Cum să devii un tutore de casă

Dacă vă place să împărtășiți cunoștințele cu studenții, dar nu doriți neapărat să învățați într-un cadru formal de clasă, Tutoring Homeschool ar putea fi calea perfectă pentru dvs. Adesea, părinții care adăpostesc copiii lor vor angaja tutori pentru a ajuta la subiecții pe care nu le cunosc foarte mult - mai ales odată ce copiii lor încep să studieze subiecte mai avansate. Dacă elevii de casă au voie să aibă tutori în afara zonei în care locuiți, dați această carieră distractivă și plină de satisfacții!

Pași

Întrebarea 1 din 9:
Trebuie să fii certificat pentru a fi un tutore de casă?
  1. Imaginea intitulată deveni un tutore de casă Pasul 1
1. Legile vor varia în funcție de locul în care locuiți. În unele locuri, este posibil să vi se solicite să aveți un certificat de predare certificat sau ați putea fi limitat la un anumit număr de ore care îndrumăm o singură familie. În alte domenii, nu există aproape nici un regulament în jurul valorii de îndrumare de casă, astfel încât să puteți lucra cu normă întreagă pentru o singură familie. Deoarece aceste reglementări diferă atât de mult, este important să cercetați ceea ce aveți dreptul de a face în stat sau în țara în care locuiți.
  • Unele state din SUA au legi care afirmă că numai părinții copiilor le pot învăța. În acest caz, este posibil să nu puteți lucra în mod legal ca un tutore de casă.
  • Dacă locuiți în SUA, verificați legile de casă în statul dvs. la https: // hslda.Org / Legal.
  • În comunitatea de casă, termenii "tutore" și "profesor" sunt adesea folosite interschimbabil, mai ales dacă lucrați cu normă întreagă - acordați atenție oricăror legi care se aplică și profesorilor.
Întrebarea 2 din 9:
Ce calificări trebuie să fiu un tutore de casă?
  1. Imaginea intitulată deveni un tutore de casă Pasul 2
1. Listează-ți educația, predarea acreditărilor și experiența pe CV-ul dvs. Rețineți că, chiar dacă un anumit nivel de educație nu este necesar în locul în care locuiți, părinții care doresc să-și dea copiilor o educație cu adevărat competitivă ar putea prefera să angajeze tutori care au o diplomă de licență sau de masterat în zona pe care o predă. Cu toate acestea, chiar dacă nu aveți o educație formală de predare, este posibil să aveți mai multă experiență practică care vă face un bun candidat, cum ar fi un scriitor publicat dacă doriți să tutorelui în limba engleză.
  • Luați în considerare obținerea certificării, chiar dacă nu este necesară în zona dvs. - vă poate oferi mai multă margine atunci când încercați să găsiți noi studenți.
  • Unii părinți vor angaja elevii de colegiu să lucreze ca tutore, așa că dacă lucrați la o diplomă, includeți și asta.
Întrebarea 3 din 9:
Cât de mult fac tutorele de domiciliu?
  1. Imaginea intitulată deveni un tutore de casă Pasul 3
1. Majoritatea tutorilor privați vor câștiga aproximativ 13-20 de dolari pe oră. Dacă lucrați independent - adică găsiți propriii dvs. studenți și lucrați pentru părinți, mai degrabă decât să învățați printr-un program de îndrumare - sunteți liber să setați orice rata dorită ca un tutore. Cu toate acestea, această rată va fluctua pe baza experienței dvs. și a zonei în care locuiți, deci este o idee bună să cercetați ce alte tutori din zona dvs. percep și lucrează de acolo.
  • Dacă sunteți mai ales calificat - cum sunteți un profesor licențiat sau aveți o diplomă de masterat în domeniul dvs. - puteți percepe mai mult decât dacă începeți sau sunteți încă student.
Întrebarea 4 din 9:
Ce subiecți ar trebui să aducă studenții?
  1. Imaginea intitulată deveni un tutore de casă Pasul 4
1. Concentrați-vă pe 1-2 subiecți la nivel de liceu. În timp ce unii părinți vor angaja tutori pentru a învăța o varietate de subiecte diferite, mulți părinți de casă caută tutori care pot învăța un subiect special, avansat. De exemplu, ați putea tutorele în una sau două zone cum ar fi matematica, știința, limbile străine sau îmbogățirea, cum ar fi arta, muzica sau drama.
  • Majoritatea părinților vor căuta să angajeze tutori care predau la nivelul liceului. Dacă doriți să tutorelui în matematică, de exemplu, puteți face publicitate că sunteți disponibil pentru pre-algebră, algebră, geometrie, trigonometrie și calcul.
  • Alegeți subiecte că sunteți cu adevărat informați și pasionați - este important să fiți capabili să proiectați entuziasmul și încrederea studenților dvs!
Întrebarea 5 din 9:
Cum găsiți studenții la tutore?
  1. Imaginea intitulată deveni un tutore de casă Pasul 5
1. Rețea direct cu familii de casă în comunitatea dvs. Implicați-vă cu grupurile locale de domiciliu - voluntar la evenimente, excursii la Chaperone și renunță la Zilele Park. Când vă întâlniți cu părinții, introduceți-vă ca un tutore de casă. Nu vă împingeți serviciile, ci purtați cărți de vizită în cazul în care doresc să vorbească cu dvs. mai multe despre serviciile dvs. mai târziu.
  • 2. Alăturați-vă unui program Tutorial online pentru tutori. Există mai multe companii online care angajează tutori de casă. Aceste programe vă oferă apoi o listă de studenți și vă ajută să vă conectați cu studenții din zona dvs. Unele programe percep o taxă mică pentru aderarea, în timp ce alții vor primi o comisie odată ce ați plătit. Cu toate acestea, ele vă pot ajuta uneori să ajungeți la mai mulți studenți, astfel încât să puteți ajunge mai mult să faceți mai mulți bani decât ați fi lucrat în mod privat.
  • Câteva programe populare de îndrumare includ tutorele.com, wyzant, îngrijire.com, și hey tutore.
  • 3. Adresați-vă clienților dvs. existenți să vă adreseze prietenilor și colegilor lor. Odată ce aveți câțiva clienți mulțumiți, cereți-i să vă ajute să răspândiți cuvântul. S-ar putea chiar să creați un program de recompensă pentru părinții care vă referi la alți părinți, cum ar fi oferirea unui serviciu de reducere de 10% pentru 30 de zile sau oferind studenților o oră liberă de îndrumare în schimbul fiecărei sesizări.
  • De asemenea, cereți clienților existenți să părăsească recenzii online sau mărturii scrise despre serviciile dvs. Apoi, folosiți-vă pentru a vă promova când vorbiți cu potențialii clienți noi.
  • Întrebarea 6 din 9:
    Ar trebui să pregătesc studenții online sau în persoană?
    1. Imaginea intitulată deveni un tutore de casă Pasul 8
    1. Luați în considerare faptul că amândoi pentru a ajunge la o audiență mai largă. Indiferent dacă vă îndrumați în mod privat sau printr-un program online, luați în considerare faptul că aveți o configurare unde puteți tutorii pe web. Acest lucru vă poate ajuta cu adevărat să vă extindeți Reach-Ați putea chiar să puteți atrage clienți din afara zonei dvs. locale. Chiar dacă predați studenți în zona dvs., poate fi utilă să le oferiți un singur suport unu dacă au o întrebare în orele de lucru sau nu vă puteți întâlni față în față.
    • De asemenea, puteți obține creativ în jurul modului în care vă oferiți serviciile dvs. în persoană. De exemplu, în plus față de tutoringul studenților la domiciliu sau al lor, s-ar putea să vă întâlniți de cursuri la cafenele, la o bibliotecă sau în casa dvs.
    Întrebarea 7 din 9:
    Unde pot găsi resurse pentru îndrumare de casă?
    1. Imaginea intitulată deveni un tutore de casă Pasul 9
    1. Alăturați-vă unei asociații profesionale de asistență pentru asistență. Homeschool Tutoring este un câmp relativ mic, astfel încât să nu puteți găsi mai multe grupuri care oferă resurse în mod specific tutorilor. Cu toate acestea, există o mulțime de grupuri care ajută la domiciliu cum ar fi cursuri de planificare, învățarea noilor tehnici de predare și a vă informați despre legile și reglementările locale. Check out grupuri precum Asociația Națională a școlii de origine, Asociația de Apărare a Școlii de Home și Asociația educatorilor americani pentru a găsi informații care vă pot ajuta.
    • De asemenea, căutați grupuri de asistență la domiciliu locale - acestea pot fi o resursă excelentă pentru totul, de la sfaturile curriculumului la ideile de călătorie pe teren!
    Întrebarea 8 din 9:
    Cum vin cu lecții pentru studenții mei?
    1. Imaginea intitulată deveni un tutore de casă Pasul 10
    1. Găsiți modalități de a angaja cu adevărat studenții cu ceea ce învățați. Ca tutore de casă, veți fi complet responsabil pentru întreg curriculum, inclusiv cum vă testați elevii cu privire la ceea ce învățau.Oferă planuri de lecție care sunt adaptate studenților dvs. individuali și modul în care acestea învață cel mai bine. Amintiți-vă, nu sunteți legat de structura școlară tradițională, astfel încât să găsiți modalități de a face subiectul cât mai distractiv și interesant posibil pentru studenții dvs.
    • Încercați să veniți cu activități practice care ajută elevii să exploreze cu adevărat ceea ce învăț - vor fi mai probabil să absoarbă așa. De exemplu, dacă aveți un student care se luptă cu matematica, ați putea folosi exemple vizuale pentru a ajuta la învățarea ecuațiilor și formulelor de înțelegere dure.
    • Pentru a vă folosi cel mai mult timp, discutați despre ce student înțelege deja înainte de prima sesiune. Acest lucru vă va asigura că nu le dați niciun material care este prea ușor sau prea provocator.
    Întrebarea 9 din 9:
    Ar trebui să înființez o afacere oficială ca un tutore?
    1. Imaginea intitulată deveni un tutore de casă Pasul 11
    1. Discutați cu un contabil public autorizat (CPA) pentru sfaturi. Dacă intenționați să lucrați cu normă întreagă ca tutore de casă, înregistrarea ca o afacere ar putea facilita impozitele dvs. la sfârșitul anului. Cu toate acestea, este mai bine să se consulte cu un contabil pentru sfaturi personalizate, deoarece ar putea varia în funcție de lucruri precum legile din statul dvs., cât de mult vă taxați pentru serviciile dvs., câte studenți veți învăța și câte ore ați planificat muncă.
    • Dacă vă stabiliți ca o afacere, aceasta vă poate oferi și mai multă credibilitate ca un tutore de casă.
    • De asemenea, permiteți contabilului dvs. să știe dacă intenționați să tutorelui în casa dvs. Ei vă pot sfătui să înființezi o cameră în special pentru îndrumarea în scopuri fiscale. Acestea ar putea sugera, de asemenea, că vă actualizați asigurarea de răspundere personală în cazul în care un student ar fi rănit în casa dvs.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar