Cum să devii un șofer de tren în marea britanie

Conducerea trenului este o carieră lucrativă și plină de satisfacții și trebuie să puteți lucra singur și urmați procedurile de siguranță. Pentru a fi un șofer de tren în Marea Britanie, obțineți licența de tren, aplicați pentru lucrările de conducere la nivel de intrare și completați cursurile de formare necesare prin angajatorul dvs. Cu unele răbdare și perseverență, puteți deveni cu ușurință un șofer de tren.

Pași

Partea 1 din 3:
Întâlnirea cerințelor de bază
  1. Imaginea intitulată deveni un operator de tren în Marea Britanie Pasul 1
1. Fi de cel puțin 21 de ani. Pentru a aplica pentru permisul de conducere a trenului, trebuie să aveți identificarea foto care arată că aveți cel puțin 21 de ani.
  • Identificarea acceptabilă include cardul foto din Regatul Unit sau pașaportul.
  • Imaginea intitulată deveni un operator de tren în Marea Britanie Pasul 2
    2. Completați cel puțin 9 ani de educație. Un învățământ colegiu nu este obligat să devină un șofer de tren în Marea Britanie. Anul 9 se referă la cel de-al 10-lea an consecutiv al educației necesare în Marea Britanie, iar copiii sunt de obicei de 14-15 ani în acest moment. "Recepţie" este primul an al școlarizării. Trebuie să aveți dovezi ale celui mai înalt nivel de educație pe care l-ați terminat, cum ar fi un proces de transcriere sau un card de raport.
  • Aceasta demonstrează competența dvs. cu abilitățile de matematică și de citire de bază.
  • Imaginea intitulată Deveniți un operator de tren în Marea Britanie Pasul 3
    3. Obțineți un examen de fitness medical de către un medic. O evaluare medicală este necesară pentru a obține un permis de conducere în Marea Britanie. Pentru a vă programa examenul medical, căutați online pentru "medicii de conducere a permisului de conducere" și răsfoiți medicii din zona dvs. din Marea Britanie.
  • Examinarea medicală vă testează vederea, precizia culorii și auzul.
  • Asigurați-vă că medicul pe care îl alegeți este pe Orr (Biroul de Rail și Road) Registrul recunoscut al medicului.
  • Imaginea intitulată deveni un operator de tren în Marea Britanie Pasul 4
    4. Treceți evaluarea psihometrică efectuată de un psiholog. În plus față de examenul medical, este necesară, de asemenea, o evaluare psihologică pentru a obține permisul de conducere al trenului. Pentru a găsi un psiholog, căutați online pentru "Trenul de conducere autorizați psihologi."Faceți decizia dvs. bazată pe recenzii și la distanță de locația dvs.
  • Psihologul trebuie să fie înregistrat la Registrul de psiholog recunoscut pe ORR și aveți nevoie de numărul de înregistrare la completarea cererii.
  • Partea 2 din 3:
    Obținerea permisului de conducere al trenului
    1. Imaginea intitulată deveni un operator de tren în Marea Britanie Pasul 5
    1. Finalizați aplicația online pentru o opțiune ușoară și directă. După ce aveți evaluările dvs. medicale și psihologice, sunteți gata să finalizați aplicația de conducere a trenului cu biroul feroviarului și al drumului.
    • Pentru a aplica online, vizitați http: // orr.Gov.Marea Britanie / Feroviar / Licențiere / Conducătorii de tren-Licențe-și-certificate și faceți clic pe "Sistem de aplicații pentru permis de conducere."
    • Utilizarea portalului de aplicație online accelerează procesul de aplicare.
  • Imaginea intitulată deveni un operator de tren în Marea Britanie Pasul 6
    2. Imprimați aplicația dacă doriți să trimiteți o copie fizică. Localizați aplicația pe site-ul ORR. Apoi, faceți clic pe "Formularul de cerere" din titlul "Cererea de licență".
  • Dacă doriți să imprimați o copie a aplicației, vizitați http: // orr.Gov.Marea Britanie / Feroviar / Licențiere / Conducătorii de tren-Licențe-și-certificate.
  • Alternativ, puteți descărca și tipări aplicația vizitând http: // orr.Gov.UK / __ Date / Active / PDF_FILE / 0003/4998 / Licențe de conducere-reglementări-reglementări.pdf. Apoi, du-te la "anexa a" Pentru a vizualiza și a imprima aplicația.
  • Imaginea intitulată Deveniți un operator de tren în Marea Britanie Pasul 7
    3. Completați aplicația în întregime și atașați evaluările. În primul rând, completați informațiile de contact ale organizației / autorității de siguranță. Apoi, selectați "Prima emisiune" sub licență și detalii despre solicitanți. Completați lucruri precum numele, adresa, ziua de naștere și numărul de referință și includeți o fotografie a dvs. Semnați și data aplicației când ați terminat.
  • De asemenea, trebuie să atașați rezultatele evaluării medicale și psihologice, dovedind că sunteți potrivit să conduceți trenul.
  • Puteți ignora "actualizarea", "Amendamentul" "Duplicat" și "Reînnoire".
  • Imaginea intitulată deveni un operator de tren în Marea Britanie Pasul 8
    4. Trimiteți formularul de cerere când ați terminat. Dacă aplicați online, apăsați butonul "Trimitere" după ce ați completat toate câmpurile obligatorii. Dacă completați o copie de hârtie, trimiteți-vă formularul și documentele suplimentare către Direcția Siguranță Rail, echipa de administrare, biroul de cale ferată și rutier, o stradă Kemble, Londra, WC2B 4AN.
  • Imaginea intitulată deveni un operator de tren în Marea Britanie Pasul 9
    5. Primiți permisul de conducere al trenului aprobat în poștă. Odată ce ați completat aplicația și este aprobat, ORR va imprima cardul dvs. de identificare și trimiteți-l la reședință. Cererea dvs. este înregistrată într-o înregistrare de licență online cu ORR și puteți verifica starea aplicației online în timp ce așteptați.
  • Pentru a vă verifica starea, conectați-vă la contul dvs. pe care l-ați creat la trimiterea cererii.
  • Partea 3 din 3:
    Obținerea unui loc de muncă al șoferului de tren
    1. Imaginea intitulată deveni un operator de tren în Marea Britanie Pasul 10
    1. Căutare online pentru a găsi locuri de muncă pentru șoferul stagiar. Odată ce obțineți permisul de conducere al conducătorului de tren, sunteți gata să găsiți locul de muncă al șoferului de tren! Mergeți online și căutați lucrări de conducere "stagiar" sau "de intrare" și căutați opțiunile bazate pe locația dvs. Fără experiență de tren precedent, acesta este singurul rol pentru care sunteți calificat. Șoferii stagiari învață cum să conducă trenul de la un membru al unui personal veteran și veți obține un gust din ceea ce este vorba de schimbarea muncii în schimbare.
    • Majoritatea locurilor de muncă stagiar necesită să locuiți în intervalul de o oră de la locul de muncă.
  • Imaginea intitulată deveni un operator de tren în Marea Britanie Pasul 11
    2
    Aplicați pentru locurile de muncă vă interesează și interviu când este solicitat. Când găsiți locuri de muncă care se potrivesc intereselor, locației, programului și salariului, trebuie să depuneți o cerere care să fie luată în considerare pentru rolul. Completați cererea de angajare pe baza site-ului pe care îl utilizați. Când auziți înapoi de la angajator, programați un interviu fie personal, fie la telefon. Angajatorul vă pune întrebări despre experiența și interesele dvs. pentru a măsura dacă aveți dreptate pentru slujbă. În acest moment, angajatorul va acoperi toți pașii următori și documentele preliminare.
  • Unele aplicații vă solicită să completați o sarcină la trimiterea.
  • Unele site-uri au încărcat o relua și creați un profil de locuri de muncă, în timp ce altele vă permit să trimiteți CV-ul direct.
  • Pentru a vă scrie CV-ul, listați educația, experiența de lucru și certificările conexe.
  • Dacă nu auziți înapoi într-o săptămână, apelați și verificați starea aplicației dvs.
  • Imaginea intitulată deveni un operator de tren în Marea Britanie Pasul 12
    3. Finalizați certificarea de formare de la angajatorul dvs. Înainte de a putea conduce trenul, trebuie să completați certificarea de conducere necesară. Angajatorul dvs. vă va oferi detalii și instrucțiuni explicite după ce sunteți angajat. De obicei, trebuie să completați certificarea de formare înainte de a începe lucrarea.
  • Certificarea de formare include proceduri adecvate de siguranță și de urgență.
  • Trebuie să transportați certificarea cu dvs. atunci când conduceți trenul.
  • Dacă găsiți un nou loc de muncă, trebuie să vă recepționați cu noul angajator înainte de a începe.
  • Imaginea intitulată Deveniți un operator de tren din Marea Britanie Pasul 13
    4. Efectuați lucrarea unui șofer stagiar după ce treceți certificarea. Ca stagiar, este posibil să trebuiască să lucrați ore lungi de ore sau dimineața devreme ca parte a muncii dvs. de schimbare. În acest rol, veți verifica echipamentele și motoarele, centrele de control al contactului, urmați instrucțiunile de semnal, faceți anunțuri de pasageri și raportați problemele. De obicei, veți lucra 4 sau 5 schimbări pentru un total de 35 de ore pe săptămână, iar de multe ori lucrați în weekend, seara și sărbători.
  • Mai des decât nu, schimbările dvs. vor fi seara dacă conduceți trenuri de marfă sau de inginerie.
  • Dacă lucrați un traseu pe distanțe lungi, este posibil să aveți sejururi peste noapte.
  • Imaginea intitulată deveni un operator de tren în Marea Britanie Pasul 14
    5. Aplicați pentru un loc de muncă al șoferului de tren după ce câștigați o experiență relevantă. De obicei, trebuie să aveți o experiență adecvată pentru a fi angajată ca un șofer de tren. "Experiență adecvată" este definită diferit față de companie la companie, dar în medie aveți nevoie de 1-2 ani de experiență ca un stagiar pentru a obține cu succes un loc de muncă al șoferului de tren. Pe măsură ce învățați cablurile, actualizați-vă CV-ul și căutați locuri de muncă de tren pentru a găsi următorii pași de carieră.
  • De exemplu, este posibil să fiți calificați să conduceți o linie de transport de marfă după 6 luni sau mai mult.
  • Unele locuri de muncă de tren necesită o experiență extensivă a stagiarului înainte de a promova șoferii la șoferi.
  • sfaturi

    Dacă nu sunteți angajat ca un șofer de tren imediat, este bine! Este nevoie de timp pentru a găsi oportunitatea potrivită. Nu lăsați să vă descurajeze să urmăriți această cale de carieră dacă este cu adevărat ceea ce doriți.
  • Știți că șoferii de tren au adesea orare variată cu ore foarte timpurii și foarte târzii.
  • Pentru a fi un mare șofer de tren, trebuie să fii conștient de siguranță, conștient, concentrat și flexibil.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar