Cum să închideți diferența de realizare

Diferența de realizare se referă la diferența de nivel de realizare a studenților între venituri mici și / sau studenți de culoare și restul studenților americani. Există mulți factori la joc în crearea și perpetuarea decalajului de realizare, inclusiv finanțarea școlară, educația profesorilor și discriminarea. În timp ce închiderea decalajului de realizare este o sarcină monumentală și necesită schimbări sistemice în politica de finanțare școlară și guvernul, puteți lua pași mici pentru a închide decalajul din clasă sau comunitate. Vă puteți educa pe problemele culturale și socio-economice cu care se confruntă studenții din clasă, vă vor oferi voluntari timpul pentru cauze educaționale sau de a lucra pentru a schimba politica educației și pentru a vă angaja cu studenții din sala de clasă. Multe organizații oferă chiar și fonduri de clasă pentru școli și profesori pentru a ajuta la susținerea decalajului de realizare.

Pași

Metoda 1 din 3:
Dezvoltarea conștientizării culturale și socio-economice
  1. Imagine intitulată comunica eficient Pasul 25
1. Recunoașteți propriile dvs. prejudecăți. Toată lumea aduce propriile lor prejudecăți și prejudecăți la percepțiile altora. Ia ceva timp pentru a vă determina propriile pete orb pentru a vă ajuta să vă depășească propriile prejudecăți. Fiți atenți la comportamentul dvs. și vedeți ce observați despre judecăți și reacții ulterioare.
  • Gândiți-vă la comportamentul dvs. cu ceilalți. De exemplu, vă lăsați băieții din clasă să fie mai zgomotos decât fetele, deoarece băieții sunt de obicei cunoscuți ca fiind mai puternici? Sunteți surprins când aveți un student subperformant, din cauza unui stereotip despre fundalul lor etnic? Acestea sunt prejudecăți implicite. S-ar putea să credeți că toată lumea este egală și merită de egalitate, dar pot exista excepții de la credințele voastre.
  • Fiți atenți la limba dvs. și limbajul corpului când vorbiți altora. Tragi brațele în fața ta când vorbești cu anumite tipuri de oameni, de exemplu? Are tonul tău de voce sau folosiți cuvinte diferite decât în ​​mod normal, atunci când vorbești cu cineva cu un alt fundal decât tine?
  • Imagine intitulată răspuns Întrebări de interviu Pasul 10
    2. Probleme comunitare de cercetare. Discutați cu membrii comunității din districtul școlar, citiți lucrarea locală sau participați la întâlnirile guvernamentale locale pentru a înțelege problemele cu care se confruntă familii din comunitatea dvs. Învățarea despre problemele cu care se confruntă comunitatea vă va ajuta să înțelegeți mai bine problemele pe care elevii dvs. le interesează.
  • Uită-te la machiajul socio-economic al școlii și să determine dacă este o școală într-o zonă de mare nevoie. Este posibil să aveți mulți studenți în școala dvs. ale căror familii se luptă din punct de vedere financiar și, prin urmare, nu pot să-și dea copiilor un sprijin educațional adecvat.
  • Abuzul de substanțe pe scară largă în comunitatea dvs. ar putea influența performanța studenților.
  • Comunitatea dvs. poate avea o populație tranzitorie mare. Care se deplasează de la un loc la plasare frecvent, poate provoca stres studențesc, pe care probabil că aveți de-a face cu o familie militară mare, refugiați sau populația lucrătorilor migranți.
  • Imagine intitulată Alegeți o agenție de recrutare Pasul 5
    3. Cercetare de finanțare școlară. În Statele Unite, școlile sunt finanțate prin fonduri federale și de stat, dar sunt, de asemenea, finanțate în mare parte de impozitele locale de proprietate. Ca rezultat, zonele mai bogate plătesc mai mult în impozitele de proprietate, în timp ce zonele mai sărace plătesc mai puțin. Acest lucru creează un decalaj de finanțare
  • Școlile mai sărace se confruntă cu dimensiuni mai mari de clasă, lupte în personalul de reținere și implicarea mai mică a părinților (atât în ​​voluntariatul lor, cât și contribuind financiar).
  • Elevii din sărăcie, precum și studenți ai etnilor non-albe, sunt concentrate în mod covârșitor în școlile cu cea mai mică atingere.
  • Imagine cu titlu de conduită Pasul 3
    4. Extindeți orizonturile. Aflați despre culturile studenților la școala dvs., mai ales dacă sunt diferiți de al tău. Fundalurile noastre culturale au un impact extraordinar asupra cine suntem și modul în care vedem lumea.
  • Citiți cărți scrise de autori din culturile studenților.
  • Adresați-vă elevilor să vă spună despre tradițiile lor culturale și / sau religioase. Aflați dacă există un eveniment cultural local pe care îl puteți participa. Ai putea spune: "Dacă vreunul dintre voi știți despre orice evenimente culturale din comunitate, mi-ar plăcea o invitație! Vreau să aflu mai multe despre fundalul tău!"
  • Discutați cu familiile studenților. De exemplu, dacă studenții dvs. sunt americani de primă generație din familii imigrante, ați putea întreba părinții lor: "Care a fost țara dvs. de origine? Cum este diferit de aici? Ce ți-e dor de asta?"
  • Metoda 2 din 3:
    Făcând o diferență în afara sălii de clasă
    1. Imaginea denumită devine președinte al Statelor Unite Pasul 13
    1. Apăsați pentru schimbare la nivel local. Aflați mai multe despre angajamentul districtului școlar local de a închide diferența de realizare prin participarea la întâlnirile consiliului școlii. Luați în considerare găsirea a ceea ce se întâmplă la școala dvs. sau la școala copilului dvs. prin conectarea cu organizațiile părinte-cadre didactice sau vorbind cu administrația școlară.
    • Participați la o ședință a consiliului școlii și să vă adresați preocupărilor cu privire la diferența de realizare la nivelul raional. Ai putea spune: "Sunt preocupat de recentele scoruri scăzute de testare standardizate de la studenții noștri de culoare. Ce face consiliul de administrație pentru a aborda nevoile acestei populații?"
    • Comunicați-vă preocupările față de directorul școlii copilului dumneavoastră și întrebați ce credeți principalii câțiva pași pe care ar putea să o ia la nivel de școală pentru a-și închide decalajul.
    • Să ia în considerare aderarea la un comitet de interese sau chiar să fugi pentru consiliul școlii, să aibă un impact mai mare asupra politicii locale.
  • Imaginea intitulată Motivează adolescenții către clasele mai bune Pasul 5
    2
    Voluntar. Donați-vă timpul către organizațiile care lucrează pentru schimbări educaționale. Aceste oportunități pot fi în medii școlare sau în afara școlii. Unele oportunități pe care le doriți să le considerați includ:
  • Voluntariatul într-o sală de clasă (acest lucru vă poate cere să fiți părintele / gardianul unui student aflat în prezent în clasa camerei cu districtul școlar).
  • Oferta de a veni vorbi la o școală / clasă despre locul de muncă sau de competența dvs. De exemplu, dacă ați fi o asistentă medicală, ați putea oferi să vorbiți cu o clasă despre primul ajutor.
  • Voluntariat în programele afterschool.
  • Devenind un mentor pentru un copil din comunitatea dvs. care necesită un sprijin suplimentar.
  • Tutoring la un centru comunitar sau o bibliotecă.
  • Lucrul cu alfabetizarea adulților, ESL sau programele de părinți. Predarea abilităților adulților pot beneficia și copiii lor.
  • Ajutând la strângerea de fonduri pentru o școală care are nevoie sau un nonprofit care sprijină echitatea în educație.
  • Imaginea intitulată este un student inteligent Pasul 9
    3. Căutați oportunități de dezvoltare a personalului. Găsiți cursuri de dezvoltare profesională care abordează problemele decalajelor de realizare, cum ar fi sărăcia studenților sau formarea sensibilității culturale. Luați în considerare abordarea administrației școlii dvs. pentru a sugera cursuri care pot beneficia de școala sau districtul dvs.
  • Dacă sunteți profesor, luați în considerare luarea de cursuri suplimentare pentru realizarea studenților pentru cursurile de absolvent sau postuniversitare.
  • Image denumită devenind președinte al Statelor Unite Pasul 6
    4. Examinați lacunele din propria școală sau district. Căutați modalități prin care puteți face schimbări pozitive pentru a închide diferența prin înțelegerea preocupărilor la nivel local. Colaborați cu alți profesori, administrația școlară, părinții și membrii comunității pentru a aborda o parte din îngrijorare. Unele probleme pe care doriți să le adresați includ:
  • Mărimea clasei
  • Rigoare de curriculum
  • Siguranța școlară
  • Insensibilitatea la preocupările culturale
  • Lipsa personalului bilingv
  • Metoda 3 din 3:
    Interacționând cu studenții
    1. Imaginea intitulată se aplică pentru un doctorat în etapa 15
    1. Păstrați așteptările ridicate. Așteptați lucruri minunate din elevii dvs. Fii clar în ceea ce vă așteptați din performanța studenților dvs. și stabiliți barul ridicat pentru o muncă provocatoare, de înaltă calitate.
    • Spuneți-vă că elevii dvs. sunt inteligenți, capabili, realizați și rezistenți. Studiile au arătat că profesorii care primesc mesaje pozitive despre elevii lor își iau elevii să aibă mai mult succes. Dați-vă aceste discuții pozitive despre studenții dvs.
    • Dezvoltați o mantra pentru a vă ajuta să vă ajutați să rămâneți pozitivi despre studenții dvs. Ar putea fi ceva de genul ", studenții mei sunt inteligenți! Elevii mei sunt puternici! Elevii mei vor schimba lumea!"Sau orice vă inspiră.
    • Angajați în mod activ studenții în instruire, utilizând diferite stiluri de învățare. Păstrați-vă sala de clasă organizată și eficientă pentru a maximiza timpul de învățare.
  • Imaginea intitulată Motivează adolescenții către clasele mai bune Pasul 1
    2. Să-ți cunoști studenții. Dezvoltați un raport bun cu studenții dvs. și să vă interesați de viața lor. Pe măsură ce se dezvoltă relații, puteți găsi studenții dvs. mai dispuși să vă deschidă despre ceea ce se întâmplă în viața lor. Ascultați ceea ce spun ei și vedeți dacă puteți transforma ceea ce vă spun într-un mediu de învățare mai productiv pentru ei.
  • De exemplu, dacă aveți un student care este în mod constant absent, deoarece trebuie să aibă grijă de un părinte bolnav, ați putea contacta asistentul sau administrația socială a școlii dvs. pentru a conecta studentul cu servicii sociale sau pentru a aranja oportunități alternative de învățare.
  • Empatizați cu elevii tăi. Ascultați poveștile și luptele lor și încercați să vă imaginați cum ar fi să fiți în pantofii lor. Reflectă ceea ce auziți pentru a construi empatie, de exemplu: "Pot să înțeleg de ce spui că ești atât de obosit, Marisol. Trebuie să fie greu să se trezească atât de devreme cu sora copilului în fiecare dimineață."
  • Menținerea limitelor profesionale și asigurați-vă că orice conexiuni pe care le formați cu elevii dvs. mențin o relație de profesor-student.
  • Imaginea intitulată comunica eficient Pasul 9
    3. Păstrați legătura cu familiile studenților. Dezvoltarea unei relații bune cu părinții sau tutorii vă poate ajuta să fiți pe aceeași pagină cu performanța unui student. De asemenea, este posibil să fiți mai bine capabili să înțelegeți unele dintre problemele pe care un student se confruntă cu conversații sau interacțiuni cu părinții lor.
  • Prin conversațiile cu părinții, puteți afla despre factorii de stres de familie, cum ar fi divorțul, șomajul, dependența sau problemele legale. Ai putea întreba părinții unui student ", am observat că fiul tău se luptă să acorde atenție în clasa mea în aceste zile. Este totul bine la domiciliu chiar acum? Ce pot face pentru a ajuta?"
  • Elevii dvs. pot avea, de asemenea, responsabilități suplimentare în gospodăria lor, care le ține departe de clasă. Ei pot întârzia pentru școală în fiecare zi, deoarece trebuie să-și ia fratele mai tineri la școală, de exemplu. Construirea unui raport bun cu părinții vă poate ajuta să puteți lucra împreună pentru a găsi o soluție la unele probleme în afara școlii care afectează performanța academică.
  • Asigurați-vă că prima dată când ajungeți la un părinte sau tutore este să vă prezentați și să spuneți ceva pozitiv despre copilul lor. Ei trebuie să știe că sunteți pe partea lor pentru a vă ajuta studentul să aibă succes în clasă.
  • Imagine intitulată Interogați pe cineva Pasul 9
    4. Adresați-vă elevilor să vă învățați. Studenții dvs. vă vor învăța despre patrimoniul sau fundalul lor cultural. Cereți-i să spună povești sau să scrie eseuri despre viața lor. Să le împărtășească cu tine și cu colegii lor de clasă pe care îi pasă. Povestea și împărtășirea despre viața celuilalt ajută la construirea empatiei și înțelegerii.
  • De exemplu, dacă aveți o varietate de etnii reprezentate în clasa dvs., ați putea dezvolta o misiune care accentuează patrimoniul cultural al studenților: un spectacol și spuneți cu o tradiție de familie importantă sau relicvă sau un raport privind un obicei sau o vacanță importantă în cadrul comunității unui student.
  • Ai putea spune: "Vreau ca toată lumea să înțeleagă propriul patrimoniu și să fii mândru de unde ai venit. Vreau să mă ajuți, iar restul clasei noastre, să înveți despre fundalul tău. De aceea, cu această alocare următoare ..."
  • Imaginea intitulată Motivează adolescenții către clasele mai bune Pasul 2
    5. Avocați examinarea și intervenția studenților. Dacă observați îngrijorări comportamentale, de învățare sau medicale în sala de clasă, luați măsuri pentru a evalua elevul. Ajungeți la părinții studenților și administrația școlară cu preocupările dvs.
  • Încurajați-vă școala să formeze parteneriate cu agențiile comunitare pentru a se conecta cu studenții și familiile în nevoie.
  • Imagine intitulată Make Eye Contact Pasul 9
    6. Încurajați relațiile de îndrumare. Căutați modele de roluri în comunitatea studenților, poate oamenii din același context cultural sau cei care provin din circumstanțe similare și lucrează pentru a încuraja relațiile dintre cetățeni și studenți. Mentorii comunitari care au apărut cu succes din circumstanțe provocatoare pot inspira elevii să lucreze spre propriile lor obiective.
  • Ați putea căuta oameni care sunt dispuși să fie mentori prin Camera de Comerț Locală sau prin cluburi comunitare, cum ar fi Clubul Lions sau Rotary International. Cereți-i să vină la clasa dvs. și să dea o prezentare.
  • Ai putea spune studenților tăi: "Vreau să păstrați un ochi deschis pentru adulți din comunitatea noastră care au succes la ceea ce fac și sunt oameni pe care îi admirați. Aflați cine sunt și spuneți-mi cum pot lua legătura cu ei. Aș dori să am oameni pe care îi admirați vin să vorbească cu clasa noastră."
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar