Cum să contactați kellyanne conway

Kellyanne Conway este un consultant politic care a venit la Prominență ca managerul campaniei din 2016 pentru Donald Trump. Poate doriți să contactați Kellyanne Conway pentru a vă exprima gândurile sau preocupările legate de administrația actuală. Puteți ajunge la ea pe ea pe social media sau contactați-o prin poștă.

Pași

Metoda 1 din 2:
Ajungând la ea online
  1. Imagine intitulată Contactați președintele Statelor Unite Pasul 21
1. Conectează-te cu ea pe Twitter. Tweet la Kellyanne Conway folosind mânerul său Twitter @kellyannepolls sau accesându-l aici: https: // twitter.com / kellyannepolls. Ea este activă pe Twitter și o verifică în mod regulat, așa că este o modalitate bună de a intra în legătură cu ea. La Tweet Conway, conectați-vă la contul dvs. Twitter și scrieți un mesaj utilizând 140 de caractere sau mai puțin. Includeți @kellyannepolls în mesaj, astfel încât ea este o notificare atunci când trimiteți mesajul dvs.
  • De exemplu, puteți Tweet, "@kellyannepolls ce sunt fapte alternative?"Sau" @kellyannepolls Cum vă simțiți în legătură cu recenta factură din domeniul sănătății?"
  • Kellyanne Conway vă poate răspunde apoi prin etichetarea mânerului Twitter și postarea unui mesaj pe Twitter.
  • Asigurați-vă că luați de asemenea Conway on Twitter, astfel încât să puteți rămâne în buclă despre ceea ce tweets și să răspundă în mod regulat.
  • Imagine intitulată Impozitele de fișiere Online Pasul 10
    2. Ajunge la ea prin pagina ei LinkedIn. Kellyanne Conway are o pagină LinkedIn care este legată de compania ei de votare ", Womantrend."Puteți căuta numele ei pe LinkedIn pentru a găsi pagina ei. Conectați-vă cu ea pe LinkedIn prin trimiterea de pe site-ul.
  • Va trebui să vă înscrieți pentru un proces gratuit de Premium LinkedIn pentru a-și trimite în interiorul.
  • Nu există nici o limită de caractere la înmatriculare, astfel încât să puteți include un mesaj care este atâta timp cât doriți. Includeți o scurtă descriere a mesajului dvs. în linia de subiect a mesajului. De exemplu, puteți utiliza o linie de subiect cum ar fi: "Fapte alternative" sau "Întrebare despre Trump."
  • Imagine intitulată Contactați președintele Statelor Unite Pasul 11
    3. Contactați Conway prin site-ul Web al Casei Albe. Site-ul White Casa are un formular de contact online pe care îl puteți adresa Conway. Accesați-l aici: https: // casa Alba.Gov / Contact. Va trebui să vă furnizați numele, e-mailul, numărul de telefon și adresa de corespondență. Apoi puteți include un mesaj către Kellyanne Conway în formular.
  • De exemplu, puteți scrie, "Acesta este un mesaj pentru Kellyanne Conway" sau "Aș dori să vorbesc direct la Kellyanne Conway."
  • Când ați terminat completați formularul, trimiteți-l online.
  • Puteți apoi să vă înscrieți pentru a obține actualizări din Newsletterul Casei Albe, astfel încât să puteți obține actualizări din administrația curentă.
  • Metoda 2 din 2:
    Contactați-o prin poștă
    1. Imagine intitulată a scrie scrisoare pentru dovada venitului Pasul 12
    1. Scrieți o scrisoare către Conway. Compune o scrisoare către Conway care vă evidențiază gândurile sau preocupările. Începeți cu un salut ca "Dragi doamne. Conway "sau" Dragă Kellyanne Conway."Apoi, discutați despre gândurile dvs. în paragrafe scurte. Păstrați scrisoarea la punctul, nu mai mult de o pagină. Terminați scrisoarea cu un semnal ca "sincer" sau "un cetățean în cauză al U.S.A."
    • Puteți realiza scrisoarea pentru ao face mai personală. Utilizați stiloul și încercați să faceți ca scrisul dvs. de mână cât mai clar posibil.
    • Puteți scrie scrisoarea dvs., astfel încât este mai lizibilă pe 8.5 cu 11 inci (22 cu 28 cm) Foaie de hârtie.
  • Imagine intitulată Contactați președintele Statelor Unite Pasul 3
    2. Trimiteți scrisoarea către Casa Albă. Puneți scrisoarea într-un plic și adresa acestuia: Kellyanne Conway, Casa Albă, 1600 Pennsylvania Avenue NW, Washington, DC 20500.
  • Asigurați-vă că includeți adresa dvs. de retur în literă și pe plicul din colțul din stânga sus. De asemenea, puteți include adresa dvs. de e-mail în scrisoarea pentru un răspuns mai rapid.
  • Includeți poșta corectă pe scrisoare, astfel încât să o facă Casa Albă.
  • Imagine intitulată Vorbește cu un tip de tip 14
    3. Notifică Conway pe mass-media socială că i-ai trimis o scrisoare. Luați o captură de ecran a literei și postați-o pe Twitter. Eticheta Conway în post, astfel încât ea poate vedea că ai trimis o scrisoare. De asemenea, puteți posta o captură de ecran a scrisorii de pe pagina de pe Facebook.
  • Puteți include o notă scurtă cu postul dvs. social media cum ar fi "Kellyanne, ți-am trimis o scrisoare recent care îmi evidențiază gândurile. Vă rugăm să răspundeți!"Sau" doamnă. Conway, tocmai am trimis o scrisoare pentru tine, ar aprecia un răspuns!"
  • sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar