Cum să devii favorit al profesorului

Dacă sunteți în școală, vă petreceți cea mai mare parte a zilei în clasă cu profesorii dvs. Dacă profesorul tău nu te place, sau nu te înțelegi, școala poate fi foarte dificilă. Ajungeți la partea bună a profesorului dvs. nu înseamnă doar obținerea unor note bune și suge, totuși. Ce face un student un favorit al profesorului să vă surprindă.

Pași

Partea 1 din 3:
Arătând entuziasm despre munca ta
  1. Imaginea intitulată deveni un profesor
1. Întrebați întrebări semnificative în clasă. Solicitarea întrebărilor arată că acordați atenție la ceea ce spune profesorul. De asemenea, arată că sunteți într-adevăr angajați în ceea ce învățați. Unii oameni se tem că punerea întrebărilor vor face pe oameni să creadă că nu sunt inteligenți. De fapt, întrebarea întrebărilor este un mare indicator al inteligenței și dorința de a învăța.
  • Dacă veți pune întrebări, trebuie să vă acordați atenție. De exemplu, dacă întrebați: "Când este acea atribuire datorată?"Și profesorul tău a spus deja data scadentă o dată, ei vor crede că nu asculți.
  • Să aveți grijă să nu întrebați atât de multe întrebări pe care le deraiați de clasă și să împiedicați profesorul să finalizeze lecția.
  • Imaginea intitulată deveni un profesor
    2. Completați toate sarcinile la timp. Aceasta poate fi dificilă dacă aveți o mulțime de muncă sau dacă aveți tendința de a procura. Cu toate acestea, întoarcerea la sarcini la timp arată profesorul dvs. pe care îl acordați prioritate clasei lor. Acordarea atenției vă poate ajuta, de asemenea, să obțineți grade bune și mulți dintre profesorii dvs. vă vor plăcea.
  • Profesorii au o viață ocupată și au nevoie de timp liber, la fel ca tine. S-ar putea să fi planificat să clarifice toate lucrările de clasă miercuri noaptea. Dacă vă transformați hârtia vineri, probabil că vor fi frustrați că acum trebuie să-ți clasifică hârtia în weekend.
  • Dacă știți că nu veți putea întâlni un termen limită, discutați cu profesorul dvs. în avans. Ei pot să vă acorde o extensie.
  • Imaginea intitulată deveni un profesor
    3. Faceți eforturi suplimentare în munca dvs. Este întotdeauna bine să faceți mai mult decât minimul gol pentru o misiune. Eforturile suplimentare pot include obligarea lucrării dvs. într-un mod frumos de ao face mai prezentabil sau de a face o cercetare suplimentară pentru o misiune.
  • Dacă un profesor cere ca o hârtie să fie o anumită lungime, puteți să vă propuneți să scrieți ceva mai mult decât să solicitați, dar nu prea mult. Aceasta arată că nu ați fost doar să vă întindeți pentru a îndeplini minimul.
  • Dacă vă faceți hârtia prea lungă, profesorul dvs. poate crede că suge sus sau că nu-i place să facă o citire suplimentară.
  • Imaginea intitulată deveni un profesor
    4. Cereți ajutor suplimentar dacă aveți nevoie de ea. Solicitarea de ajutor arată profesorul dvs. pe care doriți să îl reușiți. Mulți profesori caută această calitate într-un student, pentru că dacă doriți să reușiți să vă luați în serios ajutorul și sugestiile.
  • Nu vă fie frică să vă apropiați de profesorul în timpul perioadei libere sau la sfârșitul zilei.
  • Este posibil să aveți nevoie de ajutor pentru înțelegerea subiectului sau știind cum să finalizați misiunea. Ar trebui să vă simțiți confortabil întrebându-vă orice fel de ajutor aveți nevoie.
  • Solicitarea ajutorului de la părinții dvs. este o opțiune bună, de asemenea. Ei pot explica lucrurile într-o altă perspectivă și vor iubi cel mai probabil să vă ajute.
  • Imaginea intitulată deveni un profesor
    5. Respectați autoritatea profesorului pe un subiect. Profesorii au trecut printr-o mulțime de educație și au ales o profesie în care își împărtășesc cunoștințele. S-ar putea să știți foarte mult despre un subiect, dar profesorii vor aprecia dacă le tratați ca experți în care sunt.
  • Ocazional, este bine să-ți corectezi profesorul. La urma urmei, toată lumea face uneori greșeli.
  • Mulți profesori sunt atenți la studenții "know-it-toti". Nu numai că va acționa ca un know-it-toate periclitează relația dvs. cu profesorul dvs., vă poate deranja colegii de clasă. Nimeni nu vrea un smarty-pantaloni ca prieten.
  • Partea 2 din 3:
    Fiind singur
    1. Imaginea intitulată deveni un profesor
    1. Lăsați-vă profesorul să știe cine sunteți. Profesorii pot spune când un student nu este în sine. De exemplu, dacă sunteți un geek științific sau un sportiv competitiv, acestea sunt lucruri importante care ajută la definirea cine sunteți. Nu încercați niciodată să ascundeți acele lucruri doar pentru a arăta ca studentul perfect.
    • Dacă sunteți în mod natural o goofball sau "clovn de clasă", este posibil să aveți nevoie să vă controlați unii pentru a evita perturbarea clasei. Cu toate acestea, majoritatea profesorilor au un sentiment de umor și vor aprecia o anumită silliness sau glumă în clasă.
    • Nu lăsați să vă distragă personalitatea de la clasă. De exemplu, dacă sunteți un fluture social, puteți aștepta până când clopotul sună să transmită invitațiile la partidul dvs. Nu trebuie să faceți asta în timpul clasei.
  • Imaginea intitulată deveni un profesor
    2. Îmbrățișați lucrurile pe care tu și profesorul tău le poți avea în comun. Acesta poate fi singurul lucru dovedit care determină care elevii vor deveni favoriți ai profesorului. Poți să le reamintesc la vârsta ta sau de cineva, sunt aproape. Puteți să împărtășiți interese sau hobby-uri. Dacă profesorul dvs. simte că aveți ceva în comun, probabil că vă vor favoriza.
  • Uneori, profesorul tău ar putea simți că aveți personalități similare. De exemplu, s-ar putea să fie capabili să se identifice cu faptul că sunteți timid sau că veți fi ușor frustrați.
  • Dacă știți că profesorul dvs. împărtășește un interes cu dvs., vă puteți conecta cu ei peste asta. De exemplu, dacă profesorul dvs. iubește arta, ați putea aduce o revizuire a celei mai recente expoziții la Muzeul de Artă Locală pentru a le împărtăși.
  • Imaginea intitulată deveni un profesor
    3. Fii sincer despre luptele tale. Acest lucru poate fi dificil, mai ales dacă sunteți timid. Cu toate acestea, majoritatea profesorilor vor aprecia un student care poate fi cinstit și va confrunta în ele. Dacă vă luptați cu munca școlară sau aveți probleme la domiciliu, lăsați-vă profesorul să știe că vă va îndrăzni probabil.
  • Dacă aveți probleme în afara școlii (cum ar fi acasă sau la un loc de muncă) Lăsați-vă profesorul să știe. Ei ar putea fi capabili să extindă termenele limită pentru dvs. sau să vă ajute să vorbiți cu un consilier de îndrumare.
  • Aveți grijă să nu întâlniți ca pe un whini sau să vă plângeți. Profesorii pot spune diferența dintre un student care se luptă cu adevărat și unul care pur și simplu nu vrea să facă lucrarea.
  • Partea 3 din 3:
    Tratarea profesorului tău ca o persoană
    1. Imaginea intitulată deveni un profesor
    1. Amintiți-vă că profesorul dvs. are și o viață în afara școlii. Profesorii le place să se relaxeze și să se distreze în weekend-uri ca tine. Uneori ar putea părea că ele există doar pentru a vă face viața mizerabilă, dar amintiți-vă că probabil au devenit un învățător pentru că le place să lucreze cu tinerii și iubirea îi ajută să învețe.
    • Arată interesul în viața profesorului dvs. Le puteți întreba cum a fost weekend-ul lor sau ceea ce au planificat pentru vacanța de vară.
    • Nu vorbi în spatele unui profesor înapoi. Ei vor afla, probabil, după un timp. Bârfele despre profesor vă va aduce în necazuri mai mari.
  • Imaginea intitulată deveni un profesor
    2. Zâmbet și act prietenos. Imaginați-vă dacă ați intrat în muncă și toți cei din jur au avut o atitudine proastă. Asta se poate simți ca un profesor cu o cameră plină de studenți groaznici. Acționând prietenos și de a fi fericit să vadă profesorul dvs. își va lumina ziua și îi va ajuta să se simtă apreciați de dvs.
  • Un profesor poate spune când un student este cu adevărat prietenos sau doar suge. Nu merge prea departe și începeți să acționați fals.
  • Doar un simplu "Buna dimineata!" sau "Bună seara!" este tot ce trebuie să lumineze o zi a unui profesor.
  • Imaginea intitulată deveni un profesor
    3. Acceptați notele pe care le-ați dat. Tu și profesorul tău ar putea să nu fiți de acord cu gradul pe care îl meritați într-o clasă. Cu toate acestea, profesorul dvs. a dat probabil gradul dvs. o mulțime de atenție. Dacă contestați gradul pe care profesorul ți-a dat-o, ei vor crede că vă interesează mai multe despre notele dvs. decât despre procesul de învățare. Ei, de asemenea, pot simți că nu respectați autoritatea lor.
  • Dacă sunteți îngrijorat că notele dvs. nu ați vrut să fie, discutați cu profesorul dvs. despre cum puteți obține nota viitoare.
  • Imaginea intitulată deveni un profesor
    4. Fii de ajutor pentru profesorul tău. Predarea poate fi dificilă, iar profesorii obosesc, la fel ca tine. Dacă observați că profesorul dvs. ar putea folosi o mână, oferă ajutor. Ei vor observa cu siguranță și vor aprecia atitudinea dvs. utilă.
  • Vă puteți ajuta profesorul dvs. ștergând consiliul, trecând lucrări sau aducerea la birou pentru ei.
  • Dacă ajungeți la clasă devreme, puteți întreba întotdeauna dacă există ceva ce puteți face pentru a le ajuta să se pregătească pentru clasă.
  • De asemenea, puteți face o impresie bună dacă tutorele altor studenți care s-ar putea lupta în clasă.
  • Imaginea intitulată deveni un profesor
    5. Vorbiți cu profesorul dvs. dacă vă simțiți tratați nedrept. Dacă profesorul tău nu te-a tratat corect, este bine să le abordezi despre asta. Întreabă-i dacă poți vorbi cu ei în timpul prânzului sau după școală. Chiar dacă chiar acum se pare că profesorul tău te urăște, fiind capabil să aibă o conversație matură cu ei, probabil va transforma valul. Profesorul tău va vedea că ești investit în relație și în clasă.
  • Acționați calm și respectuos când vorbiți cu profesorul vostru. Puteți spune: "Nu sunt sigur dacă ați observat acest lucru, dar simt că nu sunt tratat corect în clasă."
  • Este minunat să puteți da exemple specifice, astfel încât profesorul dvs. poate vedea despre ce vorbești. Puteți spune: "Când Maria a făcut o glumă și clasa a râs, și tu ai râs. Dar când am făcut o glumă și toată lumea a râs, m-ai trimis la birou. Nu simt ca asta e corect."
  • sfaturi

    Fi întotdeauna politicos pentru profesorul tău. Asta este ceva ce vor aprecia întotdeauna.
  • Fiți întotdeauna pregătiți pentru clasă. Au orice materiale de care aveți nevoie și fiți gata să lucrați.
  • Profesorii apreciază adesea un mic cadou la sfârșitul anului. Nu face nimic extravagant. Stick cu ceva simplu care arată că le apreciați.
  • Niciodată text, efectuați apeluri telefonice sau navigați pe web în timp ce în clasă. Acest lucru vă va duce aproape cu siguranță pe partea rea ​​a unui profesor.
  • Niciodată nu vorbiți între elevii din clasă, cu excepția cazului absolut necesar și concentrați-vă asupra a ceea ce spune profesorul.
  • Încercați să fiți devreme la clasă. Fiind târziu vă poate împiedica să învățați și veți fi frustrați profesorul.
  • Dați întotdeauna complimente profesorului.
  • Țineți ușa pentru profesorul dvs. și arătați că vă pasă de ei.
  • Nu fi niciodată nepoliticos pentru profesorul tău. Când aveți o viziune contrastantă, nu vorbiți cu fața impresionantă. Încercați să "întrebați" ca îndoială pentru profesorul dvs.
  • Atribuțiile complete la timp sau puțin mai devreme, dar încercați cele mai bune. Adresați-vă întrebărilor profesorului când trebuie să vă puneți cel mai mult efort în tot ceea ce faceți.
  • Să fie inteligenți în clasă și să se supună direcțiilor lor.
  • Avertizări

    Devenind preferatul profesorului poate face uneori alți studenți să fie resentimente. Aveți grijă să nu compromiteți prieteniile dvs. doar pentru a intra în grațiile bune ale profesorului dvs.
  • Nu încercați niciodată să adăugați profesorul dvs. ca prieten pe site-uri de socializare.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar