Cum să fii un bun profesor student

După ce a studiat greu și având mare entuziasm pentru o carieră de predare, poate veni ca un șoc pentru sistemul dvs. pentru a vă încerca abilitățile ca profesor de student. Este cel mai probabil că o veți găsi obositoare și uneori provocatoare. Și este un nou mod de a vedea sala de clasă și de a face parte din ea din propriul timp ca elev de clasă.

Pași

  1. Imaginea intitulată Fii un bun profesor de student Pasul 1
1. Citiți toate materialele pe care vi le-ați dat Predarea studenților Înainte de a intra în clasă. Încercarea de a-l aroga, fără planuri pe care le credeți sau pentru a prinde porțiuni necitite, deoarece vă veți ajuta în timp ce vă aflați în clasă.
  • Imaginea intitulată Fii un bun profesor student Pasul 2
    2. Fi deschis la critici. Ca profesor student, cred că Efectuarea greșelilor este normală- așa că nu face nimic din ea. Țineți cont de faptul că nimeni nu este perfect. Chiar și experții coboară uneori când sunt distrași. Doar nu renunta, persista si te vei imbunatati cu practica.
  • Imaginea intitulată Fii un bun profesor student Pasul 3
    3. Faceți cercetările dvs. de fond pentru a afla despre școală în avans. Învățați regulile și reglementările sale, inclusiv informațiile despre codul de îmbrăcăminte (toate acestea vă vor ajuta dacă elevii te testează, încercând să afli cât de mult sau puțin știți). Aflați ce zone sunt luate în considerare "în afara limitelor" la studenți, aflați unde stau personalul și chiar dacă este posibil ca dvs. să obțineți un autocolant de parcare sau permis. Fiecare lucru mic contează pentru o experiență netedă.
  • Aflați despre districtul școlar, școlile (dacă este cazul), asociațiile părintele profesorilor și toate acronime însoțind aceste lucruri.
  • Știți unde formularele pentru permisiunile elevilor etc. și alte documente importante sunt localizate.
  • Întrebați dacă există probleme juridice sau restricții pe care trebuie să le cunoașteți dacă nu ați fost deja învățați aceste părți din formarea profesorilor dvs.
  • Căutați online pentru resurse pentru a ajuta profesorii noi. Există site-uri cu informații potrivite pentru studenți și noii profesori și puteți găsi și forumuri pentru a vă conecta cu alții în poziția dvs., pentru a partaja povestiri și asistență.
  • Imagine intitulată Fii un bun profesor student Pasul 4
    4. Face doar aproximativ 5 sau 6 norme stabilite - restul sunt proceduri și procese pentru fiecare activitate și situație, nu reguli ca atare: Întorcând în muncă, așteptările de testare, laborator, fizic, artă, săli, toaletă, bibliotecă etc. Fiecare nevoie de proceduri simplificate rapid instruite sau actualizate la acel eveniment (de fiecare data).

    Au fost sortate regulile dvs. de clasă de bază inainte de Stați în fața clasei dvs. pentru prima dată (de exemplu, ridicați mâinile când doriți să comunicați, să respectați pe alții, să fiți pregătiți să ascultați etc.). Atunci sunteți în măsură să discutați cu elevii de la început.
  • Imaginea intitulată Fii un bun profesor student Pasul 5
    5. Discutați cu profesorul care este responsabil pentru supravegherea a ceea ce faceți. Întrebați ce învățătură filozofie sau așteptările sunt, împreună cu învățarea programului de predare așteptat pentru durata timpului de lucru cu el sau cu ea. Asigurați-vă că aflați dacă aveți domnie gratuită sau restricții privind metodele de predare, subiectele și alte probleme relevante. Scopulați, de asemenea, să aveți un timp regulat de întâlniri pentru discuții sau puneți întrebări pe măsură ce lucrați prin timpul profesorului dvs.
  • Imaginea intitulată Fii un bun profesor student Pasul 6
    6. Se așteaptă să fie agitat. Când intrați mai întâi în sala de clasă, este probabil ca capul dvs. să fie umplut cu toate lucrurile pe care le-ați învățat despre predare. În timp ce toate acestea sunt importante, anulați nevoia de perfecțiune și concentrați-vă pe să vă atenuați nervii și temerile. Elevii se așteaptă să apară încrezător, relaxat și la ușurință. Ca atare, falsificați-l până când îl faceți! Și, abordați întreaga experiență cu o atitudine pozitivă, așteptând să găsiți experiența un bun - și este mai probabil să găsiți acest lucru ca rezultat.
  • Imaginea intitulată Fii un bun profesor de student Pasul 7
    7
    Rămâi natural. Este important să fii atent la detalii, dar nu te aștepți să fii perfect în ceea ce crezi că ar trebui să fie un profesor. Evitați confruntările inutile. Recunoașteți că sunteți încă un student, și realizați modul în care un student care pretinde a fi un profesor dur trebuie să se uite! Elevii vă vor tăia niște slăbiciune, dacă sunteți prietenos, afbat, și accesibil - ferm, dar nu rigid.
  • Imaginea intitulată Fii un bun profesor student Pasul 8
    8. Nu exagerați nimic. Este important să nu produceți o caricatură a unui profesor. Sarcina dvs. reală este de a transmite informații studenților, cu dvs. ca conductă. Nu este de a convinge studenții că sunteți profesor de model. Cu toate acestea, nu este nimic în neregulă cu împărtășirea pasiunii dvs. pentru a învăța cu ei! Lucrurile de luat în considerare includ:
  • Evitați să veniți ca fiind prea înfricoșători sau prea stricți. Ești încă un student, îți amintești! Ți-ai fi plăcut, dacă profesorii tăi ți-ar fi făcut asta? Arătați elevilor că știți cum se simt și că sunteți pe lungimea lor de undă. Acceptați noutatea situației pentru amândoi.
  • Imaginea intitulată Fii un bun profesor student Pasul 9
    9. A se misca prin imprejur. Să fie gratuite pe măsură ce mergeți și veți fi bineveniți și ajutați de studenți. Fii un facilitator. ~ Nu stați într-un singur loc. Îngenunchetă sau stați, dar vă dați seama că scăderea scăzută poate pune posteriorul în cineva spațiu - și ghemuirea este ciudată sau plină de umor.
  • Imaginea intitulată Fii un bun profesor student Pasul 10
    10. Mergeți spre o perturbare. Flex-float: Spuneți, "Mă voi întoarce într-un minut...", Dacă un student pare înspăimântat sau înfricoșat de atenția dvs. ~ Nu acționați prea mult: să fiți materie de fapt.
  • Imaginea intitulată Fii un bun profesor student Pasul 11
    11
    Câștigă respect. În timp ce vă simțiți că acest lucru contrazice pașii anteriori, este posibil să câștigi respectul fără a fi înfricoșător, prea strict - sau prea chummy cu elevii. Faceți acest lucru printr-un comportament încrezător și prin transmiterea că vă așteptați la respectarea regulilor simple sau limitele. În plus, dacă se întâmplă ceva care necesită disciplină, clarifică faptul că nu sunteți dincolo de a raporta comportamentul slab față de cei din lanțul de comandă care au autoritate de a face față acestui comportament de raportare. Va trebui doar să se întâmple odată ce elevii să înțeleagă că nu sunteți un Pushover.
  • Încercați din greu să nu sună nervos. Dacă vă temeți de acest lucru, este mai probabil să se întâmple. Profitați la maximum de pauze și luați respiratie adanca Pentru a vă recupera calmul înainte de a vorbi. Zâmbet. Fii entuziast, dar nu sa terminat. Nu este nevoie să vă grăbiți.
  • Nu vă temeți că nu vă place. Unii studenți vor împinge întotdeauna limitele și vor face să pară că nu vă place. Cu toate acestea, realitatea este că majoritatea studenților vor răspunde cu mult mai mult respectuos unui profesor student care lipsește limite bine definite decât să dau sau să acționeze dezamăgit că nu ți-a plăcut. Nu sunteți acolo pentru a fi un amic.
  • Imaginea intitulată Fiți un bun profesor student Pasul 12
    12
    Respect studentii. Vorbiți cu respect și arătați sprijinul (spuneți, "Vă mulțumim pentru atenția dvs." sau "Pot să vă arăt asta..." sau "Dreapta!" sau "Bună idee. De asemenea, încercați acest lucru."). Critică munca, nu elevul. Respectul câștigat este cel mai bine returnat. Evitați să utilizați autoritatea dvs. ca o excursie de putere care vă determină să uitați că elevii sunt și noi. Du-te înapoi la rădăcinile de ce ați luat predarea, dacă simțiți că pierdeți vreun simț al perspectivei despre studenți.
  • Fi autentic. Arată un interes real în eforturile studenților dvs. și să-și laude activitatea atunci când aveți ocazia.
  • Imaginea intitulată Fii un bun profesor student Pasul 13
    13. Să fie organizată și să fie pregătită. Veniți întotdeauna la lecția pregătită. Toți profesorii profesioniști se așteaptă să fie pregătiți, deci ar fi o greșeală dacă sunteți profesor de student nu. Aceasta este formarea pentru cariera viitoare - profită la maximum de ea.
  • Programeaza o calendar Pentru marcarea și pregătirea lucrărilor. Aceasta este prima dvs. șansă de a experimenta intensitatea implicată în predare, în care trebuie să fiți prezenți mental pe tot parcursul pe care îl învățați și apoi găsiți un al doilea vânt pentru marcare și pregătire. Acesta este un moment fantastic de dezvoltare de gestionare a timpului și abilități de organizare personală care vă vor stabili în siguranță pentru restul carierei dvs. de predare.
  • Imaginea intitulată Fii un bun profesor student Pasul 14
    14. Păstrați promisiunile. Dacă îi spui elevilor, veți avea testele, proiectele speciale sau temele verificate până săptămâna viitoare, faceți întotdeauna așa cum ați promis. A stabilit un exemplu pentru a vedea și a răspunde la altfel, nu vă puteți aștepta să facă ceea ce ar trebui să se facă!
  • Imaginea intitulată Fii un bun profesor student Pasul 15
    15. Plasat la bucurați-vă de Experiența de predare a studenților. Fiind un profesor de student, și ar trebui să fie într-adevăr distractiv. Este o șansă de a întâlni oameni noi (de obicei doar câțiva ani mai tineri decât tine), câștiga niște bani sau credite și pentru a-ți găsi ritmul. Utilizați-vă simțul umorului în cel mai bun avantaj pentru a angaja pe alții și pentru a face lumina unor aspecte mai provocatoare - în acest fel, sunteți pregătit să vă bucurați de experiența dvs. Multe.
  • Se amestecă cu ceilalți profesori. Fi mai devreme. Căutați informații: Ascultați. Personalul poate fi o mare sursă de informații, asistență, idei și contacte viitoare. Faceți tot posibilul pentru a dezvolta relații bune cu membrii facultății amabile.
  • Faceți prieteni buni cu părinții. Menținerea în contact cu părinții vor stabili în mod regulat un raport excelent și ajută la trecerea la ceva pozitiv că copilul lor a făcut acum și apoi.
  • Dacă este permis, după lecții socializează în campus cu studenții dvs., în timp ce aveți o cafea sau o discuție împreună. Nu fiți prietenii personali. Acest lucru va depinde de vârsta și tipul de școală pe care îl predați - ar putea să nu fie potrivit. Cel puțin, participă la funcțiile sociale deținute pentru studenți în timpul termenului, cum ar fi dansurile și evenimentele sportive.
  • Atunci când se amestecă cu ceilalți profesori, puteți face prietenii bune cu ei (nu vă așteptați prea mult, prea curând) - de asemenea, nu-i judeca pe ele sau nu veți răspândi zvonuri sau bârfe care se pot întoarce și vă ruineți relațiile cu ei.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Așteptați să fiți obosiți. Acest lucru nu este un rol ușor și dacă studiați sau lucrați în plus față de rolul de profesor de student, veți avea foarte puțin (dacă există vreun) timp pentru dvs. pe durata experienței profesorilor studențești.
  • Găsiți un bun prieten pentru a plânge sau a aerisi la atunci când simțiți că sa întâmplat ceva care este prea mult pentru dvs. - vor fi momente frustrante și supărătoare și, ocazional, epuizarea dvs. va afecta modul în care vedeți lucrurile. Vorbind cu cineva neutru vă va ajuta să lucrați dacă este o problemă reală sau sunteți doar obosiți sau interpretați greșit. Evitați să vă luați frustrările asupra studenților, părinților sau al colegilor profesori. Primul an de învățătură este o muncă grea, așa că fii blând asupra ta!
  • Imbraca-te potrivit. Aceasta include că nu purtați nimic prea dezvăluit, prea Dowdy sau prea ocazional. Verificați standardele de îmbrăcăminte ale altor profesori atunci când vizitați mai întâi școala și luați-vă de la aceste observații.
  • Nu țineți cont de partajarea ideilor și a resurselor pe care le considerați că vă vor ajuta - ideile proaspete sunt bune în educație! La fel, nu fi nerealist cu privire la posibilitatea ca unii cadre didactice să vă vadă ca o repornire pentru a face acest lucru - asigurați-vă că le oferiți spațiu și respectați preocupările acestora. Acest lucru nu este diferit de orice alt loc de muncă atunci când noii oameni proaspeți intrați și personalul existent se simt oarecum marginalizat - să fie diplomatic și să se îngrijească de abordarea dvs. și să ceară al lor Ajutor și idei la rândul lor!
  • Fi întotdeauna politicos pentru a sprijini personalul - fără eșec! Ei pot fi cei mai buni aliați sau cineva pe care nu-l dorești niciodată nu a trecut. Gândiți-vă la fel și fiți amabili.
  • Citiți învățarea. În timp ce instruirea profesorilor vă va fi prezentat în multe lucruri bune, există întotdeauna mai mult de învățat. Unele cărți utile pentru profesorii studenți includ: Primele zile de școală: cum să fie un profesor eficient, Un ghid de profesor de primul an, Profesor de primă clasă: Strategii de succes pentru noii profesori, Învățați să învățați: nu doar pentru începători, Predarea cu dragoste și logică: luarea controlului la clasă, etc. Faceți o căutare online pentru cărți și materiale potrivite.
  • Glumind adesea backfires. Se poate stabili un precedent rău (prostii, prostii...). Elevii i-ar plăcea să vă distragă atenția de la lucrarea de a le distra, atunci ei ar putea Haw, Guffaw și pot continua ...
  • Fi pregătit să fie flexibil! Lucrurile pot și vor merge prost - au planuri de back-up pentru lecții și să fie gata să facă schimbări rapide dacă se întâmplă brusc ceva, cum ar fi un burghiu de incendiu.
  • Avertizări

    Aveți grijă să nu lăsați intensitatea dvs. personală să se traverseze foarte bine cerințelor părinților să-și îmbunătățească performanța copiilor lor. Întotdeauna verificați dublu unde ta așteptările provin de la înainte de a supăra un părinte cu privire la progresul unui copil.
  • Lucrarea unui profesor nu este niciodată făcută. Dacă simți că a fi un student este destul de rău, învățătura nu va schimba acel sentiment vreodată prezent de a avea lucruri în așteptare mereu, Chiar și în timpul vacanței! Învață să-l iubești pentru ceea ce este - o carieră pe care ai ales-o din dragoste și pasiune.
  • Fii diplomatic despre toată lumea, tot timpul. Nu ți-ai stabilit încă cariera - așa că ai grijă de buzele libere și să fii impecabil în schimb.
  • Uneori veți fi la capătul de primire a mâniei parentale. Fii blând asupra lor și tu rămâi politicos, calm și respectuos și încercați cel mai bine să le auziți. De multe ori, cel mai bun lucru pe care îl puteți face este să ascultați preocupările lor. Dacă puteți găsi, de asemenea, o rezoluție, cu atât mai mult, dar cel puțin ascultați.
  • Întotdeauna lăsați principalul să știe dacă se întâmplă ceva negativ între dvs. și părinții studenților sau studenților. În acest fel, ați informat deja directorul dacă ceva suflă.
  • Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Materiale didactice
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar