Cum să devii un legist

Deși mediconanții și examinatorii medicali sunt adesea considerați ca fiind aceleași, legii sunt un birou distinct diferit. Calificările și practicile de angajare variază foarte mult de la loc la loc. În unele locuri, câștigând o poziție la nivel de intrare necesită câteva condiții prealabile, în timp ce în altele veți avea nevoie de aceeași sau mai puțin aceeași formare și educație ca un examinator medical.

Pași

Metoda 1 din 3:
Devenind un medicul adjunct
  1. Imaginea intitulată Fii un scriitor de conținut profesionist Pasul 11
1. Aplicați pentru o poziție adjunctă a legii. Conducătorii principali trebuie, de obicei, să aibă experiență anterioară în investigația privind moartea (sau certificarea specializată care necesită același lucru). Coronerilor adjuncți, pe de altă parte, poate avea nevoie doar de a satisface o anumită premisă mai puțin strictă. Aplicați mai întâi pentru o poziție la nivel de intrare. Premisele exacte pot diferi între state, județe și municipalități, dar la un nivel minim veți avea nevoie de o diplomă de liceu sau GED. Alte cerințe pot include:
  • Licență de conducere valabilă
  • Examenul fizic
  • Test de droguri / alcool
  • Verificarea de fond criminal
  • Gradul de colegiu
  • Imagine intitulată vinde-te în orice interviu de angajare Pasul 12
    2. Fii profesionist în interviul tău. Fiți conștienți de faptul că, în calitate de adjunctul Coroner, va trebui să interacționați cu alte agenții și contractori, familii ale celor decedați, martori și ofițeri ai instanței. Anticipați că intervievatorul dvs. va evalua capacitatea dvs. de a face aceste sarcini bazate pe modul în care vă prezentați în interviu. Puneți-vă cel mai bun picior înainte, făcând următoarele:
  • Aveți grijă de aspectul fizic. Groom-te bine. Rochie profesional - în acest caz, așa cum ați putea pentru o apariție a instanței.
  • Asculta cu atentie. Dovedește-ți abilitatea de a colecta și de a-ți aminti informații importante prin acordarea unei atenții atente la ceea ce spune intervievatorul dvs.
  • Urmăriți limba corpului. Asigurați-vă că stați și stați drept. Mențineți contactul cu ochii direcți. Agitați mâinile ferm, dar nu agresiv.
  • Utilizați terminologia potrivită. Vorbiți în termeni profesioniști. Evitați slangul care poate ofensa persoanele sau prezintă insensibilitate la natura locului de muncă.
  • Imagine intitulată Faceți bani prin vânzarea altor persoane Produse Pasul 15
    3. Finalizați perioada de probă. Primiți formarea practică care poate dura un an sau mai mult. Se așteaptă să lucreze sub supraveghere intensă în această perioadă. Drepturile pe care le veți efectua pot include, dar nu se limitează la:
  • Identificarea victimelor.
  • Informarea familiei de moarte a victimei.
  • Cercetarea istoricului medical al victimei.
  • Investigarea scenei.
  • Intervievarea martorilor.
  • Coordonarea cu alte birouri și / sau contractori.
  • Mărturisind în instanță.
  • Imaginea intitulată Fii un vorbitor excelent Pasul 8
    4. Primiți certificarea. La un moment dat în timpul sau după perioada dvs. de probă, probabil că va trebui să treceți testul de selecție a poliției naționale (post). Acesta este un examen general acordat profesioniștilor care lucrează în domeniul aplicării legii. De asemenea, va trebui să solicitați certificarea ca cercetător de deces prin intermediul organizațiilor precum consiliul american al anchetatorilor de moarte medicolegal (ABMDI). După aceea, va trebui să luați și să transmiteți examenul de registru. Cu toate acestea, cerințele variază în funcție de stat, județ și / sau municipalități.
  • Post examene testați-vă abilitățile în domenii precum matematica, gramatica, scrierea și citirea abilităților.
  • Pentru a aplica pentru examinarea registrului, trebuie să furnizați ABMDI cu referințe profesionale, precum și o dovadă notarială că ați lucrat cel puțin 640 de ore ca investigator de deces pentru un medic sau un examinator medical.
  • Toate cele 640 de ore trebuie completate într-o singură jurisdicție. Dacă vă mutați între timp, trebuie să completați un total de 640 de ore cu noul dvs. angajator.
  • Examinările de registre testează capacitatea dvs. de a investiga decesele, să comunice cu familiile și alte agenții și să se ocupe de dovezi, plus cunoștințele despre știință, etică și lege.
  • Metoda 2 din 3:
    Decizia între coroner și examinator medical
    1. Imaginea intitulată dobândește un certificat de deces Pasul 8
    1. Diferența dintre cele două birouri. Deși aceste două poziții sunt similare în unele moduri, ele diferă considerabil. În timp ce îndatoririle și premisele pentru un examinator medical pot fi mai consecvente de la o localitate la alta, cele ale unui legunar variază foarte mult. Cunoașteți diferența dintre cei doi pentru a decide care poziție aderă cel mai mult la ambiția dvs.
    • Examinatorii medicali sunt numiți de obicei. Pentru a fi numit, trebuie să fii un medic licențiat cu o specializare în patologie medico-legală. Scopul dvs. principal ar efectua autopsiile atunci când este necesar și dezvăluind concluziile dvs. la aplicarea legii.
    • Poronerele pot fi alese sau numite. În funcție de legile locale, este posibil să aveți nevoie să aveți aceleași calificări și să efectuați aceleași sarcini ca un examinator medical. Sau puteți servi ca mai mult de un șef administrativ care contractează ajutor în afara, caz în care calificările pentru biroul dvs. pot necesita o pregătire medicală mai mică.
  • Imaginea intitulată începe să scrie o lucrare de cercetare Pasul 29
    2. Cercetarea legilor locale și procesele de angajare. Pentru un anumit loc în care doriți să găsiți locuri de muncă, aflați ce premisele sunt solicitate de stat, județ și municipiu. Știți ce învățământ superior, experiența anterioară și formarea specializată este necesară pentru acel birou respectiv. Determinați dacă va trebui să faceți pentru birou sau pur și simplu aplicați pentru slujbă. Aflați dacă statul dvs. oferă chiar poziții Coroner.
  • Statele care mandatul că trebuie să fii medic: Kansas- Louisiana-Minnesota-Ohio.
  • Statele care solicită să primiți formare specializată: Alabama-Colorado-Georgia - Idaho-Illinois- Indiana- Mississippi- Montana-Nebraska- Pennsylvania- South Carolina- South Dakota- Tennessee- Virginia de Vest - Wyoming
  • Statele fără cabinete: Alaska- Arizona- Connecticut- Delaware-District de Columbia-Florida- Iowa-Maine- Maryland- Massachusetts- Michigan- New Hampshire- New Jersey - New Mexico-Oklahoma- Oregon - Insula Rhode - Utah-Vermont- Virginia
  • Imagine intitulată Alegeți o școală medicală Pasul 6
    3. Luați în considerare devenind un examinator medical. Dacă sunteți serios cu privire la urmărirea investigației privind moartea ca o carieră pe tot parcursul vieții, îmbunătățiți-vă șansele de a găsi un loc de muncă bine plătit, devenind un examinator medical. Indiferent dacă o poziție principală a legii este plină de numire sau alegeri, vă puneți în afară de alți candidați cu un CV impresionant, care este cel mai relevant pentru locul de muncă în cauză. Creșteți mobilitatea cu condițiile preliminare necesare pentru a găsi locuri de muncă în altă parte în cazul în care nu reușiți să fiți angajat pentru un anumit birou.
  • Metoda 3 din 3:
    Urmărirea învățământului superior pentru a deveni un examinator medical
    1. Imaginea intitulată Evitați să fiți pedepsiți cu clasele rele Pasul 6
    1. Începeți mai devreme. Începeți călătoria dvs. cât mai curând ca liceul. Schoolii de licență de cercetare și absolvenți care oferă cele mai bune programe științifice și medicale. Aflați ce au nevoie pentru acceptarea solicitanților, inclusiv, dar fără a se limita la: grade, activități și lucrări de voluntariat. Planificați-vă cariera de liceu în consecință.
    • Urmărirea cursurilor, cum ar fi biologia, chimia, fiziologia, anatomia, prim ajutor și sănătatea.
    • Aplicați pentru cursuri avansate de plasare, în special în știință și matematică, dacă școala dvs. le oferă.
    • Luați cursuri de pregătire pentru colegiu și teste.
  • Imaginea intitulată Fii un scriitor de conținut profesionist Pasul 4
    2. Câștigă o diplomă de licență. Odată ce vă înscrieți într-un colegiu sau universitate de patru ani, urmăriți o diplomă de licență a științei, de preferință în pre-medicină. Dacă sunteți deja bine pe calea dvs. de a obține o diplomă de licență de artă, asigurați-vă că îndepliniți și excelează la toate cursurile necesare în științe. Umpleți-vă electives gratuite cu cât mai multe subiecte conexe (biologie, chimie etc.) după cum puteți, sau, dacă este posibil, dublu-major în pre-medicină sau o altă știință pentru a vă îmbunătăți șansele de avansare la școala medicală și / sau de a fi angajat ca un coroner în viitor.
  • Decideți un important. În timp ce unele școli oferă în mod specific "pre-med" ca un major, alții nu. Majorurile de biologie și chimie sunt adesea urmărite în absența unuia. Deși o diplomă de știință vă va pregăti mai bine pentru școala medicală, natura exactă a majorității dvs. este mai puțin importantă decât performanța dvs., deci indiferent de importanța dvs., excelează la ea.
  • Provoaca-te. Chiar dacă sunteți în măsură să numerați un credit AP câștigat în liceu și, astfel, săriți astfel un curs necesar în colegiu, luați cursul oricum. Acoperiți din nou materialul pentru a vă pregăti pentru cursuri și teste viitoare.material care nu a fost acoperit în clasa dvs. de liceu. Ieșiți în evidență ca cineva care este dispus să sări peste calea ușoară atunci când aplicați la școala medicală mai târziu.
  • Obțineți un consilier. Deși este posibil să nu aveți nevoie de unul din punct de vedere tehnic în primul sau al doilea an, încă se întâlnește cu unul cât mai curând posibil. Hartă o cronologie pentru a vă urmări în ceea ce privește cursurile și când, pregătiți-vă pentru MCATS și îmbunătățirea viitoarelor CV-uri și a aplicațiilor cu o mulțime de lucrări de voluntariat și de cercetare.
  • Imagine intitulată Alegeți o școală medicală Pasul 11
    3. Luați testul de admitere a colegiului medical (MCAT). În plus față de obținerea unei licențe și a unui GPA ridicat, luați studiile și pregătirea pentru MCAT foarte serios. Scopul de a înscrie un 30 sau mai mult pentru a vă îmbunătăți șansele de a fi acceptat într-o școală medicală. Dacă este necesar, luați-o de mai multe ori.
  • Puteți lua MCAT de trei ori într-un an de testare, de patru ori în doi ani de testare din spate și de șapte ori în total.
  • Școlile medicale pot lua în considerare cel mai mare scor, cel mai recent scor sau scorul dvs. mediu.
  • Imagine intitulată Alegeți o școală medicală Pasul 3
    4. Școala medicală completă. Luați cursuri necesare în anatomie, precum și practica medicală și administrativă. Finalizați orele obligatorii de instruire la locul de muncă și de clerkship (aproximativ 100 de ore). Specializarea în patologia medico-legală la a identifica cauzele morții.
  • Asigurați-vă că programul școlii a fost aprobat de Consiliul de Acreditare pentru Educație Medicală Absolventă (ACGME) și / sau Asociația Osteopatică Americană (AOA).
  • Specializarea în patologia medico-legală vă va implica adesea instruirea și lucrați cu legii locali și / sau cu examinatorii medicali. Utilizați această ocazie pentru a vă familiariza cu locul de muncă în sine, din povestirile personale despre modul în care acești profesioniști și-au obținut pozițiile și fac conexiuni.
  • Imaginea intitulată deveni un pas vegan 2
    5. Completați rezidența. După ce ați terminat școala medicală, participați la un program de rezidență pentru a vă termina pregătirea. Residențele pot dura până la trei ani. Lucrați cu cabanele medicului și examinatorul medical pentru a câștiga certificarea personală cu Consiliul American de Patologie pentru a deveni un patolog recunoscut oficial.
  • Puteți deveni certificat pentru patologia clinică (CP), patologia anatomică (AP) sau ambele (AP / CP).
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar