Cum să solicitați un loc de muncă în canada

Aplicarea pentru un loc de muncă poate fi un proces complicat - Din fericire, cu atât mai mult o faceți, cu atât mai bine veți deveni la el! Pentru a aplica pentru un loc de muncă în Canada, indiferent dacă locuiți deja acolo sau nu, va trebui să organizați un pic de documente, să căutați un loc de muncă, completați aplicația și participați la un interviu.

Pași

Partea 1 din 3:
Organizarea documentelor
  1. Imaginea intitulată se aplică pentru un loc de muncă în Canada Pasul 1.Jpeg
1. Aflați dacă sunteți eligibil să intrați în Canada dacă nu locuiți deja acolo. Nerezidenții vor trebui să intre în mod legal în Canada înainte de a putea începe să funcționeze. Fiind o amenințare la adresa securității naționale, încălcând drepturile internaționale ale omului, având un caz judiciar al anumitor infracțiuni, având o stare de sănătate care este periculoasă pentru sănătatea publică sau care nu pot să vă sprijine financiar după intrarea în Canada sunt toate motivele pentru care vă puteți găsi inadmisibilă.
  • Vizitați site-ul guvernului de imigrație al Canadei la http: // imigrare.ca / motive-pentru-inadmisibilitate / Pentru mai multe informații despre admisibilitatea dvs. în țară.
  • Imagine intitulată Aplicați pentru un loc de muncă în Canada Pasul 2.Jpeg
    2. Obțineți un permis de muncă dacă veți avea nevoie de unul. Nerezidenții din Canada vor avea nevoie fie să imigreze, să primească un permis de muncă temporar, fie să lucreze ca student. Există câteva locuri de muncă care nu necesită permis de muncă, cum ar fi oficialii guvernamentali străini, artiști de performanță, membrii echipei atletice și furnizorii de servicii de urgență.
  • Pentru a vedea o listă completă și pentru a obține mai multe informații despre locurile de muncă care nu necesită un permis de muncă în Canada, vizitați site-ul oficial al imigrației guvernamentale la http: // imigrare.ca / locuri de muncă-care-do-nu-necesită-a-work-permis-in-canada /.
  • Puteți solicita un permis de muncă online lahttp: // CIC.GC.CA / Engleză / Informații / Aplicații / Muncă.ASP. Va trebui să aveți acces la un scaner sau un aparat foto pentru a crea copii electronice ale documentelor dvs., cum ar fi pașaportul dvs., precum și un card de credit valabil pentru a plăti taxa de 155 USD. Site-ul web oferă, de asemenea, instrucțiuni despre cum să trimiteți o aplicație de hârtie dacă preferați.
  • Imagine intitulată Aplicați pentru un loc de muncă în Canada Pasul 3.Jpeg
    3. Aplicați pentru un număr de asigurări sociale (păcat) dacă nu aveți deja unul. Dacă v-ați născut în Canada, probabil că aveți deja un păcat. Va trebui să oferiți acest număr viitorilor angajatori. Dacă nu v-ați născut în Canada, va trebui să solicitați un păcat când ajungeți în țară.
  • Să se aplice pentru un păcat canadian, vizitați site-ul oficial al guvernului https: // Canada.ca / ro / ocuparea forței de muncă-social-dezvoltare / servicii / păcat.HTML .
  • Imaginea intitulată se aplică pentru un loc de muncă în Canada Pasul 4.Jpeg
    4. Scrie o relua sau curriculum vitae. Un CV este numit și un curriculum vitae (CV) în Canada. Este un rezumat de 1 pagină a experiențelor dvs. și a calificărilor dvs. și este cerut de majoritatea angajatorilor. Listează informațiile dvs. de contact în partea de sus, apoi detaliați educația și datele de absolvire, experiența dvs. de muncă (începând cu cele mai recente) și abilitățile relevante.
  • Asigurați-vă că ați corectat CV-ul sau CV-ul cu atenție, deoarece angajatorii pot lua în considerare erorile unui steag roșu pe care nu-l acordați atenție detaliilor.
  • Partea 2 din 3:
    Căutarea de locuri de muncă
    1. Imagine intitulată Aplică pentru un loc de muncă în Canada Pasul 5.JPEG
    1. Companiile de cercetare în care doriți să lucrați. O modalitate bună de a găsi o slujbă este să căutați companii specifice în câmpul dvs. pe internet. De exemplu, dacă sunteți un avocat, începeți să căutați firme de avocatură în zona Canadei, intenționați să trăiți. Dacă sunteți bucătar, restaurante de cercetare în zona în care vă deplasați.
    • Când cercetați companiile, luați în considerare dacă credeți că veți fi un meci bun ca angajat pentru ei. Dacă da, vizitați pagina de muncă pentru a vedea dacă angajează și cum să aplice pentru o poziție.
  • Imaginea intitulată Aplică pentru un loc de muncă în Canada Pasul 6.Jpeg
    2. Du-te la târguri de lucru în orașul sau orașul tău. Dacă locuiți deja în Canada, întâlniți angajatorii și discutați locurile de muncă la târgurile locale de locuri de muncă. Târgurile de locuri de muncă apar adesea la campusurile colegiului și în districtele de afaceri metropolitane. Verificați când se întâmplă târgurile de lucru în apropierea dvs. căutăm pe web pentru numele orașului sau târgurilor și târgurilor de locuri de muncă.
  • Dacă vă deplasați în Canada, dar nu sunteți sigur de locul în care doriți să trăiți, vizitați târgurile de locuri de muncă în mai multe orașe.
  • Imagine intitulată Aplicați pentru un loc de muncă în Canada Pasul 7.Jpeg
    3. Verificați banca de locuri de muncă sau alte site-uri web pentru postările actuale de locuri de muncă. Job Bank este un site larg de căutare de locuri de muncă prin guvernul canadian care are până la 2.000 de postări noi de locuri de muncă în fiecare zi. Puteți căuta orice tip de loc de muncă pentru orice zonă din Canada prin intermediul motorului de căutare.
  • Vizitați banca de locuri de muncă la https: // jobbank.GC.CA / HOME pentru mai multe informatii.
  • Imagine intitulată Aplicați pentru un loc de muncă în Canada Pasul 8.Jpeg
    4. Utilizați o agenție de ocupare a forței de muncă pentru ajutor. Există atât agenții de ocupare a forței de muncă private, cât și de guvern în Canada care vă pot ajuta să găsiți un loc de muncă. Găsiți un centru de service Canada pentru liste de servicii de ocupare a forței de muncă guvernamentale și ajutor de formare.
  • Site-ul Centrului de Service Canada este http: // serviceCanada.GC.CA / TBSC-FSCO / SC-HME.JSP?lang = eng.
  • Imagine intitulată Aplicați pentru un loc de muncă în Canada Pasul 9.Jpeg
    5. Discutați cu familia și prietenii despre locurile de muncă lângă dvs. Unele locuri de muncă nu sunt anunțate, iar singura modalitate de a afla despre ei este prin cuvântul de gură. Lăsați-vă familia, prietenii și vecinii să știe că sunteți în căutarea unui loc de muncă într-un anumit domeniu.
  • Partea 3 din 3:
    Aplicarea și intervievarea
    1. Imaginea intitulată Aplicați pentru un loc de muncă în Canada Pasul 10.Jpeg
    1. Scrie o scrisoare de intenție Pentru lucrarea specifică aplicați. O scrisoare de intenție spune un angajator specific de ce ar trebui să fiți luați în considerare pentru compania lor. Este de obicei 1 sau 2 paragrafe scurte. Când scrieți o scrisoare de intenție, este util să cercetați compania pentru a vedea exact ceea ce caută în angajați.
  • Imagine intitulată Aplicați pentru un loc de muncă în Canada Pasul 11.Jpeg
    2. Completați complet aplicația de locuri de muncă și sincer. Când găsiți o companie care angajează că sunteți interesat să lucrați, petreceți cât mai mult timp, după cum aveți nevoie de completarea aplicației. Amintiți-vă că aplicația și CV-ul și scrisoarea dvs. de intenție sunt singurele informații despre dvs. pe care compania o are până acum, așa că doriți să vă asigurați că sunt impresionante.
  • Asigurați-vă că aplicația dvs. este gratuită de greșeli de gramatică și de ortografie. Adresați-vă unui prieten sau unei cunoștințe să vă corecteze pentru dvs. înainte de ao trimite.
  • Imagine intitulată Aplicați pentru un loc de muncă în Canada Pasul 12.Jpeg
    3. Arătați-vă la timp și bine îmbrăcați pentru dvs interviu. Dacă o companie vă place aplicația, reluarea și scrisoarea de intenție, vă vor invita să veniți pentru un interviu. Zâmbiți și fiți încrezători în timpul interviului. Amintiți-vă că nu numai că compania dvs. vă intervievează, le intervievezi.
  • Fiți pregătiți să răspundeți la întrebări despre fundal, experiență, cunoștințe și expertiză în domeniul pentru care intervievați.
  • Rochie profesional în haine curate, fără riduri care sunt potrivite pentru locul de muncă.
  • Imagine intitulată Aplicați pentru un loc de muncă în Canada Pasul 13.Jpeg
    4
    Urmare cu compania în 2-3 zile. Dacă o companie este foarte impresionată de dvs., puteți obține o ofertă de muncă imediat. Cu toate acestea, este obișnuit ca o companie să dureze câteva zile sau chiar o săptămână pentru a-și termina runda de interviuri înainte de a decide pe cine să angajeze pentru această funcție. Faceți o clipă pentru a scrie un e-mail sau pentru a suna indivizii care i-au intervievat pentru a le mulțumi pentru timpul lor.
  • În mesajul dvs. sau prin e-mail, spuneți ceva de genul ", am vrut să vă mulțumesc din nou pentru timpul dvs. și să spunem că a fost o plăcere să vă cunosc. Aștept cu nerăbdare să vă aud înapoi de la poziția pe care am intervievat-o."Lăsați-vă din nou informațiile de contact la sfârșitul mesajului.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar