Cum să devii profesor de grădiniță

Predarea grădiniței pentru o viață este o carieră foarte plină de satisfacții, dar poate fi dificilă să vă dați seama cum să începeți. Spre deosebire de unii instructori Pre-K, profesorii de grădiniță trebuie să treacă printr-un proces amplu de aplicare și testare înainte de a putea aplica pentru un loc de muncă. Înțelegerea acestui proces este esențială pentru a deveni un profesor de grădiniță.

Pași

Partea 1 din 3:
Finalizarea studiilorDu-te gratuit și suportă wikihow
  1. Imaginea intitulată deveni un profesor de grădiniță Pasul 1
1. Câștigați o diplomă de licență în educația timpurie a copilului. În funcție de școala pe care o participați, acest grad poate fi finalizat în aproximativ patru ani. Dacă intenționați să învățați grădinița într-un mediu școlar public, este obligatoriu că aveți o educație universitară. Sistemele școlare private oferă adesea mai multă flexibilitate cu acreditările potențialilor profesori.
  • Unele diplome de licență viabile pentru profesorii de grădiniță sunt dezvoltarea copilului și educația elementară.
  • Verificați dublu pentru a vă asigura că ați îndeplinit toate cerințele cursului de stat. În timp ce o mulțime de discrepanțe specifice de stat pot fi călcate în timpul procesului de testare, acesta poate ajuta la o altă privire la ceea ce clase statul dvs. vă cere să luați înainte de a putea fi certificat.
  • Imaginea intitulată deveni un profesor de grădiniță Pasul 2
    2. Completați 1-2 semestre de predare a studenților pentru a dezvolta experiența în clasă. Programele de educație timpurie a copilului necesită, în general, toți elevii să completeze un program de predare pregătitoare. Acest program vă va permite să obțineți o experiență de clasă valoroasă, cum ar fi planificarea și clasificarea lecțiilor. Predarea studenților este o piatră bună care vă va ajuta să fiți pregătiți pentru o poziție cu normă întreagă ca profesor de grădiniță.
  • Predarea studenților vă va oferi o experiență de predare mai practică decât clasele dvs. Nu vă fie frică să cereți clarificări din partea profesorului dvs., dacă nu sunteți sigur de nimic.
  • Deși este important să vă conectați cu studenții, asigurați-vă că rolul dvs. principal în clasă este cel al unui profesor în locul unui prieten.
  • Imaginea intitulată deveni un profesor de grădiniță Pasul 3
    3. Rețea cu alți profesori. În timpul mandatului tău ca profesor de student, nu vă fie frică să ajungeți la profesor-mentor, profesori și colegi de clasă. Cunoașterea unei varietăți de oameni din domeniul educației poate merge mult în călătoria dvs. pentru a deveni un profesor de grădiniță, mai ales când vine vorba de referințele la un CV.
  • Voluntariatul în alte roluri educaționale (i.E, asistent didactic) vă poate ajuta, de asemenea, să faceți conexiuni valoroase în domeniu.
  • Imaginea intitulată deveni un profesor de grădiniță Pasul 4
    4. Înscrieți-vă la un maestru în predare (MIT / MAT) sau Master of Education (M.Ed) program pentru a rafina accentul dvs. de predare. Deși nu este necesar, vă puteți desprinde ca un profesor de grădiniță prin înscrierea într-un program de absolvent. Un MIT / MAT vă permite să vă specializați într-un anumit subiect și la nivel de clasă, în timp ce un m.Ed vă permite să vă concentrați asupra unor aspecte diferite ale predării (i.E, curriculum).Este posibil să merite să vă înscrieți dacă simțiți că oricare dintre aceste programe ar putea spori calitatea predării.
  • În medie, profesorii cu un fundal absolvent fac aproximativ 200 de dolari pe săptămână decât profesorii cu doar un fundal universitar.
  • Partea 2 din 3:
    Câștigați certificareaDu-te gratuit și suportă wikihow
    1. Imaginea intitulată deveni un profesor de grădiniță Pasul 5
    1. Determinați ce examene Praxis statul dvs. vă cere să luați și să vă înregistrați pentru ei. În funcție de locul în care locuiți, aceste teste vor diferi. Va trebui probabil să luați examenul de competențe academice Praxis, care vă va testa pe cunoștințele dvs. generale de predare. Alte state pot avea alte măsuri de testare independente.
    • În funcție de situația în care locuiți, este posibil să fiți, de asemenea, să luați teste de Praxis specifice subiectului. De exemplu, profesorii din Pennsylvania sunt obligați să ia examenul de competențe academice Praxis, în plus față de testele de competență din două domenii, în timp ce profesorii din Missouri trebuie să ia evaluările Gateway Educator Missouri.
    • Va trebui să plătiți o taxă de înregistrare pentru examenele Praxis, care pot fi plătite electronic.
  • Imaginea intitulată deveni un profesor de grădiniță Pasul 6
    2. Aplicați pentru certificarea dvs. de predare. Procesul de aplicare variază în funcție de stat, dar, în general, necesită o diplomă de licență, experiență de predare în clasă și scoruri de examen Praxis. Verificați secțiunea Întrebări frecvente de pe site-ul de învățământ al statului dvs. pentru a continua procesul de aplicare.
  • Numai profesorii de școală publică trebuie să solicite certificarea. Unele școli private nu o cer.
  • În general, predarea substitutivă nu necesită certificare.
  • Imaginea intitulată deveni un profesor de grădiniță Pasul 7
    3. Dezvoltați un portofoliu pentru a vă prezenta experiența de predare. Deși acest lucru nu este ceva pe care trebuie să-l faceți într-o capacitate oficială de a obține certificarea dvs., crearea unui portofoliu poate fi extrem de utilă în ceea ce privește organizarea. Un portofoliu de predare deține, în general, o varietate de documente, cum ar fi scrisorile de recomandare și eșantioane exemplare ale muncii dvs.
  • De asemenea, puteți utiliza portofoliul dvs. ca o modalitate de a păstra copii ale documentelor dvs. într-un singur loc în timp ce așteptați să primiți certificarea dvs.
  • Partea 3 din 3:
    Obtinerea unei slujbeDu-te gratuit și suportă wikihow
    1. Imaginea intitulată deveni un profesor de grădiniță Pasul 8
    1. Aveți CV-ul la îndemână. Înainte de a aplica pentru orice loc de muncă, asigurați-vă că aveți atât hârtie, cât și o copie digitală a CV-ului dvs. disponibilă. Fișierele PDF reprezintă un format excelent pentru a fi utilizat atunci când trimiteți CV-ul dvs. digital. Veți dori să includeți un rezumat al experienței dvs. de predare, precum și un accent pe educația elementară și de grădiniță.
    • Faceți formatul CV-ului dvs. cât mai angajat, astfel încât să vă aflați la potențialii angajatori.
    • Verificați dublu pentru a vă asigura că limba dvs. este cât mai informativă și mai concisă posibil.
  • Imaginea intitulată deveni un profesor de grădiniță Pasul 9
    2. Căutați locuri de muncă în zonă. Utilizați un motor de căutare de locuri de muncă (i.E, într-adevăr, Glassdoor, Monster, etc.) Pentru a căuta locuri de muncă în zona dvs. Este posibil să ajute la determinarea cât de departe sunteți dispus să călătoriți înainte de a căuta locuri de muncă, deoarece acest lucru ar putea reduce în cele din urmă rezultatele.
  • Păstrați un ochi pentru revizuirile la locul de muncă, deoarece site-urile de căutare a locurilor de muncă online vor include adesea în ceea ce privește diferiți angajatori.
  • Imaginea intitulată deveni un profesor de grădiniță Pasul 10
    3. Scrie o scrisoare de intenție. Angajatorii, în general, nu petrec mult timp în privința aplicației dvs., astfel încât doriți să faceți o scrisoare de intenție cât mai memorabilă posibil. Adaptați scrisoarea dvs. către un anumit angajator și explicați clar de ce ați fi o potrivire bună ca profesor de grădiniță la școala lor. În general, scopul dvs. este de a lăsa o impresie de durată în mintea angajatorului.
  • Imaginea intitulată deveni un profesor de grădiniță Pasul 11
    4. Trimiteți mai multe aplicații de locuri de muncă. În timp ce este posibil să aveți în minte un loc de muncă de vis, trebuie să trimiteți mai multe cereri de locuri de muncă. Angajatorii pot varia în funcție de cât timp pot dura pentru a vă întoarce la dvs., deci este important să aveți mai multe opțiuni disponibile. Multe site-uri web online vă permit să aplicați pentru locuri de muncă digital, ceea ce poate face procesul de aplicare mai simplu.
  • Nu vă fie frică să urmați cu angajatorul! Dacă nu ați auzit nimic în 1-2 săptămâni, nu ezitați să trimiteți o scrisoare sau un e-mail care vă întreabă despre aplicația dvs.
  • Imaginea intitulată deveni un profesor de grădiniță Pasul 12
    5. Pregătiți-vă pentru interviul de angajare. Când va fi interviu pentru un loc de muncă, asigurați-vă că ați ajuns mai devreme. De asemenea, puteți să vă gândiți, având în vedere ce întrebări vă poate cere intervievatorului și planificați răspunsurile dvs. în consecință. Demonstrarea pregătirii adecvate poate ajuta la lăsarea unei imagini durabile cu intervievatorul dvs.
  • Imaginea intitulată deveni un profesor de grădiniță Pasul 13
    6. Du-te la clase suplimentare după cum este necesar. Odată ce sunteți angajat ca profesor de grădiniță, este posibil să fie nevoie să faceți cursuri suplimentare pentru a vă menține statutul de certificare a predării. Verificați dublu cu cerințele statului dvs. pentru a vedea dacă există credite de educație continuă pe care trebuie să le primiți.
  • Dacă nu sunteți sigur dacă trebuie sau nu să luați un curs suplimentar, nu ezitați să verificați și să vedeți dacă Alma Mater are orice resurse care vă pot ajuta.
  • Puteți solicita certificarea Consiliului Național după ce ați învățat timp de cel puțin 3 ani. Acest lucru vă va distruge ca educator distins și vă va permite să vă conectați cu alți profesori certificați la nivel național.
  • sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar