Cum să devii profesor de istorie

Dacă sunteți pasionat de istorie și dragoste împărtășind cunoștințele dvs. cu ceilalți, o carieră ca profesor de istorie poate fi ideală pentru dvs. Calea de a deveni un profesor de istorie depinde de locul în care locuiți și la ce nivel doriți să învățați. Dacă doriți să deveniți elementar prin intermediul profesorului de învățământ secundar, veți avea nevoie de un fundal solid atât în ​​istorie, cât și în educație la nivel de licență. Odată ce obțineți licența dvs. de predare, este timpul să căutați un loc de muncă! Deveniți cel mai bun profesor pe care îl puteți căuta, căutând oportunități de dezvoltare profesională după ce ați început să predați.

Pași

Partea 1 din 3:
Întâlnirea cerințelor dvs. de educație și licențiere a zonei dvs
  1. Imaginea intitulată deveni un profesor de istorie Pasul 1
1
Obțineți o diplomă de licență în istorie sau în câmp conex. În majoritatea zonelor, veți avea nevoie de o diplomă de licență pentru a deveni profesor de istorie. Completați o diplomă în istorie sau în domeniu conexe, cum ar fi științele sociale, antropologia sau arheologia.
  • Unele licee pot cere profesorilor lor să dețină o diplomă de masterat.
  • Dacă predați la nivelul K-8, este posibil să puteți învăța cu un ba în educație și o concentrare în istorie.
  • Imaginea intitulată deveni un profesor de istorie Pasul 2
    2. Completați un program de educație a cadrelor didactice la nivel de clasă alese. În plus față de cursurile în istorie, va trebui, de asemenea, să luați cursuri de învățământ K-12. Un program de educație a cadrelor didactice vă va oferi instrumentele de care aveți nevoie pentru a reuși în sala de clasă și vă pregătiți, de asemenea, să învățați curriculumul de istorie K-12 din regiunea dvs. Există câteva abordări diferite pe care le-ați putea lua, în funcție de nevoile dvs. și de cerințele locale. De exemplu, ați putea:
  • Găsiți o școală care oferă o diplomă dublă în istorie și educație.
  • Obțineți un ba în educație cu un minor din istorie (sau invers). Înainte de a încerca această abordare, verificați cerințele educaționale pentru profesorii de istorie din zona dvs.
  • Completați un program alternativ de certificare a cadrelor didactice după ce ați terminat gradul de istoric. Verificați cu Departamentul de Educație din statul sau regiunea dvs. pentru a afla ce programe sunt disponibile în zona dvs.
  • Imaginea intitulată deveni un profesor de istorie Pasul 3
    3. Urmărește o predare stagiu sau programul de predare a studenților. Așa cum vă completați programul de educație a cadrelor didactice, este important să obțineți experiență practică în sala de clasă. Majoritatea programelor de educație vă vor ajuta să vă conectați cu aceste oportunități.
  • Dacă nu sunteți sigur de unde să începeți, discutați cu consilierul facultății sau un consilier de carieră la școala dvs.
  • Imaginea intitulată deveni un profesor de istorie Pasul 4
    4. Luați orice examene de certificare necesare în regiunea dvs. Odată ce vă completați gradul și orice cerințe de certificare, va trebui să luați 1 sau mai multe examene de licențiere înainte de a putea deveni profesor. Natura acestor examene va depinde de locația dvs. și de nivelul de clasă pe care intenționați să îl predați.
  • De exemplu, dacă intenționați să fiți un profesor de istorie de liceu în Illinois, va trebui să luați testul de testare a licențelor Illinois de competență academică, precum și știința socială ILTS: examen de istorie și o evaluare a portofoliului de predare.
  • Imaginea intitulată deveni un profesor de istorie Pasul 5
    5. Urmați cerințele de licențiere a profesorilor din zonă. Consultați Departamentul de Educație al regiunii dvs. pentru a afla ce alte pași de luat pentru a obține licența de predare. În cele mai multe locuri, probabil că va trebui să treacă o verificare de fond criminal. De asemenea, este posibil să fie:
  • Furnizați transcrieri oficiale care arată dovada oricăror diplome și certificări relevante pe care le-ați câștigat.
  • Plătiți o taxă de cerere de licențiere.
  • Finalizați o aplicație de certificare a cadrelor didactice.
  • Partea 2 din 3:
    Găsirea unui loc de muncă de învățământ
    1. Imaginea intitulată deveni un profesor de istorie Pasul 6
    1. Căutați istoria de predare online. Există numeroase site-uri web unde puteți găsi înregistrări de posturi de predare. Începeți prin examinarea secțiunii de angajare a districtului școlar local sau al site-ului web al Departamentului de Educație. Utilizați termenii de căutare ca "profesorul de istorie de liceu."
    • De asemenea, puteți căuta plăci de locuri de muncă generale, cum ar fi într-adevăr sau monstru.
    • Panourile de locuri de muncă specifice educației, cum ar fi K12JobSpot, pot fi, de asemenea, resurse bune.
  • Imaginea intitulată deveni un profesor de istorie Pasul 7
    2. Ajungeți la rețeaua dvs. profesională despre oportunitățile de angajare. Oamenii pe care îi cunoașteți în domeniul didactic vă pot ajuta, de asemenea, să vă conectați cu potențialele locuri de muncă. Vorbiți cu profesorii dvs., foști colegi de clasă, iar oamenii cu care ați lucrat în timpul stagii sau studiile de predare a studenților. Acestea pot fi capabile să recomande poziții deschise care ar fi o potrivire bună.
  • De asemenea, puteți cere oamenilor din rețeaua dvs. să fie referințe profesionale pentru dvs.
  • Biroul de progres al carierei de la Universitatea dvs. poate, de asemenea, să vă ajute să găsiți perspective de angajare și să oferiți îndrumări cu privire la procesul de aplicare și interviu.
  • Imaginea intitulată deveni un profesor de istorie Pasul 8
    3. Contactați o organizație nonprofit pentru profesori. Există mai multe organizații care sunt dedicate pentru a ajuta absolvenții recenți să înceapă o carieră de predare. Unele dintre aceste organizații sunt locale, în timp ce altele funcționează la nivel național. Ele ajută la placa profesorilor în școli și zone care au nevoie cel mai mult.
  • Dacă sunteți în u.S., Verificați cu organizațiile precum predarea pentru America sau Americorps. Puteți face, de asemenea, o căutare a organizațiilor locale care utilizează termeni precum "Programe de predare nonprofit lângă mine."
  • Imaginea intitulată deveni un profesor de istorie Pasul 9
    4. Verificați dacă oportunitățile de predare cu guvernul dvs. local. Școlile tradiționale nu sunt singurele locații pentru utilizarea abilităților dvs. de predare. De exemplu, în u.S., Puteți găsi locuri de muncă în cadrul Departamentului Apărării și al Departamentului de Justiție. Verificați site-ul web al Guvernului dvs. pentru lista de locuri de muncă.
  • Dacă locuiți în u.S., Puteți căuta locuri de muncă pentru profesori în diverse subiecte de la USAJOBS.Gov.
  • Partea 3 din 3:
    Realizați ca profesor de istorie
    1. Imaginea intitulată deveni un profesor de istorie Pasul 10
    1. Urmărește formarea ulterioară după ce începeți să predați. Căutați cursuri și programe pentru profesorii de istorie din zona dvs. pentru a vă menține cunoștințele actualizate și abilitățile tale ascuțite. În multe domenii, profesorii trebuie să ia cursuri de educație continuă sau să completeze alte programe de dezvoltare profesională pentru a menține o licență de predare valabilă.
    • Puteți găsi atât cursuri la fața locului, cât și programe de dezvoltare profesională pentru profesori. Verificați site-ul local al departamentului de educație pentru oportunitățile din zona dvs.
    • Uită-te la cursuri, ateliere și seminarii pentru educatori la universități și muzee din apropierea dvs.
  • Imaginea intitulată deveni un profesor de istorie Pasul 11
    2. Uită-te la profesorii și colegii dvs. pentru inspirație. Colaborarea este o parte vitală a unui profesor bun, indiferent de ce este subiectul dvs. Trageți pe munca profesorilor de istorie care au avut un impact pozitiv asupra dvs. Ajungeți la colegii de succes pentru consiliere și înțelegere.
  • Nu trebuie să vă limitați să lucrați cu sau să vă inspirați de la alți istorici. Căutați modalități de a aplica lecții și perspective pe care le-ați învățat de la profesori în alte domenii.
  • De asemenea, puteți lucra cu alți profesori de la școala dvs. pentru a vă coordona pe lecții care se conectează unul cu altul. De exemplu, colaborați cu profesorul de știință al școlii dvs. pentru a dezvolta lecții despre domeniile rolurilor, cum ar fi chimia și geologia pot juca în domeniul artefactelor istorice dating.
  • Imaginea intitulată deveni un profesor de istorie Pasul 12
    3
    Învățați-vă elevilor să analizeze critic sursele istorice. Învățați-vă elevilor despre diferențele dintre sursele primare și cele secundare și ajutați-i să-și dezvolte abilitățile de a pune întrebări și să evalueze ambele tipuri de surse în loc să le ia la valoarea nominală. Elevii dvs. vor câștiga o înțelegere mai profundă și mai nuanțată a istoriei dacă le dați instrumentele pentru a aborda sursele lor cu un ochi analitic.
  • Încurajați-vă elevii să pună întrebări precum "Cine a scris acest text? Cine a fost publicul dorit? De ce autorul a ales aceste cuvinte particulare? Ar putea această sursă să fie părtinitoare în vreun fel?"
  • Imaginea intitulată deveni un profesor de istorie Pasul 13
    4. Găsiți modalități de a relaționa istoricul experiențelor vieții elevilor. Unii studenți găsesc istoria "plictisitor", deoarece o văd ca o serie de nume, date și evenimente cu puțină purtătoare pe propria lor viață. Căutați modalități de a crea conexiuni între materialul pe care îl predați și povestirile personale ale studenților dvs.
  • Aceste conexiuni nu trebuie să fie ceva profund sau solemn. De exemplu, dacă vă învățați elevii despre dezvoltarea scrisului în lumea antică, ați putea trage o paralelă distractivă între hieroglifele egiptene și emojis.
  • Imaginea intitulată deveni un profesor de istorie Pasul 14
    5. Organizați-vă lecțiile în mod tematic. Construirea lecțiilor dvs. în jurul temelor vă poate ajuta să clarificați materialul pe care îl învățați și să îl faceți mai interesant pentru studenții dvs. Faceți o listă de teme care s-ar putea aplica perioadelor și subiectelor pe care le acoperiți.
  • Pentru clasele elementare sau medii, alegeți teme relativ largi și simple (cum ar fi "un individ poate schimba cursul istoriei" sau "Cum se repetă istoria?".
  • Pentru clasele de istorie de liceu, puteți lucra cu teme mai complexe, cum ar fi "Istoria într-adevăr" scrisă de victorie "?"Sau" Mediul poate afecta dezvoltarea societăților umane și viceversa."
  • sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar