Cum să vă prindeți soțul de înșelăciune

Ai văzut semnele și mintea ta pune piesele împreună. Dacă vă îngrijorați că mierea dvs. este de până la ceva amuzant și doriți să aflați, acest articol oferă unele abordări care ar putea să vă ajute să vă confirmați suspiciunile. Înainte de a vă grăbi capul în acest proces, petreceți câteva zile gândindu-vă la ceea ce este posibil să faceți dacă sau când cele mai grave suspiciuni sunt confirmate în cele din urmă. Dacă decideți să investigheți, fiți pregătiți să vă ocupați de ceea ce găsiți, bine sau rău. Este, de asemenea, o idee bună să vă familiarizați cu legile locale și să determinați cât de departe puteți "spion" pe partenerul dvs. înainte de a trece linia în ilegalitate.

Pași

Metoda 1 din 3:
Prindeți soțul / soția la telefon
  1. Imaginea intitulată prinde pe cineva care înșeală Pasul 10
1. Lăsați degetele să facă mersul pe jos. Telefonul este un fir comun în toată viața noastră și este doar devenind tot mai mult ca timpul să continue. Deci, este un pariu destul de sigur că lor Affair d`amour se întâmplă peste fire, precum și bine, vă puteți imagina.
  • Imagine intitulată prinde soțul de înșelăciune Pasul 1
    2. Efectuați unele telefonuri de telefon, dacă aveți o linie de teren veche. Slevingul telefonului este ușor.
  • Luați un rezervă undeva în casă în care el / ea se duce rar și conectați-l în jack-ul telefonului. Deșurubați și scoateți piesa bucală (înainte de timp), astfel încât dvs Sotto voce epitetele nu vor da înmânarea voastră.
  • Când îl auziți pe el / strigătul ei "Am luat-o, dragă" (Pentru că știți că este el ea), du-te la tine "camera de război," și foarte cu grijă ridicați receptorul de pe cârlig. Nu fi prea blând: Îmbrățișarea butoanelor va face un sunet clarificat pe linia care vă va fi blocată.
  • Imagine intitulată prinde soțul înșelat Pasul 2
    3. Apăsați acum. Dacă sunteți destul de sigur că v-ați fi-ex-miere nu va face să-și cheme biscuitul de ardere de fericire în timp ce sunteți în jur, dar că el / ea nu poate să reziste unui apel mic mascat Când crede că nu cauți - sau cohorta lui în Canoodling poate doar avea să audă vocea iubitului său înainte de a merge la culcare cu "el ea", Înregistrarea conversației ar putea funcționa. Dacă intenționați mai departe, puteți să atingeți undele aeriene ca el / ea îi pune pe el / ei în interiorul lui Don Juan.
  • Dacă aveți un telefon inteligent sau un telefon cu un recorder, setați căștile setului cu cască lângă microfon și înregistrați ramblingurile iubite-Dovey pentru posteritate. Dacă jigul este în sus, și aveți ceea ce aveți nevoie, atunci nu este nevoie să așteptați. Se confruntă cu paharul cu periuța de dinți și o pungă peste noapte și o trimiteau fără desertul său. Dacă se dovedește, totuși, că telefonul a fost prietenul său de bowling care confirmă Lane 6 joi, biciuiți desertul său preferat și serviți-l cu un zâmbet.
  • Imagine intitulată prinde soțul de înșelăciune Pasul 3
    4. Utilizați un monitor de bebeluș. Acesta este modul de ascultare ieftin și low-tech de a asculta. Desigur, dacă nu există copii în viața voastră în acest moment, acest lucru poate fi un pic mai complicat, dar puteți obține acest lucru. Așteptați până când se stinge "cumpărături" o zi și a lovit magazinul local gizmo. Obțineți un monitor de bază pentru bebeluși, o cutie de vopsea de pulverizare care se va amesteca cu unde veți pune transmițătorul și o rolă de bandă de mascare potrivită (în cazul în care transmițătorul are LED-uri clipește pe ea).
  • Vopsea transmițătorul (bebelușul / partea secretă) cu vopseaua de pulverizare. Acoperiți gaura de microfon înainte de a vopsi, astfel încât să nu faceți guma de lucrări și nu supraîncărcați. Nu vrei ca acel lucru să mănânce casa.
  • Du-te în camera în care crezi că va face gâtul să sune cu lotharoul ei licențiat și cache emițătorul într-o locație discretă în care este puțin probabil să se uite. În spatele unor cărți sau canapele sau dacă sunteți într-adevăr nefericiți, undeva în dormitor sau în baie.
  • Porniți-l și puneți un radio portabil în cameră întoarsă până la nivelul uman-whisper-whisper-și-giggle. Du-te în peștera omului tău și porniți receptorul. Puteți auzi radioul? Dacă da, sunteți gata să plecați. Dacă nu, efectuați reglaje până când puteți auzi clar semnalul transmițătorului.
  • Când vine apelul acel telefon și spune ea "Trebuie să obțin asta... Este de lucru," Spune, "Bine, dragă, voi fi în peștera omului navigând pe net..." (Puteți spune aproape orice acolo: după ce aude Bine, dragă, voi fi..., Va avea deja prea multă adrenalină prin ea pentru a vă auzi, oricum.) Du-te în camera dvs., porniți monitorul, porniți recorderul (telefon, bandă, orice ai) și ascultați ce se întâmplă în continuare. Ar trebui să auziți ce vă temeți, să-i numiți un taxi și să trimiteți rotunjite Ruby pe un bilet cu sens unic în oraș. Desigur, dacă auziți "Bine, voi avea raportul de mâine, șefu și eu.... Așteaptă, ce e asta... A transmiţător?," S-ar putea să vrei să iei tu?. Vei fi în apă fierbinte.
  • Imagine intitulată prinde soțul înșelat Pasul 4
    5. Înregistrați digital cu un recorder digital. Există o gamă de înregistrări digitale, de la stilouri sau unități de vârf sau chiar look-uri de telefon care sunt activate voce. Asta înseamnă că poți doar să se stabilească unul oriunde crezi că soțul tău poate merge pentru distracția lui de telefon și când se întâmplă, spionul electric va izbăvi în acțiune, ca o capcană de oțel. Verificați acea capcană la confortul dvs. și noroc!
  • Imagine intitulată prinde soțul înșelat Pasul 5
    6. Sparge tot încrederea și spionul în comunicațiile personale ale mierii tale. Accesul direct al telefonului dvs. Cheating Cherie poate dezvălui multe texte și tweets. Prietenii ei apropiați vor fi destul de sincer cu sfaturile și ceea ce cred ei. Puteți găsi textele care sunt trimise vă oferă mai multă înțelegere decât cele primite. Un control regulat vă va oferi o idee despre modul în care progresează lucrurile. Aveți grijă de utilizarea numelor false, astfel încât dacă un mesaj primit ajunge într-un moment ciudat, numele fals nu oferă nimic departe.
  • Verifica e-mail. O altă modalitate pe care o va programa sesiuni de snogging cu femeia aceea este de a trimite trimite e-mailuri sau chat online. Ce se întâmplă dacă fiecare e-mail sau conversație pe care soțul dvs. le trimite online a fost trimis prin poștă pentru a citi? Software-ul numit Software-ul Spy Remote înregistrează toate e-mailurile sale, chat-uri, mesaje instantanee, site-uri web vizitate și apăsări de taste și apoi copiază automat această informație înregistrată la adresa dvs. de e-mail.
  • Cu excepția cazului în care soțul dvs. este foarte atent, puteți, de asemenea, să pop pe computerul său (sau pe telefon) când el sau ea nu este în jur și să se uite la istorie, aplicații recente și alte breadcrumbs pentru a urma traseul Fink-ului Philandering. Poate un pic de planificare prin e-mail pentru următorul întâlnire cu romantism sau câteva jurnale online de chat fierbinte.
  • Lout-ul care are afacerea va încerca repede să vă împiedice să vedeți e-mailuri prin utilizarea parolelor și salvarea e-mailurilor sub diferite nume de fișiere. Pentru a obține acces inițial, puteți încerca să utilizați parolele tipice ca punct de plecare. Dacă acest lucru nu funcționează, o căutare Google va găsi cu ușurință un software specializat care poate hack parolele.
  • Metoda 2 din 3:
    Folosind alte metode pentru spion pe soțul dvs
    1. Imagine intitulată prinde soțul de înșelăciune Pasul 6
    1. Utilizați orice instrumente la dispoziție. Puteți obține ajutor de la obiecte inanimate - niciodată nu vorbesc! De exemplu, există camere ascunse disponibile în forme de neimaginat! Ele sunt atât de discrete încât, chiar dacă nu veți putea să faceți că o cameră de ultimă oră se află în interior. Camerele de spionaj ascunse variază de la ceasurile de perete la plante de plante la lămpile de masă.
  • Imagine intitulată prinde-ți soțul cu înșelăciune Pasul 7
    2. Instalați un dispozitiv GPS. Urmăriți unde soția dvs. Wayward a fost în ultima vreme folosind un dispozitiv GPS. Te va arăta unde a luat mașina și pentru cât timp rămâne. Data viitoare când spune ea "Lucrez târziu, dragă," poti spune "Wow, motel 9 trebuie să te iubească!"
  • Imagine intitulată prinde soțul cu înșelăciune Pasul 8
    3. Numărați miles. O alternativă ieftină (gratuită) la urmărirea GPS este de a înregistra pur și simplu kilometrajul înainte și după muncă. Are acest pătrat cu distanța pe care soțul dvs. călătorește între muncă și acasă? Diferențele asupra kilometrajului pot duce la întrebări orientate care vă pot ajuta să aflați ce este sau nu se întâmplă.
  • Imagine intitulată prinde soțul de înșelăciune Pasul 9
    4. Acordați o atenție deosebită prietenilor dvs. de soț. Care este văzut cel mai mult? Cine este contactat cel mai mult? Sunt și prietenii tăi? Când le cunoașteți, păstrați o alertă reală pentru sentimente rele atunci când vorbiți cu ei. Nu puneți întrebări directe ale acestora. Nu vrei să-i ceri să aleagă cine să susțină. Ce oameni nu Spuneți că este cel puțin la fel de util ca și ceea ce oamenii do Spune.
  • Imagine intitulată prinde soțul cu înșelăciune Pasul 10
    5. Istoricul studiului. Dacă istoricul apelurilor este blocat, accesați detaliile online prin conturile telefonice. Va trebui să utilizați o parolă pentru a accesa acest lucru. Cu toate acestea, șansele sunt parola folosite a fost înființată cu mult timp înainte ca afacerea să înceapă, așa că probabil știți sau o poate ghici. Căutați frecvența de utilizare și timpul de apel. Amândoi acești factori crescând, constanți sau în creștere? Știind că acest lucru vă va oferi o perspectivă asupra modului în care lucrurile progresează.
  • Imagine intitulată prinde soțul de înșelăciune Pasul 11
    6. Urmăriți schimbările în comportament. Modificări ale intereselor în haine, apariția, pierderea în greutate sau câștig, răceala, distanțarea, ostilitatea - refuzul de a vorbi despre proiectele viitoare, dezangajarea de la dvs., dezinteresul în sex și mai mult decât afecțiunile de zi cu zi. Monitorizați aceste schimbări sunt în creștere sau în scădere? Sunt schimbările care dau indicii.
  • Imagine intitulată prinde soțul înșelat Pasul 12
    7. Căutați secrete. Țineți un ochi pentru un telefon ascuns soțul / soția dvs. poate utiliza pentru a evita detectarea. De asemenea, verificați gunoiul pe computerul său - adesea oamenii aruncă lucrurile în coșul de gunoi și apoi nu-l goliți.
  • Metoda 3 din 3:
    Configurarea soțului / soției
    1. Imagine intitulată 30834 13
    1. Îl prinde în act! Dacă într-adevăr credeți că soțul dvs. vă înșeală, dar după monitorizarea apelurilor telefonice, e-mailuri și detalii de călătorie, tot ceea ce aveți este un sentiment intestinal, decât trebuie să luați o decizie esențială cu privire la cât de departe sunteți dispus să mergeți în căutarea cunoașterii Dacă soțul / soția dvs. este credincios.
    • Întrebați-vă sincer de ce nu aveți încredere în soțul dvs. Aveți vreun motiv, real sau imaginat, pentru a crede soțul / soția dvs. sau a fost, necredincios? Nu trebuie să se ridice la standardele legale de dovadă, dar aveți ceva de a merge dincolo de sentimentul dvs. sau de bord? Nu este neobișnuit ca un partener să se auto-convingă că există un caz de infidelitate spousală bazată doar în circumstanțe care au fost turnate în dovezile necesare pentru a justifica propriile sentimente, credințe și nesiguranță.
    • Doar pentru că pare mai puțin interesat de tine nu înseamnă că este înșelător. Lucrul târziu sau ieșind cu prietenii ar putea însemna doar asta. De asemenea, nu este neobișnuit ca cuplurile care au fost împreună pentru o vreme pentru a uita de ce s-au îndrăgostit pentru că viața de zi cu zi este o mănâncă și oamenii se simt confortabil cu timpul, luându-se unii pe alții. În plus, uneori dependența de lucru preia, iar soțul dvs. a devenit într-adevăr "Mierii la locul de muncă sau la început" și rareori se gândește la petrecerea timpului cu tine.
  • Imagine intitulată prinde soțul înșelat Pasul 14
    2. Faceți câteva ipoteze. Dacă credeți că aveți o cauză reală să vă bănuiți soțul / soția, apoi să începeți cu presupunerea că va lua unele măsuri de precauție pentru a rămâne nedescoperite atunci când înșelăci.
  • Ea nu va trimite e-mailuri de pe computerul de acasă sau să apeleze de la telefonul de acasă.
  • Nu va pretinde că lucrează cu întârziere și pleacă la un hotel Rendezvus Risking apelurile dvs. fără răspuns sau văzută lăsând munca prea devreme
  • Ea va folosi rutinele și modelele normale pe care le-ați folosit și pur și simplu folosiți acel moment pentru a avea afacerea. O afacere sexuală nu necesită mult timp sau angajament. Cei doi se întâlnesc în parcare, hop într-o mașină, capul pentru "camera lor" la motel 9 timp de o jumătate de oră și sunt înapoi în timp pentru cumpărături. Chiar vine acasă cu achiziții în concordanță cu locul unde trebuiau să fie. Deci, dacă sunteți cu adevărat angajați să găsiți adevărul, faceți acest lucru:
  • Imagine intitulată prinde soțul cu înșelăciune Pasul 15
    3. Setați lucrurile pentru setare. Obțineți o cameră bună cu o lentilă de zoom și puneți un tracker GPS pe soțul dvs. (îmbrăcăminte / sac, etc.) sau vehicul. Ascundeți un recorder activat de voce în spatele patului. Apoi, planificați o excursie în afara orașului timp de două până la patru zile și împărtășiți acele informații cu soțul / soția dvs.
  • Faceți temele și faceți-o să arate că părăsiți orașul prin partajarea detaliilor călătoriei dvs., în timp ce planificați în mod secret un sejur la un hotel doar din oraș. (Dacă soțul / soția dvs. se așteaptă la detalii despre călătoria dvs., să le rezervați, să obțineți confirmări pentru a le împărtăși cu soțul / soția, dar anulați în ultima oră și rămâneți aproape de casă.)
  • Imagine intitulată prinde soțul de înșelăciune Pasul 16
    4. Părăsi. Faceți un efort pentru a vă apela soțul / soția de la aeroport și când ajungeți la destinație. Faceți acest lucru de pe telefonul dvs. mobil și puteți pretinde că este oriunde.Vă cereți scuze că veți lucra târziu și ar putea să nu puteți numi noaptea aceea.
  • Imagine intitulată prinde soțul înșelat Pasul 17
    5. Monitorizați activitatea GPS a soțului / soției. Dacă soțul / soția dvs. pleacă acasă pentru un timp extins, mergeți la acea locație și urmăriți de la Afar.
  • Urmați soțul / soția (o închiriere este o idee bună), dar dacă sunteți predispus la furia de drum sau alte acte de erupție, gândiți-vă de două ori despre acest lucru.
  • Dacă soțul dvs. se duce pur și simplu acasă, parcați pe stradă și urmăriți-vă.
  • Imagine intitulată prinde soțul cu înșelăciune Pasul 18
    6. Repetați după cum este necesar. Utilizați camera dacă este cazul. Verificați înregistratoarele doar în cazul în care ați pierdut ceva.
  • Dacă aveți nevoie de mai mult timp, sunați dimineața, ați fost programată să fiți acasă și vă cereți scuze că trebuie să rămâneți încă o noapte.
  • Imagine intitulată prinde soțul înșelat Pasul 19
    7. Face față unei descoperiri. Dacă descoperiți ceva, vă puteți întoarce cu dovezile. Dacă nu, nu exagerați să vă îndepărtați. Oricum, nu lăsați această șaradă să tragă - va trebui să vă confruntați cu soțul dvs. cu dovezile dvs. sau să vă propuneți suspiciunilor dvs. pentru ca relația să se schimbe, să se repare sau să se dizolve ca fiind nevoile.
  • Viața vieții după descoperire

    1. Imagine intitulată prinde soțul de înșelăciune Pasul 20
      1. Să se ocupe de consecința de a afla oricum. Nu este plăcut să descoperiți că un soț a fost înșelat. De fapt, este probabil să fie devastatoare ca fundația pe care ați bazat viața personală este total stânjenită. Mai mult, puteți purta sentimente de auto-lumină pentru modul în care trebuia să vă furiți pentru a afla adevărul. În ansamblu, procesul de descoperire este aglomerat și vă poate lăsa să vă simțiți crud.
    2. Imagine intitulată prinde soțul înșelat Pasul 21
      2. Faceți-vă cu sentimentele voastre. Dacă obțineți o dovadă pozitivă, concretă că soțul dvs. este înșelător, acum aveți nevoie să fiți mizerabili și nefericit. Faptul este că este mai bine cunoscut decât nu. În timp, veți afla că, deși aceasta este o experiență traumatică, există o persoană care vă merită și că nu este cu siguranță această persoană. Căutați sprijinul prietenilor, familiei și, probabil, medicului dumneavoastră sau unui consilier care vă ajută să lucrați prin ceea ce este acum o perioadă dificilă. Decizia dacă să părăsiți sau nu soțul / soția este un câmp de minereu pe care numai dvs. puteți decide să navigați, cu rețele de sprijin bune pentru a vă menține puternic. S-ar putea să vă considerați util să începeți prin citire Cum de a repara o căsătorie după o afacere.
    3. Imaginea intitulată prinde soțul înșelat Pasul 22
      3. Realizați că ați putea fi complet greșit. Dacă nu găsiți o dovadă a infidelității soțului dvs., acum aveți niciun motiv pentru a crede că soțul dvs. este înșelător. Dacă tot credeți că soțul / soția dvs. este foarte atent și furios, ați descoperit cel puțin cât de ușor este să configurați condițiile pentru a vă prinde soțul înșelat în viitorul nu prea îndepărtat. Cu toate acestea, fiți absolut siguri că suspiciunile dvs. continue sunt valabile - de această etapă, probabil că veți rupe în afară de orice încredere care a existat odată în relație.

    sfaturi

    Prinderea unui soț de înșelăciune ar putea fi dificil, și știind ce legi locale vă spun că puteți și nu puteți face ar putea fi și mai dificilă. Pentru a simplifica procesul, ia în considerare angajarea unui investigator privat pentru a face adunarea pentru tine.
  • Achiziționați un set de testare a materialului seminal pentru testarea îmbrăcămintei. Înțelegeți că, făcând acest lucru, într-adevăr veți încălca încrederea în relația pentru totdeauna, deoarece este o invazie foarte intimă a vieții private.
  • Închideți-vă de soțul / soția după întoarcerea de la potențialul rendezvous și utilizați nasul pentru a determina dacă există un parfum necunoscut sau un colon pe îmbrăcămintea sau pielea lor.
  • Fiți atenți dacă soția dvs. achiziționează un al doilea telefon mobil, mai ales dacă se face fără explicații sau este păstrat ascuns. Alte semne suspecte includ aspectul brusc al blocării unui telefon / parolă pe un telefon sau pe computer, sau puneți telefonul mobil în tăcere tot timpul.
  • Păstrați o ureche deschisă când vorbeau pentru alunecări, cum ar fi în mod accidental numele altcuiva când vor spune, de obicei, (e.G., "Te iubesc Sally" Dacă numele dvs. nu este Sally).
  • Avertizări

    Dacă suspiciunea dvs. se dovedește a fi paranoic gelozia care nu se bazează pe fapte - și soțul / soția dvs. descoperă activitățile ascunse - ați făcut o deteriorare gravă (și, eventual ireparabilă) a căsătoriei dvs. Chiar dacă nu, o vizită la un terapeut sau consilier de căsătorie ar putea fi pentru tine.
  • Rețineți că modul în care utilizați gadget-urile spionului poate sau nu poate încălca confidențialitatea altora. Verificați legile jurisdicției dvs. pentru legile aplicabile sau pentru utilizarea prevăzută a acestor produse - În multe cazuri, aceste elemente nu pot fi utilizate în mod legal:
  • Poate fi ilegal dacă spionați-o cu el fără notificarea lui.
  • Poate fi ilegal să obțineți intrarea în calculatorul altcuiva fără permisiunea lor.
  • Utilizarea software-ului de hacking poate fi ilegală.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar