Cum să găsești un prieten pierdut

Știind cum să găsească un prieten pierdut poate fi o modalitate simplă de a vă ajuta să reaprindeți o relație veche. Indiferent dacă sunteți în căutarea de a ajunge la vremuri vechi, faceți noi amintiri sau profitați de oportunitatea de conectare și de rețea pe care o reuniune o poate da, puteți găsi cu ușurință prieteni pierduți urmând câțiva pași simpli. Dacă căutați cum să găsiți pe cineva care este pierdut sau lipsește, mergeți Aici.

Pași

Partea 1 din 3:
Colectarea detaliilor
  1. Imagine intitulată Găsiți un prieten pierdut Pasul 1
1. Asigurați-vă că aveți numele lor. Veți avea cea mai bună șansă posibilă de a găsi un prieten pierdut de lungă durată dacă aveți numele complet, în special numele intermediar. Un nume mai neobișnuit vă va face să căutați mai ușor, deoarece un nume ca Jimmy John Smith va transforma un număr mare de oameni atunci când căutați.
  • Amintiți-vă că prietenul dvs. ar fi putut schimba numele lor. Dacă sunt o femeie, este chiar mai probabil ca ea să fi schimbat numele de familie. Unele locuri au nume de fată, dar nu toate.
  • Folosirea unui nume de mijloc în căutarea dvs. va ajuta la îngustarea acestuia, mai ales pe Internet și faceți mai probabil că veți găsi corect Jimmy Smith.
  • Imagine intitulată Găsiți un prieten pierdut Pasul 2
    2. Amintiți-vă cât mai multe informații personale cum puteți. Aceasta înseamnă lucruri cum ar fi cum le cunoașteți, fie că este vorba de școală sau de muncă sau de armată, orice detalii specifice vor face mai ușor să le găsească.
  • Dacă le-ați cunoscut când lucrau, încercați să vă amintiți ce au făcut pentru muncă.
  • Încercați să vă amintiți prietenii (în special prietenii reciproci) și membrii familiei. Uneori puteți găsi prietenul tău pierdut printr-un prieten de a lor sau de a ta, sau printr-unul dintre membrii familiei lor.
  • Dacă aveți un număr de telefon vechi pe care îl credeți că ați putea fi încercați un serviciu inversat pentru a vedea dacă numărul este de fapt atașat persoanei pe care o considerați. Telefonul inversează nu funcționează întotdeauna, dar pot tăia o mulțime de timp de căutare dacă aceștia își întorc numele corect.
  • Imagine intitulată Găsiți un prieten pierdut pasul 3
    3. Începeți cu ultima locație. Acesta este unul dintre detaliile care, sperăm, veți putea aminti. Acesta poate ajuta la a avea un anumit loc pentru a începe să caute, cu atât mai specific este mai bine. Dacă puteți să vă conectați la o slujbă sau o organizație religioasă sau o școală cu persoana care vă va ajuta să vă restrângeți căutarea.
  • În cazul în care utilizați un motor de căutare ca Google, veți putea introduce "Jimmy John Smith, XTOWN, Carolina de Nord." Dacă aveți mai multe informații, ați putea pune ceva de genul "Jimmy John Smith, XTOWN, North Carolina, Biserica Baptistă de Nord.
  • Dacă știți orașul că vechiul tău prieten ar putea să locuiască, puteți rula o căutare în pagina MetAcawler White, un motor de căutare online, care utilizează căutări Google, paginile galbene și paginile albe pentru a căuta informații și care ar putea apărea un număr de telefon sau o adresă.
  • Partea 2 din 3:
    Căutarea online
    1. Imagine intitulată Găsiți un prieten pierdut Pasul 4
    1. Utilizați un motor de căutare. Ați putea pune numele lor în Google pentru a vedea ce se întâmplă, deși este mai bine să fii cât mai specific posibil. Numele complet, orașul natal, ocupația, colegiul, orice credeți că vă va ajuta să le localizați. Există o mulțime de motoare de căutare care sunt complet gratuite, deci nu ar trebui să plătiți bani pentru a căuta.
    • De asemenea, puteți încerca să utilizați un motor de căutare ca PIPL, care localizează oamenii căutând prin multe baze de date publice de înregistrări publice. Poate transforma documente precum înregistrările de angajare, care vă pot ajuta să găsiți pe cineva.
    • Un site web ca Peekyou oferă rezultate de rețele sociale, precum și povestiri de știri, informații despre afaceri, chiar bloguri.
    • Este important să vă amintiți că aceste tipuri de servicii ar putea să nu aibă informațiile pe care le căutați. În timp ce au acces la o mulțime de diferite tipuri de înregistrări, nu vă oferă întotdeauna rezultatele pe care le căutați.
  • Imagine intitulată Găsiți un prieten pierdut Pasul 5
    2. Încercați să le găsiți pe social media. Site-uri precum LinkedIn, Twitter sau Facebook pot fi foarte utile. Pe Facebook, puteți urmări pe cineva prin prieteni de prieteni, de liceu, universitate, locație curentă sau orașul natal. Toate aceste lucruri vă pot ajuta să vă conducă spre persoana potrivită!
  • Facebook are grupuri de la oameni din colegii, licee, grupuri sociale, grupuri religioase etc. Puteți utiliza aceste grupuri Facebook pentru a vă reconecta cu oamenii.
  • Dacă ați găsit pe cineva pe Facebook pe care îl credeți că este prietenul dvs., trimiteți-i un mesaj care întreabă dacă sunt ei și întrebați dacă le puteți prieteni. Ați putea chiar să includeți o reminiscență sau două pentru a le reaminti de ce ați fost prieteni!
  • Imagine intitulată Găsiți un prieten pierdut pasul 6
    3. Utilizați un site de rețea. Există o mulțime de site-uri de rețea pentru prieteni, pentru diferite grupuri, pentru oamenii de afaceri. Puteți folosi o varietate de acestea în căutarea pe cineva, mai ales dacă știți tipurile de oameni și locuri pe care sunt mai multe șanse să fie.
  • Folosind un motor de căutare, cum ar fi colegii de clasă.com puteți găsi colegii de clasă vechi din practic în orice an. Cu un membru de bază gratuit, puteți căuta vechile școli, colegiu sau prieteni militari.
  • Prietenii reuniți sunt în mare parte pentru oamenii din U.K. Cu unele informare în Africa de Sud, Australia, Noua Zeelandă, Malaezia, Hong Kong. Dar vă oferă acces la modalități de a găsi oameni care aveți școală comună, universitate, serviciu militar, la locul de muncă, club sau o adresă de stradă.
  • Un site de socializare, cum ar fi batchmates, se află în India, dar are membru în întreaga lume. Puteți căuta prieteni de lucruri precum numele, instituția sau compania și le puteți trimite o e-mail personalizată după ce le-ați găsit.
  • Partea 3 din 3:
    Căutarea în persoană
    1. Imagine intitulată Găsiți un prieten pierdut pasul 7
    1. Găsiți-le prin membrii familiei. Dacă vă amintiți numele membrilor familiei prietenului dvs., vedeți dacă le puteți urmări, mai ales dacă unul dintre ei are un nume mai neobișnuit.
    • Acest lucru poate fi deosebit de util dacă prietenul pe care îl căutați era cineva pe care îl cunoști când erai tineri. Puteți să vă amintiți mai multe detalii utile despre familia sa, cum ar fi locurile de muncă ale părinților sau afilierii sociale.
  • Imagine intitulată Găsiți un prieten pierdut Pasul 8
    2. Găsiți-i prin prieteni reciprocă. Uneori știi pe cineva care știe pe cineva care te poate aduce înapoi în contact cu vechiul tău prieten. Ar putea fi cineva cu care sunteți prieteni pe Facebook, dar nu vorbi prea mult.
  • Acest lucru ar putea fi un coleg de lucru, dacă persoana pe care încercați să o urmărește obișnuia să lucreze cu dvs., ar putea fi cineva în același cerc religios ca tine sau cineva pe care l-ați dus la școală.
  • Imagine intitulată Găsiți un prieten pierdut Pasul 9
    3. Găsiți-le prin vechile locuri de muncă, colegi sau înregistrări de absolvenți. Contactați-vă locul de muncă (sau fostul loc de muncă) pentru a vedea dacă vă pot oferi oricărui potențiali. Cel mai bine este să discutați cu cineva pe care deja îl cunoașteți, deoarece lipsa locurilor de muncă este puțin probabil să dau doar informații ale oamenilor.
  • Utilizați directorul de absolvenți sau contactați liceul sau universitatea. Școlile de înaltă publică adesea un director de studenți din trecut pe care îl puteți achiziționa. Cele mai multe universități sau colegii își urmăresc și absolvenții și le puteți contacta pentru informații despre director sau pentru a găsi informații despre evenimentele Reunion.
  • Accesați directorul de fraternitate, sororitate sau organizație de servicii pentru a găsi absolvenți. Dacă nu aveți informații de conectare la acces, contactați Organizația Națională, furnizați informațiile dvs. de participare (de obicei numele complet, datele pe care le-ați făcut parte din organizație etc.), iar organizația vă poate oferi specificul dvs. de conectare.
  • Imagine intitulată Găsiți un prieten pierdut Pasul 10
    4. Accesați înregistrările publice. Puteți face acest lucru într-o varietate de moduri, puteți căuta căsătorii și schimbările de nume. Puteți căuta decese sau înregistrări de închisoare. Va trebui să cunoașteți numele complet al persoanei și, de preferință, un oraș natal.
  • Pentru accesarea înregistrărilor publice, va trebui să contactați Centrul Național pentru Statistici de Sănătate din U.S. În caz contrar, va trebui să găsiți agenția de sănătate a administrației locale, care ar trebui să urmărească acele tipuri de înregistrări.
  • Dacă nu puteți găsi nimic despre prietenul dvs., ar putea fi fie pentru că prietenul dvs. nu dorește să fie contactat sau ar fi putut să fi murit. În acest caz, nu mai pot face mai mult pentru a le găsi. Site-uri precum Familysearch și Tributes pot ajuta la localizarea unei persoane decedate sau a unui necruță.
  • sfaturi

    Contactați părinții vechiului prieten dacă sunt încă în viață și trăiesc în vechea lor reședință și văd dacă vă pot pune legătura cu acea persoană.

    Avertizări

    Uneori oamenii nu vor să se găsească, așa că nu vă simțiți jigniți dacă persoana pe care o ajungeți la nu răspunde sau nu răspunde în negativ.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar