Cum să încheie o scrisoare de reclamație

A scrisoare de reclamație este o modalitate bună de a vă exprima nemulțumirea ca consumator. Puteți scrie o scrisoare de plângere pentru a observa o problemă cu produsul unei companii sau o problemă pe care ați avut-o cu serviciul unei organizații. Aveți paragrafele de deschidere și de mijloc ale scrisorii, dar sunteți blocat de modul în care ați încheiat o notă profesională. Pentru a încheia o scrisoare de reclamație, scrieți un paragraf de închidere lustruit. Apoi, terminați cu un semnal care este formal și sincer.

Pași

Partea 1 din 2:
Scrierea paragrafului de închidere
  1. Imagine intitulată Apelați reprezentantul Congresului dvs. Pasul 5
1. Afirmă că așteptăm cu nerăbdare răspunsul lor. Începeți paragraful spunând destinatarului că așteptăm cu nerăbdare să-și audă răspunsul la plângerea dvs. Acest lucru va reaminti destinatarului că vă așteptați la răspunsul acestora despre preocupările dvs.
  • De exemplu, puteți scrie: "Aștept cu nerăbdare răspunsul dvs. la plângerea mea" sau "Am încredere că veți răspunde la plângerea mea în natură."
  • Imaginea intitulată Publicitate o carte pe un pas de buget 12
    2. Rețineți dedicarea dvs. ca client. Dacă ați cumpărat împreună cu compania în trecut și sunteți un client dedicat, notați acest lucru în paragraful de închidere. Făcând acest lucru va lăsa destinatarul să știe că afacerea dvs. este valoroasă pentru ei.
  • De exemplu, puteți scrie "Ca un client dedicat, sper că veți lucra pentru a rezolva problema mea și veți găsi o rezoluție" sau "Am fost un client dedicat companiei dvs. de ani de zile și sper că veți lua plângerea în serios."
  • Imagine intitulată scoruri de verificare Pasul 9
    3. Setați o limită de timp pentru răspunsul lor. A pus presiune asupra companiei sau asupra organizației pentru a răspunde prin stabilirea unui termen pentru a răspunde la scrisoarea dvs. Rețineți că, dacă nu auziți înapoi în intervalul de timp, veți obține ajutor de la o agenție de protecție a consumatorilor sau de la Biroul de afaceri mai bun din zona dvs.
  • De exemplu, puteți scrie: "Voi aștepta o săptămână să vă auzim înapoi de la această problemă și apoi voi căuta ajutor de la o agenție de protecție a consumatorilor sau de la Biroul meu de afaceri mai bun al meu."
  • Imaginea intitulată deveni o cartoonistă de satiră Pasul 15
    4. Să notați orice documente sau chitanțe închise cu litera. Dacă includeți orice documente sau chitanțe ca dovadă de cumpărare, notați-le la sfârșitul scrisorii, astfel încât destinatarul știe că sunt atașați. Furnizarea de documente sau chitanțe vă poate ajuta să vă consolideze plângerea și să arate companiei că depuneți o plângere legitimă.
  • De exemplu, puteți scrie, "Vă rugăm să găsiți atașat o copie a destinatarului meu ca dovadă a achiziționării articolului pentru înregistrările dvs."
  • Imagine intitulată Proiectul unei propuneri de teză Pasul 4
    5. Furnizați informațiile dvs. de contact pentru un răspuns. Terminați paragraful oferind destinatarului adresa, adresa de e-mail sau numărul de telefon. Scrieți codul zonei și numărul dvs. de telefon sau de birou.
  • De exemplu, puteți scrie, "vă rugăm să contactați-mă prin telefon la (305) 123-4567."
  • Partea 2 din 2:
    Selectarea semnalului
    1. Imagine intitulată Dă etapa de scriere automată 9
    1. Utilizați "Salutari" pentru o semnare formală. Acesta este considerat semnalul standard pentru o scrisoare formală către cineva pe care nu îl cunoașteți intim, cum ar fi o companie sau o organizație. Este scurt și la punct.
  • Imaginea intitulată se implică cu Pasul 6 Madd
    2. Se încheie cu "cel mai bun" sau "sincer" pentru o semnare mai puțin formală. Aceste opțiuni sunt bune dacă doriți să întâlniți un pic mai puțin formal și mai prietenos. "Toate cele bune" funcționează și bine dacă îl preferați "cel mai bun."
  • Imaginea intitulată se implică cu Madd Pasul 14
    3. Plasați-vă numele sub semnul. Semnați-vă numele prin scrierea de mână sub semnul de oprire. De asemenea, puteți să introduceți numele sub semnul de oprire dacă preferați.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar