Cum se potrivesc pantofii moi de balet

Fie că sunteți nou la balet sau un dansator experimentat care caută un pantof mai bun, există mai multe măsuri pe care le puteți lua pentru a vă asigura o potrivire perfectă. Pantofii de balet moale sunt făcuți din panza, fie din piele, și nu au părțile grele, structurate pe care pantofii de pointe le au. Asigurați-vă că pantofii de balet moale se potrivesc corect prin încercarea lor și privirea la modul în care se conformează picioarelor voastre. Veți selecta, de asemenea, materialul și stilul de pantofi care vă convine cel mai bine și ajustați potrivirea, dacă este necesar.

Pași

Metoda 1 din 3:
Alegerea pantofilor de balet moale care se potrivesc corect
  1. Imagine intitulată Pantofi de balet moale Pasul 1
1. Vizitați un magazin de dans pentru a ajuta la alegerea pantofilor. Mergeți la un magazin de dans pentru a încerca diferite tipuri de pantofi (și obțineți ajutor de la profesioniștii care lucrează acolo, dacă aveți nevoie de ea.) Consultarea pe cineva care știe cum ar trebui să se potrivească pantofii de balet, vă va ajuta să vă asigurați că încălțămintea dvs. sunt confortabile și potrivite pentru nevoile dvs.
  • De asemenea, puteți întreba instructorul de dans. Ele vă pot sfătui pe cel mai bun tip de pantof și potriviți.

Bacsis: Dacă nu ați purtat niciodată pantofi moi de balet, evitați să le ordonați online. Puteți reordona aceleași pantofi după ce știți care este dimensiunea dvs., dar este mai bine să cumpărați prima pereche în persoană.

  • Imagine intitulată Fit Pantofi de balet moale Pasul 2
    2. Încercați pe o pereche de pantofi de balet în dimensiunea dvs. și să vă ridicați în ele. Cea mai bună modalitate de a se potrivi pantofilor de balet moale este de a selecta o pereche care vă place în dimensiunea pe care o credeți că veți avea nevoie și să le încercați. Se ridică în pantofi, de preferință în fața unei oglinzi, astfel încât să puteți vedea cu ușurință picioarele de pe laturi.
  • Dimensiunile pantofilor de balet variază de către producător, astfel încât este posibil să fie necesar să consultați diagrama de dimensiune a producătorului pentru a găsi cel mai bun pantof de balet pentru dvs.
  • Asigurați-vă că ați pus pantofii peste ciorapi sau șosete pe care le purtați în mod normal pentru dans.
  • Imagine intitulată Fit Pantofi de balet moale Pasul 3
    3. Rețineți cum arată pantofii și simțiți pe picioarele voastre. Pantofii de balet moale trebuie să se potrivească picioarelor într-un mod care se simte confortabil, dar confortabil, aproape ca șosetele. Ei nu ar trebui să fie atât de pierduți încât ei arată baggii, sau atât de strânși încât nu puteți sta cu picioarele dvs. pe pământ. Dacă există exces de material în jurul picioarelor sau călcâiului, atunci pantofii sunt prea liberi. Dacă nu vă puteți îndrepta degetul mare în timp ce stați în pantofi, atunci pantofii sunt prea strânși.
  • Du-te la următoarea jumătate de dimensiune dacă pantofii sunt prea strânși pe tine sau mergi la următoarea jumătate de dimensiune dacă sunt prea liberi.
  • Metoda 2 din 3:
    Reglarea potrivirii pantofilor
    1. Imagine intitulată Fit Pantofi de balet moale Pasul 4
    1. Ajustați șnurul până când pantoful se simte confortabil pe picior. Cu pantoful de pe picior, localizați șnurul de pe interiorul pantofului de lângă picior. Apucați ambele capete ale șnărilor și trageți-l până se simte confortabil pe picior. Legați-vă desenul într-un arc sau un tricot dublu când sunteți mulțumit de potrivire. Apoi, tuck în arc sau nod, astfel încât este ascuns.
    • Repetați acest lucru pentru celălalt pantof.

    Bacsis: Unele pantofi au cusut elastic în deschidere și fără drawstrings, astfel încât este posibil să nu aveți nevoie să ajustați o remiză. Un pantof cu cusut elastic în deschidere se va conforma piciorului fără nici o ajustare.

  • Imagine intitulată Fit Pantofi de balet moale Pasul 5
    2. Obțineți pantofi cu curele elastice deja cusute pentru o potrivire standard. Puteți achiziționa pantofi moi de balet care au 1 sau 2 curele elastice deja cusute în pantofi. Curelele elastice trec peste partea de sus a piciorului pentru a vă ajuta să păstrați pantofii în timp ce dansați. Alegeți o pereche cu curele elastice care se simt confortabile când le încercați.
  • Dacă curelele elastice se simt prea strânse sau prea libere, atunci este posibil să doriți să optați pentru o dimensiune diferită.
  • Imagine intitulată Fit Pantofi de balet moale Pasul 6
    3. Coaseți în curelele elastice pentru o potrivire personalizată. Mulți dansatori de balet coase în propriile benzi elastice pentru a obține o potrivire personalizată. Alegeți o pereche de pantofi de balet moale fără curele elastice și apoi alegeți elastic care se potrivește cu pantofii. Poziționați curelele elastice, astfel încât să cross-crucea peste partea de sus a piciorului dvs. și apoi să folosească a ac si ata pentru a manifesta capetele curelele elastice în interiorul pantofilor din apropierea tocurilor și de-a lungul părților picioarelor de lângă degetele de la picioare.
  • Pantofii de balet cu elastica nu au fost deja cusut în ele pot veni cu curelele elastice și instrucțiunile pentru a le atașa sau este posibil să fie nevoie să achiziționați elastic separat.
  • Metoda 3 din 3:
    Selectarea materialului și stilului de încălțăminte
    1. Imagine intitulată Fit Pantofi de balet moale Pasul 7
    1. Optați pentru pantofi din piele pentru mai multă rezistență sau panza pentru o mai mare flexibilitate. Pantofii de balet din piele sunt mai structurate, astfel încât vă pot ajuta să construiți forța în picioare, glezne și viței. Pantofii din piele sunt, de asemenea, mai durabile și durează mai mult, dar ele pot fi scumpe. Pantofii de balet de balet oferă mai multă flexibilitate, sunt mai ușor de curățat și sunt mai puțin costisitoare decât pantofii de balet din piele.

    Bacsis: Din moment ce pantofii din piele durează mai mult și oferă rezistență și pantofi de panza permit mai multă flexibilitate, unii dansatori practică în pantofii lor din piele și să-și salveze pantofii de pânză pentru spectacole.

  • Imagine intitulată Fit Pantofi de balet moale Pasul 8
    2. Alegeți pantofi de balet complet pentru mai multă rezistență. Pantofii cu tăbliți cu un talpă care merge tot drumul de la călcâi la picior. Un pantof complet acoperit oferă mai multă structură, astfel încât acestea sunt adesea recomandate pentru dansatori mai tineri, dar unii adulți le preferă și ei.
  • Țineți minte că va fi mai greu să vă folosiți întreaga gamă de mișcare cu pantofi cu roți plini, astfel încât unele mișcări pot fi mai greu de executat, cum ar fi îndreptarea degetelor de la picioare.
  • Imagine intitulată Fit Pantofi de balet moale Pasul 9
    3. Du-te cu un pantof de balet divizat pentru o gamă mai largă de mișcare. Pantofii cu tăbliți au 2 tălpi separate pe fundul fiecărui pantof. O parte a tălpii este sub călcâi, iar cealaltă parte este sub mingea piciorului tău, care lasă arcul piciorului tău deschis. Dansatorii adulți optează de obicei pentru încălțămintea divizată.
  • Un pantof de balet divizat oferă un suport mai mic pentru picioarele tale, dar face mai ușor să-ți muți picioarele în moduri pe care un pantof plin cu totul nu ar putea.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar