Cum să răsturnați un cuțit fluture

Cuțitele reale de fluture sunt foarte periculoase. Cu toate acestea, încurcarea cu cuțitele false poate fi o mulțime de distracție. Flipping cuțitul deschis este un test distractiv de dexteritate și abilitate care vă poate îmbunătăți coordonarea ochilor mâinii. Din nou, asigurați-vă că utilizați un cuțit fals - ele arelegal, iar lama nu este ascuțită sau de la toate acestea elimină complet riscul. Dacă aveți nevoie să învățați cum să răsturnați un cuțit fals fluture pentru un rol într-un film sau doriți doar să învățați pentru distracție, nu este prea dificil.

Pași

Metoda 1 din 2:
Efectuarea flip-ului de bază
  1. Imagine intitulată flip un cuțit de fluture Pasul 1
1. Țineți cuțitul din partea sigură. Asigurați-vă că începeți cu un cuțit închis. Dacă cuțitul este deja deschis, ar trebui să găsiți pe cineva care să înțeleagă un cuțit fluture pentru ao închide pentru dvs. Cuțitul are o parte plictisitoare și o parte ascuțită și întotdeauna doriți să vă păstrați degetele departe de partea ascuțită. Uită-te la anatomia cuțitului și determinați ce direcție se va închide partea ascuțită. Cuțitul alunecă într-o canelură în interiorul mânerelor de pe ambele părți. Vrei să ții mânerul care ar găzdui partea plictisitoare a cuțitului.
  • Chiar dacă nu utilizați un cuțit ascuțit, aceasta este tehnica corectă.
  • 2. Mișcați încheietura mâinii. Țineți cuțitul direct în fața dvs. îndreptată înainte. Acum mișcați încheietura mâinii. Flick-ul încheieturii mâinii trebuie să fie similar cu mișcarea inversă de a arunca o linie de pescuit.
  • Când vă întoarceți încheietura mâinii, cuțitul se va deschide și mânerul de partea periculoasă vă va lovi între degetul mare și arătătorul vostru.Păstrați mâna în cazul în care este.
  • 3. Răsturnați cuțitul înapoi înainte. De data aceasta mișcă încheietura mâinii în jos, astfel încât cuțitul să se închidă din nou. Cuțitul ar trebui să fie o poziție similară când ați început acum.
  • 4. Deschideți degetul mare și întoarceți-vă din nou cuțitul. Ultima dată când ai răsturnat cuțitul în sus mânerul te-a lovit pe degetul mare și arătător. Răsturnați cuțitul în sus în același mod, dar deschideți degetul mare și mutați-l în partea de această dată. Acest lucru va permite mânerului părții periculoase să se rătăcească în mânerul pe care îl țineți, angajând cuțitul.
  • Odată ce ați răsturnat cuțitul în sus, închideți degetul mare pe ambele mânere.
  • Metoda 2 din 2:
    Efectuarea unui flip mai complex
    1. Imagine intitulată Flip un cuțit de fluture Pasul 5
    1. Utilizați mâna dvs. dominantă. Începeți cu un cuțit închis pentru a evita tăierea și completarea trucului. Veți răsturna cuțitul deschis, astfel încât să aveți nevoie de ea închis pentru a începe cu. Țineți mâna pe care o utilizați când cineva îți dă ceva sau când arunci o minge. Când țineți cuțitul, țineți-vă acea mână.
  • Imagine intitulată flip un cuțit de fluture Pasul 6
    2. Vă strângeți degetul sub capcana. Așezați cuțitul, în lungime, de-a lungul celei de-a doua îmbinări ale degetelor. Acum vă îndoiți mâna, plasându-vă degetul mare sub capcana. Mișcați în sus cu degetul mare împotriva capturii pentru ao deschide.
  • Asigurați-vă că nu vă mențineți o aderență neapărat puternică, ci una fermă, deoarece este ușor ca cuțitul să zboare din mâna dvs. atunci când îl răsuciți repede dacă nu aveți nici o practică. Nu zdrobiți cuțitul în aderență, dar nu-l țineți liber.
  • Imagine intitulată Flip un cuțit de fluture Pasul 7
    3. Răsturnați captura pentru mâna dvs. dominantă.Răsturnați captura în dreapta dacă sunteți drepți sau în stânga dvs. dacă sunteți stângaci.
  • 4. Mișcă prima lamă, lăsând partea sigură să vă lovească degetele.Trebuie doar să faci o mișcare ușoară de jerking de prinderea jumătății din spate a cuțitului împotriva degetului mare și degetelor, lăsând jumătatea din față și lama coborârea. Acum da o mișcare de mișcare și lăsați jumătatea din față să zboare și lovește spatele degetelor.
  • Cuțitele care sunt mai grele pot necesita mai mult decât o mișcare ușoară a jignei și va trebui să vă rotiți mâna pe măsură ce faceți o mișcare pentru a aduce piesa rapid și fluidă.
  • 5. Mișcați cea de-a doua lamă. Îndepărtați totul, dar arătătorul dvs. din cuțit, pe măsură ce se mișcă prin ținând-le direct. Piesa din față va zbura și va lovi spatele arătătorului tău. Acum este piesa din spate.
  • Dacă o faci greșit, când îl răsturnați, jumătatea lamei va lovi spatele arătătorului. Se recomandă practicarea cu una plictisitoare. Odată ce te simți bine, ascuțiți cuțitul.
  • 6. Re-curl degetele ținând piesa din spate în poziție. Alunecați arătătorul de sus și re-angajați zăvorul cu degetul mare. Repetați mișcările de fluturare pentru a practica.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Evident, fii atent la lama, dar, de asemenea, aveți grijă să nu strângeți pielea în articulația de sus. Acest lucru se va stinge și probabil vă va face să renunțați la cuțitul. Acest lucru va distruge efectul răcoros de a răsturna un cuțit fluture.
  • Cu practică, veți fi uimiți cât de repede și fluidly veți fi în cele din urmă capabili să o răsturnați.
  • Calitatea inferioară sau cuțitele mai vechi pot să nu răstoarne la fel de ușor.
  • Cuțitele reale de fluture sunt de obicei ilegale de transportat.
  • Zăvorul de siguranță nu ar trebui să ajungă în cale.
  • Purtați o mănușă groasă pentru a ajuta la prevenirea rănilor să se întâmple.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar