Cum să devii un agent de asigurări de sănătate

Agenții de asigurări de sănătate beneficiază de o plată decentă în schimbul unei perioade scurte de formare. Fiecare stat are propriile reguli specifice, dar toți potențialii agenți pot anticipa un cadru general. În primul rând, începeți verificarea claselor criminale. Apoi, completați formarea dvs. de licențiere și treceți un examen administrat de stat. În cele din urmă, decideți dacă să devină agent captiv sau un agent independent. Când știți ce să vă așteptați și cum să navigați procedurile, veți crește șansele de succes.

Pași

Partea 1 din 3:
Finalizarea verificării fondului criminalObosit de anunțuri? Upgrade la Pro
  1. Imaginea intitulată deveni un agent de asigurări de sănătate Pasul 1
1. Căutați regulile statului dvs. Adresați-vă Departamentului de Asigurări al statului (DOI) dacă au informații despre completarea verificării de fond. Dacă nu au informațiile directe, acestea ar trebui să vă ofere un site web și / sau informații de contact ale unei persoane la nivelul guvernului de stat.
  • De exemplu, în California, trebuie să completați un formular despre fundal și să obțineți amprenta amprentă. Amprentele dvs. vor fi trimise la FBI, iar forma va fi trimisă la Departamentul de Stat al Justiției. DOI verifică, de asemenea, asociația națională a comisarilor de asigurări, baza de date a licențelor producătorului de stat și a bazei de date speciale pentru posibilele infracțiuni.
  • Imaginea intitulată deveni un agent de asigurări de sănătate Pasul 2
    2. Citiți imprimarea fină. Înainte de a vă deconecta sau remite plata, ar trebui să știți exact exact ce intrați. Examinați politicile pentru restituiri și reeșalonarea numirii dvs. De asemenea, dacă aveți o înregistrare de arestare, citiți cu atenție dacă vă puteți califica în continuare pentru licențiere.
  • De exemplu, în Connecticut, un cazier judiciar vă poate descalifica de la obținerea unei licențe de asigurări de sănătate. Feloniile, infracțiunile de droguri, frauda sau alte crime financiare în ultimii 5 până la 10 ani vor descalifica adesea. Verificați cu statul dvs. Doi dacă aveți vreun motiv să vă temeți de fundalul dvs. va fi o problemă.
  • Imaginea intitulată deveni un agent de asigurări de sănătate Pasul 3
    3. Programați-vă întâlnirea. Fiecare stat are o procedură diferită pentru completarea controlului de fond penal. Citiți și urmați cu atenție instrucțiunile. Unele state vă oferă opțiunea de programare a numirii online sau pe hârtie. Alții s-au mutat într-un format strict online.
  • De exemplu, în Ohio, trebuie să solicitați verificarea fundalului printr-un furnizor înregistrat WebCheck. Specificați că verificarea de fond este de a deveni un agent de asigurări de sănătate licențiat. Trebuie să aveți apoi rezultatele trimise direct la statul Doi.
  • Imaginea intitulată deveni un agent de asigurări de sănătate Pasul 4
    4. Plătiți pentru verificarea de fond. Guvernul dvs. de stat ar trebui să aibă un site web detaliat cum să plătească. În funcție de reglementările statului dvs., veți fi fie să plătiți în avans sau în timpul întâlnirii dvs. Taxele variază, de asemenea, de la stat la stat. Asigurați-vă că aveți o carte de credit valabilă sau acces la o comandă certificată de verificare / bani. Unele state nu permit plata prin numerar sau cec personal.
  • De exemplu, solicitanții Ohio plătesc direct vânzătorul webcheck. Vânzătorul acceptă doar MasterCard, Visa sau American Express. Nu puteți plăti în numerar, verificați sau ordine de plată.
  • Imaginea intitulată deveni un agent de asigurări de sănătate Pasul 5
    5. Du-te la numirea ta. Verificați site-ul guvernului dvs. de stat pentru toate materialele de care aveți nevoie. Specificul variază în fiecare stat. Cu toate acestea, ar trebui să aveți identificarea fotografiilor emise de guvern, cum ar fi o licență de conducere sau un pașaport. Așteptați să fiți amprentă și răspundeți da / nu întrebări despre istoria dvs.
  • De exemplu, în New Jersey, trebuie să aveți o identificare foto emisă de guvern. Acesta poate fi un pașaport valabil sau o licență de conducere. ID-ul dvs. trebuie să includă numele dvs. complet, data nașterii și adresa stradală. De asemenea, trebuie să aduceți un formular universal completat care să vă identifice ca un adjuster și producător potențial.
  • Imaginea intitulată deveni un agent de asigurări de sănătate Pasul 6
    6. Așteptați rezultatele dvs. În funcție de legile statului dvs., rezultatele verificării dvs. de fond pot fi trimise către dvs. sau direct la DOI al statului dvs. Unele state solicită organizațiilor precum FBI să trimită rezultatele direct la DOI să fie considerate valabile. Întotdeauna verificați site-ul dvs. de stat DOI pentru instrucțiuni specifice și urmați-le în scrisoare.
  • De exemplu, în Florida, furnizorul privat vă trimite amprentele direct la aplicarea legii de stat. După ce au efectuat cecul penal, acestea transmit rezultatele departamentului de servicii financiare din Florida. Va trebui să așteptați până la 45 de zile pentru rezultate. Departamentul de Servicii Financiare vă va notifica prin e-mail.
  • Partea 2 din 3:
    Obținerea licențiatăObosit de anunțuri? Upgrade la Pro
    1. Imaginea intitulată deveni un agent de asigurări de sănătate Pasul 7
    1. Obțineți informații despre liniile directoare ale statului dvs. În aproape toate statele, licențele agentului de asigurări de sănătate vin într-un pachet cu calificări de asigurare de viață. Adresați-vă DOI despre cerințele exacte pentru o licență de asigurare în statul dvs. De asemenea, trebuie să solicitați o listă de furnizori pentru cerințele de educație și testare. Dacă placa nu are aceste informații, acestea ar trebui să vă poată trimite la sursele corespunzătoare.
  • Imaginea intitulată deveni un agent de asigurări de sănătate Pasul 8
    2. Înregistrați-vă pentru instruirea dvs. Aflați cursurile necesare pentru a lua pentru licențiere. Când vă înscrieți, va trebui să plătiți o taxă pentru cererea dvs. de licență. Suma exactă variază între state. Puteți opta pentru instruirea tradițională în clasă sau învățarea la distanță auto-ghidată.
  • Imaginea intitulată deveni un agent de asigurări de sănătate Pasul 9
    3. Completați cerințele dvs. de educație. Dois de stat necesită o documentație de finalizare a cursului de succes. În majoritatea cazurilor, trebuie să completați cel puțin 40 de ore de formare înainte de a putea lua examenul. Verificați liniile directoare ale statului pentru capacele de timp de studiu.
  • De exemplu, Florida cere studenților de licențiere fie să-și completeze studiile în termen de șase luni, fie să se retragă pentru acordarea de licențe. Ca agent potențial, va trebui să luați cel puțin cinci ore de credit de lege și de etica actualizării.
  • Dacă locuiți în Florida și doriți să combinați asigurarea de viață în afacerea dvs., Înregistrați-vă pentru CE 5-215. Dacă doriți doar să vindeți asigurări de sănătate, înregistrați-vă pentru CE 5-240. Indiferent de exact ce doriți să vindeți, va trebui, de asemenea, să vă înregistrați pentru 19 ore de credit ale electivelor asociate din lista derulantă a autorității cursului.
  • Imaginea intitulată deveni un agent de asigurări de sănătate Pasul 10
    4. Programați examenul de licențiere. Va trebui să plătiți o taxă pentru a lua examenul. Unele state necesită dovada completării cursului înainte de a vă putea înregistra. Alții necesită să luați certificatul cu dvs. la Centrul de testare din ziua examenului. Verificați cu statul dvs. DOI pentru instrucțiuni specifice.
  • De exemplu, în California, trebuie să programați examenul online cu examenele PSI. Faceți clic pe "Agențiile de licențiere guvernamentale / de stat."Selectați California din prima listă de drop-down de pe pagina următoare. Din lista care apare, selectați "Departamentul de Asigurări."Apoi, selectați clasificarea corectă în lista următoare. Există patru categorii care conțin asigurări de sănătate.
  • Solicitanții din California trebuie să plătească o taxă de 50 USD pentru examen. Plătiți online cu un card de credit major. Când raportați la site-ul de testare, aduceți un ID de fotografie valid (permis de conducere din California, ID militar sau pașaport). Deoarece nu ar trebui să aveți altceva la locul de testare, cu excepția unui creion și a unei zone de hârtie de zgârietură, va trebui să arătați o dovadă a finalizării cursului înainte de ziua examenului.
  • Imaginea intitulată deveni un agent de asigurări de sănătate Pasul 11
    5. Luați examenul. Utilizați strategii standard de luare a testelor (cum ar fi procesul de eliminare și citire cu atenție) pentru a vă maximiza performanța. Verificați site-ul dvs. DOI al statului dvs. pentru materialele de studiu și informațiile de testare. Un scor de trecere este de obicei de 70% sau mai mare.
  • De exemplu, Florida oferă o schiță a conținutului de examinare online. Veți avea două ore pentru a lua testul, care este alcătuit din 15 întrebări de pretest și 85 de întrebări marcate. Testul acoperă tipurile de polițe de asigurare - prevederile, clauzele și piloții - asigurări sociale - alte concepte diverse - proceduri de subscriere - și modul în care aceste concepte se referă la legile și reglementările statului.
  • Imaginea intitulată deveni un agent de asigurări de sănătate Pasul 12
    6. Primiți licența. Majoritatea testelor de licențiere sunt marcate pe site. Dacă treceți, veți primi o licență temporară, astfel încât să puteți căuta imediat un loc de muncă. Adresați-vă statului DOI dacă veți primi automat o licență formală sau dacă trebuie să aplicați pentru unul.
  • Dacă nu reușiți examenul, verificați reglementările statului privind retestarea. Uitați-vă de câte ori puteți relua testul. De asemenea, trebuie să verificați cât timp trebuie să așteptați între sesiunile de retestare. Întrebați despre atragerea rezultatelor dvs. dacă credeți că testul dvs. a fost marcat în mod incorect.
  • Partea 3 din 3:
    Găsirea unui loc de muncăObosit de anunțuri? Upgrade la Pro
    1. Imaginea intitulată deveni un agent de asigurări de sănătate Pasul 13
    1. Alăturați-vă unei asociații din industrie. Organizațiile precum Asociația consilierilor de asigurări de sănătate (AHIA) solicită membrilor să plătească taxe. Cu toate acestea, ei oferă, de asemenea, beneficii membrilor lor care vă pot oferi un avantaj în industrie. Exemplele includ oportunități suplimentare de instruire și de rețea. Dacă nu aveți încă un loc de muncă, evenimentele de rețea vă pot ajuta. Dacă aveți un loc de muncă cu o agenție sau dacă ați decis să mergeți independent, ați putea începe să vă dezvoltați baza de clienți prin aceste organizații.
  • Imaginea intitulată deveni un agent de asigurări de sănătate Pasul 14
    2. Aplicați pentru a deveni un agent captiv. În acest fel de angajare, veți semna un contract care vă obligă la o singură agenție. Veți avea acces la spațiu de birouri și asistenți care vă pot procesa documentele. Dacă această opțiune este pentru dvs., verificați cu potențialii angajatori înainte de a începe procesul de licențiere. Multe companii vor păstra un spot deschis pentru tine în timp ce te antrenezi. Unii ar putea oferi chiar ajutor cu examenul de pregătire.
  • În plus față de crearea de rețele prin asociații și găsirea unui angajator potențiali înainte de a fi licențiat, puteți încerca metoda standard de vânătoare de locuri de muncă de a verifica cu site-urile de ocupare a forței de muncă cum ar fi monstru sau într-adevăr. Păstrați informațiile dvs. de CV-uri și licențiere actualizate în baza de date. Asigurați-vă că CWSumé este disponibilă pentru angajatori potențiali pentru a vedea.
  • Imaginea intitulată deveni un agent de asigurări de sănătate Pasul 15
    3. Conectați-vă ca agent independent. În această calitate, puteți reprezenta mai multe companii simultan. Veți primi, de asemenea, o comisie superioară decât un agent captiv. Pe de altă parte, va trebui să vă procesați documentele proprii. Acest lucru ar putea consuma timpul pe care altfel le-ați dori să căutați noi clienți ca agent captiv. Va trebui, de asemenea, să vă furnizați propriul spațiu de lucru. Unele state necesită formare suplimentară pentru a deveni un agent independent. Verificați cu DOI pentru orientări specifice.
  • Pentru a începe, va trebui să vă înregistrați afacerea cu un avocat certificat și să angajați un contabil pentru planificarea fiscală. În continuare, va trebui să cumpărați polițe de asigurare care acoperă erori și omisiuni, compensarea lucrătorilor și politica proprietarului de afaceri.
  • Pentru a vă dezvolta vânzările, veți avea nevoie de o prezență online la o varietate de site-uri sociale, cum ar fi LinkedIn, Twitter și Facebook. De asemenea, trebuie să vă alăturați unui grup de cluster care vă va ajuta să găsiți contacte și clienți potențiali. De asemenea, ajută la verificarea cu agenții stabiliți pentru listele clienților lor că ar fi dispuși să se transfere la numele dvs.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar