Cum să cumpărați proprietățile de pe piață

Dacă sunteți pe piață pentru a cumpăra o casă, probabil că ați tratat frustrarea înregistrărilor expirate și depășite - în special într-o piață de mare cerere. O modalitate de a eluda această frustrare este de a cumpăra o casă de piață direct de la proprietar. Procesul poate părea descurajator, dar puteți obține întotdeauna ajutor de la un avocat sau de agent imobiliar. Poate necesita un efort suplimentar suplimentar din partea dvs., dar va merita acest lucru daca poti gasi o casa pe care o place foarte mult.

Pași

Partea 1 din 3:
Găsirea unei proprietăți
  1. Imagine intitulată Cumpărați proprietățile pieței Pasul 1.Jpeg
1. Conduceți în jur și căutați locuri pe care le doriți. Poate cel mai simplu mod de a găsi o proprietate off-piese este de a merge la un cartier în care doriți să trăiți și să vă uitați la case. Scrieți adresele caselor care vă prind ochiul astfel încât să le puteți uita mai îndeaproape.
  • S-ar putea, de asemenea, să discutați cu prietenii și familia, în special dacă locuiesc lângă o casă care vă interesează. Frecvent proprietarii de case vor vorbi cu vecinii lor și ar fi auzit pe cineva spunând ceva "Aș vinde casa mea dacă mi sa oferit prețul potrivit, dar nu vreau cu adevărat să o pun pe piață."
  • Vecinii pot ști, de asemenea, dacă cineva din apropiere a vorbit recent despre dorința de a se deplasa într-un cartier diferit.
  • Imagine intitulată Cumpărați proprietățile pieței Pasul 2.Jpeg
    2. Abordați proprietarul și întrebați dacă doresc să vândă. Dacă doriți să măsurați interesul unui proprietar de proprietar să vă vindeți casa, să bateți pe ușă și să întrebați dacă ar fi interesați să vândă. De cele mai multe ori probabil că vi se va spune că nu, dar nu face rău să întrebe.
  • Dacă vrei să fii mai formal despre asta, trimiteți caseta de case o scrisoare. Păstrați scrisoarea scrisă și pur și simplu spuneți că ați văzut casa lor și sunteți interesați să o cumpărați.
  • S-ar putea să lăsați și proprietarul să știe că sunteți interesat în general. Chiar dacă nu sunt dispuși să vândă, ei vă pot spune despre un vecin care au auzit că se gândea să se miște.
  • Imagine intitulată Cumpărați proprietățile pieței Pasul 3.JPEG
    3. Urmăriți proprietarul unei case vacante. Dacă sunteți interesat de o casă care este în mod clar neocupată, căutați fapte și înregistrări fiscale de proprietate la Găsiți proprietarul. Poate dura un efort suplimentar, dar proprietarii de case abandonate sunt de obicei mai dispuse să vândă proprietatea.
  • Când găsiți proprietarul, trimiteți-le o scrisoare politicoasă și spuneți-le că sunteți interesați să cumpărați proprietatea.
  • Aflați cât timp a fost casa neocupată. Casele care au fost vacante pentru o lungă perioadă de timp pot fi mai costisitoare pentru renovare și reparații.
  • Imagine intitulată Cumpărați proprietățile pieței Pasul 4.Jpeg
    4. Răsfoiți licitațiile și înregistrările publice. Proprietățile deținute de bancă și alte proprietăți în sus pentru licitație sunt încă luate în considerare "Off-piață" În sensul că nu sunt listate pe serviciile majore de imobiliare (în SUA, serviciul de listă multiple sau MLS). Aceste proprietăți pot fi în dificultate, astfel încât cercetarea cu atenție înainte de a pune o ofertă.
  • De obicei, puteți obține un preț de vânzare mai bun pentru o casă la licitație decât prin alte mijloace. Cu toate acestea, aceste case sunt de obicei vândute "ca și," și poate necesita o mulțime de lucruri pentru a le obține în stare viabilă.
  • Imagine intitulată Cumpărați proprietățile pieței Pasul 5.JPEG
    5. Obțineți un agent imobiliar pentru a vă ajuta. Mulți agenți imobiliari știu despre proprietăți care nu sunt listate pentru un motiv sau altul. Acestea ar fi putut fi enumerate anterior și apoi scoase pe piață.
  • Agenții imobiliari pot, de asemenea, să vă ajute să găsiți o proprietate pe care o doriți. Acest lucru poate fi deosebit de util dacă doriți o casă într-un anumit cartier. Un agent imobiliar familiarizat cu cartierul poate să știe care proprietarii de case sunt cel mai probabil să muște o ofertă.
  • În Marea Britanie și în alte țări, acest profesionist imobiliar este numit a "Agent de aprovizionare cu proprietate." Treaba lor este să găsească o proprietate off-piață pentru dvs. care se potrivește cu nevoile dvs., pe baza criteriilor pe care le furnizați.
  • Imagine intitulată Cumpărați proprietățile pieței Pasul 6.Jpeg
    6. Rețea pentru a găsi proprietăți de investiții. Dacă doriți să investiți în imobiliare, rețelele cu avocații imobiliari și agenți imobiliari, iar alți investitori imobiliari sunt o modalitate bună de a găsi proprietăți off-piață pentru a cumpăra.
  • Constructorii și antreprenorii au adesea informații privilegiate despre case și alte proprietăți de vânzare. De exemplu, este posibil să puteți obține o mare afacere pe o casă personalizată pe care constructorul nu a avut banii pentru a termina.
  • Partea 2 din 3:
    Făcând o ofertă
    1. Imagine intitulată Cumpărați proprietățile pieței Pasul 7.Jpeg
    1. Obțineți evaluări formale. O evaluare profesională vă poate oferi o privire exactă la valoarea casei, precum și orice lucru pe care ar trebui să-l faceți. Tu și vânzătorul pot dori fiecare să aibă Evaluări independente Terminat.
    • Dacă dvs. și proprietarul de proprietate primesc evaluări, puteți ajunge la un preț corect prin medierea celor două cifre.
  • Imagine intitulată Cumpărați proprietățile pieței Pasul 8.Jpeg
    2. Discutați cu un agent imobiliar. Un agent imobiliar va avea mai multe informații despre casele comparabile din zona care au vândut recent sau sunt în prezent pe piață. Prețul acestor case vă poate spune mai multe despre valoarea unei proprietăți off-piese.
  • Poate doriți să salvați comisioanele prin faptul că nu aveți un agent imobiliar vă reprezintă în vânzare ca întreg. Cu toate acestea, mulți agenți imobiliari sunt dispuși să ofere sfaturi cu privire la valoarea unei proprietăți pentru o taxă mai mică, mai degrabă decât să ia o comisie standard.
  • Imagine intitulată Cumpărați proprietățile pieței Pasul 9.Jpeg
    3. Elaborarea unei scrisori de intenție. A scrisoare de intentie este o ofertă oficială puțin mai mare, care pune termenii și condițiile de bază ale vânzării în termeni de laypson. Nu este un document legal legal, dar este o modalitate de a vă asigura că atât dvs., cât și proprietarul casei sunt pe aceeași pagină.
  • Scrisorile de intenție sunt mai frecvente atunci când nici tu sau proprietarul actual nu sunt reprezentați de un agent imobiliar.
  • În acest moment, fie dvs., fie proprietarul actual vă puteți schimba mintea și umblați departe de tranzacție. Nu puteți aplica o scrisoare de intenție în instanță, deoarece ați putea fi acordul mai formal și de vânzare.
  • Imagine intitulată Cumpărați proprietățile pieței Pasul 10.Jpeg
    4. Obțineți un formular de cumpărare și vânzare. Odată ce tu și proprietarul de case au fost de acord în principiu în vânzare și sunt gata să ia tranzacția la nivelul următor, proiectați a Acord de cumpărare și vânzare pentru ambele pentru a semna.
  • Puteți găsi formulare pentru a descărca online sau a le cumpăra la magazinele de alimentare. Asigurați-vă că formularul pe care îl utilizați este valabil legal în starea dvs.
  • Poate doriți să aveți un avocat imobiliar să vă uitați peste acordul dvs. înainte de ao semna, doar pentru a vă asigura că totul a fost acoperit.
  • Partea 3 din 3:
    Închiderea vânzării
    1. Imagine intitulată Cumpărați proprietățile pieței Pasul 11.Jpeg
    1. Gaseste un Broker de credit ipotecar. Va avea nevoie de finanțare înainte de a putea cumpăra proprietatea. Majoritatea brokerilor ipotecați sunt dispuși să se ocupe de achiziționarea unei proprietăți off-piață, dar poate doriți să faceți cumpărături pentru a obține cele mai bune tarife.
    • Dați brokerului ipotecar o copie a contractului dvs. de cumpărare și vânzare astfel încât să poată evalua afacerea.
    • Brokerul ipotecar poate dori o evaluare separată făcută în casă sau necesită informații suplimentare înainte de a fi de acord să finanțeze tranzacția.
  • Imagine intitulată Cumpărați proprietățile pieței Pasul 12.jpeg
    2. Depune bani serios. Majoritatea cumpărătorilor de proprietăți depozitează bani într-un cont escrow pentru a arăta proprietarului că sunt serioși despre cumpărarea casei. Acești bani sunt deținuți de o terță parte independentă (de obicei o bancă sau avocat) până la închidere.
  • Dacă vă întoarceți din afacere fără o contingență, proprietarul casei poate obține banii serioși, în funcție de ceea ce se menționează în contractul dvs. Orice bani suplimentari pe care ați plasat-o în escrow (de obicei până la valoarea plății în avans) pot fi returnate dacă tranzacția a scăzut, cu excepția cazului în care contractul dvs. stipulează altfel.
  • Dacă proprietarul se întâmplă să se retragă din vânzare, ați obține toate banii înapoi, inclusiv banii dvs. serioși.
  • Imagine intitulată Cumpărați proprietățile pieței Pasul 13.Jpeg
    3. Obțineți titluri de asigurare. O companie de asigurări de titlu face un titlu de căutare pe proprietatea pe care doriți să o cumpărați și vă asigură împotriva oricăror defecte posibile din titlu. Acest lucru vă protejează prin asigurarea faptului că altcineva nu poate apărea mai târziu și revendica proprietatea este a lor.
  • Insuranța de titlu este deosebit de importantă dacă aveți de-a face cu o proprietate abandonată sau o casă care stau vacant pentru o perioadă semnificativă de timp.
  • Imagine intitulată Cumpărați proprietățile pieței Pasul 14.Jpeg
    4. Inspecții finale complete. Inspecțiile identifică reparațiile structurale, precum și alte probleme care ar putea necesita întreținerea ulterioară. Aceste probleme pot fi defecte structurale care amenință siguranța proprietății sau pot fi probleme relativ minore, cum ar fi o ușă liberă sau un buton de dulap rupt.
  • Agenții imobiliari aranja de obicei inspecții. Dacă nu lucrați cu un agent imobiliar, discutați cu creditorul dvs. Ei pot avea un inspector ei ar putea recomanda.
  • Imagine intitulată Cumpărați proprietățile pieței Pasul 15.Jpeg
    5. Renegociate după cum este necesar după inspecție. În funcție de rezultatul inspecției, puteți decide că doriți să plătiți mai puțin pentru proprietate pentru a ține seama de reparațiile care trebuie efectuate. Proprietarul casei poate de asemenea să fie de acord să completeze reparațiile necesare înainte de închidere.
  • Dacă proprietarul de case completează reparațiile, inspectorul să se întoarcă și să facă o altă inspecție pentru a vă asigura că reparațiile au fost făcute corect și nu au apărut noi probleme.
  • Imagine intitulată Cumpărați proprietățile pieței Pasul 16.Jpeg
    6. Semnați documentele de închidere. Lucrările de închidere pot include mai mult de 100 de pagini de documente care trebuie semnate. Închiriază an avocat Pentru a finaliza închiderea pentru dvs. pentru a vă asigura că toate documentele sunt în ordine.
  • Aduceți documentația de identificare și cetățenie validă la închidere. De asemenea, veți avea nevoie de dovada asigurării casei.
  • Transferați orice fonduri necesare pentru închidere, inclusiv costurile de închidere, astfel încât acestea să fie disponibile.
  • Citiți peste documentele finale înainte de a vă semna. Asigurați-vă că toate creditele și debitele sunt listate cu precizie și convenite, cum ar fi plata în avans și a banilor serioși. Verificați dublu că taxele și utilitățile au fost proiectate, au fost luate în considerare reparațiile necesare, iar orice concesii vânzătorului sunt furnizate.
  • Lucrările de închidere vor trebui, de asemenea, să fie revizuite și aprobate de creditorul dvs.
  • Avertizări

    Procedurile de închidere se bazează pe procesul de finalizare a unei vânzări imobiliare în SUA și poate diferi în alte țări. Vorbiți unui avocat de proprietate sau a unui agent imobiliar licențiat în apropierea dvs.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar