Cum să devii profesor de muzică

Când deveniți profesor de muzică, vă veți urmări pasiunea pentru muzică și împărtășiți un dar cu ceilalți. Dacă sunteți răbdători, entuziasmați și excelați la un instrument, ați putea face un profesor uimitor. Poate fi dificil să-ți dai seama cum să-ți transformi pasiunea și talentul într-o carieră, dar nu-ți face griji - am răspuns la cele mai frecvente întrebări despre a face ca cariera profesorilor de muzică să se întâmple!

Pași

Întrebarea 1 din 7:
Ce calificări trebuie să fii profesor de muzică?
  1. Imaginea intitulată deveni un profesor colegiu pasul 7
1. Pentru a preda la o școală publică, veți avea nevoie de o diplomă de licență. De obicei, veți participa la o universitate acreditată de 4 ani pentru a studia educația muzicală sau un domeniu conex. Apoi, veți trece printr-un program de formare a cadrelor didactice afiliate la școala dvs. pentru a vă pregăti pentru instruirea în clasă.
  • 2. După licențele, va trebui să obțineți o stare Licența de predare. În timp ce școlile private ar putea să nu solicite acest lucru, toate școlile publice vor. Pentru a afla ce acreditare aveți nevoie, căutați site-ul web al Comisiei de învățământ al statului dvs. Căutați cerințele pentru a obține o certificare unică în muzică (oferită în 39 de state).
  • Pentru a fi eligibil pentru certificare, veți avea nevoie de cel puțin o diplomă de licență și o predare suficientă a elevilor sau ore de observare (care variază de stat).
  • De asemenea, este posibil să aveți nevoie să faceți teste asupra competenței dvs. în subiecte de bază, pedagogie și conținut muzical.
  • Taxele de aplicare vor varia de la $ 0- $ 200, în funcție de starea dvs.
  • 3. Pentru a preda la nivelul colegilor, veți avea nevoie de un grad absolvent. De exemplu, ați putea urmări un m.A. în performanța vioara sau la un pH.D. în compoziție. Majoritatea programelor de masterat vor dura 2-3 ani dacă aveți deja o diplomă de licență în timp ce pH.D. Programele vor dura 5-6 ani.
  • Întrebarea 2 din 7:
    Ce ar trebui să căutați într-un program de studii?
    1. Imagine intitulată Găsiți un bun profesor de pian Pasul 1
    1. Alegeți un program cu cerințele de muzică pe care le puteți întâlni. Ca profesor de muzică, va trebui să fiți calificați la un instrument și să învățați să fiți experți în mod funcțional atât în ​​tastatură, cât și în voce. Pentru a participa la o universitate acreditată, va trebui să vă demonstrați muzica prin intermediul alfabetiei de performanță și muzică.
    • Așteptați să treceți testele despre cunoștințele despre teoria muzicii, terminologia muzicii și capacitatea dvs. de a traduce sunetul în notația muzicală în timpul procesului de admitere și în timpul studiilor dvs.
    • Pregătiți piesele de audiție pe baza cerințelor de repertoriare furnizate de universitate.
  • 2. Căutați programe care vă vor oferi o experiență hands-on. Căutați colegii care partener cu școlile pentru a vă oferi oportunități de a umbri profesorii sau de a câștiga experiență de predare a studenților.
  • 3. Asigurați-vă că școala vă va oferi un fel de certificare corectă. Căutați site-ul școlii sau întrebați elevii, facultatea și ofițerii de admitere întrebări despre ceea ce vă va califica gradul de a învăța.
  • Ce tip de muzică (general, instrumental, coral) veți fi certificați să învățați?
  • Sunt certificările transferate în alte state?
  • Va trebui să urmați o licență de predare a statului în afara programului sau să construiască certificarea școlară în curriculum?
  • 4. Căutați școli cu succes dovedit în plasarea locurilor de muncă. Școala ajută la conectarea studenților cu angajatorii? Cum studiezi muzicienii și muzica pe care îi cunoști pe școală la școală?
  • Întrebarea 3 din 7:
    Cum este ca să mării în educația muzicală?
    1. Imaginea intitulată deveni un profesor colegiu Pasul 26
    1. În 4 ani, veți studia muzică, pedagogie și de afaceri. În plus față de luarea de lecții pe instrumentul dvs. principal, probabil veți alege o concentrație (corzi, corali etc.), luați o scufundare profundă în teoria / istoria muzicii și învățați abordări moderne pentru a preda muzică. Cu toate acestea, deoarece educația muzicală este interdisciplinară, veți obține, de asemenea, cursuri de comunicare, etica învățăturii și poate chiar psihologia sau psihologia copiilor-dezvoltării.
    • Școala dvs. vă poate cere să participați la considerente, să participați la ansambluri și să efectuați la un recital senior.
    Întrebarea 4 din 7:
    Cum găsiți un loc de muncă ca profesor de muzică?
    1. Imaginea intitulată deveni un profesor colegiu Pasul 11
    1. Căutați site-uri de locuri de muncă de căutare, precum și panouri de locuri de muncă din district / școală. Piața profesorilor de muzică este competitivă, deci asigurați-vă că vă uitați în afara districtelor școlare locale, pentru că nu puteți obține prima dvs. alegere a locației.
    • În plus față de un CV, scrisorile de recoltare și o scrisoare de intenție adaptată la școală, creează un plan de eșantion pentru o unitate educațională și lecții de eșantionare pentru a încărca sau a aduce la un interviu.
    • Creați materiale pentru a vă oferi intervievatorului dvs. în filosofia dvs. de predare și cum ați gestiona o clasă dificilă.
    • Puneți-vă în afară de alți candidați, lărgindu-vă setul de competențe. Pe o piață aglomerată, un cântăreț / pianist / compozitor va fi un candidat mai atractiv decât cineva care poate face doar unul din aceste lucruri.
    Întrebarea 5 din 7:
    Poți fi un profesor de muzică fără un grad?
    1. Da, puteți învăța lecții private fără o diplomă universitară. Aceasta este o opțiune excelentă dacă nu găsiți o poziție la o școală sau dacă preferați să fiți propriul dvs. șef! În timp ce lecțiile private ar putea oferi aceeași securitate a locului de muncă ca un rol cu ​​normă întreagă, veți putea să vă conectați cu studenții unu-la-unu. În plus, în loc de a lucra cu un grup set de studenți (cum ar fi școlile de mijloc), veți obține ocazia de a lucra cu toate vârstele diferite și nivelurile de capacitate.
    • Dacă sunteți un interpret, poate fi mai ușor să echilibrați repetițiile și performanțele cu un program de predare privat.
    Întrebarea 6 din 7:
    Cum începeți să predați lecții de muzică privată?
    1. Imaginea intitulată deveni un profesor colegiu Pasul 28
    1. Creați un simplu Website. Includeți un bio, imaginea de dvs., pagina cu mărturii și detalii de contact. Adăugați conținutul de bloguri pentru a vă stimula site-ul în clasamentul căutării. Puteți folosi spațiul de blog pentru a scrie despre filozofia dvs. de predare sau de interesele muzicale, dar trebuie doar să includeți cuvinte cheie cum ar fi "Los Angeles Piano lecții" sau "Lecții vocale Tallahassee."
  • 2. Utilizați social media pentru a viza părinții locali, muzicienii și programele de artă. Încărcați tutoriale scurte, întrebări frecvente și imagini ale jucării. Puteți chiar să trimiteți școlile locale, lagărele de vară și programele afterschool pentru a vedea dacă sunt interesați să angajeze un profesor de muzică sau să vă împărtășească conținutul. Dacă solicitați o pagină locală pentru a vă promova, asigurați-vă că ați explicat de ce conținutul dvs. este relevant pentru publicul lor.
  • "Bună, sunt un profesor de muzică locală și am vrut să întreb dacă ar fi dispus să repost acest tutorial despre chitara de învățare. Apreciez cu adevărat mesageria dvs. pozitivă promovând artele în comunitate și mi-ar plăcea să fac parte din asta cu lecțiile mele de muzică. Mulțumiri!"
  • 3. Uită-te la muzică didactică la un tabără de vară sau un program post-școală. Chiar dacă începeți pe o bază de voluntariat, veți obține mai multă experiență de predare și expunerea la familii care vă pot angaja pentru lecții private.
  • 4. Oferiți consultări gratuite de 30 de minute. Într-o consultare gratuită, puteți să vă arătați abilitățile de predare și să informați clientul dvs. că sunteți instructorul potrivit pentru ei. Utilizați timpul pentru a oferi clienților o evaluare a competențelor lor, aflați obiectivele lor, descrieți un plan pe care îl aveți pentru a vă deplasa înainte și spuneți-le cum le-ați antrenat în direcția cea bună.
  • Întrebarea 7 din 7:
    Cum obțineți certificat pentru a preda lecții de muzică privată?
    1. Urmărirea certificării opționale prin Asociația Națională a Profesorilor de Muzică. Dacă vă luptați să obțineți clienți, o certificare suplimentară poate garanta abilitățile dvs. de predare și tehnică. În plus, prin obținerea certificatului MTNA, vă puteți pune numele în baza de date MTNA pentru a vă ajuta clienții să vă găsească.
    • Trimiteți o cerere la MTNA care descrie filozofia dvs. de predare, predarea mediului, a afacerilor și a politicilor etice. De asemenea, veți trimite analiza teoretică a 4 piese date și trimiteți înregistrări video de 3 sesiuni de predare cu același student.
    • Certificarea MTNA costă 200 de dolari pentru persoanele care nu sunt studenți și 100 de dolari pentru studenții.

    sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar