Cum de a deveni un agent imobiliar în texas

Fiind un agent imobiliar poate fi o alegere de carieră recompensitoare oferind flexibilitatea programului și abilitatea de a lucra în afara unui mediu de birou cu normă întreagă. Dacă sunteți interesat să deveniți agent imobiliar în Texas, trebuie să îndepliniți unele cerințe de bază, inclusiv obținerea educației necesare. În plus, trebuie să treci un examen și să fiți sponsorizat de un broker pentru a deveni un agent complet.

Pași

Partea 1 din 2:
Întâlnirea cerințelor de bază
  1. Imaginea intitulată deveni un profesor colegiu Pasul 16
1. Alegeți o școală pentru educația dvs. Cele mai importante orașe din Texas au o școală sau școli multiple în care vă puteți completa educația. Colegiile sau școlile comunitare special pentru imobiliare sunt un loc bun pentru a începe să alegi școala dvs., deși Comisia Imobiliară Texas (TREC) oferă, de asemenea, o listă a școlilor corespunzătoare în fiecare oraș.
  • Imagine intitulată Obțineți o licență de consiliere Pasul 3
    2. Finalizați-vă educația. Înainte de a vă putea lua examenul de licență Texas Real Estate, trebuie să completați cu succes un set de cursuri necesare. Practic, aceste cursuri acoperă ceea ce trebuie să știți ca fiind un agent imobiliar, inclusiv informații despre lege.
  • Va trebui să completați 30 de ore de clasă în fiecare dintre următoarele cursuri: Legea Agenției, Legea formularelor de contracte și finanțarea imobiliară.
  • Veți avea nevoie, de asemenea, de 60 de ore de clasă în principiile imobiliare.
  • Au certificarea pe care ați finalizat aceste cursuri la îndemână pentru a depune cererea de licență.
  • Imaginea intitulată Reveniți la un pas de trișor 2
    3. Au o înregistrare curată. Pentru a fi un agent imobiliar, trebuie să fii "caracter moral." În esență, asta înseamnă că nu aveți un cazier judiciar, inclusiv delicte, deși biletele de trafic nu se iau în considerare.
  • Dacă sunteți îngrijorat, nu puteți fi aprobat din acest motiv, puteți depune o cerere de determinare a caracterului moral (MCD-5), un formular găsit pe site-ul TREC. Completați acest formular înaintea cererii de licență pentru a vedea dacă veți fi respinși în baza acestui motiv.
  • O altă problemă care ar putea să vă descalifice dacă ați implicit un împrumut pentru studenți.
  • Imaginea intitulată Ia driverul
    4. Aplicați pentru o licență inactivă. Începeți procesul prin completarea cererii de licență Agent de vânzări inactive. Trebuie să plătiți o taxă pentru a însoți acest formular, care începând din 2015 este de $ 205 pentru aplicație, 29 USD.75 pentru verificarea de fond și un extra $ 20.00 Dacă depuneți trimiteți prin poștă decât online.
  • Trebuie să așteptați ca cererea să fie acceptată înainte de a trece la pasul următor.
  • Utilizați un control pentru a efectua întreaga plată. Faceți check-ul la Comisia Imobiliară Texas.
  • Imaginea intitulată Luați amprentele digitale Pasul 6
    5. Puneți amprentele digitale în fișier. TREC necesită să aveți amprentele digitale după primirea numărului de entitate a TREC. Puteți utiliza una dintre cele două agenții pentru a vă lua amprentele digitale.
  • Începeți prin descărcarea Pass-ului rapid de amprentă pe site-ul TREC. Trebuie să aveți această trecere pentru a face o întâlnire.
  • Programează o întâlnire. Puteți utiliza fie morfotrust, fie servicii psihologice încorporate (PSI), deși vă veți programa atât prin morfotrust. Puteți utiliza sistemul de întâlniri online sau puteți apela 1-888-467-2080 pentru a rezerva în una din cele 70 de locații.
  • Amprentele dvs. vor fi înregistrate la FBI prin departamentul de siguranță publică din Texas.
  • Partea 2 din 2:
    Luând examenul și completarea cererii
    1. Imaginea intitulată devine un contractorul licențiat Arizona Pasul 11
    1. Așteptați notificarea dvs. de eligibilitate. Nu puteți lua examenul până când statul nu vă notifică faptul că cererea dvs. a fost acceptată. Statul vă va spune dacă sunteți eligibil să luați examenul sau nu.
  • Imagine intitulată Obțineți o licență de consiliere Pasul 11
    2. Studiu pentru examen. Deși clasele dvs. vă vor pregăti pentru examenul dvs., va trebui să vă revizuiți notele și manualele înainte de a le lua. În plus, puteți achiziționa teste de practică de la facilitatea de testare, Pearson Vue.
  • Pearson Vue oferă, de asemenea, contururi, ghiduri de studiu și un manual candidat pentru a vă ajuta să studiați pentru testare. Le puteți găsi gratuit pe site-ul lor.
  • Imagine intitulată Obțineți o licență de consiliere Pasul 9
    3. Înregistrați-vă pentru examen. Utilizați numele dvs. legal. Acesta trebuie să fie același cu cel al permisului dvs. de conducere sau de pașaport. Puteți să vă înregistrați online sau prin numărul de telefon 1-800-997-1248.
  • Luați examenul într-un an. Odată ce ați furnizat cererea dvs., trebuie să luați examenul în decurs de un an.
  • Veți avea nevoie de două forme de identificare a semnăturii în ziua examenului, cele care au numele dvs. legal. De exemplu, ați putea lua permisul de conducere și pașaportul dvs. Primul dvs. ID trebuie să fie un ID emis de guvern, cum ar fi un pașaport, un permis de conducere sau un card de identitate militar. Al doilea poate fi alte forme de identificare a semnăturii, cum ar fi un card de securitate socială, un card de debit sau o altă formă de ID emise de stat.
  • De asemenea, va trebui să plătiți o taxă pentru testare. Începând cu anul 2015, taxa este de 54 USD.
  • Imagine intitulată Obțineți o licență de consiliere Pasul 13
    4. A lua testul. Apăsați cu cele două forme de identitate. De asemenea, puteți lua un calculator cu dvs. pentru a vă ajuta pe test. Asigurați-vă că ați ajuns acolo înainte de timp - o jumătate de oră este recomandată. Veți avea 4 ore pentru a lua examenul.
  • Imagine intitulată Obțineți o licență de consiliere Pasul 4
    5. Așteptați rezultatele. Veți primi un raport de scor la sfârșitul testului. Veți primi un scor de trecere sau de ieșire. Pentru a trece, trebuie să fii corect pe 56 de întrebări despre porțiunea națională și 21 de întrebări cu privire la porțiunea de stat.
  • Dacă treceți doar o porțiune a testului, puteți relua din nou cealaltă parte pentru a vedea dacă o puteți transmite.
  • Dacă eșuați ambele părți ale testului, vă pierdeți cererea și trebuie să o faceți din nou.
  • Imaginea intitulată deveni un contractor licențiat Arizona Pasul 12
    6. Primiți licența dvs. inactivă. Odată ce treceți examenul, veți primi licența dvs. inactivă din partea statului. Nu este nevoie să completați alte formulare pentru ao primi.
  • Imaginea intitulată Obțineți o licență de consiliere Pasul 10
    7. Găsiți un broker sponsorizat. În esență, brokerul dvs. de sponsorizare va fi firma pe care o lucrați cu odată ce ați devenit un agent imobiliar. Ar trebui să fii gata cu mai multe întrebări când te duci în căutarea unui broker.
  • De exemplu, ar trebui să vă asigurați că brokerul vă va oferi formare primii câțiva ani în care sunteți acolo.
  • De asemenea, trebuie să întrebați despre costuri pentru dvs., precum și despre ce comisioane pe care le veți face și dacă vor crește în timp.
  • În cele din urmă, întrebați despre practicile publicitare, precum și ce fel de teritoriu vă puteți aștepta ca agent.
  • Imaginea intitulată Obține o licență de consiliere Pasul 6
    8. Fișier de sponsorizare. Dacă nu ați făcut deja acest lucru cu aplicația dvs. originală, trebuie să depuneți documentele pentru a vă arăta că aveți un sponsor al brokerului. Brokerul dvs. trebuie să depună, de asemenea, documentele pentru a acționa ca sponsor. Brokerul dvs. ar trebui să știe deja cum să depună această lucrare, deoarece ar trebui să o facă în mod regulat. Odată ce documentele dvs. de sponsorizare a fost trimisă și acceptată, veți fi licențiat ca agent imobiliar în Texas.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    Avertizări

    Nu practică ca agent imobiliar până când nu aveți licența completă.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar