Cum se adresează unui avocat district într-o scrisoare

Abordarea unei cifre de autoritate poate fi intimidantă. Atunci când se adresează oricărei autorități, este politicoasă pentru a arăta respect acelei persoane și biroul pe care îl deține prin utilizarea titlului corespunzător. Douăzeci și unu de state din Statele Unite folosesc titlul de "procuror" să se refere la procurorul șef al unei jurisdicții. Pentru a aborda în mod corespunzător un avocat district într-o scrisoare, există mai multe considerații care trebuie luate.

Pași

Scrisoare de eșantionare

Scrisoarea de eșantionare către avocatul districtului

Suport WikiHow și Deblocați toate probele.

Scrisoarea de eșantionare către avocatul districtului despre caz

Suport WikiHow și Deblocați toate probele.

Partea 1 din 2:
Abordarea unei scrisori către un procuror
  1. Imagine intitulată Adresa unui avocat district într-o scrisoare Pasul 1
1. Cercetați numele persoanei pe care doriți să o abordați. Dacă nu știți deja numele avocatului districtului în jurisdicția dvs., îl puteți găsi online prin căutarea site-ului web "Biroul avocatului districtului" sau "Oficiul avocatului districtului" în zona ta.
  • "Procuror" este titlul procurorului șef al unei jurisdicții în doar 21 din cele 50 de state. Alte jurisdicții pot folosi "General pentru avocați," "Avocatul județului," "procuror," "Avocatul statului," "Avocatul de stat," "Avocatul Commonwealth," "avocat de circuit," "avocat," sau "Generalul procuror general."
  • Imagine intitulată Adresa unui avocat district într-o scrisoare Pasul 2
    2. Scrieți adresa interioară. Adresa interioară include numele, titlul și adresa completă a destinatarului. De exemplu, "Onorabilul Jane Doe, procurorul districtului pentru județul San Diego, 330 W Broadway # 1300, San Diego, CA 92101."
  • "Onorabilul" este folosit pentru a se referi la oficialii aleși. 47 din cele 50 de state aleg procurorii lor principali de alegeri populare în fiecare jurisdicție.
  • Dacă procurorul șef al jurisdicției dvs. este numit mai degrabă decât ales (Alaska, Connecticut, New Jersey și Districtul Columbia), utilizați dl. sau doamna. in loc de "Onorabilul."
  • Imagine intitulată Adresa unui avocat district într-o scrisoare Pasul 3
    3. Scrie salutul. Salutul sau salutul, în mod normal începe cu "dragă." Este acceptabil să începeți salutul cu "Draga domnule./ Procurorul regional al Doamnei" sau "Draga domnule./Domnișoară. (nume de familie)."
  • Termenul "dragă" este întotdeauna potrivită într-o situație de afaceri și nu înseamnă că persoana este dragă pentru tine. Este pur și simplu o salutare de deschidere adecvată.
  • Partea 2 din 2:
    Scrierea scrisorii dvs.
    1. Imagine intitulată Adresa unui avocat district într-o scrisoare Pasul 4
    1. Verificați dacă întrebarea sau îngrijorarea dvs. este cea mai bună adresată procurorului. Procurorul districtului nu poate avea autoritatea de a vă adresa îngrijorarea și vă poate trimite pur și simplu la un alt birou. Dacă nu sunteți sigur că sunteți de acord cu îngrijorarea dvs., luați în considerare telefoanele avocatului regional sau contactați un avocat.
    • Dacă efectuați un contact nesolicitat cu avocatul districtului sau cu biroul său, este posibil să nu aveți dreptul la privilegiul avocat-client, iar comunicarea dvs. nu poate fi confidențială.
    • Dacă sunteți inculpat într-un caz penal și sunteți reprezentat de un avocat, avocatul districtului poate fi interzis să comunice cu dvs. fără consimțământul avocatului dvs.
  • Imagine intitulată Adresa unui avocat district într-o scrisoare Pasul 5
    2. Organizați-vă gândurile înainte de a vă scrie scrisoarea. Notați cele mai importante puncte pe care doriți să le faceți. Gândiți-vă la ceea ce avocatul districtului trebuie să audă, nu doar ceea ce doriți să spuneți. Imaginați-vă că ați vorbit cu avocatul districtului în persoană într-o manieră rațională și scrieți-l.
  • Fi scurt. Explicați-vă situația în cât mai puține cuvinte posibil, abordând problema și soluția pe care ați dori să o vedeți. Amintiți-vă că avocatul districtului este probabil să fie foarte ocupat și el sau ea va fi mai receptiv dacă autorul unei scrisori este considerat de timpul său.
  • Fii profesional în limba dvs. și pozitiv în abordarea dvs. Încercați să vă păstrați sentimentele personale din scrisoarea dvs.
  • Păstrați tonul formal și respectuos. Nu permiteți limbi casual sau slang să se strecoare în.
  • Imagine intitulată Adresa unui avocat district într-o scrisoare Pasul 6
    3. Examinați scrisoarea înainte de ao trimite. Dacă este posibil, aveți altcineva să-l corecteze pentru claritate și erori tipografice.
  • sfaturi

    "Procuror" nu este un substantiv adecvat și nu trebuie să fie capitalizat decât dacă este folosit ca titlu al unei persoane. De exemplu, "Am o întrebare pentru avocatul raional Johnson" impotriva "Am o întrebare pentru avocatul districtului."
  • Introduceți scrisoarea dvs. mai degrabă decât scrierea de mână, dacă puteți. Dacă trebuie să scrieți, asigurați-vă că scrieți clar și lizibil.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar