Cum să fii încrezător în timpul unui program de frumusețe

Secțiunea de interviu a unui concurs de frumusețe poate fi nervoasă, dar este, de asemenea, un moment minunat pentru a vă lăsa publicul să vă cunoască. Răspunzând la întrebări despre tine și de ce concurează în concurs, puteți arăta publicului de ce vă place să meritați coroana peste concursul dvs. Înainte de interviu, pregătiți-vă cu atenție cu concurenții foști de concurs, vizionând casete de concursuri trecute și formulând răspunsuri la întrebări potențiale. Când vine vorba de timp pentru a vă face interviul, respirați adânc, umblați cu capul ținut înalt și lăsați-vă audiența să știe ce vă face special ca un concurent.

Pași

Metoda 1 din 3:
Pregătirea și practicarea
  1. Imaginea intitulată Fii încrezător în timpul unui program de frumusețe Pasul 1
1. Urmăriți interviuri de la concursuri din trecut. Este greu să fii încrezător atunci când nu știi ce să aștepți de la procesul de interviu. Una dintre cele mai bune modalități de a vă pregăti este să vizionați secțiunea de interviu din anii trecuți. Există multe înregistrări ale unor concursuri de frumusețe importante pe site-uri online precum YouTube sau Pagent Site-uri.
  • De asemenea, puteți încerca să luați legătura cu organizatorii concursului dacă concurează într-un concurs mic sau local și vedeți dacă se pot conecta cu înregistrări.
  • Dacă nu găsiți imagini de la pagina dvs. particulară, urmăriți interviuri de la organizații similare pentru a vedea tipurile de întrebări care sunt prezentate concurenților.
  • Imaginea intitulată Fii încrezători în timpul unui program de frumusețe Pasul 2
    2. Discutați cu concurenții foștii. Nimeni nu știe ce procesul de interviu este mai bun decât oamenii care au fost deja prin el. Continuați cu foștii concurenți, fie prin contacte, puteți avea sau prin conectarea prin e-mail sau social media. Întrebați-i ce intervievare a fost ca pentru ei și să solicite sfaturi.
  • Întreabă-i pe fostul concurent dacă ar exista ceva despre interviul pe care nu-l așteptau și îi întrebați ce se întâmplă în spatele scenei.
  • Cereți concurentului dacă li se cere întrebări provocatoare și ce sfaturi v-ar oferi să răspundă la întrebări mai dificile.
  • Imaginea intitulată Fiți încrezător în timpul unui program de frumusețe Pasul 3
    3. Aflați procedura de interviu pentru dvs. Fiecare concurs are procesul de interviu ușor diferit. Asigurați-vă că înțelegeți exact modul în care concurența concurează are interviul.
  • Asigurați-vă că știți lungimea interviului, precum și numărul de întrebări întreprinse de obicei.
  • Știți, de asemenea, la ce oră este interviul și modul în care procesul de interviu se potrivește cu restul zilei.
  • În cele din urmă, asigurați-vă că înțelegeți sistemul de judecată al interviului. Multe concursuri de frumusețe au un grup de judecători care evaluează răspunsurile pe baza mai multor criterii. Vedeți dacă există o copie a unei rubrici sau a unui scorcard pe care judecătorii îl vor folosi pentru a vă pregăti pentru interviu.
  • Imaginea intitulată Fii încrezător în timpul unui program de frumusețe Pasul 4
    4. Examinați documentele dvs. Mulți agenți necesită concurenții săi să trimită documente pentru a concura în concurs. Lucrarea este adesea prima resursă care judecă să se întoarcă la formularea întrebărilor pentru concurenții individuali. Judecătorii desenează informații din documentele și pun întrebări referitoare la ceea ce a scris concurentul despre ei înșiși.
  • Deoarece documentele sunt adesea folosite ca instrument pentru formularea de întrebări, este bine să revizuiți ceea ce ați scris. Acest lucru vă poate oferi o idee bună despre întrebările pe care vi le-ați cerut să le răspundeți.
  • De exemplu, dacă ați scris că vă place să lucrați cu animalele din Bio, vi se poate cere în interviul dvs. Ce legi sau reguli credeți că ar trebui să existe pentru a opri cruzimea animalelor.
  • Dacă ați scris că vă place pictura, ați putea fi pus o întrebare despre motivul pentru care artele sunt importante pentru societate.
  • Imaginea intitulată Fii încrezător în timpul unui program de frumusețe Pasul 5
    5. Obțineți la viteză la evenimentele curente. Pageaturile de frumusețe nu sunt toate glitz și glamour: concurenții trebuie să demonstreze că sunt actualizați și informați despre politică și evenimente curente. Urmați toate poveștile majore din știri, atât la nivel național, cât și la nivel internațional, precum și probleme majore din ultimul deceniu. Acest lucru vă va face să vă simțiți mai pregătiți și mai încrezători în timp ce vă îndreptați spre interviu.
  • Asigurați-vă că vă cunoașteți opinia cu privire la subiecții controversați, cum ar fi controlul armelor și securitatea națională.
  • De asemenea, să fie informat despre problemele și politicienii locali, mai ales dacă concurează într-un concurs local.
  • Imaginea intitulată Fii încrezător în timpul unui program de frumusețe Pasul 6
    6. Cunoaște-ți marca. Gândiți-vă la ceea ce vă diferențiați de competiția dvs. Decideți ce părți ale personalității și talentului dvs. doriți să accentuați. Apoi gândiți-vă cum puteți încorpora aceste puncte în răspunsuri la întrebările obișnuite.
  • De exemplu, poate că ești o fată sportivă care a fost un tomboy care creștea. Subliniați modul în care sporturile v-au ajutat să crească ca persoană și să vizați să vorbiți despre modul în care sporturile critice și alte extracurrobari sunt în sistemele școlare.
  • Imaginea intitulată Fiți încrezătoare în timpul unui program de frumusețe Pasul 7
    7. Închiriați un antrenor. Mulți concurenți de frumusețe angajează un antrenor pentru a le pregăti pentru interviul. În competiții mari, cum ar fi Miss America, practic toți concurenții au un antrenor. Chiar dacă concurează într-un concurs mic sau local, un antrenor poate fi o resursă neprețuită care poate fi o sursă de confort.
  • Imaginea intitulată Fiți încrezător în timpul unui program de frumusețe Pasul 8
    8. Practică. Practicați-vă răspunsurile la întrebările comune de interviu. Țineți interviuri cu autocarul sau cu un mentor de încredere. Chiar dacă este vorba doar de practică, să vorbească și să te mențină așa cum ai fi pentru interviul real. Practicarea va face ca interviul real să se simtă mai familiar și mai puțin înfricoșător.
  • Înregistrați-vă răspunsul la întrebările interviului, apoi examinați casetele. Cu fiecare practică pe care o faceți, încercați să vă îmbunătățiți aspectele performanței dvs.
  • Metoda 2 din 3:
    Acționând interviul
    1. Imaginea intitulată Fiți încrezătoare în timpul unui program de frumusețe Pasul 9
    1. Au limbajul corpului încrezător. Limbă pozitivă a corpului nu numai că vă face să arătați încrezători - vă poate ajuta, de asemenea, să vă simțiți mai mult la ușurință. Ridicați-vă drept, păstrați-vă bărbia și împingeți umerii înapoi. Chiar și în timp ce intrați în lumina reflectoarelor, dacă vă țineți cu încredere, veți simți și partea.
    • Dacă stați în timpul interviului, stați direct în scaun sau chiar să vă sprijiniți ușor înainte. Dacă vă înclinați, veți arăta prea casual.
  • Imaginea intitulată Fiți încrezătoare în timpul unui program de frumusețe Pasul 10
    2. Zâmbet. Chiar dacă sunteți nervos, amintiți-vă să zâmbiți în timpul interviului. Când intrați mai întâi în cameră, zâmbiți și faceți contact vizual cu fiecare dintre judecători. Ca și limbajul corpului, un zâmbet vă poate face să vă simțiți mai fericiți și mai încrezători.
  • Imaginea intitulată Fiți încrezător în timpul unui program de frumusețe Pasul 11
    3. Dați răspunsul dvs. în timp ce vă uitați la judecători. Când răspundeți la întrebări, faceți contact vizual cu persoana care ți-a întrebat întrebarea și vorbește cu el sau cu ea. Acest lucru va face ca sa se simta mai mult ca si cum ai o conversație decît a da un discurs și ar trebui să te simți mai confortabil. Judecătorul poate răspunde chiar de la Dogding sau zâmbind când vorbești, care încurajează gesturi care vă vor ajuta să vă simțiți mai puțin nervoși.
  • De asemenea, vă va face să arătați mai personabili și mai naturali dacă vorbiți cu judecătorii.
  • Imaginea intitulată Fii încrezător în timpul unui program de frumusețe Pasul 12
    4. Fii tu însuți. Nu puneți presiune asupra dvs. încercând să acționați ca cineva pe care nu-l aveți. Fiind autentic și real te va face mai memorabil decât să spui lucrurile pe care credeți că judecătorii vor să audă. Totuși, încercați să vă arătați în cea mai bună lumină, dar faceți acest lucru într-un mod care rămâne adevărat pentru dvs.
  • De exemplu, dacă vi se cere ceea ce este cartea dvs. preferată, dar nu sunteți un cititor mare, dați un răspuns care vă permite să segueze într-un subiect care vă interesează mai mult. De exemplu, ai putea spune, "Îmi place să citesc piesele clasice ca un caldar numit dorință, deoarece teatrul este o pasiune a mea. Văd că joacă în jurul orașului meu ori de câte ori pot, și eu mai ales ca teatrul muzical."
  • Imaginea intitulată Fiți încrezător în timpul unui program de frumusețe Pasul 13
    5. Gândiți-vă la interviu ca o șansă de a vă împărtăși. Puteți obține o mulțime de încredere prin schimbarea modului în care vă gândiți la interviu. În loc să se gândească la ea ca o interogare sau o modalitate de a vă judeca, gândiți-vă la interviu ca o modalitate pentru judecători și audiență să afle mai multe despre tine.
  • Imaginea intitulată Fii încrezător în timpul unui program de frumusețe Pasul 14
    6. Nu vă simțiți ca și cum trebuie să cunoașteți toate răspunsurile. Una dintre cele mai frecvente teamă despre interviuri este întrebată ceva pe care nu cunoașteți răspunsul la. Amintiți-vă că, dacă vi se cere opinia despre un subiect pe care nu-l cunoașteți foarte mult, nu este sfârșitul lumii. Puteți formula în continuare un răspuns care lasă judecătorii impresionați, atâta timp cât răspunsul dvs. arată un nivel de inteligență și gândire.
  • De exemplu, dacă judecătorii vă vor cere pentru părerea dvs. cu privire la un conflict sau un război, nu știți prea multe despre asta, vorbiți despre acest sens, spunând ceva asemănător ", aceasta este o întrebare bună. Acesta este un subiect pe care îl studiez încă și de învățat și este supărător să audă despre devastarea că acest conflict provoacă această parte a lumii. Tot ce pot spera că fiecare parte a conflictului își poate lăsa diferențele și compromite unul cu celălalt pentru a opri ciclul violenței."
  • Imaginea intitulată Fiți încrezătoare în timpul unui program de frumusețe Pasul 15
    7. Nu locuiți la ultima întrebare. Chiar vă simțiți că ați făcut o întrebare, nu lăsați-o să ajungă la tine. Deplasați-vă mental și acordați-vă toată atenția asupra întrebării la îndemână. Dacă vă gândiți la modul în care ați încurcat sau ați fi putut face mai bine, restul performanței dvs. vor suferi.
  • Dacă vă deplasați mental și acordați răspunsuri minunate la restul întrebărilor dvs., este probabil ca nimeni să nu-și amintească întrebarea pe care ați încurcat-o.
  • Imaginea intitulată Fiți încrezătoare în timpul unui program de frumusețe Interviu Pasul 16
    8. Păstrați răspunsurile scurte și dulci. Cel mai lung răspuns nu este neapărat cel mai bun răspuns. Faptul că câteva fraze succintă sunt suficiente vă vor ajuta să vă concentrați și să rămâneți liniștiți pe tot parcursul interviului.
  • Metoda 3 din 3:
    Lupta împotriva nervilor
    1. Imaginea intitulată Fiți încrezătoare în timpul unui program de frumusețe Pasul 17
    1. Alegeți echipamentul potrivit. Dressing la t vă poate da o creștere enormă a încrederii. Alegeți un costum pe care îl cunoașteți că arătați bine și că este și confortabil. În general, purtați un costum care este la modă, dar nu este prea plin de farmec. De exemplu, purtați o bluză personalizată și o fustă în loc de o rochie de seară scăzută. Dacă aveți îndoieli, rochie ca și cum veți merge la un interviu de angajare.
    • Nu purtați ceva ca o rochie cu curele care cad în jos sau tocuri înalte pe care nu vă faceți griji. Nu aveți nevoie de anxietate de a avea o garderobă potențială pe partea de sus a nervilor dvs. despre concurs.
    • Asigurați-vă că părul și machiajul dvs. este, de asemenea, dovezi greșite. Nu folosiți Eyeliner care froti sau puneți părul într-un stil care nu este sigur.
  • Imaginea intitulată Fii încrezător în timpul unui program de frumusețe Pasul 18
    2. Ajunge acolo la timp. Nimic nu poate face ca inima ta să fie târziu la ceva important. Chiar dacă vă simțiți bine despre interviu, dacă ajungeți acolo târziu, vă puteți simți înflorit și anxios, care vă va afecta performanța și vă va scurge încrederea. Asigurați-vă că vă oferiți suficient timp pentru a ajunge la interviu și chiar încercați să ajungeți puțin mai devreme.
  • Imaginea intitulată Fii încrezător în timpul unui program de frumusețe Pasul 19
    3. Incearca sa te relaxezi. Înainte de ceva nervos răsturnat ca un interviu, este comun pentru mintea ta să renunțe la control. Odată ce ați ajuns și așteptați să mergeți pe scenă, faceți ceva ca să vă ascultați muzică sau să faceți exerciții meditative.
  • Decideți ce este cel mai relaxant pentru dvs. Unii preferă să-și păstreze singuri atunci când sunt nervoși, în timp ce alții ca distragerea de a vorbi cu alții.
  • Imaginea intitulată Fiți încrezătoare în timpul unui program de frumusețe Pasul 20
    4. Luați respirații profunde. În câteva minute înainte de interviu, încercați să vă relaxați. Luați respirații adânci, lente, gândindu-vă la faptul că sunteți pregătiți bine pentru interviu și ați făcut tot ce puteți.
  • De asemenea, puteți încerca să gândiți la gânduri pozitive și împuternicite. Exemple ale acestora sunt: ​​"Acest interviu va merge bine" și "Sunt un concurent impresionant."
  • Imaginea intitulată Fii încrezător în timpul unui program de frumusețe Pasul 21
    5. Nu vă comparați cu concurența. Chiar înainte de interviul dvs., puteți auzi alți concurenți intervievând și răspunzând la întrebări. Nu vă psihiatri prin comparați-vă de ei sau întrebați-vă strategia de intervievare pe baza răspunsurilor lor. Rămâneți concentrat pe planul dvs. și încercați să păstrați un cap clar.
  • Amintiți-vă că toți concurenții sunt, de obicei, întrebați diferite întrebări, deci nu Obsess despre cum ați răspunde la una dintre întrebările lor.
  • sfaturi

    Încercați cel mai bine să nu vă comparați cu competiția. Amintiți-vă că aveți propriile tale forte și talente unice.
  • Încercați să vă exercitați pe sau înainte de ziua interviului. Activitatea fizică este o modalitate excelentă de a contracara anxietatea.
  • Creați propria dvs. unicitate. Aduceți întotdeauna încredere.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar