Cum se formează o scrisoare către un ziar

Îți pasă profund de o anumită problemă politică sau socială? Puteți să vă susțineți ceea ce credeți prin trimiterea unei scrisori către un ziar. Cele mai multe ziare au pagini de editare sau de opinie și încurajează cititorii să trimită scrisori. Dacă doriți ca trimiterea dvs. să fie observată și tipărită, trebuie să știți cum să formați scrisoarea. Dacă vă asigurați că scrierea dvs. este concisă, indicată și în timp util, puteți vedea scrisoarea dvs. în Print.

Pași

Partea 1 din 2:
Elaborarea scrisorii dvs
  1. Imagine intitulată Formatul unei scrisori către un ziar pas 1
1. Deschideți scrisoarea cu un salut simplu. "Pentru editor" sau "Dragă editor "este de obicei bine. Cel mai bine este să vă uitați la scrisorile anterioare care au fost publicate în ziar și urmează conducerea lor, totuși, doar în cazul în care standardul este diferit.
  • Imagine intitulată format o scrisoare către un ziar pas 2
    2. Răspundeți la un anumit articol din ziar. În timp ce unele ziare imprimă mai multe scrisori generale editorului, aveți o șansă mai bună de publicare dacă vă referiți la un anumit articol. Puteți răspunde la un editorial, op-ed sau știri.
  • În scrisoarea dvs., menționați povestea originală cu titlul, data și autor, și apoi scrieți răspunsul dvs.
  • Imagine intitulată format o scrisoare către un ziar pas 3
    3. Lipiți la un subiect și argumente ea bine. Dacă aveți mai multe subiecte pe care doriți să le discutați, trebuie să scrieți mai multe litere. Ziarele doresc articole care sunt indicate și concentrate. Asigurați-vă că cititorul dvs. înțelege ceea ce subiectul și argumentul scrisorii dvs. sunt chiar de pe lilieci. Dacă aveți calificări specifice pentru a vorbi pe acest subiect, ar trebui să le aduceți în sus. Copiați-vă punctele cu fapte și cifre vă va oferi, de asemenea, mai multă credibilitate.
  • Nu futudați faptele pentru a face un punct, deoarece cineva vă va prinde probabil greșeala și va discredita argumentul dvs.
  • Imagine intitulată format o scrisoare către un ziar pas 4
    4. Întrerupeți scrisoarea în câteva paragrafe scurte. Deși scrisoarea dvs. va fi scurtă, ruperea acestuia în paragrafe va ajuta cititorul dvs. să se deplaseze de la o idee la următoarea. Fiecare paragraf ar trebui să conțină o idee, susținută de fapte de experiență personală.
  • Dacă aveți experiență cu orice problemă este la îndemână, o mărturie personală ar putea ajuta la inspirarea patosului cititorului dvs. și să le conectați într-o formă logică pură și fapte nu pot.
  • Imagine intitulată format o scrisoare către un ziar pas 5
    5. Semnați numele real. Scrisori către editor trebuie să fie identificate astfel încât oamenii care citesc ziarul să poată avea încredere în legitimitatea dvs. Includeți numele dvs. complet, titlul, adresa, numărul de telefon și e-mailul. În acest fel, vă pot contacta dacă aleg să vă publice scrisoarea. Dacă scrisoarea dvs. este publicată, ziarul vă va publica doar numele și orașul, așa că nu vă faceți griji cu privire la întreaga lume învățând informațiile dvs. de contact.
  • Ziarele, de obicei, nu imprimă scrisori anonime, deși ar putea să vă rețină numele dacă întrebați.
  • Partea 2 din 2:
    Întâlnirea cerințelor de ziare
    1. Imagine intitulată format o scrisoare către un ziar pas 6
    1. Păstrați scrisoarea scrisă. Ca o estimare brută, rămâneți la sub 250 de cuvinte. Ar trebui să verificați site-ul ziarului pe care doriți să îl trimiteți, deoarece probabil că vor avea informații despre numărul preferat de cuvinte. Ar putea părea ca o durere care trebuie să vă condensați toate gândurile într-un spațiu atât de mic, dar vă va asigura că ajungeți direct la punctul dvs.
    • De exemplu, Washington Post preferă scrisorile cu 200 de cuvinte.
  • Imagine intitulată format o scrisoare către un ziar pas 7
    2. Scrieți scrisoarea dvs. în timp util. Ziarele au mai multe șanse de a imprima o scrisoare dacă răspundeți la un articol în câteva zile de la publicarea sa. Ciclul de știri este atât de rapid în aceste zile că, dacă așteptați prea mult să vă trimiteți scrisoarea, conversația va fi peste tot. Pe de altă parte, dacă punctul dvs. de vedere este că oamenii au încetat să acorde atenție unei anumite probleme, puteți aduce acest lucru ori de câte ori vă vedeți potriviți.
  • De exemplu, New York Times preferă scrisori care răspund articolelor din ultimele 7 zile.
  • Imagine intitulată format o scrisoare către un ziar pas 8
    3. Introduceți scrisoarea și trimiteți-o prin e-mail, dacă este posibil. Majoritatea ziarelor preferă să le trimiteți prin e-mail scrisoarea dvs. Unii acceptă scrisori scrise sau tipărite în poștă, dar aceasta este o mulțime de probleme suplimentare pentru tine, cât și pentru ei. Dacă scrieți manual, asigurați-vă că scrierile de mână sunt curate și lizibile. Înainte de ao trimite, citiți-o pentru greșelile de editare a copiilor.
  • Verificați ultima dată cerințele ziarului înainte de a vă trimite.
  • sfaturi

    Lipiți de fapte. Dacă scrisoarea dvs. dispută ceva ce a fost publicat, includeți specificul - ceea ce sa spus, când și de cine - și să fiți gata să vă retrageți afirmația că a fost incorectă.
  • Dacă o puteți evita, nu vă scrieți scrisoarea cu mâna.
  • Dacă aveți prieteni sau colegi care simt același mod în care faceți o problemă, încurajați-i să scrie scrisori editorului, de asemenea. În acest fel, chiar dacă scrisoarea dvs. este trecută pentru publicare, o altă scrisoare pe această temă poate face încă la pagina de opinie.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar