Cum se îmbracă pentru dansuri de leagăn

Swing Dancing este o activitate distractivă, energică care se bucură cel mai bine în pantofi și îmbrăcăminte adecvate. Pentru dansuri casual, ca lecții și practici, lipiți la lumină, haine potrivite. Pentru un eveniment mai formal, purtați lucruri cum ar fi rochii și costume. Asigurați-vă că obțineți pantofii potriviți. Pantofi nepotriviți pot face dificilă dansând.

Pași

Partea 1 din 3:
Îmbrăcăminte pentru practică sau lecții
  1. Imagine intitulată rochie pentru swing dansând pasul 1
1. Păstrați-l casual pentru clasă și practică. Dacă veți merge la practică sau de clasă, nu există nici un motiv să vă îmbraci. Îmbrăcămintea de îmbrăcăminte poate fi o mișcare înfundată și limită, astfel încât acestea sunt cel mai bine salvate pentru ocazii oficiale. În practică sau clasă, nu doriți să vă limitați mobilitatea. Doriți să vă puteți mișca cât mai mult posibil pentru a obține mișcările în jos.
  • Imagine intitulată rochie pentru swing dans Pasul 2
    2. Purtați o bluză cu pantaloni scurți sau pantaloni de înaltă talie. Păstrați lumina bluzei, deoarece materialele mai ușoare vor aduna mai puțină transpirație. Optați pentru pantaloni scurți sau pantaloni care sunt, de asemenea, din materiale mai ușoare. Pantaloni scurți și pantaloni mari au o senzație de epocă care vă permit să încapsulați simțul tradițional al dansului de leagăn, fără a sacrifica confortul în timpul practicii.
  • Confortul este cel mai important lucru, deci alegeți pantaloni scurți și pantaloni care se potrivesc bine și că vă puteți mișca.
  • Dacă nu doriți să purtați o bluză, un tricou de lumină poate funcționa, de asemenea.
  • Imagine intitulată rochie pentru swing dansând pasul 3
    3. Purtați o cămașă ușoară cu pantaloni cu lungime întreagă. Cu bărbați, este considerat tradițional să poarte pantaloni cu lungime întreagă pentru a leagă dansul. Dacă preferați pantaloni scurți, ar trebui să fie bine pentru practică, dar pantalonii confortabili sunt considerați mai mult în aderență cu tradiția. Ar trebui să împerecheați pantalonii cu o cămașă ușoară pe care o puteți deplasa în jurul.
  • Alegeți pantalonii care vă pot potrivi bine și sunteți confortabil. Acest lucru este important pentru practica de dansare.
  • Imagine intitulată rochie pentru swing dans Pasul 4
    4. Aduce o cămașă suplimentară. Veți primi puțin transpirație în timpul practicii de dansare. Este o idee bună să aduceți niște haine suplimentare. Au o cămașă suplimentară la îndemână în lecții de dans leagăn.
  • Partea 2 din 3:
    Dressing pentru ocazii oficiale
    1. Imagine intitulată rochie pentru swing dansând pasul 5
    1. Purta o rochie de epocă. O rochie de epocă este un aspect clasic de dans care funcționează excelent pentru evenimente mai formale de dans. Swing Dancing a fost proeminent în anii 1940 și `50, așa că încercați să alegeți o rochie care se potrivește cu această eră.
    • În anii `40, rochiile au avut, de obicei, vârfuri și gulere cu o fustă de linie de linie. Butoanele Button-Down sunt deosebit de populare, ca și culori cum ar fi albastru negru și albastru.
    • În anii `50, fuste lungi au fost adesea asociate cu vârfuri mai stricte. Topurile au avut de obicei un gât de halter și fuste s-au încheiat în jurul valorii de mijlocul shin. Rochii au fost mai colorate și adesea au avut amprente ca flori.
    • Puteți căuta o rochie de epocă online sau la un magazin secundar local sau un magazin de clift. De asemenea, puteți cumpăra o rochie nouă care este tăiată într-un stil de epocă.
  • Imagine intitulată rochie pentru swing dansând pasul 6
    2. Alegeți o fustă care permite mișcarea. Dacă vă decideți să purtați o fustă și o bluză pentru dansând, acest lucru poate fi un aspect acceptabil. Cu toate acestea, asigurați-vă că fusta pe care o alegeți nu este constrictată. Amintiți-vă, mișcarea este cheia pentru dansarea de succes.
  • Fustele ar trebui, de obicei, să fie lungimea genunchiului sau mai lungă și mai liberă. Fustele care se agăță de corp vor fi constrictive pentru dansurile de leagăn.
  • Dacă doriți să purtați o fustă mai potrivită, urmăriți țesătura. Dacă purtați ceva de genul unei fuste creion, asigurați-vă că țesătura are o întindere bună, astfel încât să vă puteți deplasa.
  • Imagine intitulată Rochie pentru swing Dans Pasul 7
    3. Utilizați straturi pentru bărbați. Straturile pot adăuga o atingere de formalitate și se potrivește cu stilul de dansare. Dacă doriți să purtați straturi, încercați unele dintre următoarele combinații:
  • Purtați o vesta peste o cămașă de îmbrăcăminte, cu o cravată, apoi aruncați o jachetă. Acest aspect funcționează bine pentru lunile cooler.
  • Pentru lunile mai calde, ai putea să rămâi la o vestă, cravată și un subshirt, dar pierzi jacheta.
  • Dacă este foarte cald, puteți în continuare strat pentru formalitate. Țineți o pereche de pantaloni de rochie cu suspendatori și purtați un substraj și cravată.
  • Imagine intitulată Rochie pentru swing Dans Pasul 8
    4. Purtați un costum pentru ocazii foarte formale. Dacă doriți să mergeți foarte formal, purtați un costum. În mod tradițional, un costum dublu în care este purtat pentru dansuri de leagăn. Acest lucru poate funcționa excelent pentru ocazii foarte formale, cum ar fi o noapte de întâlnire sau o concurență formală de dans. Du-te pentru un costum cu o senzație de vintage ușor veche.
  • Purtați un sacou de costum cu umeri largi.
  • Optați pentru cravate mai largi sau legături.
  • Pantalonii pe care îi purtați cu costumul dvs. ar trebui să fie vânduți.
  • Partea 3 din 3:
    Alegerea pantofilor potrivite
    1. Imagine intitulată rochie pentru swing dans Pasul 9
    1. Alegeți pantofii care sunt confortabili. Peste orice altceva, selectați pantofi care sunt confortabil de purtat. Acest lucru este deosebit de important dacă selectați pantofi pentru practică. Simpi adidași muncesc cel mai bine pentru bărbați, cât și pentru femeile care doar încep să danseze.
  • Imagine intitulată rochie pentru swing Dans Pasul 10
    2. Optați pentru tălpi din piele. Tipele din piele sunt importante pentru a fi capabili să alunece și să se întoarcă cu ușurință pe podea de dans - prea multă aderență sau rezistență pe tălpi poate provoca tensiune în genunchi atunci când vă răsuciți, făcând "pretensionare repetitivă a genunchiului. La selectarea pantofilor de dans, optați pentru încălțăminte cu tălpi din piele, fie construite sau adăugate.
  • Găsiți lucruri cum ar fi cizmele, pantofii de îmbrăcăminte și loafers cu tălpi din piele pentru bărbați.
  • Pentru uzura femeilor, poate fi dificil să găsești tocuri cu tălpi din piele. Cu toate acestea, puteți încerca apartamente, pantofi de tenis sau cizme cu tălpi din piele.
  • Imagine intitulată rochie pentru swing dans Pasul 11
    3. Stați departe de tocuri până când ați experimentat. Tocurile pot fi o mare atingere oficială pentru evenimentele Dresserier. Un călcâi blând este bine pentru dans dacă sunteți experimentat. Odată ce obțineți mai confortabil dansând, este bine să purtați tocuri. Cu toate acestea, până când vă simțiți ca și cum ați controla atunci când dansați, țineți-vă pe tocuri.
  • Dacă nu sunteți sigur când este sigur ca să purtați tocuri, să discutați cu instructorul dvs. de dans.
  • Imagine intitulată rochie pentru swing Dans Pasul 12
    4. Achiziționați pantofi de dans dacă leagă dansul frecvent. Dacă sunteți serios în legătură cu dansul swing, găsiți un magazin de dans în zona dvs. și discutați cu un lucrător despre cumpărarea de pantofi de dans. Un profesionist ar trebui să vă poată ajuta să găsiți pantofi catering pentru anumite picioare, stil și goluri ca dansator. Dacă veți fi swing dansând frecvent, pantofii de dans vor ține mai mult decât pantofii obișnuiți.
  • sfaturi

    Dacă participați la un eveniment tematic stabilit în anii `30, 40 sau 50 de ani, atunci veți dori să vă îmbrăcați cu ocazia. Faceți niște cercetări privind moda pentru aceste decenii și rochie în acel stil.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar