Cum să cumpăr o casă

Townhouses sunt alegeri bune pentru persoanele care nu doresc un apartament, dar nu își pot permite o casă cu o singură familie. Cumpărarea unei clădiri nu este radical diferită de cumpărarea altor tipuri de case. Cu toate acestea, ar trebui să vă gândiți cu atenție dacă doriți să cumpărați o casă care împărtășește pereții cu vecinii dvs.

Pași

Partea 1 din 3:
Găsirea locuințelor
  1. Imagine intitulată Cumpărați o afacere cu proprietarul de finanțare Pasul 9
1. Decideți cât de multă casă vă puteți permite. Scoateți toate facturile familiei dvs. și adăugați cât de mult cheltuiți în fiecare lună pe alimente, asigurare, școală, transport etc. Apoi calculați toate sursele de venit. Trebuie să cumpărați o casă în cadrul bugetului dvs.
  • Utilizați calculatoarele online pentru a estima plata lunară a ipotecii. De exemplu, un împrumut de 160.000 $ la un interes de 4% va costa aproximativ 764 dolari în fiecare lună.
  • Ipoteca dvs. nu ar trebui să fie mai mare de 31% din venitul dvs. lunar, iar raportul total al datoriilor nu trebuie să depășească 43%.
  • Imagine intitulată Cumpărați obligațiuni fără taxe Pasul 10
    2. Uită-te la listele online. Puteți găsi listele de oraș pe site-uri web precum trulia, zillow și agentul imobiliar.COM. Căutați după locație și preț. Fiecare listă ar trebui să aibă imagini, astfel încât să puteți obține anumite simțuri pentru proprietate.
  • De asemenea, puteți seta alerte la unele dintre aceste site-uri web. Veți introduce criteriile dvs. și veți primi un e-mail ori de câte ori este o casă care se potrivește cu faptul că criteriile se află pe piață.
  • Imagine intitulată Cumpărați o afacere cu finanțarea proprietarului Pasul 14
    3. Închiriați un agent imobiliar, dacă aveți nevoie de ajutor. Un agent imobiliar calificat va cunoaște piața în interior și în afara. Ei pot ști, de asemenea, despre orașele de vânzare care nu au fost listate încă. Puteți cumpăra o casă fără agent, dar ar trebui să angajați unul dacă nu găsiți proprietăți acceptabile sau sunteți copleșită de proces.
  • Puteți găsi un agent în agenda telefonică sau online.
  • De asemenea, adresați-vă prietenilor sau familiei dacă ar recomanda orice agent pe care l-au folosit în trecut.
  • Imagine intitulată Cumpărați HUD Foreclosures Pasul 2
    4. Ia în considerare dezavantajele deținerii unei clădiri. S-ar putea să doriți absolut o casă, dar cel puțin ia în considerare dezavantaje comune, astfel încât să faceți o alegere în cunoștință de cauză. Luați în considerare următoarele:
  • Townhouses Share unul sau mai mulți pereți cu vecini. Dacă acești vecini sunt zgomotoși, atunci ai putea fi într-o ședere incomodă în noua ta casă.
  • Multe case sunt guvernate de asociații de proprietar (HOA), care ar putea pune restricții asupra a ceea ce puteți face. De exemplu, un hoa nu vă poate interzice să aveți un animal de companie sau să vă remodelați casa dvs. HOA, de asemenea, percepe taxe anuale.
  • Este posibil să fiți responsabil pentru întreținerea oricăror zone personale, non-comunale în aer liber. Dacă nu doriți nici o responsabilitate de întreținere, atunci ar trebui să luați în considerare un condo.
  • Imagine intitulată Cumpărați o casă blocată la licitația Pasul 7
    5. Vizitați proprietățile. Odată ce ați identificat proprietățile, contactați agentul vânzătorului și programați o prezentare. De asemenea, puteți opri dacă există case deschise. În timp ce treceți prin casă, acordați atenție următoarelor:
  • Verificați dacă puteți auzi un zgomot care vine prin pereți. Dacă orașul a fost izolat corespunzător, atunci zgomotul trebuie să fie minim.
  • De asemenea, faceți o privire la curte. Probabil că veți fi responsabili pentru întreținere.
  • Luați în considerare dacă sunteți mulțumit de proprietate ca și dacă doriți să renovați.
  • Imagine intitulată Cumpărați un complex de apartamente Pasul 8
    6. Adresați-vă întrebărilor proprietarului. Aflați de ce proprietarul vinde. Se pensionează și au nevoie să reducă? Dacă da, s-ar putea să nu se grăbească să vândă. Cu toate acestea, ar fi putut obține un nou loc de muncă într-un alt oraș și trebuie să se miște. Dacă da, s-ar putea să fie disperați să vândă, ceea ce înseamnă că puteți fi mai agresiv când vine vorba de preț.
  • Verificați cât de mult plătește în mod regulat proprietarul pentru utilități. Această sumă va afecta dacă vă puteți permite proprietatea.
  • Întrebați dacă există restricții privind renovarea.
  • Partea 2 din 3:
    Făcând o ofertă
    1. Imagine intitulată Obține scutirea fiscală de la IRS Pasul 8
    1. Îmbunătățiți-vă creditul, dacă este necesar. Veți avea nevoie de un scor de credit bun pentru a vă califica pentru o ipotecă convențională - de obicei în jurul anului 620. Pentru a obține cele mai bune rate ale dobânzii, veți avea nevoie de un scor în jurul anului 740 sau mai bine.
    • Verifică-ți Scor de credit și obțineți copii ale dvs raport de credit. Treceți prin raportul dvs. de credit pentru a vedea dacă există erori. De exemplu, datoriile altcuiva ar putea fi listate în raportul dvs. deoarece au un nume similar sau un număr de securitate socială. Disputa orice informații greșite.
    • Cea mai bună modalitate de a vă îmbunătăți creditul este să plătiți datoria. Luați în considerare dacă trebuie să vă întârziați cumpărarea de oraș până când vă îmbunătățiți scorul de credit.
  • Imagine intitulată Obțineți preqalificat pentru un pas ipotecar 11
    2. obține Pre-aprobat pentru o ipotecă. Veți fi într-o poziție mai puternică de negociere dacă un împrumut vă pre-vă aprobă pentru o ipotecă. Procesul este ușor. Adunați documente financiare, cum ar fi salariile dvs., declarațiile bancare și declarațiile fiscale. Puteți completa o aplicație online, fie vizitând creditorul.
  • Lucrați numai cu creditori care au experiență de subscriere pentru locuințe. Unii creditori nu știu cum să clasifice orașele și să le ia în considerare condos. Cu toate acestea, diferența dintre o casă și un condo este că un condo nu are niciun teren atașat la acesta, în timp ce o casă include terenul sub și în jurul său, ca specific în harta lotului. O casă include terenul în valoare, dar un condo nu are niciun teren ca parte a valorii sale.
  • Dacă sunteți aprobat, veți primi o scrisoare de aprobare care este bună pentru doar 90 de zile. Planificați-vă casa de vânătoare în consecință.
  • Imagine intitulată Fiți precalificați pentru un pas ipotecar 9
    3. Analizați piața. Într-o piață fierbinte, vânzătorii pot obține de obicei prețul lor (sau mai mult) deoarece există mai mulți ofertanți în aceeași casă. Cu toate acestea, pe o piață rece, cumpărătorii au mai multă putere. Uită-te la cât timp a fost Townhouse pe piață.
  • Verificați, de asemenea, cât de mult au fost vândute case comparabile. Dacă aveți un agent imobiliar, aceștia pot face o analiză comparativă a pieței. Cu toate acestea, puteți verifica și site-urile web precum Zillow și Trulia pentru a vedea ce case similare au fost preluate.
  • Imagine intitulată Cumpărați o afacere cu finanțarea proprietarului Pasul 1
    4. Setați o ofertă de deschidere. Ofertă în mod corespunzător, pe baza pieței. Dacă este rece, atunci vino puțin sub prețul de întrebare, e.G., 5% mai jos. Dacă credeți că casa este supraevaluată sălbatic, faceți o ofertă adecvată bazată pe cercetarea dvs. de piață și fiți pregătiți să vă justificați oferta.
  • Într-o piață fierbinte, faceți prima dvs. ofertă cea mai bună. Probabil că nu veți avea șansa de a negocia.
  • Nu uitați că va trebui să oferiți vânzătorului bani serios, care este de aproximativ 1-2% din prețul de achiziție. Acești bani arată că ești serios să cumperi casa.
  • Imagine intitulată Utilizați o heloc pentru a cumpăra o mașină Pasul 6
    5. Elaborarea unei oferte de cumpărare. Agenții au de obicei forme pe care le folosesc. Dacă nu aveți un agent, ați putea găsi un formular online sau contactați Departamentul de Imobiliar al statului dvs. În unele state, doar un avocat poate elabora o ofertă de cumpărare.
  • O ofertă de cumpărare este obligatorie din punct de vedere juridic dacă este acceptată, deci asigurați-vă că include toate informatie necesara. Chiar dacă nu aveți un avocat, faceți-o, cereți-i să o revizuiți.
  • Dacă aveți nevoie să vă vindeți casa pentru a cumpăra casa, includeți o contingență în acest sens.
  • Imagine intitulată Verificarea scorurilor ACT Pasul 3
    6. Scrie o scrisoare de intentie. O scrisoare de interes vă poate oferi o margine pe o piață de locuințe fierbinți. Ar trebui să descriem familia ta și de ce iubiți orașul. Încercați să găsiți o conexiune cu vânzătorul, e.G., amândoi ați participat la același colegiu sau amândoi aveți copii.
  • Imagine intitulată Cumpărați un complex de apartamente Pasul 14
    7. Trimiteți-vă oferta. Ar trebui să oferiți agentului vânzătorului ofertei dvs. de cumpărare, banii dvs. serioși și orice scrisoare de interes. Dacă oferta dvs. este mai mică decât prețul de solicitare, puteți include o listă de compi pe care ați folosit-o pentru a calcula ce este un preț de piață echitabil.
  • Partea 3 din 3:
    Negocierea și închiderea afacerii
    1. Imaginea intitulată deveni un interpret pentru surd și greu de auz Pasul 9
    1
    Du-te înapoi și înapoi cu vânzătorul. Dacă vânzătorul respinge oferta dvs., vă vor spune de ce. În mod ideal, ei nu vor fi de acord cu prețul, care este ușor de negociat. Cu toate acestea, ei ar putea să nu fie de acord cu alte lucruri, cum ar fi contingențele. Discutați cu agentul dvs. despre cum să continuați.
    • Vă puteți aștepta vânzătorii să susțină că există un alt cumpărător interesat de proprietate. Încredere în cercetarea dvs. În cazul în care casa a fost pe piață 120 de zile, este puțin probabil ca un al doilea cumpărător a apărut brusc în același timp în care ai făcut-o.
    • Dacă vă măriți oferta, nu mergeți prea mult. Mai trebuie să vă puteți permite casa dvs.
  • Imaginea intitulată Calculați cât de mult vă puteți permite pasul 4
    2. Aplicați pentru ipoteca dvs. Ați fost pre-aprobat, dar tot trebuie să solicitați o ipotecă. Finalizați aplicația și trimiteți toate documentele de justificare necesare. Ratele ipotecare sunt determinate când aplicați (nu în timpul procesului de pre-aprobare). Nu vă fie frică să faceți cumpărături pentru cele mai bune rate.
  • Imaginea intitulată deveni un inspector de acasă Pasul 8
    3. Au inspectat acasă și evaluat. Verificați oferta de achiziție pentru a vedea cine va plăti pentru ei. Va trebui să plătiți taxele de inspecție și evaluare la momentul serviciului. Dacă intenționați să faceți inspecția dvs. sau nu doriți o inspecție, este posibil să nu fiți nevoit să vă faceți griji cu privire la acest cost. Cu toate acestea, obținerea unei inspecții este o idee bună în cazul în care există probleme majore cu casa.
  • Evaluatorul va face fotografii și va trimite celor cărora le-a făcut subscris împreună cu raportul lor. Subscriptorul este responsabil de aprobarea împrumutului, astfel încât orice probleme pot întârzia aprobarea. În unele cazuri, poate fi obligat un împrumut de reabilitare pentru a avansa.
  • Dacă inspecția descoperă probleme, discutați cu vânzătorul cum să le gestioneze. Puteți cere vânzătorului să repare problema înainte de închidere sau puteți solicita un credit care va fi aplicat împotriva prețului de cumpărare. În funcție de contractul dvs., este posibil să puteți pleca de la cumpărare.
  • Creditorul dvs. va fi interesat de evaluare, deoarece nu vă vor împrumuta mai mult decât orașul merită. Poti Concursul evaluării Dacă credeți că este scăzută.
  • Imagine intitulată Cumpărați guvernul deținut Tax Lien Homes Pasul 16
    4. Achiziționarea de asigurare. Creditorul dvs. va cere, probabil, să aveți asigurări de proprietari de case înainte de a vă oferi împrumutul. Va trebui să plătiți prima primă de primăvară la închidere. Puteți face cumpărături pentru cea mai bună afacere.
  • Imagine intitulată Evitați capitolul 7 Falimentul Pasul 20
    5. Obțineți verificări certificate sau de casier. La închidere, va trebui să plătiți pentru plata dvs. în avans, costurile de închidere și, eventual, prima plată a ipotecii dvs. De asemenea, este posibil să aveți nevoie să vă plătiți avocatul. Veți avea nevoie de o verificare certificată sau de casierie pentru a acoperi costurile de închidere și plata în avans.
  • Imagine intitulată Închidere pe o casă de casă 24
    6. Participa la tine închidere. Veți ajunge la semnarea de zeci de documente la închiderea dvs. Ta avocat sau brokerul imobiliar ar trebui să participe împreună cu dvs. în cazul în care există probleme. Acordați atenție următoarelor:
  • Veți primi o dezvăluire de închidere. Acest document ar trebui să detalieze modul în care costurile de închidere au fost împărțite între dvs. și vânzător. Deși ar fi trebuit să primiți acest document cu câteva zile în avans, verificați dublu informațiile.
  • Revedeți cu atenție termenii ipotecii dvs. Din nou, nu ar trebui să fie surprize. Opriți închiderea dacă detaliile ipotecare nu sunt ceea ce ți-a spus creditorul.
  • La sfârșitul procesului, ar trebui să obțineți cheile la noua dvs. casă!
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar