Cum să fii un stagiar k pop

Înainte ca cântăreții K-Pop să fie stele, erau stagiari. Stagiarii trăiesc, tren și realizează împreună începând cu o vârstă fragedă. Unii cursanți încep la vârsta de 11 ani, dar mulți nu se descoperă și se vor alătura unei companii până când nu sunt în adolescenții lor târzii, așa că nu disperați dacă sunteți puțin mai în vârstă! Mulți stagiari K-Pop și idoli sunt coreeni, dar nu este o cerință absolută de a fi coreeană - oamenii de toate etnile și rasele pot audiția. Abilitatea și persona au multe de-a face cu succesul dvs. potențial, la fel ca dorința dvs. de a face muncă grea.

Pași

Partea 1 din 4:
Cultivarea abilităților tale
  1. Imagine intitulată Fii un stagiar Pop Pasul 1
1. Luați cursuri de dans pentru a deveni un dansator mai bun și mai versatil. Mai ales dacă nu aveți mai multă practică dansând, uitați-vă să luați cât mai multe clase diferite. Concentrați-vă pe Hip Hop și Dansul Urban. O mare parte din a fi un stagiar (și, sperăm, un idol!) este capabil să funcționeze în mod excepțional și care include dansarea.
  • Dacă nu puteți lua clase reale, utilizați Internetul pentru a învăța noi abilități.
  • Imagine intitulată Fii un stagiar Pop Pasul 2
    2. Investiți într-un antrenor vocal la Consolidați abilitățile dvs. de cântări. Chiar dacă sunteți deja un cântăreț mare, există șanse să învățați ceva de la un antrenor. Dacă nimic altceva, ele vă pot oferi sfaturi pentru a vă mări rezistența atunci când efectuați.
  • Dacă abilitatea dvs. principală este dansând, asta este în regulă! Dar având abilitatea de a cânta va crește șansele de a fi observat când audiția pentru a deveni un stagiar.
  • Imagine intitulată BE A K Pop stagiar Pasul 3
    3. Lucrați la dvs Rapping Abilități pentru a vă roti setul de calificări. Rapping este o parte importantă a stilului de viață K-Pop și poate fi, de asemenea, distractiv! Ascultați mai multă muzică rap pentru a obține o idee despre ritm și începeți să vă imită artiștii preferați.
  • Dacă vă prindeți cuvintele, practicați exercitii de dictie Pentru a vă slăbi buzele.
  • Imagine intitulată Fi un stagiar Pop Pasul 4
    4. Practică Scrierea muzicii tale și perfecționând melodii bine-cunoscute. Când ați audiție, va trebui să efectuați melodii pe care producătorii le cunosc deja, dar când sunteți un stagiar, veți lucra la scris și coregrafică propria muzică originală. Este o idee bună să lucrați la ambele aspecte ale unui interpret.
  • Luați o clasă de scriere a muzicii, dacă puteți, și petreceți o mulțime de timp ascultând K-Pop și vizionați videoclipuri muzicale, astfel încât să puteți începe să emulați stiluri populare.
  • Partea 2 din 4:
    Adoptarea unor noi obiceiuri
    1. Imagine intitulată Be A K Pop stagiar Pasul 5
    1. Familiarizați-vă cu normele culturale coreene și standardele de frumusețe. Deși multe companii vor accepta stagiarii non-coreeni, veți fi în continuare la o audiență în mare parte coreeană. Este inteligent să înveți despre cultură dacă nu sunteți deja familiar. Studiați grupurile populare K-Pop, petreceți timp pe site-urile de modă coreeană și citiți-vă pe etichetă și norme sociale.
    • Dacă nu sunteți coreean, acesta va arăta producătorilor că sunteți investiți în a deveni un stagiar K-Pop și sunteți dispuși să lucrați din greu pentru a fi o parte a culturii.
  • Imagine intitulată Fii un stagiar Pop Pasul 6
    2. Invata sa Vorbește Coreea Dacă nu este o limbă cu care vă familiarizați. Cel puțin, asigurați-vă că știți fraze de bază precum "Bună ziua", "la revedere", "vă rog" și "vă mulțumesc."Cu cât știi mai mult, cu atât mai bine! Va trebui să cânți în coreeană cel puțin o parte din timp dacă deveniți un stagiar și cunoașterea limbii vă va ajuta, de asemenea, să vă faceți prieteni și să vă apropiați în Coreea de Sud.
  • Dacă nu puteți lua o clasă de limbă coreeană, încercați să descărcați o aplicație ca ouă Duolingo.
  • Imagine intitulată Be A K Pop stagiar Pasul 7
    3. Evitați scandalul și fiți atenți cu ceea ce ați pus pe social media. O mare parte din faptul că este un stagiar de succes se caracterizează prin faptul că are maniere bune și se comportă corect. Încercați să rămâneți în afara situațiilor în care ați putea avea probleme, de exemplu, fiind la o petrecere în care există băuturi minore. Și utilizați prudență atunci când puneți lucrurile pe social media. Managerii și directorii pot vedea cel mai probabil conturile dvs.
  • Producătorii sunt interesați de stagiarii care au priceperea corectă și sunt dispuși să muncească din greu. Ei nu sunt interesați de stagiarii care ajung în lumina reflectoarelor, deoarece sunt adesea în dificultate sau provocând dramă.
  • Imagine intitulată Fii un stagiar Pop Pasul 8
    4. Creeaza o Canalul canalului YouTube Pentru a încărca videoclipuri și a crea un urmează. Începeți înregistrarea melodiilor originale, precum și a capacelor dvs. Simțiți-vă liber să experimentați cu videoclipuri care vă arată că ați vorbit despre experiența dvs. în urmărirea dvs. pentru a deveni un stagiar K-Pop. Producătorii vizitează adesea canale YouTube când caută noi recruți.
  • Creați un program pentru postare, astfel încât adăugați în mod regulat conținut nou în canalul dvs. și cercetați diferite moduri de a Creșteți-vă audiența.
  • Imagine intitulată Be A K Pop stagiar Pasul 9
    5
    Menține o greutate sănătoasă și fii înăuntru forma buna. Unele companii caută recruți care sunt foarte subțiri, în timp ce alții vor accepta fericit cursanții care sunt puțin mai mari. Dar, indiferent de mărimea dvs., trebuie să puteți ține pasul cu cerințele fizice riguroase, cum ar fi orele de cursuri de dans în fiecare zi.
  • Dacă sunteți în afara formei sau doriți să slăbi, Includeți exercițiile zilnice în rutina dvs. și încercați să mâncați mai multe alimente întregi mai degrabă decât alimente prelucrate.
  • Partea 3 din 4:
    Audiția pentru a deveni un stagiar
    1. Imagine intitulată Fii un stagiar Pop Pasul 10
    1. Cercetarea pe care ați dori să o audiție. Unele dintre companiile majore K-Pop sunt SM, JYP, YG, Cube, Loen, Pledis, Woolim și Bift. Unele companii se concentrează pe cursanții care se potrivesc cu o anumită estetică și știu deja cum să cânte și să danseze, în timp ce alții nu vă deranjează să ia pe cineva care arată puțin diferit de normă sau care are nevoie de mai multă pregătire într-o anumită zonă.
    • Ați putea audiția pentru fiecare ocazie pe care o întâlniți, dar asta ar putea deveni costisitoare și consumatoare de timp. Este o idee bună să găsiți compania care pare cel mai probabil să vă accepte și să vă concentrați atenția asupra audițiilor lor.
    • De asemenea, este bine să rețineți că, dacă sunteți sub 14 ani, un tutore legal va trebui să participe sau să se înregistreze la audiția pentru dvs.
  • Imagine intitulată Be A K Pop stagiar Pasul 11
    2. Deveniți un expert în abilitățile dvs. și fiți încrezător Când ați auditat. Majoritatea cursanților K-Pop sunt minunați la una dintre următoarele abilități: cântând, dans sau rapping. Asigurați-vă că aveți o abilitate foarte puternică și o familiaritate cu orice altceva. De exemplu, dacă sunteți cel mai puternic la dans, luați cursuri și perfecționați această abilitate cât de bine puteți, dar, de asemenea, nu neglijați să lucrați la cântând și rapping, de asemenea.
  • Indiferent unde ajungi, vei lua ore și ore de cursuri pentru toate abilitățile necesare pentru a fi un idol K-Pop. Dar având o forță când ați pornit la adăugare, vă poate ajuta să ieșiți la producători.
  • Imagine intitulată Be A K Pop stagiar Pasul 12
    3. Pregătiți 3 melodii pentru o audiție, dintre care 1 ar trebui să fie coreeană. Gândiți-vă unde strălucește talentele tale și apoi faceți selecțiile de cântec pe baza acelui talent. De exemplu, dacă sunteți minunat la Rapping și Dancing, alegeți 1 melodie care este în coreeană, care vă arată abilitățile de raporare și dansare, alegeți un alt tip de dansare și apoi alegeți o melodie pe care o iubiți absolut - producătorii vor Obțineți o șansă să vă vedeți abilitățile și pasiunea dvs!
  • Căutați YouTube pentru videoclipuri de audiție pentru a verifica ce fac alți stagiari de speranță.
  • Imaginea intitulată Fii un stagiar Pop Pasul 13
    4. obține Headshots făcut pentru a renunța sau trimite producătorilor. Puteți avea aceste lucruri profesionale sau puteți încerca să le faceți acasă. Luați fotografii din față și din profil și includeți fotografii cu fața dvs., precum și întregul corp.
  • Purtați machiaj minim pentru căile voastre, deoarece producătorii vor dori să vă vadă fața pe cont propriu.
  • Imagine intitulată Fii un stagiar Pop Pasul 14
    5. Purtați haine normale și machiaj minim în ziua dvs. de audiție. Judecătorii vor dori să vadă cum arată fața și corpul dvs. fără machiaj excesiv sau haine de modificare corporală (cum ar fi Spanx). Stagiarii K-Pop trăiesc într-o lume controlată de companie și vor alege hainele și vor stia machiajul și părul pentru dvs. atunci când efectuați sau faceți apariții publice.
  • Evitați purtarea producătorilor de îmbrăcăminte K-Pop, ar putea presupune că sunteți la audiție pentru a vă vedea idolul.
  • Imaginea intitulată Fii un stagiar Pop Pasul 15
    6. Participați la o audiție live sau trimiteți o audiție online dacă sunteți în străinătate. Există tone de audiții vii care au loc în întreaga lume, astfel încât șansele să puteți găsi unul în țara dvs. pentru a participa. Dacă nu puteți participa la o audiție live (sau chiar dacă puteți, dar doriți să trimiteți mai multe lucrări), consultați forumul de audiție online al fiecărei companii la site-urile lor.
  • Audițiile online sunt o opțiune excelentă pentru că oamenii speră să fie stagiarii! Audițiile live sunt excelente și pentru experiența și oportunitatea, dar nu reduceți posibilitatea de a obține descoperite printr-o audiție online.
  • Imaginea intitulată Fii un stagiar Pop Pasul 16
    7. Fi rezistent- poate dura mult timp pentru a fi acceptat ca stagiar! O mulțime de oameni audiție timp după timp după timp înainte de a fi în cele din urmă aleși să fie un stagiar. Dacă primiți feedback de la o audiție, asigurați-vă că ați încorporat-o înainte de următoarea dvs. De exemplu, dacă un judecător spune că trebuie să lucrați la forța vocală, începeți să vedeți un antrenor vocal pentru a lucra la asta.
  • Nu vă faceți griji dacă sunteți mai în vârstă și încă nu este un stagiar. O mulțime de idoli k-pop nu au început într-o companie până când nu au fost în adolescenții lor târzii. Continuați să lucrați la abilitățile dvs. și să participați la audiții.
  • Partea 4 din 4:
    Viața stilului de viață stagiar
    1. Imagine intitulată Fi un stagiar Pop Pasul 17
    1. Realizați că ar putea fi greu de făcut prieteni dacă sunteți străin. Cursanții adesea semnează contracte de ani și petrec în sus de 18 ore pe zi cu ceilalți stagiari. Dacă nu vorbiți coreeană sau nu sunteți familiarizați cu cultura, poate dura ceva timp înainte de tine Faceți prieteni și simțiți-vă că vă potriviți.
    • Faceți un efort de a încerca să comunice clar cu ceilalți, mai ales dacă există o barieră lingvistică. Și, de asemenea, încercați să fiți amabili cu alții - care poate merge mult când sunteți departe de casă și încercați să aveți succes în timp ce faceți prieteni.
  • Imagine intitulată Be A K Pop stagiar Pasul 18
    2. Citiți cu atenție contractul înainte de a vă angaja la o companie. Fiind un stagiar K-Pop este un angajament de lungă durată! Unele companii, în funcție de vârsta dvs., vă pot cere chiar să semnați un contract de 5-6 ani. Asigurați-vă că citiți și revizuiți limba de contract foarte îndeaproape. Dacă nu vorbiți coreeană, angajați un avocat profesionist care face să revizuiască imprimarea fină.
  • O mulțime de companii vă fac să vă răsplătiți salariul dacă vă rupeți contractul. Unele dintre ele nu fac de asemenea cazare pentru urgențe sau probleme de sănătate. Nu semnați nimic înainte de ao înțelege pe deplin.
  • Imagine intitulată Fii un stagiar Pop Pasul 19
    3. Aveți grijă de sănătatea dvs. pentru a rezista la programul înfricoșător. Mulți stagiari lucrează de la 5 sau 6 dimineața până la miezul nopții sau 1 dimineața. În plus față de instruire, puteți avea și școli care trebuie făcute sau au nevoie de o practică suplimentară pe cont propriu.
  • Compania stabilește deseori programul pentru stagiarii lor, fără a le conduce mai întâi de ei.
  • Stagiarii, în general, nu primesc cantitatea recomandată de somn în fiecare noapte și adesea nu mănâncă mese la intervale regulate.
  • Imagine intitulată Fii un stagiar Pop Pasul 20
    4. Fiți pregătiți pentru teste lunare de evaluare. Deoarece noii stagiari sunt adesea adusi în companie, toată lumea este evaluată lunar pentru a se asigura că recruții sunt supuși standardului. Poate fi un timp tensionat în fiecare lună, deoarece compania ar putea alege să te lase să pleci dacă nu te descurci bine.
  • Există, în general, 20-30 de alți studenți la orice companie la un moment dat, astfel încât, de obicei, veți fi în competiție cu colegii de clasă pentru a vă păstra locul la companie.
  • sfaturi

    Să fie respectuos față de toată lumea la audiții. Niciodată nu știi cine se uită!
  • Uită-te la recenzii de la alți stagiari și idoli despre companiile pe care le-au lucrat pentru - care vă pot spune multe despre companie și dacă doriți sau nu cu ei.
  • Fiți pregătiți pentru fiecare rezultat, fie bun sau rău. De exemplu, dacă aveți o fisură de voce în timpul audițiilor, continuați și nu ezitați sau opriți.
  • Nu purtați nici un Merch din trupele KPOP. Te face să arăți că vrei doar să-ți vezi idolul.
  • Avertizări

    Dacă nu sunteți din Coreea de Sud și deveniți un stagiar, este posibil să trebuiască să vă mutați acolo pentru a participa la industrie, deci gândiți-vă cu atenție dacă este sau nu ceva ce doriți pentru viața dvs. sau ceva pe care familia dvs. o poate găzdui.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar