Cum să renunțați la o clasă

Retragerea dintr-o clasă trebuie făcută oficială de către școala dvs. Înainte de termenul limită al școlii dvs., trimiteți o cerere de retragere la biroul registratorului. Vei fi apoi eliminat din clasă și nu veți primi un grad sau credite. Consultați întotdeauna cu un consilier academic pentru a afla cel mai bun mod de acțiune și pentru a obține ajutor cu cererea dvs. de retragere.

Pași

Partea 1 din 2:
Retragerea din clasă
  1. Imaginea intitulată se retrage dintr-o clasă 1
1. Verificați termenul limită al școlii dvs. pentru retragere. Termenul limită de retragere este de obicei stabilit trei sferturi din calea semestrului pentru un semestru complet, clasa de 12 săptămâni, termenul de retragere va fi în jurul săptămânii opt. Dacă termenul limită a trecut, va trebui să rămâneți cu clasa și să primiți o notă de scrisoare. Verificați site-ul școlii sau birourile administrative pentru termenul limită oficial.
  • La începutul semestrului, înainte de terminarea termenului sau clasa în sine, puteți renunța la o clasă în loc să vă retrageți. Clasele abandonate nu apar pe transcrierea dvs. și pot fi înlocuite cu alte clase.
  • Dacă a trecut termenul de retragere, este posibil să încercați o retragere târzie. Acest lucru trebuie făcut prin intermediul biroului registratorului. Cel mai probabil nu veți reuși cu acest lucru decât dacă vă retrageți din cauza serviciului militar sau a problemelor medicale.
  • Imaginea intitulată se retrage dintr-o clasă 2
    2. Retrageți online prin contul dvs. de student. Conectați-vă la contul dvs. de student și mergeți la zona de înregistrare a clasei. Căutați o filă "Add / Drop". Veți vedea o listă a claselor dvs. Faceți clic pe opțiunea "Retrageți" în caseta derulantă.
  • Fiecare instituție are propriul proces de retragere. Dvs. poate să nu permită retragerea în acest fel.
  • Imaginea intitulată se retrage dintr-o clasă 3
    3. Contactați biroul registratorului pentru a vă retrage. Dacă retragerea online nu este o opțiune, va trebui să vorbiți cu cineva. Du-te în persoană la biroul registratorului pentru a obține o foaie de retragere a clasei. Unele instituții acceptă, de asemenea, retrageri prin e-mail. Uită-te pe site-ul școlii dvs. pentru o adresă de e-mail pentru biroul registratorului sau biroul consilierului academic.
  • Când aveți îndoieli, contactați un consilier academic. Ele vă pot ajuta să trimiteți formularele adecvate.
  • Imaginea intitulată se retrage dintr-o clasă 4
    4. Completați informațiile despre studenți. Ce trebuie să trimiteți depinde de școala dvs. Veți avea nevoie de numele dvs., numărul de identificare a studenților și numele clasei dvs. De asemenea, este posibil să aveți nevoie să explicați de ce vă retrageți sau obțineți o semnătură de la profesorul sau consilierul dvs.
  • Imaginea intitulată se retrage dintr-o clasă 5
    5. Returnați formularul. Trimiteți formularul de retragere la biroul registratorului sau trimiteți e-mailul. Biroul trebuie să vă anunțe rapid că procesul de retragere este complet. Verificați contul dvs. de student și transcrierea pentru a vedea că retragerea este oficială.
  • Du-te la clasă până când sunteți sigur că ați retras. Clasa lipsă nu contează ca o retragere și poate duce la un grad de eșec pe transcrierea dvs.
  • Partea 2 din 2:
    Raționamentul prin retragere
    1. Imaginea intitulată retrage dintr-o clasă de clasă 6
    1. Fii realist despre motivul tău de retragere. Întrebați-vă de ce trebuie să vă retrageți. Retragerea este mai bună decât obținerea unei clase proaste, deci dacă știți că nu puteți reuși într-o clasă, este o opțiune bună. Cu toate acestea, ar putea fi mai bine să continuați cu clasa acum decât să o luați din nou.
    • O retragere înseamnă un grad W pe cartela dvs. de raport. A W nu va fi o afacere mare pentru angajatori, cu excepția cazului în care văd un model de retrageri prin mai multe semestre.
    • Când stresul este problema, luați în considerare efectuarea altor modificări. Pasiți de la activități extrașcolare și roluri de conducere, de exemplu, sau a stabilit un program de studiu mai bun.
  • Imaginea intitulată se retrage dintr-o clasă de clasă 7
    2. Vorbește unui consilier. Un consilier academic vă poate ajuta să înțelegeți procesul de retragere. Ei pot, de asemenea, să vă pot ajuta să vă gestionați situația, astfel încât să nu vă retrageți. Un consilier vă poate conduce la diferite opțiuni, cum ar fi luarea clasei cu un grad de trecere / eșec, primind un grad "incomplet" sau îndrumare.
  • Consultați și cu instructorul sau asistentul de predare. Oricare persoană poate fi capabilă să elaboreze un plan pentru a vă ajuta să reușiți în clasă.
  • Dacă sunteți în liceu sau în liceu, discutați cu consilierul școlar. Te vor sfătui dacă clasa este necesară sau dacă va afecta numărul de cursuri pe care trebuie să le luați în fiecare semestru.
  • Imaginea intitulată se retrage dintr-o clasă de clasă 8
    3. Asigurați-vă că retragerea nu vă va afecta financiar. În timp ce retragerea este o opțiune validă, ajutorul dvs. financiar sau sarcina de credit poate fi în continuare afectată. Când vădeți sub o anumită sumă de credite, puteți pierde ajutorul financiar sau trebuie să renunțați la bani. Consultați politica școlară și termenii acordului dvs. de ajutor financiar.
  • Unele școli pot percepe o taxă pentru retragerea sau repetarea unei clase. În plus, va trebui să plătiți din nou clasa și poate avea nevoie de cărți noi.
  • Pentru unii studenți, stau în clasă poate fi mai ieftin. De exemplu, puteți obține mai mult de la reducerea orelor de lucru și obținerea unui împrumut de urgență din școală în loc să reluați clasa.
  • Imaginea intitulată se retrage dintr-o clasă 9
    4. Asigurați-vă că eligibilitatea dvs. este sigură. Atleții și studenții internaționali trebuie să respecte un minim de sarcină de credit stabilit de școală. Deoarece clasa retrasă nu va conta pentru credite, puteți pierde eligibilitatea atletic sau starea dvs. de viză. Asigurați-vă că ați verificat mai întâi cu autocarele și consilierii internaționali studenți.
  • De asemenea, retragerea vă poate face să cădeți în urmă ca student. Dacă aceasta este o clasă necesară, va trebui să o luați din nou, ceea ce vă împiedică progresul în direcția completării programului.
  • sfaturi

    O retragere înseamnă o clasă de w pe transcriere. Nu afectează media punctului dvs.
  • Dacă vă retrageți pentru datoria militară, motive medicale documentate sau o situație de urgență, veți putea petiția pentru o retragere târzie.
  • Vorbiți întotdeauna cu un consilier pentru a vă imagina opțiunile.
  • Unele școli vă vor lăsa să vă retrageți de la un curs de două ori sau să faceți un număr limitat de retrageri.
  • Avertizări

    O retragere trebuie făcută prin școală. Skipping Class Sesions nu este considerată o retragere, iar o clasă de litere va apărea în continuare pe transcrierea dvs.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar