Cum să obțineți intrarea în templul sky haven în skyrim

Odată ce îl escortați pe Esbern înapoi la Riverwood în căutarea "Zidul lui Alduin", va dezvălui că trebuie să găsiți locația peretelui Alduin pentru a afla cum să învingeți alduinul lumii. El merge să spună că peretele poate fi găsit în vechile ruine Akaviri și foste sedii ale Templului Sky Haven. De fapt, intrarea în Templul Sky Haven, cu toate acestea, nu este la fel de ușor cum apare prima dată.

Pași

  1. Imagine intitulată Intră la Templul Haven în Skyrim Pasul 1
1. Alegeți să călătoriți singuri sau într-un grup. Vi se va da alegerea de a călători singur sau de a călători cu Delphine și Esbern la Templul Sky Haven. Călătorind singur poate fi alegerea mai rapidă, deoarece aveți nevoie doar de călătorie rapidă sau să luați un transport la Markarth, apoi urmați drumul spre est. Călătorind cu Delphine și Esbern va dura mai mult, dar se va dovedi mai sigure, deoarece veți avea alți doi însoțitori care vă vor ajuta să vă îngrijorați orice ostil pe parcursul drumului.
  • Imagine intitulată Gain Intrarea la Templul Haven în Skyrim Pasul 2
    2. Forțează-ți drumul prin tabăra Karthspire. O tabără plină de Forsurnan vă va bloca drumul spre Templul Haven Sky. Dacă nu este suficient de rău, va trebui să vă ocupați de un dragon care zboară în jurul taberei. Pregătiți-vă armele, vrăji, poțiuni și armuri pentru o luptă acerbă dacă alegeți să alergați capul în tabără.
  • Dacă vă poziționați bine, puteți stabili lucrurile astfel încât dragonul și Forsurnan să se lupte reciproc. Creep destul de aproape de tabără, iar Forsworn va începe săgețile la Dragon, care va începe cu obligația de a mesteca Forsworn pentru tine. Puteți apoi să intrați și să ștergeți supraviețuitorii după o latură se termină pe celălalt.
  • De asemenea, puteți să alegeți câțiva Forshorn prin avansarea lentă a taberei, aducând un arc și dezlănțuit atacurile furioase împotriva ForSurn pe care o întâlniți mai întâi. Acest lucru vă oferă, de asemenea, beneficiul suplimentar de a trage doar câțiva Forsworn la un moment dat, oferindu-vă o serie de lupte ușoare în loc de un mare rumble împotriva întregii tabere.
  • Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la Esbern și Delphine, în timpul luptei din tabără. Acestea sunt marcate ca "esențiale" în joc, adică că vor cădea doar la un genunchi când nu mai au rămas în sănătate, dar nu vor muri niciodată - chiar și atunci când un dragon este respirația de respirație de foc pe gât.
  • De fapt, puteți sări peste o mare parte a luptei, lovind prin tabără și intrați în Karthspire în sine. Cea mai mare parte a lui Forsworn vor fi ocupați lupta împotriva dragonului - oferindu-vă șansa de a trece peste ei și să intre în KarthSpire în sine.
  • Imagine intitulată Intră la Templul Haven în Skyrim Pasul 3
    3. Clarificați opoziția în KarthSpire. Nu lăsați garda dvs. odată ce intrați în peșteră, deoarece tot ceea ce veți avea în continuare cu câțiva Forsworn, precum și o persoană mai tânără Forsworn Briarheart înăuntru. Dacă ați fugit prin tabără și vă grăbiți direct la Karthspire, va trebui, de asemenea, să neutralizați Forsurnul care vă urmărește, deoarece în cele din urmă vor intra în peșteră după ce o veți face.
  • Există câteva paturi de pat aici, astfel încât să puteți odihni pentru a recupera sănătatea odată ce ați eliminat toată opoziția.
  • Imagine intitulată Gain Intrarea în Templul Sky Haven în Skyrim Pasul 4
    4. Rezolva primul puzzle. Faceți-vă drumul prin KarthSpire și veți întâlni în cele din urmă primul puzzle. Aceasta implică trei stâlpi de piatră rotativă pe care va trebui să o rotiți astfel încât simbolul dragonbornului (modelul în formă de inimă), vă confruntă cu dvs. A face acest lucru va coborî podul care duce la următorul puzzle.
  • Imagine intitulată Intră la Templul Haven în Skyrim Pasul 5
    5. Rezolvați al doilea puzzle. Veți întâlni o cameră plină de plăci de presiune cu simboluri deasupra lor. La capătul camerei este o pârghie de lanț, pe care trebuie să o trageți pentru a reduce podul ridicat și a neutraliza capcanele. Examinați plăcile de presiune și faceți calea spre pârghia lanțului prin trecerea numai pe plăcile cu simbolul dragonbornului deasupra lor. Simbolurile Dragonborn pe acestea vor fi identice cu simbolurile Dragonborn de pe stâlpii pe care ați întâlnit-o mai devreme. Trageți maneta lanțului pentru a coborî podul în zona următoare.
  • Acest segment va fi mult mai ușor dacă utilizați șurubul sprint de vânt pentru a ocoli plăcile. A deveni strigăt eteric va neglige, de asemenea, daunele de flăcări, în timp ce piciorul ușor perk de la arborele de calificare furios vă va permite să umblați peste plăci fără a le declanșa.
  • Imagine intitulată de intrare la Templul Haven în Skyrim Pasul 6
    6. Utilizați-vă sângele pentru a debloca Templul Sky Haven. Veți găsi statuia gigantică a unui cap pe care Esbern o va observa este în imaginea lui Reman Cyrodiil, Dumnezeu lumească și fondator al dinastiei Reman. Această zonă va fi, la prima vedere, pare a fi un capăt mort, dar Esbern va observa un sigiliu de sânge pe podea. Acest sigiliu va debloca numai cu sângele unui dragonborn. Abordați sigiliul, interacționați cu acesta și așteptați ca personajul dvs. să alimenteze sigiliul de sânge prin tăierea unei palme. Capul gigantic de piatră va retrage apoi accesul la accesul la semnele de lame ale Templului Sky Haven.
  • sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar