Cum să faci bine într-un interviu cu o agenție de modelare

Dacă ați fost invitați la un interviu cu o agenție de modelare, felicitări! Fă bine în interviu și te afli pe drum spre o carieră potențial de succes.

Pași

  1. Imaginea intitulată face bine într-un interviu cu o agenție de modelare Pasul 1
1. Asigurați-vă că aveți toate detaliile clare în cap. Asigurați-vă că sunteți clar pe adresa agenției și despre ceea ce trebuie să faceți când ajungeți acolo. Asigurați-vă că știți ce trebuie să aduceți - un portofoliu existent va fi probabil pe listă - sau dacă trebuie să purtați ceva specific.
  • Imaginea intitulată face bine într-un interviu cu o agenție de modelare Pasul 2
    2. Luați o atenție deosebită aspectului dvs. în cursă până la interviu. Păstrați-vă cu rutina dvs. de îngrijire a pielii, rutina de păr, urmăriți-vă dieta și păstrați-vă unghiile împreună și ordonate.
  • Imaginea intitulată face bine într-un interviu cu o agenție de modelare Pasul 3
    3. Modelarea practică! Probabil că veți fi rugați să mergeți și să puneți puțin la interviu, astfel încât să vă practicați. Chiar dacă puteți obține perfect, practica va face cel puțin mai încrezători și încrederea vă va ajuta! Una dintre cele mai bune modalități de a practica este să vizionați videoclipurile de la Catwalk și apoi să practicați în fața oglinzii.
  • Imaginea intitulată face bine într-un interviu cu o agenție de modelare Pasul 4
    4. Noaptea înainte de interviu, luați-vă hainele împreună și asigurați-vă că sunt îngrijite și ordonate. Dacă nu ați primit instrucțiuni despre îmbrăcăminte, optați pentru a căuta frumos. Este un interviu încercați să vă arătați cel mai bine. Tocurile sunt utile - multe fete consideră că este mult mai ușor de modelat în tocuri decât în ​​apartamente.Dacă nu sunteți obișnuit să purtați tocuri, încercați tocuri de pisici.
  • Imaginea intitulată face bine într-un interviu cu o agenție de modelare Pasul 5
    5. Ajungeți la agenție puțin înainte de a vă aștepta. Purtați numărul agentului pe dvs., astfel încât să le puteți numi dacă credeți că ați întârziat.
  • Imaginea intitulată face bine într-un interviu cu o agenție de modelare Pasul 6
    6. Fiți pregătiți pentru întrebări neașteptate. Unele intervievatori ale agențiilor de modelare vă pot cere întrebări dificile pentru a vă testa flexibilitatea. Întrebările sunt, de obicei, despre ambițiile dvs. și percepția de sine. Poate include: Ce vă place cel mai mult despre dvs? Ce vă face să ieșiți din alți candidați? Unde vă vedeți într-un an? 5 ani? Fiți pregătiți să le răspundeți.
  • Imaginea intitulată face bine într-un interviu cu o agenție de modelare Pasul 7
    7. Ascultați cu atenție ceea ce spune agentul și citiți tot ce vă dau cu atenție. Nu mai plătiți atenția și ați putea pierde ceva important.
  • Imaginea intitulată face bine într-un interviu cu o agenție de modelare Pasul 8
    8. Interviurile durează de obicei aproximativ douăzeci de minute și, de nouă ori din zece, vi se va spune dacă agentul este interesat de sfârșit. Probabil veți obține una din cele trei reacții -
  • Veți fi acceptat în cărțile agenției. În funcție de starea portofoliului dvs., este posibil să fiți invitați să faceți un portofoliu în curând. De asemenea, vi se va cere să semnați contractul, care vă poate fi trimis la o dată ulterioară sau ați putea fi rugați să o semnați la fața locului. Și nu uitați să sărbătorim!
  • Vi se va cere să vă întoarceți la o dată ulterioară, după ce ați făcut altceva - ca în, tăiați părul, îmbunătățiți tehnica de modelare sau pierderea unei greutăți. Aceasta nu este o respingere completă, așa că nu te descuraja prea mult, dar va trebui să faci ceva de lucru dacă vrei să semnezi cu acest agent. Veți primi o dată pentru un alt interviu, fie vi se va cere să apelați mai târziu.
  • Veți fi respinși. Nu fi prea greu pentru tine - ai mai departe decât toate fetele care gândesc să trimită în aplicații, dar de pui, și apoi mai mult decât cei care au făcut aplicațiile lor înainte de a avea chiar un interviu!! În afară de care, durează doar un agent bun pentru a vă lansa cariera, așa că ar trebui să încercați pe altcineva. Nu uitați să purtați niște bijuterii pentru a arăta frumos și pentru a aduce un caz scurt sau o pungă de mână.Dacă aveți părul împletit sau părul răsucite, ar trebui să vă puneți părul într-un bun. Asigurați-vă că intervievatorul văd că sunteți stresați sau supărați sau altceva. Nu aduceți altceva sau altcineva. Ar trebui să aduci un tampon de note și un stilou. Mult noroc la interviu.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    La fel ca și prin trimiterea de fotografii în agenții, ar trebui să fiți atenți la exact ce este exact în portofoliul dvs. Dacă imaginile pe care le aveți sunt de un standard destul de scăzut, ar putea fi recomandabil să nu aduceți un portofoliu deloc. Văzând fotografii rele cu dvs. ar putea sugera agentului că nu fotografiați bine și ați putea găsi interviul dvs. luând o scufundare a nasului. Dacă explicați agentului că nu ați modelat înainte, astfel încât să nu aveți imagini, majoritatea vor înțelege.
  • Agențiile sunt locuri ocupate. Ei nu vă vor invita pentru un interviu dacă nu dau naștere ideii de a vă semna. Deci, relaxați-vă!
  • Coardă în prieteni și familie pentru a vă ajuta să practici dacă puteți.
  • Fii natural! Râdeți de greșelile voastre, doresc o persoană reală, nu una perfectă. Și când faci o greșeală, nu spune, "Oh, dă-o!" Care este la fel ca mersul într-o cameră și spunând, "Am un nas pe fata mea!"
  • Nu fi prea sassy sau medie!
  • Asigurați-vă că întâlniți ca fiind prietenos și sincer. O modalitate de a face acest lucru este prin puterea de zâmbet. Prin zâmbind acest lucru reflectă o dispoziție prietenoasă care este considerată de mulți ca o calitate foarte puternică de a avea.
  • Avertizări

    Nu vă întoarceți doar la o agenție de modelare fără un interviu. Agențiile de modelare sunt locuri foarte ocupate și nu au timp să scadă totul doar pentru tine. Singura excepție de la acest lucru este dacă agenția are un apel deschis și chiar atunci ar trebui să verificați ce detalii precise ale apelului deschis sunt - unele apeluri deschise necesită să vă înregistrați interesul înainte de a vă întoarce.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar