Cum să fii liber

Fiecare zi este o bătălie. Învățând să le negociezi este o provocare cu care ne confruntăm cu toții. Dacă doriți să fiți liberi și să deveniți cea mai adevărată versiune autentică a dvs., puteți începe să luați pași activi pentru a trăi viața pe care doriți să o trăiți, așa cum doriți să o trăiți. Luați responsabilitatea pentru viața voastră și localizați-vă în ea.

Pași

Metoda 1 din 3:
Devenind sinele tău adevărat
  1. Imaginea intitulată Fii gratuit pasul 1
1. Decideți ce înseamnă libertatea totală pentru dvs. Puteți fi liber dacă locuiți acasă cu părinții dvs? Puteți fi liber dacă sunteți încarcerat într-o închisoare sau trăiți în regim totalitar? Puteți fi liber dacă lucrați 9-5? Totul depinde de tine. Doar vă puteți îmbunătăți în mod activ și stația dvs. în viață, deplasându-vă spre cea mai liberă versiune posibilă a dvs.
  • Pentru o mulțime de oameni, trecerea la colegiu pare a fi libertate totală: niciun părinți, xbox nelimitat și băi co-ed! Dar colegiul este încă un balon în formă de campus, unde mesele ajung cu glisarea unui card pe care altcineva a plătit probabil, unde trebuie să trăiți prin regulile programelor de programe dacă doriți să treceți.
  • Imaginea intitulată Fii gratuit pasul 2
    2. Identificați ceea ce doriți din viață. Gândiți-vă la sfârșitul vieții voastre. Când vă uitați înapoi, ce sperați să vedeți? O viață de plăcere? De realizare? De familie și de succes? De partide nesfârșite? Vrei să fii respectat și temut, sau vrei să trăiești o viață liniștită de singurătate și contemplare? Încercați să identificați ceea ce vă va face fericiți, în sine și ce fel de viață face loc pentru acea fericire.
  • Mulți oameni consideră instinctiv sume mari de bani duc la libertate nelimitată și fericire. În timp ce acest lucru poate fi adevărat, încercați să gândiți în loc de ceea ce ați face cu o ofertă nelimitată de bani. Ce ar face mai ușor, în mod specific? Ce ați face dacă banii nu au fost obiect? Cum ți-ai petrece timpul? E răspunsul dvs.
  • Dacă vă luptați să decideți, în loc să vă concentrați într-o zi ideală - care, să ne confruntăm, probabil că vom cheltui la plajă - încercați să vă gândiți la săptămâna dvs. ideală. După o săptămână întreagă pe plajă, probabil că am ajuns la soare și s-au plictisit. Ce fel de muncă ați face? Când o vei face? Unde?
  • Imaginea intitulată Fii gratuit pasul 3
    3. Identificați ce vă păstrați să obțineți ceea ce doriți. Vii viața ta ideală chiar acum? Dacă nu, ceea ce stă în calea voastră? Ce ar trebui să se schimbe pentru a obține ceea ce doriți? Dacă trăiți viața ideală, ceea ce ar fi necesar pentru a vă susține stilul de viață? De ce nu faci ceea ce vrei chiar acum, astăzi, în acest moment, această a doua? Ce te opreste?
  • Din nou, este ușor să vină bani pentru problemele noastre: "Dacă am avut doar banii, aș putea obține această chitară nouă și trupa mea ar fi grozavă," Spunem, făcând scuze pentru motivul pentru care nu suntem semnat la o afacere record lucrativă, uitând că o nouă chitară nu are nimic de-a face cu capacitatea dvs. de a scrie o melodie atrăgătoare, jucați bine și lucrați din greu pe scenă.
  • Dacă numai tu ai avut banii, este adevărat, tu ar putea călătoriți în Thailanda sau scrieți romane toată ziua, sau vă petreceți toate ardeii fierbinți de grădinărit Heirloom. Dar probabil că nu sunt bani care vă păstrează într-adevăr să faceți aceste lucruri - vă renunțați la mâna pe care ați făcut-o și ați pliat cărțile.
  • Image denumită Fii gratuit pasul 4
    4. Identificați pașii necesari în atingerea a ceea ce doriți. Este greu să găsești o libertate totală și fericire peste noapte. Va dura probabil un efort pentru a obține ceea ce doriți și găsiți mediul dvs. ideal în care să vă trăiți viața. Ce eforturi din partea dvs. vor fi necesare pentru obținerea a ceea ce doriți?
  • Spuneți că ați decis că viața ta ideală implică având o familie mică și iubitoare, care conduce o viață liniștită în țara în creștere a legumelor. Dacă acest lucru vă va oferi tipul de libertate dorit, ce puteți face acum, care vă va mișca în mod activ spre această realitate?
  • Pe termen lung, ați putea începe să studiați permacultura sau managementul faunei sălbatice sau alt domeniu care ar implica muncă în lumea naturală. Unde vrei să ai o casă? Ți-ai construi o casă sau să cumperi una? Ce aveți nevoie pentru a salva pentru a face o realitate?
  • Pe termen scurt, s-ar putea să verificați cooperarea sau comunele rurale pe care le puteți vizita și de a schimba lucrul pentru cameră și bord. Sau verificați oportunitățile la nivel mondial asupra fermelor organice (WWOOF), un program care vă permite să vă oferiți voluntari pe fermele ecologice din întreaga lume, să obțineți experiență.
  • Image denumită Fii gratuit Pasul 5
    5. Înconjurați-vă cu persoane pe care le admirați. Modelele de rol sunt esențiale în găsirea adevăratului dvs. sine. La fel de mult ca ne place să ne gândim la noi înșine ca fulgi de zăpadă individual, este important să vă înconjurați cu oameni care trăiesc așa cum doriți să trăiți, să nu imităm comportamentul lor, ci să învățați din ea și să-i aplice lecțiile în propria voastră viață.
  • Aveți grijă să vă compari în mod constant de alți oameni dacă vă face să vă luați în jos. Amintiți-vă, nu știți niciodată ce greutăți se confruntă cu adevărat, numai viziunea exterioară.Concurența poate fi bună pentru unii oameni și teribil pentru alții. Știți-vă și concentrați-vă pe propria voastră viață. Vă faceți griji cu privire la curtea proprie.
  • Metoda 2 din 3:
    Fiind responsabil pentru tine
    1. Imaginea intitulată Fii gratuit pasul 6
    1. Fă-o singur. Dacă puteți face ceva, faceți-o. Dacă nu aveți nevoie de ajutor, nu o cereți. Luând mai multă responsabilitate pentru viața voastră și devenind responsabili pentru dvs. este dreptul și responsabilitatea unei vieți locuia liber. Voluntar pentru lucruri care cad în timonerie și să ia proiecte care ar putea provoca abilitățile dvs., astfel încât să vă puteți îmbunătăți și munca dvs.
    • Încercați să extindeți în mod activ lista de lucruri pe care le puteți face singur. În timp ce este adevărat, puteți să vă luați mașina în magazin de fiecare dată când o lumină iese, veți economisi bani și veți deveni mai auto-dependenți dacă învățați efectuați o tunere de bază.
    • Alternativ, este, de asemenea, bun să acceptați ajutor și să învățați să recunoașteți când aveți nevoie de ea. Fiind de încredere nu înseamnă să fii nebun și ignorant al abilităților tale. Dacă nu știți cum să vă schimbați anvelopa mașinii, afla cum, astfel încât să puteți deveni mai liber și mai puțin dependent de ceilalți în viitor. Dar, în acest moment, fii cinstit cu tine însuți.
  • Imaginea intitulată Fii gratuit pasul 7
    2. Prioritizați dorințele și nevoile dvs. Identificați lucrurile pe care le doriți și lucrurile pe care trebuie să le trăiți viața ideală pentru a vă ajuta să creați perspectivă. "Are nevoie" includeți ceva necesar pentru a susține o viață confortabilă. Aceasta include alimente, adăpost și asistență medicală de bază. "Vrea" ar putea include fonduri de călătorie, cărți și filme sau orice ar fi ceea ce ar îmbunătăți calitatea vieții.
  • În mod ideal, dacă vă gândiți la aceste lucruri ca o diagramă Venn, ar trebui să arate cât mai aproape posibil ca un singur cerc, suprapun aproape în întregime dacă ți-ai structurat viața într-un mod ideal. Dacă ceea ce aveți nevoie și ceea ce doriți line-up, veți trăi viața fericită și liberă pe care doriți să o conduceți. Ce s-ar putea schimba pentru a realinia diagrama?
  • Încercați să creați un buget pentru a ține cont de toate nevoile dvs. și cât mai mult posibil pentru a trăi în mod durabil. Cu cât trebuie să vă faceți griji cu privire la bani - cu atât mai puțin trebuie să vă gândiți la asta - cu atât mai bine și mai liber veți fi.
  • Imaginea intitulată Fii gratuit pasul 8
    3
    Plătiți toate datoriile dvs. și trăiți în interiorul dvs. Împrumuturile pentru studenți și datoria cărții de credit vă vor ține sub o perdea puternică de datorii care face foarte greu să trăiești prin mâna ta. Dacă vă aflați la debitori, puteți fi cu adevărat liber? Este o provocare care este inevitabilă pentru unii, dar vă puteți ajuta să vă deplasați spre libertate prin plata datoriilor dvs. cât mai bine puteți și cât de repede puteți, și evitând acumularea unei noi datorii.
  • Imaginea intitulată Fii gratuit pasul 9
    4. Fi șeful vieții tale. Găsiți munca pe care o iubiți și lucrarea care vă va permite să trăiți liber și să faceți ceea ce doriți. Chiar dacă trebuie să raportați unui real "șeful," Vrei să te gândești la nimeni atât timp cât spui așa. Ești responsabil de viața ta. Dacă lucrați într-un mediu care nu vă permite suficientă libertate, Găsiți un nou loc de muncă.
  • Cum alegeți să definiți munca ar putea fi complicată. Multi oameni "muncă" În timpul zilei, făcând ceva care poate sau nu poate să-și definească chemarea în viață. Walt Whitman a fost un șofer de ambulanță, dar el a scris și unele dintre cele mai mari poezii americane scrise vreodată.
  • Dacă viața ideală implică funcționarea a doar 15 sau 20 de ore pe săptămână, ar putea fi dificil să se susțină viața în Manhattan sau Los Angeles. Prioritizați diferitele aspecte ale vieții ideale. Dacă dorința de a trăi într-un centru cultural depășește dorința de a lucra mai puțin, de a obține mai multe locuri de muncă, 8 colegi de cameră și de a vă deplasa la mărul mare. Dacă timpul dvs. este mai prețios pentru dvs., găsiți undeva costul vieții este ieftin și veți avea timpul.
  • Imaginea intitulată Fii liber Pasul 10
    5. Scrieți-vă propriul cod și trăiți prin el. Care sunt criteriile unei vieți au trăit bine? Ceea ce este necesar pentru a trece prin lume cu demnitate și poise? Regulile unei persoane nu pot fi aplicabile pentru toată lumea, dar este util să le aveți pentru tine. Dacă doriți să fiți liberi și să apelați fotografiile, scrieți codul dvs. ca Klingon sau Samurai și trăiți prin el.
  • În cele din urmă, amintiți-vă că, pentru a vă atinge cele mai mari vise, trebuie să aveți încredere în voi înșivă.Întotdeauna credeți că o puteți face, cauza la sfârșitul zilei, persoana care spune că nu poate și persoana care spune că pot avea probabil că ambele vor avea dreptate.Tu ești ceea ce crezi.

    Metoda 3 din 3:
    Confiscarea în fiecare zi
    1. Imaginea intitulată Fii liber Pasul 11
    1. Permiteți-vă să acționați impulsiv, uneori. Calmar prăjit și marys sângeros pentru micul dejun într-o miercuri - de ce nu? Săptămânile nu trebuie să fie de ovăz de ovăz și o cafea neagră. Dacă vă sună bine și nu există nici un rău în a face acest lucru, faceți-o. Ruperea monotoniei și ascultarea propriilor impulsuri poate fi o modalitate excelentă de a menține viața proaspătă și interesantă. Atâta timp cât este legal și nu contraproductiv pentru o parte necesară din viața dvs., acționați impulsiv. Trăiesc în acest moment.
    • Uneori, permițându-vă să rupeți regulile mici de protocol sau tact, poate fi o modalitate bună de a vă afirma libertatea în lume. Redați ceea ce doriți în jukebox, chiar dacă ceilalți patroni de bar nu doresc toate cele 11 minute ale "Au auzit-o prin virgulă."
  • Imaginea intitulată Fii gratuit pasul 12
    2. Vizitați noi locuri. Extinderea perspectivelor lumii și învățarea de a îmbrățișa libertatea necesită ocazional în afara zonei dvs. de confort și să experimentați lucruri noi. Vizitați noi locuri, încercați noi activități, mâncați alimente noi. Explorați lumea și bucurați-vă de ea.
  • Călătoria poate fi mare sau mică. Nu trebuie să vă îndrumați în America de Sud să călătoriți și să experimentați ceva nou. Vizitați noi părți ale orașului pe care nu le-ați vizitat niciodată sau explorați orașul mic lângă dvs. Du-te undeva nu știi pe nimeni și să înveți tot ce poți. Dacă este nou pentru tine, Brooklyn ar putea fi și crawfordsville.
  • Image denumită Fii gratuit pasul 13
    3. Sărbători fiecare realizare, indiferent cât de mici. Permiteți-vă să fiți mândri de tine. Permiteți-vă să sărbătoriți succesele sau chiar să sărbătoriți o lipsă de eșecuri. În fiecare zi ați negociat cu succes este cauza unor sărbători rezonabile. Petreceți timp cu persoanele pe care le bucurați și vă dați motive bune pentru a lucra din greu.
  • Imaginea intitulată Fii gratuit pasul 14
    4. Începeți să trăiți liber acum. Cu cât primești mai în vârstă și cu atât mai mult despre lumea pe care o simți, cu atât mai mult devine clar: singura circumstanță care vă împiedică de fericire și libertate este. Lăsați-vă de preconcepțiile dvs., Hang-up-uri și temerile voastre. Eliberați-vă mintea, permițându-vă să experimentați pe deplin lumea și să faceți în fiecare zi numărul. Trăiți viața pe care doriți să o conduceți. Nu există nici un motiv să nu.
  • Aveți grijă să deveniți sclav la versiunea ideală a dvs. Este ușor de spus, "Totul va fi mai bun după absolvire" sau "Totul va fi mai bun după ce am făcut acest proiect" sau "Totul va fi mai bun când mă voi muta în Portland." O sa? Cum puteți fi liber în ciuda provocărilor dvs? Cum puteți fi liber acum, unde locuiți, chiar în această secundă? Cum vă puteți schimba mediul în bine?
  • sfaturi

    Nu este întotdeauna o idee bună să doriți să fiți complet liberi, deoarece acest lucru presupune controlul total pentru a face ca și cum vă place, ca să călcați peste sentimentul altora.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar