Cum să deveniți un imaginator disney: întrebările dvs. De top au răspuns

A deveni un imaginar Disney ar putea părea ca un vis devenit realitate dacă sunteți un fan Disney de lungă durată. Din fericire, această carieră nu se limitează la arhitectura sau ingineria - echipa Imaginează utilizează tot felul de profesioniști creativi, de la artiști la scriitori la experții IT și managerii de construcții. Drumul către o carieră imaginația cu siguranță nu este ușor, dar nici nu este imposibil! Verificați câteva dintre răspunsurile la câteva întrebări frecvente și vedeți dacă acest loc de muncă este cariera pentru dvs.

Pași

Întrebarea 1 din 8:
Ce este un imaginar Disney?
  1. Imaginea intitulată deveni un imaginator Disney Pasul 1
1. Disney Imaginerii sunt experții creativi din spatele francizei Walt Disney. Oficial, ei lucrează pentru Walt Disney Imaginess Development, Inc. Aceasta este o umbrelă cu adevărat largă, inclusiv parcurile tematice Disney, croaziere, mărfuri, publicații, jocuri și multe altele. Disney Imaginerii sunt profesioniștii creativi care ajută la aducerea mărcii Disney la viață. Dacă ați văzut ceva cu adevărat rece la Disney World Sau a avut un timp foarte distractiv pe o croazieră Disney, probabil datorită unei echipe de imaginarii!
Întrebarea 2 din 8:
Ce fac imaginii Disney?
  1. Imaginea intitulată Deveniți un imaginar Disney Pasul 2
1. Disney Imaginerii ajută la aducerea vieții Disney Magic la viață. Există peste 140 de titluri de locuri de muncă în cadrul Departamentului Imagineirii, variind oriunde de pe landscaperi și experți speciali la arhivari și designeri de costume. Toate aceste locuri de muncă ajută la traducerea ideilor creative ale lui Disney la stadiul mare pentru turiștii departe și largi pentru a se bucura.
  • De exemplu, imaginii sunt în spatele designului și construcției Razboiul Stelelor Teren, împreună cu Povestea jucariilor Teren.
  • Disney Imaginerii provin dintr-o varietate de domenii, cum ar fi arhitectura, construcția, aceasta, design, managementul proiectelor, producția, ilustrația, ingineria, realizarea modelului, scrierea și multe altele.
  • Dacă vă place să lucrați cu francizele preferate, atunci imaginația ar putea fi treaba viitoare pentru dvs!
Întrebarea 3 din 8:
Cât de mult face un imiguitor Disney?
  1. Imaginea intitulată Deveniți un imaginator Disney Pasul 3
1. În medie, imaginii fac 90.000 de dolari în fiecare an. Un inginer de software ar putea face oriunde de la 62.000 dolari la 138.000 $, în timp ce un director tehnic poate câștiga între 48.000 de dolari și 163.000 de dolari. Un arhitect principal face undeva între 88.000 de dolari și 176.000 de dolari, iar un artist concept poate face oriunde între 35.000 de dolari și 79.000 de dolari. În ansamblu, depinde într-adevăr de experiența dvs. și de ce câmp Imagineering speram să introduceți.
Întrebarea 4 din 8:
Este greu să devii un imaginator Disney?
  1. Imaginea intitulată deveni un imaginator Disney Pasul 4
1. Concursul este rigid și este nevoie de o mulțime de muncă grea. Trebuie să aveți un fundal profesional, ca un grad de colegiu, împreună cu o mulțime de experiență de lucru. Disney primește sute de aplicații imaginare în fiecare an, astfel încât cu siguranță trebuie să mergeți la extra mile pentru a ieși afară.
  • De exemplu, ați putea obține un loc de muncă la nivel de intrare ca ilustrator dacă doriți să lucrați ca un artist concept pentru echipa Imagineering.
  • S-ar putea să vă înscrieți pentru un stagiu de inginerie dacă doriți să vă luați piciorul în ușă.
Întrebarea 5 din 8:
Ce fel de educație trebuie să fii un imaginator?
  1. Imaginea intitulată deveni un imaginator Disney Pasul 5
1. Aveți nevoie de o diplomă de licență și de o diplomă de masterat. Disney Imagineering implică o mulțime de cariere bazate pe abilități, variind de la arhitectură și concepte de artă la inginerie și de lucru. Uită-te la postarea specifică de postare pentru a vedea ce fel de experiențe pe care echipa Imaginează îl caută - ar putea depinde de slujbă.
  • 2. Alegeți o diplomă care se ocupă de un anumit câmp de imaginare. Dacă solicitați colegiul sau încă nedescris în majoritatea dvs., căutați un program care vă va ajuta să obțineți setul de calificări pe care trebuie să-l aveți un imaginator. Alegeți un program de studii care se adresează cu adevărat intereselor și talentelor personale - în acest fel, veți avea o bază educațională solidă pentru viitor.
  • De exemplu, dacă vă place arhitectura, ați putea căuta colegii cu un program de arhitectură bun.
  • Dacă sunteți fan al fabricării costumelor, ați putea merge la o școală de specialitate pentru design.
  • Întrebarea 6 din 8:
    Ce tip de experiență de lucru aveți nevoie?
    1. Imaginea intitulată deveni un imaginator Disney Pasul 7
    1. Veți avea nevoie de mai multă experiență pentru locuri de muncă la nivel superior. Pentru toate locurile de muncă Imagineering, veți avea nevoie de experiență de fundal în domeniul dvs., fie că este vorba de design grafic, inginerie, ea, scriere sau altceva. Valoarea experienței de fond va depinde de cât de avansată este poziția de manager de locuri de muncă este nevoie de o experiență mult mai mult decât un loc de muncă la nivel de intrare, de exemplu.
    • Încercați să includeți experiența de muncă relevantă pe CV-ul dvs. Disney Imagineering îi place să vadă oameni care au abordat aceleași tipuri de proiecte în trecut.
    • Verificați dublu listarea de locuri de muncă pentru a vedea ce fel de experiență pe care echipa Imagineering îl caută.
    • Căutați locuri de muncă și stagii în industria parcului tematic. Acestea pot fi puțin greu de găsit, dar vă pot pune într-adevăr separat ca un posibil candidat.
    Întrebarea 7 din 8:
    Ai nevoie de altceva pentru a ateriza un loc de muncă?
    1. Imaginea intitulată Deveniți un imaginator Disney Pasul 8
    1. Va trebui să faceți un portofoliu. Echipa de Imagine a Disney vrea să obțină un gust de talenți și realizări. Colectați câteva eșantioane ale lucrării dvs. recente și organizați-le pe un site web sau un fișier digital, pe care îl puteți atașa când aplicați pentru lucrare. Acestea nu trebuie să fie proiecte legate de Disney - se concentrează pe proiecte anterioare sau lucrări care prezintă într-adevăr ceea ce sunteți capabili.
    • Portofoliile nu sunt exclusive pentru carierele legate de artă. Includeți fotografii și documente despre orice ați lucrat în trecut. De exemplu, dacă sunteți inginer, puteți include o imagine a unei fântâni publice pe care ați construit-o.
  • 2. Dezvoltați o varietate de talente. Este cu siguranță important să aveți un fundal ferm într-un anumit domeniu. Cu toate acestea, imaginația Disney este vorba despre gândirea în afara casetei, iar recrutorii iubesc găsirea de oameni care își pot arunca pălăria într-o mulțime de inele diferite. Dacă sunteți calificat în mai multe zone, arătați acest lucru în CV-ul dvs. sau într-un viitor interviu!
  • De exemplu, este posibil să aveți o diplomă în inginerie, dar să fiți talentați la scrierea profesională.
  • S-ar putea să aveți un fundal în arhitectură, dar și pe dragoste pentru a desena.
  • Întrebarea 8 din 8:
    Cum mă pot organiza ca un candidat?
    1. Imaginea intitulată deveni un imaginator Disney Pasul 10
    1. Aplicați pentru un stagiu. Disney oferă o mulțime de stagii diferite pentru profesioniștii în creștere. Acestea nu vă garantează un loc pe echipa imaginatorului, dar vă ajută să învățați elementele de bază ale unui angajat Disney și cum să gestionați o grămadă de proiecte diferite simultan.
    • Ca intern, veți lucra cu imaginanții, astfel încât să puteți obține un sentiment de ceea ce este treaba lor.
  • 2. Introduceți concurența imaginațiilor oficiale. "Imaginations" este un concurs sponsorizat de imaginația Disney pentru profesioniștii în sus și cei care vin. Puneți o prezentare creativă pe care o credeți că ar putea să-i imagineze cu adevărat Disney la nivelul următor - dacă echipa Imagineering-ului vă place ideea dvs., ați putea fi invitați la o conferință specială cu ei în California.
  • Acest concurs este limitat la studenții de la colegiu și la absolvenții recenți.
  • Puteți găsi mai multe informații despre concursul aici: https: // DisnesiMaginații.COM / ENTER-THE-Concurență / PROIECTUL DE PROIECT.
  • 3. Luați o clasă de pregătire a imaginilor. Căutați online pentru clase digitale oferite de site-uri de învățare de reputație. Ocazional, partenerii Disney cu grupuri speciale precum Khan Academy și Pixar și eliberează clase speciale în mod specific despre imaginația. Țineți-vă ochii curățați pe web pentru orice clase noi din lucrări - acestea sunt o modalitate excelentă de a învăța cablurile.
  • sfaturi

    Comunicarea și pasiunea merg mult când vine vorba de a fi un imaginar! Va trebui să lucrați în colaborare foarte mult, deci ajută să fie flexibil.

    Avertizări

    Majoritatea imaginatorilor nu lucrează la un program tradițional și orar. Ca un imaginar, va trebui să dedicați mult timp și efort pentru proiectele dvs. creative.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar