să se ocupe direct de sursa problemelor și să vadă dacă consiliere, recalificarea sau avertismentul sunt răspunsuri adecvate. Dacă compania dvs. nu are deja un cod de conduită, acum este momentul să se dezvolte unu - într-adevăr, procesul de dezvoltare poate fi o experiență cathartică pentru personalul care îl consideră o oportunitate de a explora modalități de prevenire și de acord cu comportamente obstructive. Politica Office este ceva ce este mai bine să acționați cât mai repede posibil, deoarece este extrem de contagioasă.
  • Pentru noii angajați sau pentru cei care au un nivel scăzut de competențe, cum ar fi lent pentru a procesa citate sau pentru a returna apeluri, sau pentru cei care au un serviciu de serviciu cu clienții abrazivi, organizează întâlniri de formare. Alegeți formarea care conține activități frecvente de joc care pot fi unu-la-unu sau într-un mediu de grup. Joc de rol va ajuta pe cei participanți să învețe noi modalități de abordare a lucrurilor pe care le găsesc o provocare. Dacă este posibil, atribuiți membrilor mai puțin experimentați să lucreze cu un partener mai experimentat, astfel încât cunoașterea unuia să fie transferată pe cealaltă.
  • Pentru problemele personale în afara mediului de lucru, există foarte puține lucruri care le pot face față în afară de oferirea de servicii pe care compania dvs. o are deja în vigoare, cum ar fi consilierii de asistență a angajaților. Cel mai bine este să sprijiniți lucrătorii care se confruntă cu dificultăți cât mai mult posibil și să găsească modalități de a-și face orele de lucru mai flexibile pentru a reduce tulpina la domiciliu și la locul de muncă. Un membru al personalului care este dat flexibilitate și sprijinul pentru a trece prin etapele inițiale ale activității va fi loial și greu de lucru atunci când se întorc din nou în picioare.
  • Imaginea intitulată Evaluează lucrul în echipă într-o etapă de afaceri 7
    7. Să ia o oportunitate obișnuită de a verifica dacă sunt utilizate procedurile și sistemele existente și că acestea funcționează de fapt. Uneori, sistemele pot fi în vigoare, dar nu funcționează - astfel încât membrii echipei să lucreze în jurul lor, mai degrabă decât "face un tam-tam" la management. Cu toate acestea, acest lucru poate reduce productivitatea masiv și va crește nivelurile de frustrare (ingeniozitate, bunăvoința echipei și inventivitatea poate fi luată până acum). Pentru comunicațiile defectuoase sau sistemele operaționale care pot împiedica lucrătorii să-și facă treaba sau, cel puțin să le împiedice să-și facă treaba cu entuziasm, astfel de probleme sunt cele mai bine fixate cât mai curând posibil.
  • Dacă nu arată ca hardware-ul este la vina, cereți membrilor echipei în mod individual, ce preocupări au despre sistem sau de ce comunicare nu curge liber. Acest lucru ar putea chiar să fie acela de a le lua în afara locului la o cafenea locală sau un alt teritoriu neutru pentru a cere discret.
  • Imaginea intitulată Evaluează lucrul în echipă într-o etapă de afaceri 8
    8. Investiți în îmbunătățirea structurii clădirii și a echipamentelor. Coridoarele mici și facilitățile de îmbătrânire pot fi o scurgere pe moralul echipei, precum și de frustrarea și întoarcerea clienților. În timp ce acest lucru nu pare a fi o prioritate, banii sunt cheltuiți bine - un cost mic pentru a repara o mică problemă este mai bună decât un cost imens fixând o problemă imensă.
  • Verificați ergonomia tuturor stațiilor și spațiilor de lucru.
  • Verificați interacțiunile dintre personal și clienți. Sunt interacțiunile ajutate sau împiedicate de mobilier, contoare, layout de construcție etc.?
  • Imaginea intitulată Evaluează lucrul în echipă într-o etapă de afaceri 9
    9. Instalați un sistem pentru membrii personalului pentru a face sugestii corecte sau comentarii. Orice sugestie (cum ar fi o cerere de renovare, o idee de design sau altceva) ar trebui să aibă feedback dacă este posibil să acționeze sau nu. Încurajați sugestiile echipei, precum și sugestiile individuale, deoarece acestea pot indica discuții anterioare și compromiterea că poate fi un rezultat bun pentru afacerea dvs.
  • Firește, din diverse motive, nu este întotdeauna posibilă implementarea tuturor ideilor. Dar oferind feedback înseamnă că, în primul rând, ascultați, poate fi abordat cu idei și răspunzând că vă demonstrați deschiderea - aceasta arată, de asemenea, că sistemul trebuie utilizat în termeni echitabili. Și ați putea fi în măsură să implementați o versiune modificată a oricărei sugestii, mai degrabă decât nu faceți nimic deloc.
  • Imaginea intitulată Evaluează lucrul în echipă într-o etapă de afaceri 10
    10. Consultați, consultați, consultați. Consultați clienții ori de câte ori este posibil, indiferent dacă aveți o metodă online sau de altă natură, sau dacă nu le obligă în mod direct. Consultați cu diverși lideri de echipă și cu membrii echipei. Consultați cu consilierii independenți, cum ar fi contabilul dvs., mentorul de dezvoltare a afacerilor sau alți oameni familiarizați cu managementul afacerilor. Obținerea feedbackului de la toată lumea este o măsură importantă a muncii dvs. în echipă ca o întreagă și direcția generală de afaceri. Deși este imposibil să vă mulțumiți pe toți, acesta este cel mai bun mod de a găsi noi idei și soluții noi.
  • Imaginea numită Fii ca Davey Havok Pasul 7
    11. Reveniți la informațiile dvs. noi descoperite și comparați-le cu așteptările originale prezentate în pasul inițial. Este foarte probabil ca vechile dvs. așteptări să nu mai fie relevante, dar puteți vedea câteva paralele. Acest lucru este cel mai util ca un manager să știe exact cât de bine au știut membrii echipei, personalul și compania înainte de a se uita mai aproape.
  • Imaginea intitulată Evaluați lucrul în echipă într-o etapă de afaceri 12
    12. Efectuați modificări după cum este necesar și continuați să monitorizați. Poate că, în mod surprinzător, majoritatea metodelor de lucru în echipă se încadrează pur și simplu pentru că nu există urmând, conducere și / sau monitorizare pentru a vă asigura că se întâmplă și că funcționează și ea ar trebui. Este posibil să fie necesar să creați o poziție pentru o persoană care să fie responsabilă pentru acest lucru dacă nu puteți păstra contactul direct. O astfel de persoană poate acționa ca o mișcare între dvs. și poate păstra toți membrii echipei actualizate cu privire la întâmplările de conducere în timp ce aduceți probleme de echipă pentru dvs. direct.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Pentru un manager, există două extreme pentru a evita. Unul trebuie să fie atât de îndepărtat sau "ia-ti mainile" că nu este întotdeauna posibil să afli orice probleme, deoarece informațiile nu se filtrează întotdeauna. Celălalt este așa în mijlocul lucrurilor, astfel încât nu este întotdeauna posibil să fie imparțial sau neinvins emoțional. Pentru acest ultim caz, se recomandă utilizarea unui alt manager pentru a supraveghea sau a fi implicat în formare.

    Avertizări

    Ai grijă "permițând" oameni. Aceasta înseamnă doar vorbirea cu ei pentru a le permite să continue, dar fără a face nimic pentru a rezolva problema. Aceasta este o metodă comună folosită de mulți oameni cu ideea că îi permite să-și exprime sentimentele vor rezolva problema. Poate ajuta în ceea ce privește ventilarea, dar nu rezolvă problema pe cont propriu. La sfârșitul zilei, angajatul dvs. este probabil să experimenteze o arsură mentală și pur și simplu să nu discute despre problemele lor.
  • Destul de des nu este posibil să re-treaba niciun membru al echipei care simte că are dreptul să lucreze așa cum consideră potrivit, indiferent de ceea ce clientul sau alți colaboratori se simt. Dacă nu este posibil să încurajați îmbunătățirea, vedeți ce domenii ale acestui membru al echipei ar putea să lucreze într-un rol din spate sau dacă sunt într-adevăr o persoană care vrea să fie în slujba lor așa cum este.
  • Mergând sub acoperire, folosind a "cârtiță", Clienții falși sau orice operațiune ascunsă și agenți secreți reprezintă un risc considerabil într-un mediu mic al companiei, deoarece poate alieniza membrii personalului descoperit odată. Cu toate acestea, uneori este singura modalitate de a obține o înțelegere autentică, nereușită. Utilizați-l doar ca o ultimă soluție, deoarece este mai des decât nu este fiabilă dacă un membru al personalului antagonist descrie un personaj fals pentru a "scapă de radar".
  • Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Notebook sau document Word pentru a vă nota obiectivele și pentru comparație
    • Timpul rezervat pentru discuții, consultare și revizuire
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar