Cum se îmbracă pentru un interviu privat

Fiecare școală este diferită, dar mulți studenți la școlile private favorizează un aspect mai pregătit - sau sunt făcute să se îmbrace într-un anumit mod de politici uniforme stricte. Ești interesat să faci cea mai bună impresie pe care o poți cu ceea ce vei purta la un interviu privat? Acest articol are acoperirea dvs. de la cap la picioare.

Pași

  1. Imagine intitulată rochie pentru un interviu privat de școală Pasul 1
1. Faceți cercetarea. În primul rând, este important să aflați dacă școala este strictă strictă - puteți găsi acest lucru prin accesul la site-ul școlilor și citiți regulile și declarația școlară.
  • Dacă școala are o politică uniformă școlară, este probabil ca ei să dețină standarde rigide despre modul în care un student ar trebui să se îmbrace. Fotând dacă școala este super strictă sau doar conservatoare, veți putea să vă pregătiți îmbrăcămintea în consecință.
  • Imagine intitulată rochie pentru un interviu privat de școală Pasul 2
    2. Alegeți-vă echipamentul.
  • Dacă școala privată este destul de strictă, du-te pentru ceva ca o pereche de pantaloni sau fusta. Pentru băieți, purtați o cămașă colorată sau cel puțin un tricou fără semne, simboluri sau imagini pe față. Pentru fete, du-te pentru o cămașă și pantaloni sau o fustă modestă cu o pereche de apartamente.
  • Dacă școala privată nu este atât de strictă, probabil că puteți scăpa cu un aspect mai casual și chiar cu niște blugi întunecați (fără rupuri sau găuri). Purtați ceva frumos și evitați caracteristicile care fac declarații uriașe. Îmbrăcămintea poate spune mult de la o persoană, așa că încercați fete limitate de machiaj și fără băieți de pălării.
  • Imagine intitulată rochie pentru un interviu privat de școală Pasul 3
    3. Asigurați-vă că părul dvs. este curat și l-ați prins frumos. Pentru fete, o coadă sau un bun este din fața ta și va permite intervievatorului să vă vadă zâmbetul orbitor. Pentru băieți, dacă aveți păr lung sau scurt, asigurați-vă că nu este dezordonat. Spălați-vă și pieptene părul.
  • Imagine intitulată rochie pentru un interviu privat de școală Pasul 4
    4. Purtați doar machiaj modest. Privind foarte "Glam" este probabil să se backfire și vă poate face să par să se concentreze mai puțin pe cadre universitare. Aplicați o fundație cu pulbere ușoară și rujul nud, dacă este cazul. Vrei să te uiți împreună, fără a ieși atât de concentrat pe stil sau pe aspect.
  • Imagine intitulată rochie pentru un interviu privat de școală Pasul 5
    5. Utilizați manierele. Amintiți-vă să oferiți o impresie bună prin agitarea mâinii intervievatorului și zâmbind. Când intervievatorul vă adresează cu declarații sau întrebări, asigurați-vă că ați ascultat atenția și urmați despre ce vorbește despre el.
  • Pe unitatea la școală, gândiți-vă că cel puțin o întrebare pe care o puteți cere intervievatorului când ați fost solicitați - acest lucru arată că aveți un interes în educația dvs. și veți fi un bun valoros școlii.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Zâmbiți și păstrați un contact bun cu toată lumea din cameră, în momentul în care vorbesc.
  • Transformați telefonul mobil pe silențios sau mai bun, opriți-l.
  • Dacă aveți o uniformă școlară, purtați-o la interviu.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar