Cum se face o sarcină pe google classroom

Sistemul de alocare a Clasa Google permite studenților și profesorilor să trimită și să revizuiască rapid sarcinile. Ca student, puteți trimite o sarcină pe Google Classroom prin conectarea la profilul dvs. de student pe Google Chrome și accesați lista de clasă pe site-ul de clasă. Profesorii pot crea și distribui misiunile studenților lor prin conectarea la Chrome, apoi selectând o clasă și adăugând o alocare din pagina de clasă.

Pași

Metoda 1 din 3:
Semnarea în clasa Google
  1. Imaginea intitulată Faceți o alocare în clasa Google Pasul 1
1. Deschideți Google Chrome. Pentru a vă conecta la Google Classroom, va trebui să utilizați browserul oficial Google.
  • Imaginea intitulată Faceți o alocare în clasa Google Pasul 2
    2. Conectați-vă la Google Chrome. Puteți face acest lucru făcând clic pe numele (sau pictograma persoanei) din colțul din dreapta sus al interfeței cromului. Va trebui să vă conectați la utilizarea acreditărilor școlare (e.G., "MyName @ myschool.edu"). Când ați terminat, faceți clic pe "Conectează-te la Chrome".
  • Imaginea intitulată Faceți o alocare în clasa Google Pasul 3
    3. Navigați la Aplicația Google Classroom. Faceți clic pe linkul furnizat pentru a face acest lucru. Dacă nu aveți aplicația Google Classroom instalat pe computer, îl puteți descărca de la magazin online.
  • Imagine intitulată Faceți o alocare în clasa Google Pasul 4
    4. Apasă pe "Student" sau "Profesor" buton. Acest lucru va fi în partea de jos a paginii - faceți clic pe butonul care vă referă. Google Classroom va redirecționa pe pagina potrivită.
  • Elevii vor fi redirecționați la pagina de clasă cu opțiunea de a se alătura unei clase noi făcând clic pe "+" pictograma din partea de sus a ecranului.
  • Profesorii vor fi redirecționați către o pagină cu o listă a tuturor claselor actuale.
  • Elevii nu vor putea să se conecteze la conturile cadrelor didactice.
  • Metoda 2 din 3:
    A face o misiune
    1. Imaginea intitulată Faceți o alocare în clasa Google Pasul 5
    1. Conectați-vă la contul dvs. Google Classroom. Acest lucru vă va deschide meniul de clasă, din care puteți alege o clasă pentru a deschide.
  • Imaginea intitulată Faceți o alocare în clasa Google Pasul 6
    2. Faceți clic pe clasa pentru care se datorează atribuirea. Acest lucru ar trebui să vă ducă la pagina respectivă ".
  • Imaginea intitulată Faceți o alocare în clasa Google Pasul 7
    3. Faceți clic pe atribuirea pertinentă. Acest lucru va deschide pagina de atribuire. În funcție de preferințele profesorului dvs., puteți vedea un titlu referitor la conținutul atribuției, o scurtă descriere a modului de a face atribuirea și / sau un atașament.
  • Imaginea intitulată Faceți o alocare în clasa Google Pasul 8
    4. Evaluați tipul de atribuire pentru a determina modul în care îl veți trimite. Google Classroom acceptă câteva formate de alocare diferite, cum ar fi Formulare Google și diverse atașamente.
  • Dacă atribuirea este în format Google, completați formularul din browserul dvs. Clic pe "Întoarceți-vă" Când terminați automat se întoarce atribuirea.
  • Dacă alocarea dvs. este mai extinsă, faceți clic pe "Deschiderea de atribuire". De aici, puteți vizualiza un atașament Google Drive făcând clic pe acesta, atașați un fișier făcând clic pe "Adăuga" și selectarea metodei corespunzătoare și creați un nou atașament făcând clic pe "Crea" și selectarea unui tip de fișier.
  • Imaginea intitulată Faceți o alocare în clasa Google Pasul 9
    5. Clic "Întoarceți-vă" În josul paginii. Faceți acest lucru numai atunci când alocarea dvs. este completă. Acest lucru nu se aplică la atribuțiile în stil de formă, deoarece vin cu propria lor "Întoarceți-vă" buton. După întoarcere a misiunii dvs., starea atribuției dvs. ar trebui să apară ca "Terminat".
  • Metoda 3 din 3:
    Creând o misiune
    1. Imaginea intitulată Faceți o alocare în clasa Google Pasul 10
    1. Asigurați-vă că sunteți conectat în contul dvs. de profesor. Numai profesorii pot crea și distribui sarcini.
  • Imaginea intitulată Faceți o alocare în etapa de clasă 11 Google
    2. Faceți clic pe clasa la care doriți să trimiteți o sarcină. Acest lucru vă va duce la pagina de clasă ".
  • Imaginea intitulată Faceți o alocare în clasa Google Pasul 12
    3. Apasă pe "+" semn. Acest lucru se află în colțul din dreapta jos al cromului, vă va solicita să adăugați o nouă misiune.
  • Imaginea intitulată Faceți o alocare pe etapa de clasă Google Room
    4. Clic "Creați o atribuire". Acest lucru va deschide noul formular de atribuire.
  • Imaginea intitulată Faceți o alocare în clasa Google Pasul 14
    5. Introduceți un titlu de atribuire. Acest titlu ar trebui să-i avertizeze pe studenți atât la conținutul atribuției, cât și la formatul în care acesta va fi finalizat ("scris", "citit", etc.). Dacă nu doriți să adăugați un titlu, puteți sări peste data scadentă.
  • Imaginea intitulată Faceți o alocare în clasa Google Pasul 15
    6. Adăugați instrucțiuni pentru atribuire. Acest lucru va ajuta elevii să arate la orientări specifice, pe măsură ce completează misiunea. Asigurați-vă că legați conexiunile cu conținutul la care se referă atribuirea - lecția actuală, de exemplu.
  • Acesta este un loc bun pentru a vă face clar criteriile de clasificare.
  • Imaginea intitulată Faceți o alocare în clasa Google Pasul 16
    7. Selectați o dată scadentă. Faceți acest lucru făcând clic pe săgeata de lângă "Nu există date scadente", clic pe "Nu există date scadente", și selectând o dată din calendar. Deși va acoperi probabil data scadentă a misiunii în clasă, elevii dvs. vor beneficia de data scadentă a misiunii în scris pe lângă cesiunea însăși.
  • De asemenea, puteți adăuga un anumit timp la această atribuire de aici.
  • Imagine intitulată Faceți o alocare pe etapa 17 de clasă Google
    8. Adăugați un subiect dacă doriți. Puteți face acest lucru făcând clic pe săgeata de lângă "Niciun subiect", clic pe "Creați subiect", și introducerea unui subiect. Subiectul dvs. ar trebui să reflecte oricare unitate clasa dvs. studiază în prezent. Acest lucru va ajuta studenții să rămână organizat.
  • De asemenea, puteți selecta un subiect preexistent din acest meniu.
  • Imaginea intitulată Faceți o alocare în clasa Google Pasul 18
    9. Apasă pe "Atașați" pentru a adăuga un atașament. Acest buton seamănă cu un dulap. Aveți câteva opțiuni de atașare la dispoziția dumneavoastră:
  • Selectați un fișier de pe computer, apoi faceți clic pe "Încărcați" Pentru a atașa un document fizic.
  • Apasă pe "Conduce" Icon în loc de "Atașați" Pictogramă pentru a atașa un document Google Drive.
  • Imaginea intitulată Faceți o alocare în clasa Google Pasul 19
    10. Clic "Atribui" cand esti gata. Acest lucru va posta misiunea la Forumul de clasă Ar trebui să primească o notificare în fluxurile lor cu privire la disponibilitatea sarcinii.
  • De asemenea, puteți programa atribuțiile înainte de a face clic pe săgeata de lângă "Atribui" și făcând clic pe "Programa". Din acest meniu, faceți clic pe data și setați un timp pentru alocarea pentru a merge direct, apoi faceți clic pe "Programa" cand esti gata. Alocarea dvs. va posta pe data selectată.
  • sfaturi

    Profesorii pot atașa videoclipuri YouTube la sarcini făcând clic pe "YouTube" Opțiunea de lângă meniul atașament, apoi selectați formatul cel mai potrivit și urmând instrucțiunile de pe ecran.

    Avertizări

    Nu dați niciodată acreditările utilizatorilor altui personal sau studenților.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar