Cum să fii profesor

Profesorii au un loc de muncă foarte important: educarea următoarei generații. Dacă doriți să modelați minți tineri și să le pregătiți pentru a avea succes în viață, atunci învățătura este probabil locul potrivit pentru dvs. A deveni un profesor poate părea o sarcină copleșitoare, cu licențe, certificări și grade care se află în cale. Cu toate acestea, prin onare pe calea dvs. de carieră devreme și începeți imediat, vă puteți califica pentru a deveni un profesor și puteți aplica pentru primul dvs. loc de muncă.

Pași

Metoda 1 din 3:
Obținerea certificată
  1. Imaginea intitulată Fii un profesor Pasul 1
1. Alegeți zona de predare pe care doriți să o lucrați. Există multe grupe de vârstă diferite, niveluri și subiecte specializate pe care le puteți preda odată ce aveți o licență. Gândiți-vă la ce interval de vârstă doriți să lucrați cu cele mai multe sau care vă plac cel mai bine înainte de a vă înscrie un program, astfel încât să puteți alege cel potrivit pentru dvs.
  • Vă puteți înscrie și într-un program specializat, cum ar fi educația specială sau educația fizică.
  • Educația timpurie a copilului variază de la nivel preșcolar la grădiniță.
  • Educația școlară elementară se concentrează asupra copiilor în școala primară sau primară.
  • Învățământul școlar secundar este pentru copiii de vârstă mijlocie sau copiii de vârstă înaltă. Dacă doriți să învățați copii aceste vârste, este posibil să aveți nevoie să alegeți un anumit subiect să vă concentrați, cum ar fi știința, artele lingvistice sau istoria.
  • Imaginea intitulată Fii un profesor Pasul 2
    2. Înscrieți-vă pentru un program de licență. Asigurați-vă că școala pe care o alegeți este certificată de Consiliul Național pentru Acreditarea educației cadrelor didactice sau NCATE, înainte de a vă înscrie. Apoi, alegeți programul pe care doriți să-l înscrieți și să vă înscrieți pentru clase.
  • Pentru a fi profesor, trebuie să aveți cel puțin o diplomă de licență.
  • Programele de licență durează de obicei aproximativ 4 ani pentru a finaliza.
  • În timpul programului dvs., ar trebui să luați cursuri care se concentrează pe educația copilariei și pe dezvoltarea copilariei, astfel încât să puteți învăța cum să vă referiți la copii pe care îi veți învăța.
  • Imaginea intitulată Fii un profesor Pasul 3
    3. Obțineți experiență făcând predarea elevilor. În timpul gradului dvs. veți avea ocazia să obțineți experiență prin predarea unei săli de clasă plină de studenți. Vată probabil să finalizați o anumită perioadă de ore în sala de clasă pentru a absolvi și este o modalitate excelentă de a obține o experiență de viață reală în domeniul pe care doriți să îl aflați.
  • De obicei, programele vă solicită studenților să predă 3 până la 4 luni.
  • Veți avea în continuare asistența profesorului real în clasă, deci dacă aveți nevoie de ajutor, ei o pot oferi.
  • Imaginea intitulată Fii un profesor Pasul 4
    4. Înscrieți-vă în programul unui masterat dacă este necesar pentru statul dvs. În timp ce majoritatea profesorilor K-12 nu au nevoie de o diplomă de masterat de a preda, dacă sunteți într-un program specializat, cum ar fi educația sau consilierea specială, este posibil să aveți nevoie să obțineți o diplomă de masterat. Verificați cu placa dvs. de licențiere de stat pentru a vedea ce sunt cerințele pentru statul dvs.
  • Mulți profesori primesc diplomele de masterat după ce au început să învețe, deoarece sunt obligați să-și continue educația în timp ce predau. Cu toate acestea, districtul școlar va ajuta adesea să plătească pentru orice clase.
  • Imagine intitulată Fii un profesor Pasul 5
    5. Luați testul de certificare a cadrelor didactice pentru a obține licența dvs. Testul de licențiere a profesorilor este diferit pe baza acelui stat în care vă aflați, dar adesea include cunoașterea de bază a grupului de vârstă / subiectul pe care l-ați înscris pentru a preda și este adesea formatat ca un test standardizat. Verificați cu bordul dvs. de licențiere de stat pentru a vedea cum să vă înscrieți pentru un test de certificare a cadrelor didactice, apoi studiați din greu și treceți acest lucru, astfel încât să puteți obține licența dvs!
  • Chiar dacă aveți o diplomă de licență, nu veți putea lucra ca profesor fără licență.
  • Licențele de predare variază în funcție de stat. Dacă intenționați să vă deplasați la un nou stat pentru a preda, este posibil să fie necesar să faceți un test separat pentru a obține o nouă licență.
  • Dacă sunteți într-un program de licență, profesorii dvs. vă pot ajuta să vă pregătiți pentru testul dvs. În caz contrar, puteți căuta teste de practică online prin intermediul Asociației Naționale de Educație.
  • Metoda 2 din 3:
    Aplicând pentru locuri de muncă
    1. Imaginea intitulată Fii un profesor Pasul 6
    1. Familiarizați-vă cu orientările și politicile districtului școlar. Înainte de a intra într-un interviu, aruncați o privire la scorurile medii standardizate de testare, programe de nevoi speciale sau procente gratuite / reduse de prânz. Acest lucru vă va ajuta să vă concentrați răspunsurile și să faceți mai bine pe interviul dvs. în ansamblu, deoarece veți afla mai multe despre studenții medici și cum le puteți ajuta în timpul slujbei dvs.
    • Fiecare școală publică trebuie să raporteze această informație statului, astfel încât să puteți căuta prin site-ul statului dvs.
  • Imaginea intitulată Fii un profesor Pasul 7
    2. Căutați locuri de muncă în cadrul districtelor școlare din apropierea dvs. Pentru a găsi locuri de muncă, căutați online pentru districtele școlare din zona dvs. și căutați deschideri. Poți să te uiți la licee, școli mijlocii, școli elementare sau preșcolari, în funcție de intervalul de vârstă în care vă specializați.
  • În funcție de locul în care locuiți, este posibil să aveți mai multe districte școlare în apropiere.
  • De asemenea, puteți căuta oportunități pe LinkedIn, Monster și într-adevăr.
  • Imaginea intitulată Fii un profesor Pasul 8
    3. Aplicați pentru școlile private dacă doriți o dimensiune de clasă mai mică. Școlile private sunt finanțate în mod privat, ceea ce înseamnă că nu primesc bani guvernamentali pentru a alerga. Ele au adesea dimensiuni de clasă mai mici, dar pot veni cu salarii mai mici. Căutați oportunități de școală privată dacă doriți să învățați un grup mai specializat de copii.
  • Pozițiile școlare private pot, de asemenea, să vină cu mai multă libertate, deoarece nu trebuie să respecte toate liniile directoare de stat pentru educație.
  • Imagine intitulată Fii un profesor Pasul 9
    4. Încercați să înlocuiți predarea până când vă aterizați o poziție cu normă întreagă. Profesorii înlocuitori sunt chemați în orice moment un profesor este bolnav și nu poate intra în muncă. În timp ce nu veți fi garantați de lucru în fiecare zi, învățarea înlocuitoare este o modalitate excelentă de a vă conecta cu oameni în câmpul dvs. și de a câștiga bani în timp ce căutați un loc de muncă cu normă întreagă. Găsiți poziții de înlocuire prin înscrierea cu districtul școlar ca o substanță on-sall.
  • Dacă un profesor este în afara unei perioade lungi de timp, s-ar putea să le puteți supune pentru câteva luni sau chiar un an.
  • Imaginea intitulată Fii un profesor Pasul 10
    5. Subliniați ceea ce puteți face pentru studenții dvs. Pe măsură ce vorbiți cu intervievatorii dvs., spuneți-le despre ce sunt abilitățile dvs. și cum pot beneficia copiii pe care îi vei învăța. Discutați despre cât de pasionați sunteți despre educație și de ce doriți să fiți un profesor pentru a lăsa o impresie bună și (sperăm!) ia slujba.
  • De exemplu, ați putea spune: "Am fost pasionat de învățarea de când eram mic și aș ajuta sora mea cu ABC-urile ei. Am o mulțime de răbdare și nu mă înfurie ușor, așa că mă pot descurca cu tot ce se aruncă."
  • Sau, "diploma de licență a fost axată pe educația specială, așa că știu multe despre predarea copiilor care pot necesita altceva decât o școală clasică. Știu cum să rămân calm, rece și colectat sub stres, care este foarte benefic în această linie de lucru."
  • Dacă faceți treaba, fiți pregătiți să vă decorați propria sală de clasă, veniți cu planuri de lecție și conectați-vă imediat cu elevii.
  • Metoda 3 din 3:
    Continuând educația
    1. Imaginea intitulată Fii un profesor Pasul 11
    1. Reînnoiți licența la fiecare 5 ani. Licența de predare este bună timp de 5 ani, iar apoi va trebui să aplicați pentru unul nou. În majoritatea statelor, va trebui să luați o anumită sumă de cursuri de educație continuă pentru a obține o nouă licență, deci asigurați-vă că aveți toate cele făcute înainte de a vă aplica. Apoi, contactați biroul de licențiere de stat pentru a plăti o mică taxă și pentru a vă reînnoi licența.
    • Clasele de educație continuă sunt, de obicei, clase de nivel master, care sunt plătite de angajatorul dvs.
    • Taxa de reînnoire a licențelor este de obicei în jur de 40 USD.
  • Imaginea intitulată Fii un profesor Pasul 12
    2. Du-te la predarea atelierelor pentru a învăța noi abilități. Pe măsură ce predați, puteți primi notificări despre ateliere și conferințe pentru a învăța noi metode de predare sau informații despre testele standardizate. Puteți să vă cereți angajatorului să vă finanțeze biletul sau să se ducă la acestea pe cont propriu pentru a vă împrăștia abilitățile și pentru a continua să înveți pe tot parcursul vieții profesionale.
  • Aceasta este, de asemenea, o modalitate bună de a afla despre noile probleme în educație și cum să le combateți eficient.
  • Imaginea intitulată Fii un profesor Pasul 13
    3. Conectează-te cu o organizație profesională pentru oportunități de rețea. Există multe organizații profesionale pentru profesori, iar câțiva sunt specializați față de un anumit subiect. Vă puteți înscrie ca membru al uneia dintre aceste organizații să se conecteze cu alți profesori din domeniul dvs., să participe la ateliere sau să aibă acces la clase și oportunități educaționale.
  • Asociația Națională de Educație, Federația Americană a cadrelor didactice, Consiliul Național al Profesorilor de limba engleză și Asociația Națională de Predare a Științelor sunt toate organizațiile mari de a privi.
  • Imagine intitulată Fii un profesor Pasul 14
    4. Obțineți un masterat sau un doctorat pentru a-ți continua educația. Pe măsură ce luați clasele necesare pentru a vă reînnoi licența, puteți aplica aceste clase către o diplomă. Este posibil să trebuiască să luați mai multe clase și să plătiți pentru unii pe cont propriu, dar districtul școlar va contribui, în general, să plătească pentru orice educație suplimentară pe care o alegeți să o urmăriți.
  • Majoritatea profesorilor sunt capabili să câștige un al doilea grad în termen de 5 ani de la primul lor loc de muncă.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Dacă aveți întrebări despre obținerea certificării, discutați cu Consiliul de Educație de Stat.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar