Cum să devii profesor de fizică

Predarea fizicii este probabil unul dintre subiecții mai provocatori pe care o poate învăța. Domeniul de fizică este în mod constant actualizată cu noi constatări, astfel încât va trebui să vă actualizați constant cunoștințele. În plus, fizica este, pentru mulți studenți, un subiect foarte provocator de înțeles. Un profesor de fizică bun va fi capabil să descompune subiectele complexe într-o formă mai simplificată pentru a ajuta pe alții să înțeleagă. Pe de altă parte, profesorii de fizică se află într-o cerere deosebit de mare la nivel de liceu și la nivel de colegiu junior. Astfel, veți primi probabil salarii mai mari decât profesorii altor subiecți și veți avea, de asemenea, mai multe opțiuni atunci când vine vorba de locația unde veți preda.

Pași

Partea 1 din 3:
Obținerea unei educații
  1. Imaginea intitulată deveni un profesor de biologie din Texas Pasul 2
1. Luați toate matematica și știința pe care o puteți în timp ce sunteți în liceu. În plus față de fizică, ar trebui să luați cursuri în chimie și biologie. Clasele de matematică pe care trebuie să le luați includ geometria, algebra, algebra pre-calculului și calculul.Dacă este disponibil, trebuie să luați și trigonometria și geometria analitică. Acest lucru vă va oferi o idee bună despre faptul că fizica este sau nu despre faptul că este un subiect pe care îl bucurați cu adevărat.
  • Luați cursuri în serios. Chiar dacă vă decideți să urmăriți o carieră diferită, dacă doriți să mergeți la facultate, va trebui să aveți note bune pentru a intra în universitatea pe care o doriți.
  • Unele districte școlare încep cu biologia, apoi treceți la chimie și fizică, în timp ce alții oferă mai întâi fizică și apoi se deplasează la celelalte științe. Unele licee oferă, de asemenea, clase de fizică avansate și introductive.
  • De asemenea, trebuie să luați cât mai multe clase de limba engleză, în liceu, pentru a vă îmbunătăți abilitățile de comunicații scrise și verbale - poate doriți, de asemenea, să luați în considerare o limbă străină dacă credeți că ați putea prelungi într-o țară străină.
  • Imaginea intitulată Deveniți un profesor de biologie din Texas Pasul 1
    2. Decideți la ce nivel doriți să învățați fizica. Nivelul la care intenționați să învățați fizica va determina ce acreditări aveți nevoie. Dacă intenționați să predați la nivel mediu și liceu, veți avea nevoie doar de o diplomă de licență inițial, în timp ce dacă intenționați să predați la nivelul colegiului comunitar, va trebui cel mai probabil să obțineți o diplomă de masterat în plus față de burlac Gradul.
  • Amintiți-vă că vă puteți schimba întotdeauna mintea. Dacă inițial ați vrut să fiți un profesor de fizică de liceu, dar mai târziu decideți că vă place să deveniți profesor, vă puteți întoarce întotdeauna la colegiu pentru a câștiga un grad mai mare.
  • Imaginea intitulată deveni un profesor de liceu în Texas Pasul 6
    3. Aflați cerințele din statul în care doriți să învățați. Statele diferite au legi diferite care determină cine pot și nu pot învăța un anumit subiect, în special la nivelul liceului. Dacă doriți să învățați fizica liceului, asigurați-vă că înțelegeți cerințele legale pentru a deveni profesor de fizică.
  • Aceste informații ar trebui să fie disponibile prin intermediul Consiliului de Stat al Educației. Puteți găsi acest lucru făcând o căutare pe Internet cu termenii, "Consiliul de Stat al Educației" și numele statului dvs.
  • De asemenea, puteți vorbi cu vreun profesor pe care îl cunoașteți dacă vă pot oferi vreun sfat despre a deveni un profesor în statul dvs.
  • Imaginea intitulată deveni un profesor de liceu în Texas Pasul 2
    4. Obțineți diploma de licență. În funcție de colegiul pe care îl participați, puteți importa în fizică și minor în educație, majore în educație și minor în fizică sau du-te pentru un dublu major. Clasele dvs. de fizică vor include clase în teoria electromagnetică, optică, fizică cuantică și termodinamică și pot include, de asemenea, clase de astronomie și geologie.
  • De obicei, cursurile dvs. de educație vor include cursuri în teoria educației generale și cursuri practice în predarea fizicii, încheierea fie cu un semestru unic, fie cu 2 semestre de predare a studenților în timpul Anului Senior. Cele mai multe programe de licență durează aproximativ 4 ani pentru a finaliza.
  • Unele programe sunt structurate astfel încât să vă luați mai întâi clasele de fizică și apoi clasele dvs. de educație, în timp ce altele sunt structurate, astfel încât să vă luați în același timp clasele de fizică și educație.
  • Cursurile de colegiu din scrisul tehnic sau în scrisul științific pot fi, de asemenea, de ajutor pentru a construi pe clasele de engleză pe care le-ați luat la liceu.
  • Imaginea intitulată deveni un profesor de liceu în Texas Pasul 9
    5. Luați în considerare obținerea diplomei de masterat. Dacă intenționați să învățați fizica la nivelul colegiului comunitar, va trebui să obțineți o diplomă de masterat înainte de a obține o poziție didactică. Dacă intenționați inițial la nivel de liceu sau de liceu, probabil că nu va trebui să obțineți diploma de masterat la început. Cu toate acestea, multe districte oferă stimulente pentru profesori pentru a obține diplomele de masterat, iar unele state solicită profesorilor să dețină diplomele de masterat fie la începutul carierei lor de predare, fie după câțiva ani. Majoritatea programelor de masterat pot fi finalizate în 2 ani și, de obicei, sunt orientate spre un studiu mai independent decât programele de licență.
  • Unele universități vor accepta, de asemenea, deținătorii de masterat ca profesori de fizică pe o bază parțială sau adjuvantă.
  • Verificați site-ul consiliului de învățământ pentru statul sau districtul în care intenționați să predați să vedeți dacă și când trebuie să achiziționați gradul de masterat pentru a fi un profesor de fizică.
  • Imaginea intitulată deveni un profesor de engleză în Spania Pasul 2
    6. Obțineți un doctorat, dacă doriți. Acest pas este probabil necesar dacă căutați o poziție cu normă întreagă ca profesor de fizică la un colegiu sau universitate care duce la mandatul. Programele de doctorat durează de mai mulți ani, timp în care veți combina predarea ca asistent absolvent cu studii independente și cercetări.
  • Veți avea nevoie de abilități puternice de cercetare pentru a deveni profesor la o universitate ca aproape toate universitățile solicită profesorilor lor să-și publice concluziile științifice în mod regulat.
  • S-ar putea să puteți preda la o universitate fără doctorat, dar contractul dvs. va fi probabil limitat atunci când vine vorba de oportunități de avansare. Dacă aveți un doctorat, puteți preda și la niveluri mai mici dacă doriți. De exemplu, este posibil să fiți un candidat de top pentru poziții la licee private sau independente.
  • Imaginea intitulată deveni un profesor de liceu în Texas Pasul 8
    7. Întrebați despre programele alternative de certificare. În unele state, dacă aveți deja o diplomă de licență, dar nu în mod specific în educație sau știință, este posibil să puteți efectua un program de certificare care vă va permite să învățați. Cu toate acestea, acest lucru variază foarte mult pe stat, astfel încât va trebui să vă consultați cu consiliul de învățământ din statul dvs. pentru a vedea dacă aceasta este o posibilitate.
  • Feriți programe de certificare online. Deși există probabil unele opțiuni legitime de certificare online, șansele sunt că, dacă căutați pur și simplu Google, veți întâlni unele escrocheri sau alte programe care promite certificarea, dar nu dețineți acreditarea necesară pentru a face acest lucru. Dacă sunteți interesat de diplome online sau programe de certificare, asigurați-vă că consultați Consiliul de Educație despre ce programe online sunt acreditate.
  • Imaginea intitulată deveni un profesor de liceu în Texas Pasul 4
    8. Examinați ajutor financiar. Indiferent de gradul în care va trebui să câștigați, există multe opțiuni disponibile pentru a vă ajuta să acoperiți costurile de câștigare a unui grad. Cea mai bună modalitate de a afla ce este disponibil la universitatea dvs. este de a vizita biroul dvs. de ajutor financiar. Ei vă vor putea explica procesul de a solicita ajutor financiar și vă poate oferi, de asemenea, o listă de burse pe care le puteți lua în considerare pentru aplicarea pentru.
  • Robert Noyce Program de burse de profesor oferă o mulțime de opțiuni de bursă pentru profesorii aspiranți. în plus, Phystec oferă o serie de burse pentru studenții de fizică.
  • Multe programe de masterat și doctorat oferă asistenți sau alte ajutor financiar studenților din programul lor. Asigurați-vă că vă uitați la ceea ce vă poate oferi fiecare program. Unele programe solicită să aplicați pentru ajutor, deci asigurați-vă că includeți informațiile solicitate cu cererea dvs.
  • Partea 2 din 3:
    Găsirea unui loc de muncă și câștigarea experienței
    1. Imaginea intitulată Deveniți un profesor de limba engleză de liceu Pasul 4
    1. Deveni un tutore. O modalitate bună de a câștiga experiența de a preda fizica este de a oferi îndrumări. S-ar putea să fi făcut deja acest lucru pentru a vă oferi o idee despre dacă vă veți bucura de predare. Puteți începe să oferiți îndrumări în orice punct în timpul liceului sau colegiului. Dacă sunteți student la universitate, verificați dacă există o instituție definită în care sunt angajați tutori. Dacă sunteți în stare să vă angajați ca un tutore prin universitate, atunci veți putea obține scrisori de recomandare de la supraveghetorul dvs.
    • Asigurați-vă că ați inclus că ați fost un tutore pe CV-ul dvs.
  • Imaginea intitulată deveni un profesor de limba engleză de liceu Pasul 2
    2. Profitați de învățătura studenților. Dacă sunteți un student universitar, supervizorii dvs. vă vor ajuta probabil să aranjați această parte a educației dvs. Cu toate acestea, dacă din anumite motive nu este aranjat pentru dvs., luați inițiativa și întrebați-vă supraveghetorului cum vă puteți implica în învățământul elevilor.
  • Predarea studenților vă va oferi o oportunitate de a lua tot ce ați învățat și de ao aplica sub îndrumarea unui profesor mai experimentat. Veți fi obligați să planificați lecții, să învățați și să răspundeți la întrebări într-un mediu real al lumii.
  • Imaginea intitulată Fii un profesor remarcabil pasul 1
    3. Căutați asistențe de predare. Dacă sunteți student la școală absolventă, există probabil asistenți de predare absolvenți, care vă vor oferi o oportunitate de a oferi prelegeri studenților reali. Nu numai că, dar în multe cazuri profesorul de clasă vă va oferi feedback despre învățătura dvs. pentru a vă ajuta să vă îmbunătățiți.
  • Un avantaj suplimentar este că asistentele absolvente sunt de obicei plătite, astfel încât veți putea câștiga un pic de bani în plus în același timp.
  • Dacă sunteți încă un student de licență, dar știți că doriți să învățați fizica la nivel de colegiu, apoi să vedeți dacă există oportunități pentru asistenții predispuși de licență.
  • Imaginea intitulată Deveniți un învățător englez de liceu Pasul 11
    4. Luați în considerare aplicarea pentru un loc de muncă în care ați terminat predarea elevilor. Dacă ați terminat învățătura elevului la o școală care are nevoie de mai mulți profesori de fizică, atunci luați în considerare trimiterea unei cereri acolo. Veți avea avantajul că oamenii care ar fi angajat deja aveți cunoștință despre dvs. și asupra capacității dvs. de predare.
  • Nu vă fie frică să discutați cu profesorul care v-a îndrumat, mai ales dacă ați ajuns bine și ați reușit să le impresionați. Lăsați-i să știe că sunteți gata să începeți cariera dvs. de predare și intenționați să depuneți o cerere de a învăța acolo.
  • Imagine intitulată Adresați-vă postul de serviciu înapoi Pasul 5
    5. Utilizați servicii de carieră. Aproape toate universitățile au un tip de departament de servicii de carieră unde puteți merge pentru a obține ajutor pentru a căuta locuri de muncă. Cele mai multe birouri vor oferi ajutor chiar dacă ați absolvit deja. Anductiile dvs. ajută la finanțarea acestor servicii, astfel încât să puteți profita și de ei.
  • Chiar dacă ați găsit deja locuri de muncă pe care doriți să le solicitați, puteți vizita în continuare serviciile de carieră pentru a vă ajuta să vă îmbunătățiți CV-ul, să practici abilitățile de intervievare și să vă ajute suplimentar cu scrisorile de identificare a scrisorii.
  • Partea 3 din 3:
    Decideți dacă aceasta este cariera potrivită pentru dvs
    1. Imaginea intitulată Fii un profesor remarcabil pasul 2
    1. Gândiți-vă de ce doriți să deveniți profesor de fizică. În timp ce profesorii de fizică au adesea o mulțime de locuri de muncă bune pentru a alege de la cerere, fiind un profesor nu este un loc de muncă ușor, mai ales atunci când predă un subiect dificil, cum ar fi fizica. Cum vă simțiți când vă gândiți să învățați subiectul studenților pentru tot restul vieții?
    • Amintiți-vă că puteți schimba întotdeauna carierele. Deși nu este cu siguranță ușor, dacă ideea de a învăța același subiect timp de 40 de ani vă sperie, amintiți-vă că puteți încerca ceva nou dacă vă obosiți cu adevărat de predare.
    • Dacă vă place să vorbim despre fizică cu alții și să aveți o iubire reală pentru acest subiect, atunci probabil veți face un mare profesor de fizică.
  • Imaginea intitulată comunică eficient într-un interviu de angajare Pasul 5
    2. Discutați cu profesorii de fizică. Dacă sunteți încă în liceu sau colegiu, vizitați profesorul de fizică. Spune-le că te gândești să devii unul și să-i ceri să vorbească cu tine despre avantajele și dezavantajele predării subiectului.
  • Profesorii experimentați vă pot oferi o idee bună despre ce să vă așteptați atunci când vine vorba de a preda fizica. Cu toate acestea, amintiți-vă că sfatul lor este oarecum subiectiv. Încercați să discutați cu câțiva profesori diferiți, deoarece vă puteți împiedica pe unii profesori care au devenit cu adevărat amari în ceea ce privește predarea pentru un motiv sau altul.
  • Imaginea intitulată deveni un profesor în Alabama Pasul 2
    3. Utilizare Tutoring Pentru a vă măsura interesul față de fizică. O modalitate de a vă ajuta să știți dacă acest lucru este sau nu ceva ce vă place este să tutorelui. Dacă aveți deja o bună cunoaștere a câmpului, luați în considerare oferirea de îndrumare gratuită celor care se luptă. Deși ați putea încărca pentru îndrumarea dvs. pentru a câștiga un pic de bani în plus, dacă sunteți mai interesat de experiență, atunci oferiți tutoring gratuit vă va oferi o șansă de a face mai mulți oameni.
  • Puteți face publicitate îndrumării dvs. prin plasarea fluturașilor cu numele dvs., numărul de telefon și / sau e-mailul din apropierea sălilor de clasă unde fizica este predată. De asemenea, puteți plasa fluturașii în jurul orașului, unde elevii stau de obicei.
  • sfaturi

    Abilități soft care vă vor ajuta ca profesor de fizică includ gândirea creativă, rezolvarea problemelor și abilitățile de gestionare a timpului, capacitatea de a gestiona simultan mai multe proiecte și capacitatea de a comunica eficient cu studenții, părinții, membrii facultății și membrii comunitatea.

    Avertizări

    Amintiți-vă că fizica este un subiect foarte complicat și dificil pentru unii. Dacă doriți să deveniți profesor de fizică înțelegeți că va trebui să fiți răbdători cu cei care nu înțeleg subiectul în același mod pe care îl faceți.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar