Cum să răspundeți la cele mai frecvente întrebări de interviu

Interviurile de locuri de muncă sunt nervoase, dar pregătirea înainte de timp vă poate ajuta să vă simțiți relaxați. Unele întrebări de interviu sunt foarte frecvente și probabil vor fi întrebați indiferent de domeniu că postul dvs. potențial este în. Mergând la întrebările comune de interviu despre personalitatea dvs., dezvoltarea profesională și locul de muncă la îndemână, vă puteți simți ușor pentru interviul dvs. mare.

Pași

Metoda 1 din 3:
Răspunzând la întrebările de personalitate
  1. Imagine intitulată Explicați o reziliere de locuri de muncă la adresa de aplicare 1
1. Explicați-vă calea carierei pentru a vă descrie. Conectați punctele de pe CV-ul dvs., astfel încât intervievatorul să înțeleagă mai multe despre dvs. profesional. Încercați să descrieți nu numai calea carierei dvs., ci de ce ați făcut aceste decizii. Crearea unei povesti despre dvs. ajută intervievatorul să înțeleagă unde vă îndreptați cu cariera dvs.
  • Întrebarea de așteptare: "Spune-mi puțin despre tine."
  • De exemplu, ați putea spune: "Am început cariera mea în reviste, dar după ce am participat la școala absolventă pentru MFA, am aflat că publicarea cărții pentru copii este adevărata mea pasiune. De aceea am decis să merg într-o altă direcție și intern la Casa Random. Acum, caut să iau următorul pas în cariera mea, concentrându-mă pe pasiunea mea particulară pentru romanele YA la Agenția dvs. literară."
Sfat de experți
Colleen Campbell, PCC, PCC

Colleen Campbell, PCC, PCC

Carieră și coachdr de viață. Colleen Campbell este fondatorul și CEO al centrelor potențiale, de coaching de carieră și de viață, cu sediul în zona San Francisco Bay și Los Angeles. Colleen este o federație internațională de antrenor acreditat antrenor certificat (PCC). Colleen a primit MA și doctor în psihologia clinică de la Universitatea Sofia și a fost coaching carieră din 2008.
Colleen Campbell, PCC, PCC
Colleen Campbell, PCC, PCC
Carieră și stilul de viață

Adaptați răspunsul dvs. la locul de muncă. Colleen Campbell, fondatorul și CEO-ul de aprindere a potențialului dvs., spune: "Dacă un intervievator spune: "Spune-mi despre tine," nu întreabă despre povestea vieții tale. Vă cer cu adevărat să vorbiți prin CV-ul dvs., deoarece se referă la acel loc de muncă. Dacă aveți un lucru interesant în fundalul dvs., este bine să țesem asta în."

  • Imaginea intitulată Obțineți o lucrare Pasul 13
    2. Descrieți cea mai mare slăbiciune ca o forță în deghizare. Alegeți o zonă de slăbiciune care ar putea fi, de asemenea, interpretată ca o forță de a arăta o altă parte bună pentru intervievator. O alternativă este de a împărtăși o zonă adevărată de slăbiciune, dar conturează pașii concreți pe care îi luați pentru a compensa acest lucru.
  • Întrebarea de așteptare: "Care sunt cele mai mari puncte slabe?"
  • De exemplu, pentru a ascunde o forță pe care ați putea spune: "Adesea mă îmbolnăvesc în munca mea pe care o pierd timpul. Tind să fiu atât de dedicat că petrec timp suplimentar în părți ale slujbei mele, chiar îmi place."
  • Alternativ, ați putea dezvălui o adevărată slăbiciune pe care o depășiți ", am descoperit că în ultimul meu loc de muncă, abilitățile mele de vânzări nu erau la fel de puternice ca și câțiva colegi. De aceea am făcut un program special de certificat pentru a-mi ascuți abilitățile de vânzări vara trecută. Acum sunt pe cale să vând cel mai mult în grupul meu acest trimestru fiscal."
  • Imagine intitulată Obțineți primul loc de muncă (pentru adolescenți) Pasul 16
    3. Dovedește-ți cea mai mare putere cu exemple. Evitați să spuneți că sunteți pur și simplu un muncitor greu, pe care mulți oameni îl vor întoarce. În schimb, luați ceva timp să vă gândiți la ceea ce vă face cu adevărat unic și special ca angajat. Înapoi cu exemple.
  • Întrebarea de așteptare: "Care sunt cele mai mari puncte forte?"
  • De exemplu, ați putea spune: "Aduc o energie specială la fiecare proiect pe care lucrez și clienții mei sunt de acord. Am fost votat "cel mai spirited" angajatul de servicii pentru clienți în magazinul meu de 6 luni de funcționare."
  • Imaginea intitulată Obțineți un loc de muncă ca un surd sau greu de auz Pasul 16
    4. Oferiți o poveste cu un sfârșit fericit despre o provocare de lucru. Descrie situația provocatoare, astfel încât intervievatorul are context. Descrieți sarcina provocatoare și acțiunea pe care ați luat-o pentru a rezolva problema. În cele din urmă, treceți peste (pozitiv!) rezultat final. Această abordare a situației-actiune-rezultat a răspunsului este uneori numită "stea."
  • Întrebarea de așteptare: "Spuneți-mi despre o provocare sau un conflict cu care v-ați confruntat la locul de muncă și cum ați făcut-o."
  • S-ar putea să spuneți: "Când lucram la Agenția PR a lui Martin, un client a decis că doreau să-și schimbe întreaga strategie de marketing cu o săptămână înainte ca campania să lanseze. A fost dur, dar am depășit termenul scurt prin examinarea strategiilor anterioare pe care clientul le-a avut succes și le folosește ca model pentru noua strategie. Clientul a iubit noua direcție în care am intrat și a fost cea mai de succes campanie de marketing în acel an."
  • Imagine intitulată Ace Un grup sau un grup de angajare Interviu Pasul 13
    5. Descrieți hobby-urile care arată o creștere personală. Numai dacă ați întrebat, împărtășiți hobby-uri personale care arată că sunteți interesat să încercați lucruri noi și să crească ca o persoană. Evitați împărtășirea hobby-urilor pe care intervievatorul dvs. se poate teama ar interfera cu dedicarea dvs. la locul de muncă, cum ar fi jocurile de noroc.
  • Întrebarea de așteptare: "Ce vă place să faceți în afara muncii?"
  • S-ar putea să spuneți: "Îmi place să învăț alte limbi, așa că iau cursuri de mandarin" sau "Îmi place să alerg, așa că mă provoc prin antrenament pentru Marathonul din Boston."
  • 6. Demonstrează modestia și recunoștința. Aceste trăsături de personalitate sunt cele pe care multe companii încearcă să le găsească în angajații lor, astfel că trimiterea acestor semnale pozitive, dar puternice vă pot ajuta să obțineți înainte de joc. Încercați să evitați să vă loviți sau să acționați ca și cum ați îndreptat, deoarece acest lucru poate dezactiva un șef prospectiv.
  • De exemplu, în loc să spunem: "Sunt cel mai puternic vânzător din echipa mea. Șefii mei mă iubesc, clienții mei spun că sunt singurul care le înțelege și colegii mei invidiază: "Spune" înțeleg cine sunt clienții noștri și ce au nevoie, așa că succesul meu se bazează pe ascultarea și arătând că eu îngrijire. Formarea a fost o parte vitală a călătoriei mele, deoarece cred în produsul sau serviciul pe care îl ofer și pot vinde doar un produs sau un serviciu pe care cred că le poate aduce beneficii societății noastre."
  • Puteți să-l faceți mai personal spunând: "Îmi place să vindem și să vizitez clienții pentru că am făcut două lucruri pe care le iubesc cel mai mult. Întâlniți cu oameni noi cu povesti uimitoare de la cine pot învăța și, de asemenea, călătoresc și văd peisaje uimitoare."
  • Metoda 2 din 3:
    Răspunzând la întrebări profesionale de dezvoltare
    1. Imagine intitulată Ace Un grup sau panou Interviu de angajare Pasul 18
    1. Afișați ambiția în descrierea carierei viitoare. Oferiți un răspuns ușor optimist care vă arată visele pentru cariera dvs. dacă vi se cere despre viitorul dvs. Descrieți tipul de rol pe care l-ați găsi recompensat, dacă nu există un anumit loc de muncă pe care îl aveți în inima.
    • Întrebarea de așteptare: "Unde vă vedeți în 5 ani?"
    • Dacă sunteți editor, ați putea spune: "Mi-ar plăcea să fiu într-un rol editorial senior unde pot să mentor editorii mai tineri și să publicăm o muncă semnificativă."
  • Imagine intitulată Închideți interviul de angajare Pasul 4
    2. Concentrați-vă pe pozitive O mișcare de locuri de muncă vă va aduce. Evitați greșit slujba curentă sau seful pe măsură ce interviu pentru un nou rol. În schimb, discutați despre creșterea carierei pe care o sperați când căutați noi oportunități. Dacă puteți descrie modul în care mișcarea dvs. de muncă va fi benefică la următoarea companie care vă aterizează, este chiar mai bună.
  • Întrebarea de așteptare: "De ce vrei să-ți lași slujba curentă?"
  • S-ar putea să spuneți: "Caut un loc de muncă unde pot gestiona o bază mare de clienți. Compania mea actuală este minunată, dar datorită dimensiunilor sale mici, acest lucru nu este un vis pe care îl pot realiza acolo. Cred că ambițiile mele despre construirea unui bun client va fi un avantaj uriaș la următoarea mea companie."
  • Imagine intitulată Explicați o reziliere de locuri de muncă la aplicația Pasul 5
    3. Evidențiați modul în care mediul companiei va funcționa bine pentru dvs. Descrieți modul în care se aliniază mediul companiei și mediul dvs. de lucru ideal. Acest lucru vă va face să pari ca o potrivire naturală.
  • Întrebarea de așteptare: "Ce fel de mediu de lucru vă place cel mai bine?"
  • S-ar putea să spuneți: "Îmi place să lucrez într-un grup, care se potrivește perfect cu mediul dvs. de cabină deschisă și cultura colaborativă."
  • Imaginea intitulată Explicați o reziliere de locuri de muncă la aplicația Pasul 2
    4. Împărtășește realizările care lasă intervievatorul să-ți imagineze în poziție. Oferiți o realizare direct relevantă pentru locul de muncă pe care îl intervievați, dacă ați întrebat despre un succes trecut. Un răspuns relevant permite intervievatorului să vă imagineze că aveți un succes similar în noul dvs. loc de muncă.
  • Întrebarea de așteptare: "Ce considerați a fi cea mai mare realizare profesională?"
  • Dacă intervievați pentru un loc de muncă de vânzări, ați putea spune: "Sunt cel mai mândru de noile relații pe care le-am putut dezvolta pentru angajatorul meu actual. Am adus 200 de clienți noi în ultimul an, dublând noua noastră afacere față de anul precedent."
  • Imaginea intitulată Discutați salariul în timpul unui interviu Pasul 7
    5. Deflecați întrebările despre salariul trecut. Dodge Întrebări directe despre salariul dvs. actual în timpul unui interviu precoce, deoarece acestea pot fi utilizate împotriva dvs. mai târziu în negocierile salariale. Lăsați intervievatorul să cunoască gama de salarii pe care o căutați, care sunt informațiile pe care le-au încercat într-adevăr să afle oricum.
  • Întrebarea de așteptare: "Care a fost salariul dvs. în ultimul loc de muncă?"
  • S-ar putea să spuneți: "Mă concentrez asupra locurilor de muncă în gama USD de 50.000 $. Este acest rol în acel interval?"
  • Imagine intitulată Discuție despre tine în timpul unui interviu de angajare Pasul 17
    6. Identificați lucrurile despre locul de muncă care va duce la locul de muncă de vis. Descrieți abilitățile dorite pe care le-ați învăța în slujba, care vă va ajuta în rolul dvs. de vis. Crearea unei povesti face ca acest loc de muncă să pară o parte naturală a atingerii obiectivelor viitoare.
  • Întrebarea de așteptare: "Descrieți-vă slujba de vis."
  • S-ar putea să spui: "Mi-ar plăcea să fiu proprietarul unui lanț de lider de magazin alimentar. De aceea învățați elementele de bază ale serviciului clienților bun într-un rol ca acesta este atât de important pentru mine."
  • Metoda 3 din 3:
    Răspunzând la întrebări despre rolul
    1. Imaginea intitulată înțelege mintea unui intervievator Pasul 10
    1. Afișați-vă interesul față de companie pentru a descrie modul în care ați găsit locul de muncă. Creați o conexiune dincolo de găsirea locului de muncă pe o placă de locuri de muncă, dacă este posibil. Fii cinstit mai presus de toate, totuși. Locurile pe care le-ați putea afla despre locul de muncă includ în urma companiei lor pe social media sau auziți despre acesta de la un angajat actual.
    • Întrebarea de așteptare: "Cum ați auzit despre poziția?"
    • S-ar putea să spui: "Am aflat despre slujbă când ai postat deschiderea pe Facebook. Vă urmărindu-vă cu interes și iubire audiere despre noile dvs. produse."
  • Imaginea intitulată înțelege mintea unui intervievator Pasul 9
    2. Evidențiați orice domenii nedescrise de rezistență. Utilizați o întrebare deschisă despre motivul pentru care ar trebui să fiți angajat să atingeți zonele puternice pe care nu le-ați atins în interviu. Furnizați exemple pentru a vă susține revendicările ori de câte ori este posibil.
  • Întrebarea de așteptare: "Din toți ceilalți candidați, de ce ar trebui să vă angajăm?"
  • S-ar putea să spui: "Ar trebui să mă angajezi pentru că nimeni nu va fi mai dedicat plăcut clienților tăi. Am fost votat # 1 în satisfacția clienților în departamentul meu pentru ultimii 2 ani."
  • Imaginea intitulată Închideți interviul de angajare Pasul 11
    3. Descrieți modul în care poziția este o potrivire perfectă pentru obiectivele dvs. Încercați să explicați cum abilitățile pe care le-ați învăța în acest rol vă vor ajuta să vă atingeți visele. Indică în continuare beneficiile pe termen lung și pe termen lung de a avea acest loc de muncă mai degrabă decât să lucreze pentru companie.
  • Întrebarea de așteptare: "De ce vrei acest loc de munca?"
  • S-ar putea să spuneți: "Într-o zi, vreau să-mi încep propria linie de pantofi din piele și să fac asta, vreau să lucrez cu cei mai buni designeri în acest rol. Nimeni nu modelează cizme ca tine, și vreau să-mi ascuți abilitățile din piele, astfel încât pantofii mei să poată face clienții la fel de fericiți ca al tău."
  • Imagine intitulată Închideți interviul de angajare Pasul 4
    4. Arătați cum puteți avea un impact pozitiv imediat. Imaginați-vă primele câteva luni în acest loc de muncă și ce doriți să realizați. Distribuiți câteva obiective concrete pe care le credeți că ați putea realiza pentru a îmbunătăți afacerea pentru angajatorul dvs. potențial.
  • Întrebarea de așteptare: "Ce ar arăta primele 30, 60 sau 90 de zile în acest rol?"
  • S-ar putea spune: "Cred că un mare proiect de pornire va fi scufundând în campaniile dvs. de marketing prin e-mail și de a crea un sistem de urmărire. În acest fel, pot determina ce e-mailuri vă ating cu adevărat clienții țintă."
  • Imaginea intitulată vinde mai eficient întrebând întrebările corecte Pasul 8
    5. Cereți întrebări inteligente, cercetate despre rolul la îndemână. Gândiți-vă la câteva întrebări pentru intervievatorul dvs. pe care îl credeți că nu vor acoperi în timpul interviului. Scrie-i jos, așa că sunt gata să meargă la interviu aproape. Veți confrunta aproape cu siguranță această întrebare, și nu vă puneți întrebări să pară ca și cum nu sunteți investit în slujbă.
  • Întrebarea de așteptare: "Ce întrebări aveți pentru mine?"
  • Întrebările potențiale includ: "Ceea ce conduce cu adevărat rezultatele în acest loc de muncă?"" Care sunt prioritățile principale ale companiei în acest an și cum va contribui rolul meu?"" Ce îți place cel mai bine să lucrezi aici?"Și" ce vă așteptați pe cineva în acest rol să realizeze în primele 90 de zile?"
  • sfaturi

    Demonstrați intervievatorului dvs. că nu le spuneți doar ceea ce credeți că ar dori să audă, dar că aveți de fapt experiența relevantă și abilitățile necesare pentru a vă susține declarația.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar