Cum să găsiți un bun profesor de pian

Redarea pianului este iubită Hobby pentru mulți oameni. Pentru unii oameni, este chiar o profesie. Dacă sunteți interesat să învățați cum să jucați pianul sau să vă îmbunătățiți abilitățile, găsirea profesorului potrivit pentru obiectivele dvs. este importantă. Un bun profesor de pian echilibrează inspirația și disciplina. Acest articol vă va ajuta să găsiți un profesor de pian care vă va încuraja creșterea pe acest instrument.

Pași

Partea 1 din 2:
Localizarea profesorilor de pian
  1. Imagine intitulată Găsiți un bun profesor de pian Pasul 1
1. Luați în considerare obiectivele și așteptările dvs. Înainte de a cerceta posibilele profesori, luați în considerare obiectivele dvs. pentru a juca și așteptări pentru un profesor bun. Sunteți un începător care este interesat să învețe elementele de bază? Doriți să reîmprospătați abilitățile pe care le-ați învățat mai devreme în viață? Doriți să jucați la școală sau la biserică, să concurați la recitaluri sau să urmăriți o carieră în muzică? Solicitarea acestor întrebări va facilita identificarea celui mai bun profesor pentru nevoile dvs.
  • Imaginea intitulată Găsiți un profesor de pian bun Pasul 2
    2. Luați în considerare elevul. Esti student sau este copilul tau? Ce fel de muzică doriți să învățați cum să jucați? Profesorii de pian se specializează adesea în anumite tipuri de studenți și muzică. Gândirea la trăsăturile studenților vă va ajuta, de asemenea, să identificați profesorul potrivit.
  • Ia în considerare vârsta elevului. Esti student sau este copilul tau? Modul în care un profesor de pian se apropie de un student care este un copil diferit de modul în care vor angaja un student adult.
  • Luați în considerare nivelul capacității studentului. Dacă sunteți începător, ați putea prefera pe cineva care lucrează cu elevii de același nivel de abilitate. Profesorul va ști probabil cel mai bun mod de a evita frustrările comune începători au și să fie mai puțin riguroase decât un profesor care lucrează cu profesioniști. De asemenea, o persoană care caută să joace pentru public poate dori un profesor care este mai disciplinat și strict.
  • Luați în considerare stilul muzicii. Sunteți interesat să jucați un anumit tip de muzică? La fel ca și în cazul vârstei și capacității studenților, mulți profesori de pian se specializează în anumite tipuri de muzică, cum ar fi muzica de jazz, clasică sau pop. Puteți alege pe cineva care învață dorința dvs. specifică sau cineva care învață diferite tipuri de muzică.
  • Imagine intitulată Găsiți un bun profesor de pian Pasul 3
    3. Luați în considerare formatul lecției. Gândiți-vă la tipul de lecții pe care doriți să le luați. S-ar putea prefera lecții private într-o casă la o școală de muzică cu lecții de grup. Identificarea formatelui se potrivește cel mai bine nevoilor dvs. și nivelului de confort vă va ajuta să vă restrângeți în continuare lista de profesori.
  • Luați în considerare lecțiile de grup sau private. Lecții private sunt, în general, mai scumpe, dar au beneficiul că obțineți mai mult "unul pe unu" cu profesorul pentru a-ți exercita abilitățile. Lecțiile de grup tind să fie mai puțin costisitoare și pot fi mai distractive pentru unii studenți, deși poate dura mai mult pentru a învăța cum să joace pianul.
  • Luați în considerare locația lecției. Unde vrei să-ți iei lecția? Doriți să o luați în casa profesorului, un studio sau școală muzicală? Vrei ca profesorul să vină la tine acasă? Dacă un profesor vine la domiciliu, amintiți-vă că va trebui să aveți un pian înainte de a putea lua o lecție.
  • Luați în considerare programul dvs. Cât de des doriți o lecție și sunteți dispus să practicați? Învățați cum să jucați pianul necesită un angajament de timp substanțial de a lua lecții și practici. De asemenea, înseamnă să cheltuiți mult timp cu un profesor pe măsură ce vă perfecționați abilitățile.
  • Imagine intitulată Găsiți un bun profesor de pian Pasul 4
    4. Găsiți numele profesorilor individuali de pian. Odată ce ați stabilit obiectivele și așteptările dvs., începeți să căutați profesori individuali care vă satisface nevoile. Veți dori să identificați numele mai multor persoane la interviu. Acest lucru va asigura găsirea celui mai bun meci pentru dvs.
  • Imagine intitulată Găsiți un bun profesor de pian Pasul 5
    5. Cereți recomandările profesorilor. Cuvântul de gură este una dintre cele mai bune resurse pentru găsirea unui bun profesor de pian. Se poate îndruma cu ușurință la un profesor
  • Prietenii și familia pot avea recomandări din propria experiență sau de la cineva pe care îl cunosc. Școlile locale elementare și secundare pot cunoaște profesori buni pentru copii. Departamentele de muzică la colegii și universități pot recomanda profesorii pentru studenții adulți.
  • Muzica și magazinele de pian sunt o altă sursă de recomandări pentru profesorii de pian buni.
  • Imagine intitulată Găsiți un profesor de pian bun Pasul 6
    6. Cercetarea profesorilor pe Internet. Site-urile web ale Asociației Naționale a Profesorului Muzică (MTNA) și Federația Profesorului Piano vă pot îndrepta către profesori de pian buni, calificați și certificați în zona dvs. locală.
  • Imaginea intitulată Găsiți un bun profesor de pian Pasul 7
    7. Consultați paginile galbene. Profesorii de pian au uneori anunțuri în paginile galbene ale cărților telefonice. Paginile galbene vă pot îndrepta și la magazinele muzicale și de pian sau la școli de muzică care pot recomanda un profesor.
  • Imaginea intitulată Găsiți un bun profesor de pian Pasul 8
    8. Compila o listă de profesori. În timp ce cercetați profesori în zona dvs. locală care îndeplinesc cerințele dvs., faceți o listă cu mai mulți profesori de pian posibili care vă puteți contacta la interviu.
  • Având mai multe opțiuni vă va permite să angajați un profesor care nu numai că vă satisface nevoile, dar cu cine vă simțiți confortabil și inspirat să învățați.
  • Notați informațiile de contact ale profesorului, precum și ce considerații se numără în decizia dvs. de a-și pune numele pe lista dvs. Acest lucru vă va ajuta să vă gândiți la orice întrebări pe care le puteți avea atunci când o contactați.
  • Partea 2 din 2:
    Angajarea profesorului de pian
    1. Imagine intitulată Găsiți un bun profesor de pian Pasul 9
    1. Contactați profesorii de pe lista dvs. Odată ce ați compilat numele mai multor profesori posibili, contactați fiecare persoană. Acest lucru vă va ajuta să stabiliți dacă există vreun raport cu ea, ceea ce contribuie la un mediu plăcut și pozitiv de învățare.
    • Apelați sau trimiteți un e-mail potențialilor profesori. Dacă vă simțiți confortabil vorbind sau scrieți-i, programați un interviu față în față. Intervievarea candidaților este un pas important pentru a stabili dacă persoana va fi potrivită potrivită pentru dvs. sau pentru copilul dumneavoastră.
    • Dacă un profesor nu răspunde la un mesaj telefonic sau un e-mail într-o săptămână, contactați-o încă o dată. Nu uitați să lăsați informațiile dvs. de contact. Dacă nu răspunde, treceți la alte nume de pe lista dvs.
  • Imagine intitulată Găsiți un bun profesor de pian Pasul 10
    2. Interviu profesorul. Interviul vă va informa dacă profesorul este potrivit potrivit pentru nevoile dvs. Vă va oferi posibilitatea de a cere o mulțime de întrebări despre calificările și metodele sale de lucru. De asemenea, oferă profesorului o șansă de a lua în considerare dacă stilul ei de instruire este un meci bun cu nevoile dvs.
  • Puneți întrebări despre subiecte precum stilul și materialele de instruire ale profesorului, certificările sale, dacă își variază rutinele de predare și își returnează propriile abilități. Întrebați despre fundalul profesorului în muzică și dacă lucrează în alte zone ale industriei muzicale. Aflați despre plata și politicile generale, inclusiv lecțiile de compensare.
  • De asemenea, puteți cere trimiteri de la studenți curenți sau foști. Ele vă vor oferi adesea un bun simț al metodelor de instruire ale profesorului.
  • Căutați calitățile unui profesor bun în timpul interviului. Acestea includ: empatie, o atitudine pozitivă, răbdare, inspirație și cineva care recunoaște și recompensează realizările.
  • Este foarte important ca tu și / sau copilul tău să se simtă confortabil cu profesorul, așa că ai încredere în instinctele tale. Nimeni nu poate învăța într-un mediu în care nu sunt confortabili.
  • Imagine intitulată Găsiți un bun profesor de pian Pasul 11
    3. Participă la o lecție de recital sau la pian. Dacă puteți vedea profesorul "în acțiune", vă va oferi o idee bună despre stilul ei și dacă elevii ei sunt confortabili și mulțumiți de instruirea ei.
  • Imaginea intitulată Găsiți un bun profesor de pian Pasul 12
    4. Comparați experiențele dvs. Odată ce ați intervievat câțiva profesori, comparați experiențele dvs. cu fiecare dintre ele.
  • Face o listă de verificare a ceea ce ți-a plăcut și nu ți-a plăcut la fiecare profesor.
  • Odată ce aveți o imagine de ansamblu asupra experiențelor dvs. cu fiecare profesor, ar trebui să puteți lista cu ușurință alegerile dvs. de top.
  • Imagine intitulată Găsiți un bun profesor de pian Pasul 13
    5. Face o ofertă.Contactați mai întâi profesorul de la Choice. Dacă nu funcționează din nici un motiv, puteți continua lista până când veți obține persoana potrivită.
  • Contactați profesorul și spuneți-i că doriți să luați lecții cu ea. Asigurați-vă că ați discutat obiectivele și așteptările dvs. și orice elemente pe care doriți să le vorbiți mai detaliat, cum ar fi programul sau formatul lecției. Adresați-vă unor întrebări persistente și permiteți profesorului să facă și întrebări.
  • Respectați decizia profesorului. Profesorul nu poate fi capabil să vă ia pentru niciun număr de motive, inclusiv constrângerile de timp sau nu simte că abilitățile ei sau stilul de predare poate servi cel mai bine. Dacă nu se poate angaja să vă învețe, să acceptați decizia și să sunați la următorul profesor pe lista dvs. De asemenea, ați putea cere, de asemenea, recomandări suplimentare pentru profesori.
  • După ce ați găsit și ați angajat profesorul potrivit pentru nevoile dvs., sunteți gata să începeți să învățați cum să jucați pianul! Bucurați-vă de!
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Amintiți-vă că educația muzicală este o investiție pe termen lung. Un profesor de pian bun va inspira elevul.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar