Cum să cumpărați o casă în suedia

Indiferent dacă vă deplasați în Suedia sau doriți doar o casă de vacanță într-o altă țară, există multe opțiuni pentru imobiliare în Suedia. Vă puteți bucura de orașe moderne precum Stockholm sau frumosul din mediul rural. Înainte de a cumpăra, trebuie totuși să găsiți locul potrivit și să navigați în procesul de obținere a unei finanțări adecvate pentru achiziția dvs. Dacă câștigați licitația pentru casa pe care o doriți, atunci vă puteți muta oficial și începeți să vă bucurați de noua dvs. casă.

Pași

Metoda 1 din 3:
Căutarea de proprietăți
  1. Imagine intitulată Cumpărați o casă în Suedia Pasul 1
1. Creați o listă cu ceea ce căutați într-o casă. Înainte de a începe chiar să căutați, este util să știți că doriți dintr-o casă. Există multe lucruri de luat în considerare, cum ar fi prețul, locația, dimensiunea, impozitele, apropierea de munca dvs. și alte criterii. Decideți ce dorințe și nevoile dvs. sunt astfel încât să puteți căuta case care le corespund.
  • Luați în considerare nevoile dvs. De exemplu, dacă aveți 4 copii, o casă de 2 dormitoare nu este suficient spațiu. Căutați case care vă pot potrivi familiei.
  • Luați în considerare tipul de locație dorită. Ați prefera o casă într-un centru de oraș sau un loc cu mai mult spațiu și natură?
  • Aveți întotdeauna un buget în minte atunci când începeți să căutați și să vă lipiți. Acest lucru vă împiedică să depășiți și să vă copleșiți de o plată ipotecară considerabilă.
  • Imagine intitulată Cumpărați o casă în Suedia Pasul 2
    2. Răsfoiți site-urile imobiliare suedeze pentru afișări în zona dorită. Există o serie de site-uri imobiliare suedeze care vor afișa o multitudine de liste din toată țara. Căutați câteva site-uri diferite, astfel încât să puteți compara prețurile și serviciile. Apoi căutați listări în zonele care vă interesează pentru a vă restrânge opțiunile.
  • Multe dintre aceste site-uri au probabil o opțiune de traducere în limba engleză sau o altă limbă. Cu toate acestea, căutarea imobiliară poate fi mult mai ușoară dacă puteți vorbi suedez.
  • Dacă preferați, puteți contacta și birourile imobiliare suedeze direct. Încercați să găsiți unul care operează în zona dorită.
  • Imagine intitulată Cumpărați o casă în Suedia Pasul 3
    3. Căutați listele internaționale pe site-urile imobiliare din țara dvs. Pe lângă site-urile suedeze, site-urile generale precum Realtor sau Zillow au și listele internaționale. Introduceți "Suedia" în bara de căutare pentru a vedea posibile înregistrări sau introduceți orașul specific în care doriți să locuiți. Comparați aceste opțiuni cu site-urile suedeze pentru a vedea care are cele mai bune opțiuni.
  • Amintiți-vă că site-urile generale nu pot avea cât mai multe înregistrări ca un sit suedez specializat.
  • Imagine intitulată Cumpărați o casă în Suedia Pasul 4
    4. Faceți o listă de case care îndeplinesc criteriile dvs. În timpul navigării pe listă imobiliară, probabil veți întâlni numeroase proprietăți pe care le doriți. Luați în considerare cât de bine fiecare întâlnește lista dvs. de nevoi. Marcați toate casele potrivite utilizând caracteristica de salvare a site-ului sau faceți o foaie de calcul cu toate opțiunile.
  • Amintiți-vă să vă păstrați bugetul în minte în timp ce căutați. Dacă găsiți o casă minunată, dar este departe de bugetul dvs., rezistă tentației de a depăși. S-ar putea, totuși, să vă dați seama că bugetul dvs. este prea mic pentru ceea ce doriți, deci este posibil să vă ajustați așteptările.
  • Imagine intitulată Cumpărați o casă în Suedia Pasul 5
    5. Găsiți datele vizionărilor publice pentru fiecare proprietate. Suedia, de obicei, nu face vizionări private pentru achizițiile de case. În schimb, casele deschise publice sunt obișnuite. Rețineți data vizualizării pentru fiecare casă care vă interesează, astfel încât să nu pierdeți data.
  • Data de vizionare ar putea fi listată pe site-ul web care publică casa. În caz contrar, puteți contacta agenția imobiliară care listă casa pentru informații.
  • Dacă trebuie să călătoriți în Suedia pentru a vizualiza proprietățile, asigurați-vă că ați făcut toate plățile dvs. de călătorie și locuință înainte de timp. Găsirea casei potrivite și în mișcare ar putea dura ceva timp.
  • Vizualizările private primesc un pic mai popular în Suedia, totuși. Puteți contacta biroul imobiliar listarea casei pentru a vedea dacă acestea fac vizionări private.
  • Imagine intitulată Cumpărați o casă în Suedia Pasul 6
    6. Verificați dacă veți fi într-o asociație de locuințe dacă cumpărați o anumită casă. Multe comunități din Suedia au asociații de locuințe, similare cu COOP-urile din alte țări. Aceste asociații stabilesc anumite reguli și taxe pentru a trăi în comunitate. Dacă doriți să evitați asociațiile de locuințe, atunci verificați dacă există casete care vă interesează fac parte dintr-una. Traversați-le de pe lista dvs. dacă nu doriți să trăiți într-o asociație.
  • Există câteva avantaje pentru a trăi într-o asociere pe care ar trebui să o luați în considerare. Asociațiile gestionează de obicei întreținerea, securitatea și alte îmbunătățiri ale comunității. Acestea pot fi avantaje puternice.
  • Imagine intitulată Cumpărați o casă în Suedia Pasul 7
    7. Închiriați un agent imobiliar pentru a face mai ușor procesul de căutare. Dacă vă simțiți copleșiți de procesul de vânătoare de casă, luați în considerare angajarea unui agent imobiliar pentru a lucra cu dvs. Un agent poate face legiul prin căutarea de proprietăți care se potrivesc cu criteriile dvs. și le-au prezentat. Acest lucru poate face procesul mult mai ușor, mai ales dacă încercați să căutați imobiliare dintr-o altă țară.
  • Agenții de obicei plătiți de obicei la comisie, adică nu trebuie să le plătiți până când achiziționați o casă.
  • O comisie agent de cumpărare este adesea de 2-3% din prețul de vânzare. În funcție de prețul casei, aceasta poate fi o taxă semnificativă.
  • Metoda 2 din 3:
    Finanțarea casei
    1. Imagine intitulată Cumpărați o casă în Suedia Pasul 8
    1. Economisiți cel puțin 15% din costul casei pentru o plată în avans. Înainte de a începe vizualizarea caselor, asigurați-vă că economiile dvs. sunt în ordine. Veți avea nevoie de aproximativ 15% din valoarea casei pentru o plată ipotecară în avans. Dacă nu aveți o mulțime de economii, dezvoltați un plan de economii pentru a pune deoparte unele dintre veniturile dvs. în fiecare lună. Lăsați acele economii să crească până când nu aveți suficient pentru o plată în avans.
    • Plata în avans poate fi o sumă mare. Dacă casa pe care o doriți este evaluată la 200.000 de dolari, o plată de 15% în jos ar fi de 30.000 de dolari. Acest lucru poate dura ceva timp pentru a salva, astfel încât să dezvolte un plan de finanțe de îndată ce începeți să luați în considerare cumpărarea de proprietăți.
    • Pentru economii suplimentare, puneți-vă banii într-un cont cu randament ridicat pentru a câștiga mai mult interes și pentru a vă dezvolta banii mai repede.
    • Suma plății în avans poate varia în funcție de împrumut, dar 10-20% este normală.
  • Imagine intitulată Cumpărați o casă în Suedia Pasul 9
    2. Aplicați pentru un personnummer sau un număr de identitate personală. Un personal este ca un număr de securitate socială în Suedia. Toți cetățenii și locuitorii suedezi au nevoie de unul, iar numărul este necesar pentru aproape toate activitățile financiare - obținerea unui loc de muncă, deschiderea unui cont bancar și solicitați un împrumut. Pentru a obține unul, solicitați o viză pentru a rămâne în Suedia pe termen lung. Când ajungeți, veți primi un personal în momentul verificării vizei dvs.
  • Procesul de viză poate dura câteva săptămâni, astfel încât să depună cererea dvs. cu mult înainte de a vizita Suedia sau pentru a solicita o ipotecă.
  • Imagine intitulată Cumpărați o casă în Suedia Pasul 10
    3. Utilizați site-urile de comparație pentru a face cumpărături pentru ofertele ipotecare. Cele mai multe bănci suedeze oferă ipoteci, astfel încât să utilizați Internetul pentru a găsi oferte. Există site-uri de agregator care prezintă diferite termeni și rate ale dobânzii pentru a face mai ușor. Comparați ofertele pentru a găsi o afacere bună pe o ipotecă.
  • Ratele dobânzilor ipotecare suedeze tind să fie scăzute, astfel încât să puteți găsi probabil o afacere bună cu împrumutul.
  • Alternativ, puteți investiga băncile în mod individual pentru a afla ce sunt ratele ipotecare.
  • Imagine intitulată Cumpărați o casă în Suedia Pasul 11
    4. Contactați băncile suedeze pentru a discuta ipoteca. Când găsiți o bancă care oferă o afacere ipotecară cu care vă mulțumiți, contactați-i. Vorbiți cu un reprezentant pentru a afla ratele și termenii băncii vă pot oferi. Ele vă pot ghida prin procesul de aplicare și aprobare.
  • Dacă nu sunteți gata să solicitați o ipotecă, unele bănci oferă promisiuni de împrumut. Aceasta înseamnă că banca este dispusă să vă împrumute o anumită sumă de bani dacă aplicați pentru o ipotecă. Acest lucru este similar cu o pre-aprobare ipotecară în SUA.
  • Imagine intitulată Cumpărați o casă în Suedia Pasul 12
    5. Trimiteți dovada veniturilor, economiilor și ratingului de credit pentru a solicita o ipotecă. Dacă aplicați pentru ipotecare, banca va dori să vă asigurați că puteți plăti împrumutul înapoi. Acestea vor solicita înregistrări ale economiilor și veniturilor dvs. și vor conduce, de asemenea, un control de credit. Dacă banca este mulțumită de finanțele dvs., atunci vă vor aproba pentru ipotecă.
  • Dacă economiile dvs. se află într-o bancă de peste mări, asigurați-vă că aduceți declarații care să demonstreze venitul și valoarea netă.
  • Băncile caută adesea o istorie de plată a impozitelor în Suedia, deși de obicei renunță la această cerință pentru străini cu situații financiare bune.
  • Metoda 3 din 3:
    Dobândirea casei
    1. Imagine intitulată Cumpărați o casă în Suedia Pasul 13
    1. Participați la vizionări publice pentru proprietățile de care sunteți interesat. Asigurați-vă că vedeți proprietatea în persoană înainte de a trimite o ofertă pentru aceasta. Aceasta confirmă faptul că este ceea ce căutați. Este, de asemenea, o oportunitate de a întâlni agentul imobiliar care va lucra cu dvs. dacă achiziționați casa.
    • Verificați dacă licitarea se deschide când vizitați casa. Uneori, licitarea se deschide imediat după capetele de afișare, deci fiți gata să faceți o ofertă dacă vă place.
    • Păstrați ochii pentru problemele potențiale cu casa. De exemplu, dacă aveți copii, este posibil să nu doriți ca o casă de pe un drum aglomerat.
  • Imagine intitulată Cumpărați o casă în Suedia Pasul 14
    2. Trimiteți o ofertă agentului imobiliar dacă vă place o casă. Cumpărarea unei case în Suedia funcționează ca o licitație. Cumpărătorii interesați fac oferte agentului imobiliar, iar cel mai mare ofertant câștigă. Dacă vă place o casă, faceți o ofertă cât mai curând posibil. Procesul funcționează rapid, deci dacă vă întârzieți că ați putea pierde o afacere bună.
  • Păstrați-vă bugetul în minte când faceți oferte. Nu aruncați doar numere și treceți peste bugetul dvs.
  • Nu faceți oferte decât dacă aveți cel puțin o promisiune de împrumut de la bancă. Dacă câștigați licitația, dar nu aveți finanțare, atunci va trebui să vă întoarceți.
  • Imagine intitulată Cumpărați o casă în Suedia Pasul 15
    3. Angajați un antreprenor pentru a inspecta casa dacă câștigi oferta. Asigurați-vă întotdeauna că o casă este un sunet structural înainte de finalizarea achiziției. Trimiteți un contractor licențiat pentru a evalua fundația casei, cablarea, instalațiile sanitare și condițiile generale. Dacă contractantul semnează în casă, atunci este sigur să ocupați.
  • Agentul imobiliar poate avea contractori că lucrează în mod regulat, dar ați putea dori să angajați o persoană externă pentru o viziune imparțială.
  • Dacă contractantul găsește unele probleme, dar totuși doriți ca casa, ați putea încerca să negociați un preț mai mic.
  • Imagine intitulată Cumpărați o casă în Suedia Pasul 16
    4. Semnați contractul de achiziție pe care agentul imobiliar proiectează. După ce decideți să mergeți înainte de vânzare, agentul imobiliar va elabora un contract de cumpărare. Treceți prin contract și dacă aprobați, semnați-l. Când proprietarul actual al casei semnează, de asemenea, vânzarea este completă.
  • Contractul va afirma prețul final de vânzare pe care sunteți de acord să plătiți. Proprietarul actual este de acord să accepte această plată și să vă dea casa.
  • Unii agenți necesită un depozit când semnezi contractul. Acesta este, de obicei, un procent din prețul vânzărilor casei. Au economii la îndemână pentru această posibilitate.
  • Imagine intitulată Cumpărați o casă în Suedia Pasul 17
    5. Achiziționați cheile casei de la bancă și mutați-vă. După ce vânzarea este completă, banca vă va suna pentru a trece peste câteva detalii ale creditelor ipotecare finale. Odată ce acest lucru este complet complet, ei vor întoarce cheile pentru dvs. și vă puteți muta oficial.
  • Cel mai probabil, banca va reitera doar termenii și rata ipotecii, plus plata lunară.
  • Banca poate dori să semneze documente suplimentare cu privire la ipoteca cu privire la această vizită. Fiți pregătiți să o discutați când mergeți să ridicați cheile.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Durata timpului dintre căutarea caselor și câștigarea unei licitații poate fi rapidă. Fi gata pentru un proces rapid.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar