Cum să găsiți un loc de muncă online

Internetul este o resursă excelentă pentru solicitanții de locuri de muncă, dar poate fi, de asemenea, un pic cam copleșitoare dacă o abordezi fără un gameplan. Cea mai bună modalitate de a găsi un loc online este să vă stimulați prezența online prin crearea unui site profesional și / sau profilul LinkedIn. Căutați listele de locuri de muncă postate pe o varietate de site-uri de la organizațiile de absolvenți la panouri de ocupare generice. Când găsiți un loc de muncă care vă apelează, acționează rapid și puneți o aplicație profesională cu materiale puternice de susținere.

Pași

Partea 1 din 3:
Stabilirea unei prezențe profesionale online
  1. Imagine intitulată Găsiți un loc de muncă online Pasul 1
1. Creați un profil LinkedIn. Acesta este unul dintre principalele site-uri de socializare utilizate de angajatori care caută viitori angajați. Crafting Un profil este relativ ușor, iar LinkedIn oferă instrucțiuni și solicitări online pentru a ajuta utilizatorii. După ce ați completat profilul dvs., începeți să trimiteți invitații de conectare prietenilor, familiei și asociaților profesioniști. Puteți, de asemenea, să vă adresați conexiunilor dvs. LinkedIn pentru a vă prezenta alte persoane, care vă vor extinde și mai mult piscina de locuri de muncă potențiale.
  • Este important ca profilul dvs. să fie 100% complet. Petreceți ceva timp Completați toate chestionarele site-ului și încărcarea oricăror documente profesionale pe care le aveți la dispoziție. De fiecare dată când faceți o actualizare majoră la CV-ul dvs., continuați și încărcați noul document în pagina dvs.
  • După cum vedeți cine vă vizualizează pagina dvs. LinkedIn, nu vă fie frică să le contactați pentru sfaturi sau asistență. Acesta este numărul de conexiuni online.
  • Zoominfo este un alt site care poate fi benefic pentru o căutare online de locuri de muncă. Dacă creați un cont, vă va oferi acces la informații de contact actualizate pentru companii.
  • Imagine intitulată Găsiți un loc de muncă online Pasul 2
    2. Scoateți sau îngropați orice atingere a motorului de căutare negativ. Introduceți numele dvs. complet și inițialele în diferite motoare de căutare pentru a vedea ce se retrag. Mulți angajatori potențiali vor face acest lucru, așa că este o modalitate excelentă de a determina ce pot vedea. Să notați orice hit-uri negative, astfel încât să puteți lucra pentru a le elimina sau a le îngropa. Cea mai bună modalitate de a face acest lucru este de a posta știri pozitive suplimentare despre dvs. pe site-ul social sau alt site web și apoi așteptați pentru a obține hit-uri.
  • Dacă nu trageți deloc la motoarele de căutare, acest lucru poate fi și o problemă. Continuați să monitorizați aceste căutări pe măsură ce adăugați CV-ul dvs. la site-urile de căutare a locurilor de muncă.
  • Imagine intitulată Găsiți un loc de muncă online Pasul 3
    3. Eliminați toate informațiile negative despre dvs. pe social media. Deschideți fiecare dintre site-urile media sociale, cum ar fi Facebook și lucrați prin profilul dvs. de sus în jos. Ștergeți tot ce este chiar limită neprofesională.
  • Imagine intitulată Găsiți un loc de muncă online Pasul 4
    4. Ajustați setările media sociale la "Private."Deschideți meniul" Setări "din fiecare dintre profilurile dvs. de social media. Mutați orice opțiuni de confidențialitate la "privat" sau "nu public."Aceasta va limita cantitatea de informații personale disponibile despre dvs. online.
  • Imagine intitulată Găsiți un loc de muncă online Pasul 5
    5. Comentariu sau creați propriul dvs. blog sau site-ul web propriu. Accesați bloguri profesionale sau site-uri web în zona dvs. de interes și faceți un obicei de a comenta sau chiar de a trimite intrări complete. Încercați să stabiliți conexiuni cu alte persoane pe care le găsiți online care vă împărtășesc ambițiile. De asemenea, puteți încărca videoclipuri cu privire la orice prezentări profesionale pe care le-ați făcut.
  • S-ar putea chiar să vă gândiți să începeți propriul dvs. blog sau să creați propriul site web. Acest lucru vă va permite să formați ce informații arată în rezultatele căutării despre dvs. Păstrați informațiile axate pe viața profesională și utilizați-o ca o oportunitate de a ajunge la alții din domeniul dvs.
  • Partea 2 din 3:
    Mastering căutarea de locuri de muncă
    1. Imagine intitulată Găsiți un loc de muncă online Pasul 6
    1. Obțineți locuri de muncă care se aliniază cu experiențele dvs. de lucru anterioare și setul de calificări. Utilizați aceste informații pentru a crea o listă de tipuri de locuri de muncă pe care le-ați calificat și sunteți interesat de a face. Fiind neocupat într-o căutare online de locuri de muncă vă poate costa timp prețios, deci mai devreme că vă restrângeți atenția, cu atât veți face mai bine.
    • De exemplu, este probabil prea larg pentru a spune că sunteți interesat de "vânzări."Începeți să vizați căutarea dvs., întrebându-vă ce fel de vânzări vă bucurați, ce fel de mediu de vânzări doriți, și care sunt cerințele dvs. de plată.
    • Odată ce ați restricționat căutarea, începeți să dezvoltați o listă de termeni de cuvinte cheie pe care le puteți introduce în bazele de date de căutare a locurilor de muncă. De exemplu, în loc de "vânzări" ați putea pune "vânzările auto."
  • Imagine intitulată Găsiți un loc de muncă online Pasul 7
    2. Încercați site-urile generice de vânătoare de locuri de muncă. Site-uri precum Monster, Askalo sau într-adevăr includ listele în masă ale locurilor de muncă. Beneficiul lor constă în numărul mare de locuri de muncă care sunt postate dintr-o mare varietate de profesii. Dezavantajul este că concurează cu multe alte persoane pentru fiecare postare.
  • Multe dintre aceste site-uri mai mari vă vor permite, de asemenea, să postați CV-ul dvs. online pentru angajatori să se uite la. Dacă aceasta este o opțiune, mergeți mai departe și faceți acest lucru.
  • Este, de asemenea, o idee bună să fiți de acord să vă trimiteți un e-mail site-ului un anunț ori de câte ori un loc de muncă într-o anumită categorie este postat.
  • Imagine intitulată Găsiți un loc de muncă online Pasul 8
    3. Rețea pe site-urile sociale media. De îndată ce începeți căutarea de locuri de muncă, creați un post pentru fiecare dintre site-urile dvs. de social media care vă permite contactelor să știe că sunteți pe piață. Menționați calificările generale și tipurile de locuri de muncă care ar putea să vă prindă interesul. Închideți postarea dvs. întrebând asistența lor cu căutarea dvs., indiferent dacă aceasta înseamnă să vă împărtășiți postarea sau să discutați cu prietenii / colegii lor.
  • De exemplu, ați putea scrie: "După cum știți cu toții, mi-am demisionat poziția la MTC, Inc. acum o săptămână. Acum sunt în curs de căutare a unui loc de muncă în marketingul Print. Mi-ar plăcea să rămân în zona Denver, dacă este posibil. Vă rog să-mi spuneți dacă vă puteți gândi la contacte bune sau duceți-mi să urmărim. Mulțumesc!"
  • Nu fiți timizi să vă împărtășiți căutarea de locuri de muncă pe social media. Majoritatea oamenilor au fost într-o poziție similară și vor înțelege motivele voastre.
  • De asemenea, puteți partaja fotografii care vă arată "în acțiune" într-un mediu la locul de muncă. Dacă sunteți profesor, de exemplu, ați putea posta fotografii cu studenții sau în picioare în fața fostului dvs. clasă. Cu toate acestea, unii oameni preferă să păstreze Facebook și Instagram doar pentru personal, nu profesionist, de utilizare și că este o opțiune fină, de asemenea.
  • Imagine intitulată Găsiți un loc de muncă online Pasul 9
    4. Răsfoiți site-urile guvernamentale. Aceste site-uri variază de la cele care acoperă un număr mare de poziții federale, cum ar fi USAJOBS.Gov, la motoarele de căutare mai mici dedicate doar unui anumit tip de loc de muncă sau poziții guvernamentale într-un anumit oraș. Spre deosebire de unele site-uri de căutare din industria privată, aceste înregistrări sunt de obicei libere de escroci, de asemenea.
  • Imagine intitulată Găsiți un loc de muncă online Pasul 10
    5. Verificați site-urile organizațiilor profesionale. Faceți o listă cu toate grupurile profesionale pe care le puteți gândi la acestea sunt conectate la viitorul dvs. loc de muncă. Accesați site-urile lor web pentru a vedea dacă oferă orice tip de asistență profesională de căutare a locurilor de muncă fie membrilor lor, fie publicului în ansamblu. În plus, multe dintre aceste organizații vor oferi mentori persoanelor noi în domeniu.
  • De exemplu, Asociația Istorică Americană (AHA) postează o placă de locuri de muncă pe site-ul lor care enumeră noi locuri de muncă cu descrieri scurte și informații de contact.
  • Alte organizații, cum ar fi Playbilill, oferă o listă mai informală a oportunităților de angajare.
  • Imagine intitulată Găsiți un loc de muncă online Pasul 11
    6. Folosiți site-urile colegiului și universitare. Dacă ați absolvit o școală, atunci nu vă fie frică să ajungeți la conexiunile de absolvenți în timpul căutării dvs. de locuri de muncă online. Multe universități și colegii au organizații online foarte active și câteva liste de locuri de muncă chiar postale. Dacă deveniți un membru activ, puteți face și conexiuni profesionale care vă pot ajuta să găsiți și oportunități.
  • Imagine intitulată Găsiți un loc de muncă online Pasul 12
    7. Verificați site-urile locale de afaceri. Cele mai multe companii vor posta posturi vacante pe propriile site-uri înainte de a răspândi aceste informații în jurul unor panouri generice de locuri de muncă. Este, de asemenea, probabil că postările de locuri de muncă ale companiei vor include descrieri mai detaliate decât în ​​altă parte. Dacă altceva, dacă aveți obiectivele dvs. de vizitare pe o anumită companie, navigarea pe site-ul lor vă va informa cum să ajungeți la Divizia lor de Resurse Umane.
  • Partea 3 din 3:
    Aplicarea cu succes pentru un loc de muncă
    1. Imagine intitulată Găsiți un loc de muncă online Pasul 13
    1
    Scrieți un CV cuprinzător. Creați un CV care include poziția dvs. actuală de locuri de muncă, orice experiență de muncă anterioară, abilitățile profesionale și fundalul educațional. Numele dvs. și informațiile de contact ar trebui să apară chiar în partea de sus a documentului. Salvați CV-ul într-un număr de diferite formate, cum ar fi PDF și DOC, pentru a ușura e-mailurile.
    • Este, de asemenea, utilă dacă vă adaptați CV-ul la anumite anunțuri de locuri de muncă care vă ajută. De exemplu, dacă locul de muncă arată că ei caută un "tehnician experimentat", atunci puteți folosi aceste cuvinte exacte în descrierea postului dvs.
    • Asigurați-vă că informațiile dvs. de contact, în special e-mailul dvs., este profesional. Majoritatea angajatorilor nu caută să angajeze "Funnyface19."
  • Imagine intitulată Găsiți un loc de muncă online Pasul 14
    2
    Scrieți o scrisoare de intenție remarcabilă.Majoritatea lucrărilor vă vor cere să încărcați o scrisoare introductivă împreună cu CV-ul și informațiile de contact. În scrisoarea dvs. de intenție, petreceți ceva timp extinderea calificărilor listate la CV-ul dvs. Scopul dvs. ar trebui să fie ca scrisoarea dvs. să vă exprime atât personalitatea, cât și abilitățile dvs. profesionale.
  • Imagine intitulată Găsiți un loc de muncă online Pasul 15
    3. Aplicați numai dacă sunteți calificat. Este o idee bună să aplicați rapid la orice loc de muncă care să corespundă intereselor și calificărilor. Cu toate acestea, asigurați-vă că nu pierdeți timpul să trimiteți informații pentru locuri de muncă unde nu puteți fi cu adevărat în alergare. În schimb, petreceți energia dvs. îmbunătățind CV-ul dvs. și aprofundarea căutării online.
  • Imagine intitulată Găsiți un loc de muncă online Pasul 16
    4
    Urmăriți o aplicație După 2 până la 3 săptămâni. Dacă ați trimis cererea dvs. printr-un site web, puteți să vă conectați probabil la site și să verificați starea transmiterii dvs. Dacă ați trimis prin e-mail sau trimis prin poștă în aplicația dvs., așteptați 2 până la 3 săptămâni înainte de a ajunge la potențialul dvs. angajator. Este mai bine să apelați sau să trimiteți un e-mail departamentului lor de resurse umane.
  • Când cereți informații despre starea aplicației dvs., asigurați-vă că includeți numele dvs. complet, numărul de referință (dacă este cazul) și data depunerii inițiale.
  • Este important să respectăm instrucțiunile specifice pe care un potențial angajator vă oferă în legătură cu urmărirea cererii dvs. De exemplu, unii angajatori solicită să nu ajungeți deloc. Alții vă pot cere să așteptați până când a trecut o anumită perioadă de timp.
  • Imagine intitulată Găsiți un loc de muncă online Pasul 17
    5. Ai grija de Încărcarea deșeurilor. Este o idee bună să vă păstrați paza un pic în timp ce căutați online pentru un loc de muncă. Evitați să aplicați pentru orice loc de muncă care solicită să furnizați o plată în avans pentru a fi luată în considerare. De asemenea, aveți grijă de informațiile pe care le furnizați pe aplicații online și nu trimiteți niciodată datele dvs. bancare sau card de credit.
  • Ca regulă generală, dacă un loc de muncă vă lovește ca fiind prea bun pentru a fi adevărat, asigurați-vă că vă gândiți cu atenție înainte de a aplica.
  • sfaturi

    Fiți răbdători în timp ce continuați căutarea online. Poate dura mai multe săptămâni sau luni înainte ca eforturile dvs. să obțină rezultate.

    Avertizări

    În general, nu este o idee bună să aplicați mai mult de o poziție la o anumită afacere la un moment dat. Ei pot fi preocupați de lipsa dvs. de concentrare.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar