Cum să deveniți un tester de jocuri video

Dacă sunteți un jucător, lucrați ca un tester de joc, probabil, pare să trăiască visul. La urma urmei, ce ar putea fi mai bine decât să vă jucați jocul preferat toată ziua? Testarea QA vă poate ajuta să vă transformați pasiunea de joc într-o carieră reală și este, de asemenea, o modalitate excelentă de a vă face piciorul în ușă dacă doriți să lucrați în alte domenii legate de jocuri, cum ar fi designul și dezvoltarea. Suntem aici pentru a răspunde la cele mai mari întrebări despre această carieră rapidă!

Pași

Întrebarea 1 din 8:
Ce educație trebuie să fii un tester de jocuri video?
  1. Imagine intitulată Deveniți un tester de joc video Pasul 1
1. Aveți nevoie doar de o diplomă de liceu, deși o pregătire suplimentară poate ajuta. De obicei, puteți obține un loc de muncă la nivel de intrare ca tehnician de asigurare a calității (QA) fără o educație specială sau experiență anterioară - tot ce aveți cu adevărat nevoie este o pasiune pentru jocuri. Cu toate acestea, veți avea o margine dacă aveți un burlac în ceva de genul informaticii sau designul jocului. Dacă aceasta nu este o opțiune, puteți obține, de asemenea, o certificare profesională în QA, cum ar fi cea oferită de ISTQB (Comitetul internațional de testare a software-ului).
  • Pentru a obține certificat prin Istqb, luați și treceți examenul la nivel de fundație, care vă va testa pe cunoștințele de bază ale QA. Nu există nicio condiție pentru a lua examenul, dar ar trebui să studiezi prin citirea prin programa sau luați o clasă de formare acreditată.
  • Ocazional, unele studiouri vor necesita aceste certificări sau grade, dar chiar dacă nu, având această formare suplimentară va arăta că sunteți foarte serios despre o carieră în industria jocurilor de noroc.
Întrebarea 2 din 8:
Pot să fiu plătit pentru a juca jocuri video toată ziua?
  1. Imaginea intitulată Deveniți un tester de joc video Pasul 2
1. Nu într-adevăr - veți face sarcini cu adevărat specifice care vă ajută să găsiți glitches. Când jucați un joc video, îl puteți explora în propriul ritm, lucrați la ceea ce sunteți cel mai interesat în acest moment. Ca tester de joc video, totuși, trebuie să te concentrezi pe un aspect specific al jocului pentru perioade lungi de timp la un moment dat. Veți trece printr-un joc metodic, încercând o varietate de opțiuni diferite pentru a vedea dacă ceva în joc pauze.
  • Testarea jocului poate fi un fel de monotonă, dar dacă vă bucurați cu adevărat de șlefuire pentru a se ridica într-un joc sau vă place să rezolvați puzzle-uri dure, ar putea fi doar chestia pentru dvs!
  • 2. De asemenea, va trebui să faceți documente ca parte a locului de muncă. În plus față de testarea reală, veți face și unele dintre aceleași lucruri pe care le-ați în orice alt birou. De exemplu, puteți petrece mult timp participarea la întâlniri și scrierea de e-mailuri sau rapoarte.
  • Pe măsură ce obțineți mai multă experiență în domeniu, ați putea chiar să fiți implicați în fixarea bug-urilor atunci când le găsiți - această poziție este de obicei cunoscută sub numele de Inginer QA.
  • Întrebarea 3 din 8:
    Cum găsesc locuri de muncă tester de jocuri video?
    1. Imagine intitulată Deveniți un tester de joc video Pasul 4
    1. Căutați posturi ca tehnician de asigurare a calității (QA). Majoritatea locurilor de muncă nu vor fi listate ca "Tester de joc video," Utilizați acest titlu formal când navigați. Panourile de locuri de muncă online sunt întotdeauna un loc bun pentru a începe, dar puteți verifica și site-urile web ale studiourilor pentru a vedea dacă au și poziții deschise.
    • Pentru a obține o margine mai competitivă, ați putea începe prin căutarea de stagii și locuri de muncă de vară în industria tehnică - ele nu trebuie neapărat să fie legate de jocuri de noroc.
    • Dacă nu locuiți în apropierea unor studiouri de joc, încercați să obțineți experiență prin crearea propriilor dvs. jocuri, învățând instrumentele și tehnologia care sunt utilizate în industrie și care sunt active în comunitățile de testare online.
    Întrebarea 4 din 8:
    Poți fi un tester de joc video de la domiciliu?
    1. Imagine intitulată Deveniți un tester de joc video Pasul 5
    1. Majoritatea locurilor de muncă sunt în studio. Trebuie să lucrați îndeaproape cu alte testere și de echipa Dev - și natura muncii dvs. poate fi foarte confidențială - astfel încât cele mai multe studiouri preferă să angajeze tehnicieni QA care pot lucra la locație. Din acest motiv, ești cel mai probabil să găsești un loc de muncă ca tester dacă locuiți într-un oraș cu o industrie mare tehnică, cum ar fi San Francisco, Londra, Seul, Brisbane sau Tokyo. Cu toate acestea, mai multe studiouri oferă oportunități de teste de la distanță, deci nu renunțați dacă nu există studiouri de jocuri video în apropierea dvs. - s-ar putea să fiți capabili să snag o poziție dacă aveți noroc!
    • Pozițiile de testare la distanță sunt susceptibile de a fi cu adevărat competitive, deci încercați să vă stimulați CV-ul cu certificări, experiența de testare beta și cunoștințele despre software-ul pe care îl veți folosi în câmp.
    Întrebarea 5 din 8:
    Este un tester de joc o intrare bună în industria jocurilor video?
    1. Imaginea intitulată Deveniți un tester de joc video Pasul 6
    1. Da, este o modalitate excelentă de a obține experiență la nivel de intrare. Industria jocurilor video este extrem de competitivă și poate fi greu să se rupă în câmpuri cum ar fi animația și designul. QA nu necesită să aveți o experiență sau o experiență anterioară, deci este o modalitate excelentă de a vă aduce piciorul în ușă.
    • Nu există nicio garanție că lucrul în QA va duce la alte locuri de muncă, deci continuați să învățați noi abilități și tehnologii care vă pot ajuta să treceți într-un alt domeniu dacă acesta sperăm să faceți.
    Întrebarea 6 din 8:
    Cum vă pregătiți pentru un interviu de testare a jocului?
    1. Imagine intitulată Deveniți un tester de joc video Pasul 7
    1. Citiți descrierea postului și adaptați interviul dvs. la acest lucru. Check out orice cuvinte cheie în listarea de locuri de muncă și gândiți-vă cum puteți demonstra aceste. De exemplu, dacă menționează "atenție la detalii," S-ar putea să indicați o tehnologie rece, dar subtilă pe care ați observat-o într-un joc pe care l-ați jucat. Dacă vezi "abilități de rezolvare a problemelor," S-ar putea să vorbiți despre un timp ați rezolvat o problemă dificilă când lucrați la un proiect. Care vă va ajuta să ieșiți în evidență, chiar dacă nu ați lucrat niciodată ca tehnician QA înainte.
    • Alte calități importante pentru un tehnician QA includ faptul că sunt logice, persistente, organizate, pacient și creative.
    • Dacă ați fost vreodată un tester beta pentru un meci înainte, menționați cu siguranță acest lucru! Nu este exact același lucru cu munca pe QA, dar implică o abordare cu adevărat asemănătoare unui joc, unde veți merge mai adânc decât jucați ocazional.
  • 2. Cercetați compania cu care intervievați. Asigurați-vă că știți tipul de jocuri pe care compania îl creează - știind câteva din titlurile lor anterioare, cu siguranță nu vor face rău. Dacă puteți găsi informații despre proiectele pe care le dezvoltă în prezent, notă de acest lucru. S-ar putea chiar să faceți niște cercetări despre oamenii care lucrează la jocurile lor, mai ales dacă studioul are vreun hitter greu în industrie.
  • Chiar dacă studioul face jocul dvs. preferat din toate timpurile, încercați să faceți unele cercetări dincolo de aceasta - nu doriți să parcă un jucător, dar cineva care este cu adevărat pasionat de industrie ca întreg.
  • Întrebarea 7 din 8:
    Care este salariul unui tester de joc?
    1. Imagine intitulată Deveniți un tester de joc video Pasul 9
    1. De obicei, este de aproximativ 10- $ 20 USD pe oră. Fiind un tehnician QA este, de obicei, o poziție de intrare în industria jocurilor video - rata de pornire este de obicei în jur de 10 dolari pe oră. Munca poate fi un pic sporadic, mai ales atunci când începeți mai întâi - puteți găsi că sunteți angajat în apropierea sfârșitului unui proiect pentru câteva săptămâni de muncă furioasă, atunci puteți fi concediați după eliberarea jocului. Cu toate acestea, dacă sunteți dispus să rămâneți cu ea, poate fi o modalitate excelentă de a obține experiența care poate duce la locuri de muncă mai bune în viitor, deci nu renunțați dacă acesta este visul dvs!
    Întrebarea 8 din 8:
    Este distractiv să fii un tester de jocuri video?
    1. Imaginea intitulată Deveniți un tester de joc video Pasul 10
    1. Da, dar și slujba poate fi cu adevărat stresantă. Industria jocurilor poate fi de înaltă presiune, cu termene limită strânse. În plus, testerele QA sunt adesea ultima linie de apărare împotriva bug-urilor care pot distruge experiența unui utilizator. Din acest motiv, lucrul în QA poate fi uneori intens. Toate locurile de muncă au un anumit grad de stres, totuși, deci nu lăsați să vă opriți dacă este ceea ce doriți cu adevărat să faceți.

    sfaturi

    Avertizări

    Pe măsură ce căutați locuri de muncă, aveți grijă de înșelătorii - adevărații studiouri nu vă vor cere să plătiți pentru un joc pe care îl testați.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar