Cum să găsești pe cineva să vorbească spaniolă cu

Pentru a obține mai bine la orice trebuie să faceți acest lucru. Dacă sunteți un nou vorbitor spaniol, cel mai bun mod de a vă îmbunătăți abilitățile lingvistice este să găsiți locuri pentru a vă folosi noul limbaj. Scufundându-vă în spaniolă vă va permite să vă dezvoltați abilitățile și să vă simțiți mai încrezători folosind ceea ce ați învățat. După câteva sesiuni vorbind cu alți vorbitori spanioli, veți fi uimiți de îmbunătățirea pe care o veți face. ¡Buena Secerte!

Pași

Metoda 1 din 3:
Folosind resurse educaționale
  1. Imaginea intitulată Găsiți pe cineva să vorbească limba spaniolă cu pasul 1
1. Consultați programele de limbă locală din comunitatea dvs. Căutați institute de limbă sau alte centre care oferă clase de limbă spaniolă. Dacă nu există niciunul în zona dvs., ar putea fi, de asemenea, programarea la centrele comunitare, centrele de tineret sau la centrele culturale internaționale.
  • Școlile de limbă sponsorizează adesea cluburi sau chiar cursuri care oferă membrilor posibilitatea de a practica limba spaniolă conversațională, verificați cu ei pentru a vedea ce sunt opțiunile dvs. Dacă nu au cluburi, puteți cere întotdeauna să începeți unul.
  • Ei pot, de asemenea, să vă poată pune legătura cu alți studenți care caută oportunități de imersie spaniolă. Este probabil ca ei să aibă studenți care caută și oportunități de practică.
  • Întrebați dacă au un bord comunitar unde puteți posta să faceți legături cu alți difuzoare spaniole. Multe centre lingvistice vor oferi un fel de forum pentru vorbitorii spanioli care doresc să facă o conexiune.
  • Imaginea intitulată Găsiți pe cineva să vorbească limba spaniolă cu pasul 2
    2. Întrebați la școli locale dacă există cineva cu care ați putea vorbi limba spaniolă. Încercați departamentele spaniole la colegii și universități locale, colegii comunitare și licee. Toate aceste instituții vor avea profesori spanioli în personal. Ei vor avea studenți care învățau spaniolă care pot, de asemenea, să caute locuri de practică.
  • În timp ce liceele și universitățile locale vor avea probabil instructori și cursuri vorbite de limbă spaniolă, aceștia pot avea, de asemenea, grupuri de studiu extra-curriculare pe care le puteți participa. Multe grupuri pot fi deschise publicului sau membrilor comunității.
  • Întrebați dacă există studenți care studiază spaniolă care pot fi dispuși să practice cu dvs. De obicei, există studenți care sunt, de asemenea, interesați să-și extindă setul de competențe. Unii oameni găsesc mai ușor să învețe în grupuri.
  • Dacă există o școală din apropiere, care oferă cursuri avansate sau chiar grade în limba spaniolă, întrebați unde studenții lor merg să-și practice abilitățile lingvistice. Elevii de învățare spaniolă sunt susceptibile de a căuta, de asemenea, oportunități de imersie, școlile locale vă pot oferi sfaturile pe care le oferă studenților lor.
  • Imaginea intitulată Găsiți pe cineva să vorbească limba spaniolă cu pasul 3
    3. Găsiți un tutore privat care vă poate conecta cu difuzoarele spaniole. Tutorii pot oferi mai mult decât lecții inițiale. Ele pot, de asemenea, ajuta la practica ghidată și vă conectează la comunitatea de limbă spaniolă.
  • Tutorii privați nu sunt întotdeauna costisitoare, căutați studenți sau profesori care se află pe pauză de vară.
  • Tutoringul nu trebuie să fie formal, unii vor fi bucuroși să vă întâlnească la o cafenea sau chiar să vă dați lecții online.
  • De asemenea, puteți găsi tutori pentru închirierea online prin intermediul site-urilor precum Craigslist.
  • Metoda 2 din 3:
    Explorarea comunității de limbă spaniolă locală
    1. Imaginea intitulată Găsiți pe cineva să vorbească limba spaniolă cu pasul 4
    1. Începeți la biblioteca locală.Bibliotecile sunt resurse excelente pentru informarea comunității. Întrebați dacă există grupuri de limbi spaniole care se întâlnesc la bibliotecă pe care ați putea să o participați la. Bibliotecile au multe resurse pe lângă cărți, grupurile comunitare sunt adesea o mare parte a muncii pe care le fac bibliotecile.
    • În multe orașe, bibliotecile găzduiesc evenimente special adaptate pentru persoanele interesate să învețe o limbă străină, dacă biblioteca dvs. găzduiește lecții spaniole, instructorul va fi o resursă excelentă pentru găsirea de oportunități de practică.
    • Biblioteca dvs. poate găzdui chiar și un intercambio de idioame sau schimb de limbi, care oferă oportunități de a-ți exercita spaniolii cu vorbitori nativi. Adresați-vă unui bibliotecar să vă ajute să găsiți aceste tipuri de evenimente și oportunități.
    • Bibliotecarii publici sunt surse mari de informații comunitare. Dacă biblioteca dvs. nu oferă schimburi de limbi, un bibliotecar ar putea să vă ajute să localizați unul în apropiere.
  • Imaginea intitulată Găsiți pe cineva să vorbească limba spaniolă cu pasul 5
    2. Verificați bisericile din zona dvs. În plus față de a fi un loc de închinare, bisericile servesc adesea ca centre importante ale comunității.
  • În multe comunități, bisericile locale oferă servicii de limbă spaniolă. Aceste biserici vor fi în mare parte probabil să aibă grupuri mari de enoriași vorbite de spanioli. Adesea, puteți spune doar prin examinarea programului de predare dacă o biserică servește o populație vorbită de limbă spaniolă.
  • Dacă sunteți membru al unei biserici, întrebați-vă, vedeți dacă există oportunități de voluntariat care implică membrii bisericii vorbitoare de limbă spaniolă sau comunitatea de limbă spaniolă. Oferta pentru a ajuta la schimbul unei practici lingvistice.
  • Postați o notificare privind Consiliul de Mesaj al Bisericii, întrebându-se dacă există vorbitori spanioli în zonă, care ar fi dispuși să vorbească.
  • Imaginea intitulată Găsiți pe cineva să vorbească limba spaniolă cu pasul 6
    3. Vizitați întreprinderile care satisface vorbitorii spanioli.Ca și în cazul oricărei culturi, restaurante și magazine de bacanie sunt esențiale pentru multe comunități de limbă spaniolă, încercați să vizitați cei din apropierea dvs.
  • Găsiți unul lângă dvs. și vedeți dacă spaniol este vorbit acolo. În plus față de a fi un loc excelent pentru a-ți exercita noile abilități lingvistice, aceste companii vor fi locuri excelente pentru a afla despre cultura Latino.
  • Amintiți-vă că alimentele și băuturile folosesc adesea un vocabular specific. Asigurați-vă că aveți o înțelegere bună a ceea ce comandați și nu vă fie frică să puneți întrebarea sau să explicați că spaniolă nu este prima dvs. limbă.
  • În funcție de afacerea pe care o alegeți, puteți fi abordată în limba spaniolă sau în limba engleză, dacă sunteți adresat în limba engleză, explicați că sunteți un nou vorbitor spaniol și vă întrebați politicos dacă puteți comanda în limba spaniolă. Dacă sunteți adresat în limba spaniolă decât diviertete!
  • Metoda 3 din 3:
    Conectarea online
    1. Imaginea intitulată Găsiți pe cineva să vorbească limba spaniolă cu pasul 7
    1. Vorbește pe forumurile spaniole pe Internet.Internetul poate fi un înlocuitor excelent pentru conversațiile față-în-față în limba spaniolă, există o mare varietate de site-uri, forumuri și aplicații care vă pot ajuta să vă conectați cu difuzoarele spaniole.
    • Există multe site-uri pe Internet care permit utilizatorilor să converseze cu difuzoarele native. Unele sunt texte bazate în timp ce altele suportă chat vocal și video.
    • Gândiți-vă la interacțiunile online ca o versiune digitală de a avea un stilou.
  • Imaginea intitulată Găsiți pe cineva să vorbească limba spaniolă cu pasul 8
    2. Conectați-vă prin social media. Site-urile de rețele sociale au milioane de membri din întreaga lume. Legarea digitală vă oferă șansa de a vă practica spaniolii cu vorbitori nativi de oriunde pe glob.
  • De asemenea, puteți încerca să utilizați Social Media și forumuri online, deoarece, de asemenea, utilizați prudență atunci când vă introduceți străinii. Nu oferiți niciodată informațiile dvs. personale persoanelor neconfirmate online.
  • Căutați grupuri care sunt sponsorizate de organizații sau instituții reputate.
  • Imaginea intitulată Găsiți pe cineva să vorbească limba spaniolă cu pasul 9
    3. Înscrieți-vă printr-un tutorial online. Programele de tutorial digital pot merge mult mai departe decât memorarea și chestionarea. Multe dintre ele oferă acces la o mare varietate de caracteristici educaționale.
  • Multe programe de tutoriale oferă capabilități de conversație, dacă sunteți timid sau ezitant despre utilizarea spaniolă în public, acestea ar putea fi un bun constructor de încredere.
  • Unele programe spaniole bazate pe web oferă chiar și rețele sociale care vă permit să interacționați cu alți cursanți. Aceste caracteristici pot oferi un mediu de susținere și pot fi un loc minunat pentru a începe, deși sunt de obicei ambalate ca parte a unui serviciu de abonament și sunt rareori libere.
  • sfaturi

    Aflați despre cultura lor înainte de a le aborda, astfel încât să aveți ceva de vorbit.În plus, ei vor iubi să elaboreze cultura și căile lor.
  • Când întrebi un difuzor nativ sau fluent dacă poți practica cu ei întotdeauna să fii politicos și înțelegere.
  • În timp ce este rar că un difuzor fluent vă va dezactiva solicitarea, este posibil, dacă cineva scade nu forțează problema. La urma urmei, în lume există 400 de milioane de vorbitori spanioli, deci veți avea o mulțime de alte oportunități!
  • Avertizări

    Fiți întotdeauna precauți și utilizați bunul simț atunci când vă prezentați străinilor. Încercați să rămâneți în locurile publice până când veți cunoaște pe cineva. Dacă cineva vă invită în casa lor, nu mergeți singur. Spaniolă este mai distractivă pentru a învăța în grupuri.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar