Cum să trageți și să cădeți paginile dintr-un document pdf într-un alt document pdf

Dacă încercați să consolidezi paginile din diferite documente PDF într-un document PDF, procesul poate fi puțin complicat, dar eficient. Thishowows Cum să trageți și să scăpați paginile între documentele PDF din Adobe Acrobat.

Pași

  1. Imagine intitulată Drag și picătură pagini dintr-un document PDF într-un alt document PDF Pasul 1
1. Deschideți documentul PDF pe care doriți să îl adăugați. Acesta va fi documentul destinatarului. Navigați la documentul PDF din fișierele dvs. și faceți clic pe acesta pentru ao trage în Adobe Reader.
  • Imagine intitulată Drag și picătură pagini dintr-un document PDF într-un alt document PDF Pasul 2
    2. Deschideți documentul PDF din care veți lua pagini. Acesta va fi documentul donatorului.
  • Imagine intitulată Drag și picătură pagini dintr-un document PDF într-un alt document PDF Pasul 3
    3. Plasați cursorul peste Ţiglă opțiune și selectați orizontal. Puteți accesa această opțiune făcând clic pe Fereastră fila din panglica de meniu din partea de sus a ecranului. Acrobat afișează atât documentele deschise din ferestrele de documente separate.
  • Imagine intitulată Pagini de drag și picătură dintr-un document PDF într-un alt document PDF Pasul 4
    4. Faceți clic pe fila Pagini de pe fiecare document. Pagini Panoul pentru fiecare document afișează imagini miniatură ale paginilor din documente.
  • Imagine intitulată Drag și picătură pagini dintr-un document PDF într-un alt document PDF Pasul 5
    5. Trageți marginile drepte ale panoului de pagini din fiecare document în dreapta. Va trebui să faceți acest lucru pentru a afișa cel mai mare număr de miniaturi de pagini în fiecare document PDF.
  • Imagine intitulată Pagini de drag și picătură dintr-un document PDF într-un alt document PDF Pasul 6
    6. Selectați imaginea miniatică a paginilor pe care doriți să le adăugați la documentul destinatarului. Asigurați-vă că apăsați tasta Ctrl în timp ce selectați, deoarece acest lucru vă permite să selectați mai multe imagini miniatură.
  • Imagine intitulată Drag și picătură Pagini dintr-un document PDF într-un alt document PDF Pasul 7
    7. Trageți imaginile selectate ale imaginilor de la panoul Pages Document Document la panoul Pagini al documentului destinatarului. Pagini Panoul de document destinatar afișează o bară albastră pentru a indica poziția din documentul în care vor fi introduse paginile. Puteți introduce pagini între oricare dintre paginile documentului destinatarului.
  • Imagine intitulată Drag și picătură Pagini dintr-un document PDF într-un alt document PDF Pasul 8
    8. Adăugați imaginile de miniaturi selectate în panoul de pagini al documentului destinatarului. Acrobat adaugă o copie a paginilor reprezentate de imaginile miniatură în documentul destinatarului. Paginile documentului donatorului rămân neschimbate.
  • Pentru a salva modificările, selectați fereastra Documentului destinatarului și faceți clic pe Salvare în meniul Fișier.
  • sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar