10 Moduri eficiente de a încheia o scrisoare deschisă - wikihow

Dacă aveți ceva de spus unui grup mare de oameni sau ați dori să rămâneți anonimi, ați fi scris o scrisoare deschisă. Terminarea unei scrisori deschise nu este mult diferită de a termina o scrisoare clasică, dar există câteva metode pe care le puteți alege în funcție de ceea ce scrieți și unde merge scrisoarea. Prin încheierea puternică și a alegerea tipului de semnătură potrivită pentru dvs., vă puteți încheia cu fermitate scrisoarea dvs. pentru a vă atinge punctul.

Pași

Metoda 1 din 10:
Reiterați-vă punctul în paragraful final.
  1. Imagine intitulată End O scrisoare deschisă Pasul 1
1. Rezumați-vă punctele principale pentru a le conduce cu adevărat acasă. Concluzia dvs. nu trebuie să fie prea lungă - 2 până la 3 propoziții este suficientă pentru a vă sublinia punctul. Puteți chiar să includeți câteva fapte și cifre dacă doriți. De exemplu:
  • "Barnardo are un buget de peste 300 de milioane de lire sterline și un CEO care este plătit mai mult decât premierul. Nu este suficient de bun să spun că, ca o caritate, nu vă puteți permite să aveți grijă de angajații dvs. Există destui bani - dar poate nu voința."
  • "Până în anul 2030, America va ieși din resursele sale naturale necesare pentru a ne păstra societatea. Dacă continuăm să consumim modul în care am fost acum de zeci de ani, cronologia poate chiar să accelereze."
Metoda 2 din 10:
Sugerează o soluție pentru a rezolva problema.
  1. Imaginea intitulată sfârșitul unei scrisori deschise Pasul 2
1. Veniți cu o modalitate realistă de a rezolva orice probleme cu care vă confruntați. Încercați să nu scrieți o listă de cerințe - în schimb, faceți soluția rezonabilă și disponibilă, astfel încât este mai probabil să fie luată în serios. Dacă soluția este realistă, există o șansă mai bună că scrisoarea dvs. va fi luată în serios. De exemplu:
  • "Noi solicităm ca toți angajații să obțină o creștere orară de 1 USD până la 1 februarie 2021. De asemenea, solicităm ca angajații să obțină o săptămână de vacanță plătită pe partea de sus a concediului medical și timpul de absenență personală."
  • "Pentru a rezolva această problemă, toți trebuie să fim mai precauți în legătură cu obiceiurile noastre de cumpărare și amprenta noastră de carbon."
Metoda 3 din 10:
Includeți un apel la acțiune pentru a obține mai mulți oameni la bord.
  1. Imagine intitulată sfârșitul unei scrisori deschise Pasul 3
1. Acest lucru este deosebit de important dacă solicitați o grevă generală. Adresați-vă colegilor dvs. angajați, membrilor comunității sau persoanelor din zonă pentru a vă sprijini când ați încheiat scrisoarea dvs. deschisă. Asigurați-vă apelul la acțiune direct și specific, astfel încât oamenii știu exact ce întrebați. De exemplu:
  • "Cu acea fiind spus, eu cer o grevă de muncă începând cu 21 martie, 2022. Propun ca toți angajații să rămână acasă de la locul de muncă până când cerințele noastre sunt îndeplinite sau un compromis de la ambele părți."
  • "Vreau să încurajez pe toți să reducă utilizarea de plastic și să încerce să-și reducă deșeurile pentru a încetini efectele schimbărilor climatice."
Metoda 4 din 10:
Explicați modul în care destinatarul ar trebui să răspundă la scrisoarea dvs.
  1. Imagine intitulată sfârșitul unei litere deschise Pasul 4
1. Dacă scrisoarea dvs. este anonimă, destinatarul ar putea să nu vă poată ajunge la tine. Ați putea solicita trimiterea de e-mail unui membru al personalului, sunați la o întâlnire de personal sau să răspundă cu propria lor scrisoare deschisă. Includeți o dată, astfel încât ei să știe când doriți să răspundă. Spune ceva de genul:
  • "Puteți răspunde prin apelarea unei întâlniri a personalului general de o săptămână de la data de astăzi pe 7 februarie 2021."
Metoda 5 din 10:
Terminați scrisoarea cu un semnal tradițional.
  1. Imagine intitulată sfârșitul unei scrisori deschise Pasul 5
1. Puteți încheia o scrisoare deschisă la fel ca o scrisoare regulată. Aceasta înseamnă că ați putea pune "cel mai bun", cu sinceritate "sau" respect."Dacă scrisoarea dvs. deschisă este pozitivă sau înălțătoare, ați putea chiar să spuneți ceva de genul:" Prietenul tău."
  • Dacă subiectul scrisorii dvs. deschise este puțin greu, nu trebuie să includeți un semnal. Doar puneți numele și semnătura la sfârșit.
Metoda 6 din 10:
Includeți numele dvs. pentru a aduna asistență.
  1. Imagine intitulată sfârșitul unei litere deschise Pasul 6
1. Aceasta este o idee bună pentru scrisorile care nu vă pun loc la risc. Dacă ați scris o scrisoare deschisă către o companie mare că nu sunteți afiliat cu sau unul față de publicul larg, nu vă simțiți liber să vă deconectați cu numele dvs. imprimat și semnătura, astfel încât oamenii să vă contacteze cu sprijinul lor.
  • Aceasta este, de asemenea, o idee bună dacă sunteți un CEO care scrie angajaților dvs. sau șefului unei companii majore care scrie o scrisoare către clienții dvs. Dacă numele dvs. va da scrisoarea dvs. mai multă credibilitate, trebuie să o includeți.
Metoda 7 din 10:
Utilizați o frază în locul numelui dvs. pentru a vă reitera punctul.
  1. Imaginea intitulată sfârșitul unei litere deschise Pasul 7
1. Dați-vă un nume nou care reprezintă scrisoarea dvs. Acest lucru ar putea fi ceva asemănător "un cetățean în cauză", "un angajat îngrijorat", sau "un absolvent nemulțumit."Asigurați-vă că nu puteți fi identificați, dar vă faceți totuși punctul dvs. de vedere.
  • Aceasta este o tactică excelentă pentru scrisori care pot ajunge la o audiență largă, cum ar fi scrisori-la-editor sau la cele publicate online.
Metoda 8 din 10:
Semnați ca un grup dacă reprezentați mai mulți oameni.
  1. Imagine intitulată sfârșitul unei litere deschise Pasul 8
1. S-ar putea să scrieți o scrisoare deschisă pentru colegii sau colegii dvs. Dacă este cazul, puteți pune grupul sau afilierea dvs. ca semnătură în loc să vă aliniați. Este o modalitate foarte bună de a vă identifica fără a vă amenința mijloacele de trai. De exemplu:
  • "Signed, absolvenții PSU."
  • "Cu sinceritate, Asociația de Vecinătate Sunnyside."
Metoda 9 din 10:
Păstrați-l anonim dacă traiul dvs. este în pericol.
  1. Imagine intitulată sfârșitul unei scrisori deschise Pasul 9
1. Acest lucru este valabil mai ales dacă cereți ceva de la angajator. Puteți lăsa partea de semnătură a scrisorii goale sau puneți ceva de genul "angajatului" sau "absolvenți" în locul său. Asigurați-vă că litera este imprimată în loc de scris de mână, astfel încât să nu poată fi urmărită înapoi la dvs.
  • Utilizați ATENȚIE Dacă scrieți o scrisoare deschisă către angajator pentru a vă proteja identitatea. Dacă vă văd ca o amenințare și vă puteți urmări scrisoarea înapoi, există o șansă să vă pierdeți slujba.
Metoda 10 din 10:
Colectați semnături pentru a obține un sprijin suplimentar.
  1. Imagine intitulată sfârșitul unei scrisori deschise Pasul 10
1. Puneți presiune asupra destinatarului adăugând susținători la scrisoarea dvs. Puteți avea pe toată lumea semnează copia tipărită sau puteți colecta semnături digitale prin e-mail. Puneți toate semnăturile la sfârșitul literei dvs. (cu atât mai mult, cu atât mai bine).
  • Aceasta este o mare reprezentare vizuală a tuturor în sprijinul cerințelor dvs.

sfaturi

Revocați scrisoarea de câteva ori înainte de ao trimite pentru a verifica erorile de gramatică și de ortografie.
Partajați pe rețeaua socială:
Similar