Cum să faceți publicitate studenților

Pentru a face publicitate cu succes studenților, trebuie să ia în considerare bugetele lor limitate și obiceiurile digitale. Concentrați-vă pe realizarea anunțurilor care sunt concise, autentice și relevante pentru viața studenților. Pentru a vă vedea anunțurile dvs. de studenți, puneți-le online și pe social media. Dacă aflați că campania dvs. de anunțuri nu funcționează, nu vă fie frică să o schimbați și să încercați o nouă strategie!

Pași

Metoda 1 din 3:
Folosind tipurile potrivite de anunțuri
  1. Imagine intitulată Publicitate la colegiu Pasul 1
1. Utilizați publicitate video. Faceți videoclipuri scurte publicitatea afacerii dvs. sau a produsului și le promovează pe YouTube și social media. Elevii de colegiu în ansamblu petrece o mulțime de timp online și pe social media, atât de implicarea conținutului video online este o modalitate eficientă de a le atinge.
  • De exemplu, dacă faceți publicitate unui serviciu de curățare a camerelor, ați putea face un videoclip cu un student colegiu cu o cămin mizerie care angajează compania dvs. pentru a vă ajuta.
  • Imagine intitulată Publicitate la elevii de colegiu Pasul 2
    2. Profitați de anunțurile sociale sociale vizate. Plătiți pentru ca anunțurile dvs. să fie afișate studenților cu vârste cuprinse între 18-24 ani. Deoarece studenții colegiului în ansamblul său se utilizează în mod regulat media socială, veți ști că anunțurile dvs. sunt văzute de oamenii potriviți.
  • Puneți anunțurile pe platforme sociale populare, cum ar fi Facebook, Twitter, Instagram și Snapchat.
  • Țintă demografia specifică a studenților, cum ar fi jucătorii, sportivii sau cercetătorii.
  • Imagine intitulată Publicitate la colegiu Pasul 3
    3. Scoateți anunțurile în ziare campus. Aproximativ 70-80% dintre elevii Citiți ziarul campusului, făcând publicațiile campusului un loc minunat pentru a face publicitate dacă doriți să obțineți atenția studenților. Ajungeți la diferite colegii și întrebați cât costă un anunț în lucrarea lor.
  • Încercați-l cu 1 sau 2 colegii la început pentru a vedea dacă merită investiția. Dacă primiți o mulțime de clienți noi studenți, ramificați-vă la alte ziare de colegiu.
  • Imagine intitulată Publicitate la colegiu Pasul 4
    4. Concentrați-vă mai puțin la publicitatea de televiziune. Odată cu creșterea popularității site-urilor de streaming precum Netflix, elevii de colegiu urmăresc televizorul mai puțin și mai puțin. În loc să cheltuiți bani pe anunțuri TV, scoateți anunțurile în locuri pe care le cunoașteți că veți putea ajunge la ele, cum ar fi Internetul și Social Media.
  • Metoda 2 din 3:
    Publicitatea lucrurilor potrivite
    1. Imagine intitulată Publicitate la colegiu Pasul 5
    1. Publicați produsele și serviciile cele mai accesibile. Elevii de colegiu au puțini bani pentru a vă rezervă, astfel încât să transmită prin anunțurile dvs. că își pot permite ce vă vindeți. De asemenea, puteți oferi reduceri de studenți în anunțurile dvs. ca o modalitate de a atrage studenții să cumpere produsul dvs. Dați-le un cod promoțional special pentru a intra pe site-ul dvs. sau le informați că pot obține o reducere atunci când arată un ID student.
    • Utilizați cuvinte precum "ieftin," "accesibil," și "buget" În copia dvs. de anunțuri.
  • Imagine intitulată Publicitate la colegiu Pasul 6
    2. Face anunțuri care arată afacerea dvs. este etică și caritabilă. Elevii colegiului în ansamblu preferă întreprinderile care dau înapoi comunității și au practici de afaceri morale. Umanizați marca dvs. pentru a face o conexiune de durată mai lungă cu studenții.
  • De exemplu, ați putea face un anunț video scurt care oferă afacerea dvs. care lucrează cu o caritate locală.
  • Ați putea crea un anunț care arată elevilor de colegiu Cum afacerea dvs. este conștientă de mediu.
  • Imagine intitulată publicitate la colegiu Pasul 7
    3. Fiți autentici și cinstiți despre marca dvs. Nu vă simțiți ca și cum trebuie să schimbați imaginea mărcii dvs. atunci când faceți publicitate studenților. Dacă elevii de colegiu cred că sunteți insinceri, ar putea să le dezactivați să vă cumpărați produsele sau serviciile. Evitați să scoateți anunțurile care nu sunt relevante pentru ceea ce vindeți doar pentru impresionarea studenților de colegiu. În schimb, efectuați anunțuri care arată cum puteți rezolva problemele studenților și puteți face viața mai ușoară.
  • Metoda 3 din 3:
    Adaptarea anunțurilor dvs
    1. Imagine intitulată Publicitate la studenții Pasul 8
    1. Asigurați-vă că anunțurile dvs. sunt prietenoase mobile. Dacă studenții colegiului nu pot vizualiza anunțul sau site-ul dvs. pe telefonul smartphone, vă lipsesc o mare oportunitate de a vă conecta cu ei. Asigurați-vă întotdeauna că anunțurile dvs. sunt vizibile pe browserele mobile. Dacă direcționați studenții la un site web în anunțul dvs., asigurați-vă că site-ul web este, de asemenea, prietenos mobil.
  • Imagine intitulată Publicitate la colegiu Pasul 9
    2. Utilizați o copie simplă, concisă în anunțurile dvs. Elevii de colegiu sunt adesea ocupați și distrași. Când vă scrieți anunțurile dvs., încercați să ajungeți la punctul cât mai repede posibil, astfel încât să nu-și pierdeți atenția. Faceți-o imediat în anunțurile dvs. Ce este publicitatea.
  • De exemplu, în loc de a scrie "Te-ai săturat să trebuiască să mergi la librărie de fiecare dată când ai nevoie de un nou manual? Acum nu trebuie. Introducerea livrărilor de manuale direct la dormitorul dvs., "Ați putea scrie" Livrare ieftină de livrare la camionul dvs."
  • Imagine intitulată Publicitate la colegiu Pasul 10
    3. Și părinții studenților țintă. Uneori este mai ușor să vinzi studenților colegiului dacă îți aduci și părinții la bord. Puneți 2 anunțuri diferite pentru produsul sau serviciul dvs. - unul adaptat elevilor și unul adaptat părinților lor.
  • De exemplu, dacă vindeți consumabile de dormit, ați putea pune un anunț pe social media care este îndreptat spre studenți și un alt anunț pe televizor care este îndreptat spre părinții lor.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar