Cum să fii un profesor de succes

Predarea la orice nivel este o ocupație provocatoare: elevii pot fi exigenți, clasificarea se simte adesea nesfârșită, iar vorbind în fața unei camere pline de oameni dă mulți profesori anxietate. Cu toate acestea, ca orice altă urmărire profesională utilă, predarea are o curbă de învățare. Odată ce ați învățat să vă simțiți confortabil în fața studenților, învățătura va deveni o distracție, plină de satisfacții. Puteți deveni un profesor de succes (la orice nivel pedagogic) prin pregătirea înainte de timp, gestionând cu succes sala de clasă și angajarea directă cu studenții.

Pași

Partea 1 din 3:
Pregătirea pentru predare
  1. Imagine intitulată Evitați utilizarea prozei violet la scrierea pasului 5
1. Faceți pregătirea clasei și planificarea lecției în avans. Pentru profesori, puține experiențe sunt mai puțin plăcute decât să rămână târziu noaptea înainte de o clasă, pregătindu-se citirile sau misiunile pe care elevii dvs. le vor termina a doua zi a doua zi. Păstrați-vă munca organizată și planificați fiecare lecție înainte de timp.
  • A contribuie la planurile de lecție scrise. La începutul fiecărei săptămâni, scrieți-vă planul de lecție pentru fiecare clasă pe care o veți învăța.
  • Faceți pregătirea clasei (scrierea de sarcini și chestionare, pregătirea videoclipurilor etc.) La începutul săptămânii.
  • Calendarele lunare sunt adesea utile pentru o abordare "imagine mare". Pregătirea unui calendar detaliat pe lună sau două în avans vă va ajuta să programați diferitele segmente ale cursului pe care îl predați.
  • Dacă predați la nivel înalt sau la nivel de colegiu, luați în considerare partajarea calendarului cu studenții dvs. (chiar dacă calendarul se va schimba ușor pe măsură ce se dezvoltă cursul).
  • Imaginea intitulată Îmbunătățiți elevii
    2. Stabiliți un program regulat pentru clasificarea dvs. Mulți profesori neexperimentați se găsesc repede împușcați în clasificarea hârtiei și testelor aparent nesfârșite. Pentru a evita acest lucru, dați seama când în timpul săptămânii aveți timp să gradați și să întrerupeți cantitatea totală de clasificare săptămânală în bucăți gestionabile.
  • Ajută la utilizarea unui cronometru la clasificare. De exemplu, vă dați-vă 15 minute pentru a grad fiecare eseu și 5 minute pentru a clasa la fiecare test.
  • Imaginea intitulată Îmbunătățiți elevii
    3. Utilizați tehnologia care va fi utilă elevilor dvs. În timp ce nu trebuie să utilizați întotdeauna cea mai nouă, cea mai modernă tehnică de predare sau să predați de la site-ul favorit al studenților, acesta va ajuta atât pe dvs. cât și pe elevi dacă utilizați o tehnologie în sala de clasă. Elevii devin repede obosiți de structuri și prelegeri de clasă repetitive. Folosirea tehnologiei ar putea însemna:
  • Creați un PowerPoint sau PREZI pentru a transmite informații.
  • Arată elevilor dvs. un film scurt, relevant sau un videoclip care va distinge discuția în clasă.
  • Există chiar aplicații de învățare bazate pe telefon pe care instructorii le pot încorpora în lecții noi.
  • Imaginea intitulată Bucurați-vă de Palm Beach cu copiii Pasul 4
    4. Variază stilul și strategia dvs. de predare. Acest lucru vă va permite să găzduiți diferite stiluri de învățare. Deși, ca profesor, poate avea un mod preferat de a vă învăța elevii, considerați că diferiți studenți pot învăța mai bine prin alte metode, inclusiv instruirea verbală, citirea textelor, conversația și experiența hands-on. Experimentați cu diferite tehnici de predare:
  • Săriți prelegerea și, în schimb, ajută elevii să învețe cu o activitate de grup activă.
  • Aduceți obiecte tangibile, legate de lecție, că elevii dvs. pot interacționa și de a învăța de la.
  • În discuții, oferiți un amestec de gânduri abstracte și exemple practice.
  • Ia-ți elevii într-un cadru de teren - chiar și în colegiu!
  • Imaginea intitulată deveni un profesor de literatură engleză Pasul 7
    5. Lăsați predarea să vă inspire propria învățare. O parte din plăcerea de a preda elevilor este că, împreună cu să-și lumineze curiozitatea de a învăța, vă puteți aminti de plăcerea de a învăța, de asemenea. Puteți permite predarea dvs. să vă mențină propriile interese academice și personale în subiectul cursurilor dvs.
  • Dacă vi se permite, faceți mici modificări în materialele didactice și misiunile în fiecare an - acest lucru va păstra materialul proaspăt pentru dvs. și îl va face mai plăcut pentru studenții dvs.
  • Partea 2 din 3:
    Gestionarea clasei de clasă
    1. Imagine intitulată Învățați literatura la studenții Pasul 2
    1. Decideți despre politicile dvs. de clasă, apoi urmați. Este important să vă arătați elevilor că există orientări specifice pe care trebuie să le urmeze în sala de clasă. Să precizeze în mod clar aceste politici pe programa dvs. și să se aștepte ca studenții dvs. să respecte politicile. De exemplu, ia în considerare:
    • Veți permite elevilor să folosească telefoanele mobile în timp ce în clasă?
    • Elevii pot lua note pe un computer laptop sau pe comprimat?
    • De câte ori poate ajunge un student târziu înainte de a pierde puncte?
    • Deși unele dintre acestea pot fi politici la nivel școlar pe care nu le aveți control, trebuie să vă impuneți și să le urmați.
  • Imagine intitulată Învățăm literatura la studenții Pasul 9
    2. Mențineți autoritatea dvs. asupra sălii de clasă. În timp ce profesorii nu ar trebui să fie văzuți ca autoritare, este important să acționați cu autoritatea. Arată că conduceți în mod efectiv clasa, explicând programul de clasă zilnică înainte de timp și păstrarea clasei axată pe lecție.
  • Fii clar că atunci când vorbești, toată conversația studenților trebuie să se oprească.
  • Nu ezitați să apelați elevii individuali - spuneți ceva de genul: "Vă rog să nu vorbiți peste mine și să vă ridicați mâna dacă aveți o întrebare."
  • Politicos, dar cu fermitate insistă că elevii și-au îndepărtat și telefoanele și computerele, dacă elevii dvs. navighează mai degrabă pe Internet decât să ia note.
  • Imagine intitulată rochie (pentru femei de afaceri) Pasul 5
    3. Rochie ca un profesionist. Modul în care îmbrățișați și acționați joacă o rolă mare în modul în care sunteți văzuți de studenții dvs. Atât bărbații, cât și femeile - în special profesorii din 20s-ar trebui să se îmbrace profesional.
  • Purtați o jachetă, o cămașă și purtați o rochie sau o fustă pentru a arăta mai profesionist și, în consecință, mai autoritară.
  • Imagine intitulată Învățați literatura la studenții Pasul 11
    4. Planificați modul în care clasa își va petrece timpul în fiecare perioadă. Aceasta ar trebui să fie o parte standard a planificării lecțiilor. Este mai bine să planificați prea multe activități pentru o anumită perioadă de clasă decât prea puțini. Dacă aveți o activitate suplimentară, salvați-o pentru o zi când treceți prin lecția mai repede decât anticipat.
  • Scopul pentru fiecare activitate să dureze aproximativ 25 de minute. Acest lucru vă va oferi o estimare brută a numărului de activități pe care le puteți planifica într-o perioadă de clasă. Dacă aveți o perioadă de 50 de minute, planificați două activități majore.
  • Studenții dvs. completează un test și apoi participă la o discuție de grup. Sau, pentru studenții mai tineri, cereți-i să completeze o activitate practică într-un grup, apoi scrieți individual un rezumat al ceea ce au învățat.
  • Nu intenționați să improvizați sau să schimbați planurile în mijlocul clasei.
  • Sfat de experți
    Paige Bowen, Ma, Edm

    Paige Bowen, Ma, Edm

    Școala primară Teacherpage Bowen este un profesor de educație fizică la școala primară din județul Oconee din Watkinsville, Georgia. Paige are peste 20 de ani de experiență de predare a educației fizice. Ea a fost acordată profesorului de școală primară din județul Oconee din anul 2002-2003. A primit o b.S.Ed. În domeniul sănătății și educației fizice de la Universitatea din Georgia în 1996 și la un m.Ed. În educația timpurie din copilărie în 2003 din aceeași instituție.
    Paige Bowen, Ma, Edm
    Paige Bowen, Ma, Edm
    Profesor de școală primară

    Expertul nostru este de acord: Asigurați-vă că includeți câteva minute între activitățile de a vă oferi timp și studenților timp la tranziție. Mutarea de la o activitate la următoarea necesită timp, deoarece elevii ar putea să trebuiască să se deplaseze sau să obțină consumabile. Adăugarea în doar 3 până la 5 minute vă poate împiedica să vă simțiți.

  • Imagine intitulată Învățați pasul Matei 6
    5. Acționați cu încredere, chiar dacă nu vă simțiți întotdeauna încrezători. Una dintre cele mai provocatoare părți ale predării - în special pentru noii profesori - arată încrederea în fața unei săli de clasă plină de străini. Chiar dacă nu vă simțiți încrezători la început, studenții IT falsi nu pot spune, de obicei, diferența, iar succesele dvs. de clasă se vor transforma într-o încredere reală în curând.
  • Utilizați umorul ocazional în sala de clasă. Umorul poate arăta adesea încredere - vă face să arătați ca și cum ați fi în controlul unei situații dacă puteți injecta umorul ocazional.
  • Arătați încrederea prin prezența fizică. Nu vă înghițiți într-un colț al sălii de clasă. În timpul fiecărei perioade de clasă, ridicați-vă, mișcați-vă, gest cu brațele și scrieți pe tablă. Aceste mișcări vă vor face să apară încrezători și dinamici.
  • Partea 3 din 3:
    Lucrul cu studenții
    1. Imagine intitulată Învățați pasul de matematică 17
    1. Oferiți studenților dvs. feedback-ul local și constructiv. Elevii se bucură și așteaptă feedback de la profesorii lor - arată că vă evaluați personal activitatea și că aveți standarde ferme în vigoare.
    • La clasificarea unui eseu al unui student, încercați să lăsați patru sau cinci comentarii cu privire la corpul eseului, iar apoi un paragraf de trei până la patru sentințe la final, în cazul în care detaliați succesele și eșecurile majore ale eseului.
    • Dați studenților dvs. feedback verbal în clasă. Încurajați comentariile lor și împingeți-le ușor să dezvolte idei și soluții mai complexe.
  • Imagine intitulată Legea contractului de studiu Pasul 6
    2. Angajați personal cu studenții în timpul discuțiilor în clasă. Acest lucru va comunica respectul și considerația dvs. pentru studentul individual.
  • Studentul dvs. va avea, la rândul său, un respect mai mare pentru dvs. dacă este clar că cunoașteți numele și îngrijirea învățământului său.
  • Imagine intitulată Învățați literatura la studenții Pasul 4
    3. Tratați elevii cu bunătate. Afișarea elevilor dvs. Respectarea și bunătatea ar trebui să fie un principiu ghidant atunci când vă angajați împreună cu elevii dvs.
  • Acest lucru este valabil în toate setările în care comunicați cu studenții: în sala de clasă, în orele de birou, prin e-mail sau în orice alt mod.
  • Ascultați când vorbesc și nu vorbesc despre un student.
  • Imagine intitulată Învățați literatura la studenții Pasul 10
    4. Oferiți studenților dvs. beneficiul îndoielii. Poate fi ușor ca profesorii să uite că elevii lor au o viață în afara clasei și a terii necesare. Cu toate acestea, trebuie să vă amintiți că mulți studenți au o programare ocupată și o viață personală complicată.
  • Dacă studenții pretind că au avut o problemă de sănătate sau o urgență de familie, să evalueze afirmația lor cu obiectivitate.
  • Imagine intitulată Legea contractului de studiu Pasul 7
    5. Încurajați-vă studenții. Mulți studenți văd profesorii lor în primul rând ca disciplinari - ei văd un profesor ca pe cineva care le pedepsește pentru a face prost pe o misiune sau pentru a vorbi din clasă. Contrar acestui lucru, prin propriul dvs. entuziasm pentru subiectul de clasă și materialele pe care le predați, ar trebui să vă încurajați și să vă inspirați elevii să aflați despre subiectul de clasă.
  • Lăudați elevii individual și colectiv pentru munca lor.
  • Găsiți aspecte ale muncii de clasă pe care fiecare student le angajează și încurajează elevii să-și dezvolte propriile interese în clasă.
  • Imaginea intitulată Pregătiți-vă pentru Pasul GMAT 14
    6. Stabiliți limite pentru dvs. și elevii dvs. să urmați în afara sălii de clasă. Mulți profesori neexperimentați intenționează să-i împrietenească pe studenți și să-i trateze ca prieteni în afara sălii de clasă. Acest lucru poate duce la întâlniri care pot apărea neprofesionale și lipsa unei relații formale între dvs. și studenții dvs.
  • Face clar studenților cum vă pot contacta. De exemplu, dați-le adresa dvs. de e-mail, dar evitați predarea numărului de telefon mobil.
  • Fii clar cu elevii dvs. despre cât timp va dura pentru a răspunde la e-mailurile lor. Veți încerca să răspundeți în aceeași oră sau într-o perioadă de 24 de ore?
  • Evitați întâlnirea cu studenții în afara campusului. Dacă trebuie, întâlniți-vă la o cafenea - evitați întâlnirea în locuri care servesc alcool, deoarece ar putea trimite un mesaj înșelător.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Cereți altor profesori să vă respecte și să oferiți feedback constructiv. De multe ori alți instructori pot vedea punctele forte și punctele slabe care sunt greu pentru tine de a vedea în tine însuți.
  • Observați clasele unor profesori mai experimentați.
  • Cereți altor profesori pentru sfaturi. Predarea este, în multe feluri, o activitate comunală - dacă un alt profesor a constatat că un exercițiu special funcționează bine, cereți-i să explice exercițiul pentru dvs., apoi încercați-l în propria clasă.
  • Nu uitați de părinți, de asemenea! Fă-ți cel mai bine Încurajați părinții să fie implicați în școală.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar