Cum să devii un reprezentant de vânzări al dispozitivelor medicale

Reprezentanții vânzărilor de dispozitive medicale vând dispozitive medicale medicilor, chirurgilor și altor specialiști din domeniul sănătății. Lucrarea este rapidă și provocatoare, dar este, de asemenea, una dintre cele mai performante poziții de vânzări din SUA. Dacă aveți o personalitate de ieșire și bucurați-vă de interacțiunea cu oamenii, ați putea avea succes în vânzările de dispozitive medicale. Aici, am tras împreună răspunsuri pentru unele dintre cele mai frecvente întrebări despre cum să începem o carieră ca reprezentant de vânzări al dispozitivelor medicale.

Pași

Întrebarea 1 din 10:
Ce educație aveți nevoie pentru a intra în vânzările de dispozitive?
  1. Imaginea intitulată Deveniți un reprezentant al vânzărilor cu dispozitive medicale Pasul 2
1. Cele mai multe replici de vânzări ale dispozitivelor medicale au o diplomă de licență. Gradurile în vânzări sau marketing sunt comune, dar puteți urmări și o diplomă în științele vieții pentru a obține o mai bună înțelegere a științei sănătății din spatele dispozitivelor pe care le vindeți. Gradul de inginerie și tehnologie vă vor oferi cunoștințe în mecanica din spatele dispozitivelor medicale.
  • Formarea de marketing și vânzări este de obicei considerată mai importantă decât cunoștințele dispozitivului medical de către angajatori. Cu toate acestea, o înțelegere a biotehnologiei ar face mai ușor să înțelegeți dispozitivele pe care le vindeți și să discutați cu medicii despre ei.
  • Există programe de instruire specializate care vă pot oferi un picior, cel puțin cu căutarea dvs. de locuri de muncă, deoarece oferă servicii de plasare de locuri de muncă pentru absolvenți.
Întrebarea 2 din 10:
Este educația medicală necesară pentru a deveni un reprezentant de vânzări?
1. Educația medicală nu este necesară, dar vă poate ajuta la locul de muncă. Reparații de vânzări ale dispozitivului medical lucrează frecvent alături de medici și chirurgi pentru a le ajuta să instaleze și să opereze dispozitivele pe care le vând. Unele înțelegeri a principiilor medicale de bază înseamnă că veți avea mai puțin o curbă de învățare la locul de muncă, în special atunci când vine vorba de terminologia medicală.
  • În timp ce nu aveți nevoie neapărat de o diplomă sau o experiență medicală ca profesionist medical practicant, luarea unor cursuri legate de sănătate, poate, de asemenea, să fie mai ușor să discutați cu medicii și asistentele medicale, deoarece veți ști cum să "Vorbește limba lor."
Întrebarea 3 din 10:
Puteți intra în vânzări de dispozitive medicale fără experiență?
  1. Imaginea intitulată Deveniți un reprezentant al vânzărilor de dispozitive medicale Pasul 3
1. Da, dar poate fi dificil fără o experiență de vânzări. Majoritatea managerilor de vânzări sunt mai interesați de înregistrarea dvs. de urmărire cu vânzarea de lucruri decât acestea sunt cu ceea ce știți. Dispozitivul medical Tech schimba constant, deci va trebui să faci o mulțime de învățare oricum în întreaga carieră. Fiind bun la vânzarea de lucruri este adesea mai valoroasă decât având o anumită cunoaștere sau cunoștințe medicale.
  • Experiența dvs. nu trebuie neapărat să fie plătită experiență. Dacă ați depus traseul universitar și ați avut anumite stagii de vânzări sau de marketing pe parcurs, cele cu siguranță conta ca experiență!
  • Locurile de muncă de vânzări B2B, cum ar fi vânzarea de echipamente de birou, arată că aveți un set de competențe similar cu ceea ce este necesar pentru a fi un reprezentant de vânzări medicale de succes.
Întrebarea 4 din 10:
Ce abilități trebuie să fii un reprezentant de vânzări de succes?
  1. Imagine intitulată Deveniți un reprezentant al vânzărilor de dispozitive medicale Pasul 8
1. Repetarea reușită a vânzărilor sunt, de obicei, conduse, asertive și comunicative. Într-o oarecare măsură, vânzarea de dispozitive medicale este ca vânzarea a ceva. Dacă aveți o pasiune pentru produsul pe care îl vindeți și vă poate explica beneficiile pentru a închide vânzarea, veți face bine. De asemenea, ajută dacă sunteți energic și lucrați bine în medii de înaltă presiune, deoarece a fi un repul de vânzări poate însemna ore lungi, o mulțime de călătorii și o impuls constantă pentru a satisface cotele de vânzări.
  • Cea mai mare parte a timpului dvs. ca reprezentant de vânzări al dispozitivelor medicale vor fi cheltuite vorbind cu medici și alți profesioniști din domeniul sănătății, deci veți face bine dacă ați petrecut timp în jurul medicii și sunteți confortabil în mediul de asistență medicală. Dacă birourile medicului și spitalele vă fac îngrijorați, această poziție ar putea să nu fie cea mai bună potrivire pentru dvs!
  • Dacă vândi dispozitive implantate chirurgical, s-ar putea să fiți solicitat și să vă asistați sau să consultați în camera de operație. Veți urmări procedura chirurgicală de mai multe ori în timpul antrenamentului, deci este bine să vă aveți la dispoziție - mai ales dacă este prima dată când chirurgul a implantat vreodată acel dispozitiv special.
Întrebarea 5 din 10:
Cum puteți găsi un loc de muncă ca reprezentant al vânzărilor medicale?
  1. Imaginea intitulată Deveniți un reprezentant al vânzărilor de dispozitive medicale Pasul 9
1. Verificați plăcile de locuri de muncă online pentru liste deschise. Producătorii de dispozitive medicale și distribuitorii înregistrează frecvent locuri de muncă pe panouri populare de locuri de muncă, cum ar fi într-adevăr. S-ar putea, de asemenea, să priviți pe Medreps, care este o bord de locuri de muncă în special pentru pozițiile de vânzări medicale.
  • Medreps are, de asemenea, conținut și resurse care vă pot ajuta să vă adaptați CV-ul și să vă pregătiți pentru interviuri în domeniu.
Întrebarea 6 din 10:
Este o rețea importantă în vânzările medicale?
1. Da, Networking este incredibil de important pentru găsirea unui loc de muncă în vânzările de dispozitive medicale. Un sondaj LinkedIn a constatat că 70% din solicitanții de locuri de muncă au găsit o poziție prin intermediul rețelelor. Crearea unui profil pe platforma LinkedIn este un loc bun pentru a începe, dar de obicei trebuie să faceți mai mult decât atât pentru a ateriza poziția viselor dvs.
  • Alăturați-vă asociațiilor de vânzări medicale, cum ar fi vânzările de sănătate și rețeaua de marketing, pentru a ține pasul cu știrile din industrie și a obține legături cu alți vânzători. Medcepts este o altă comunitate online care răspunde oamenilor din industria medicală și medicală.
Întrebarea 7 din 10:
Care sunt unele companii de dispozitive medicale majore?
1. Medtronic, Johnson & Johnson, și laboratoarele Abbott sunt lideri. Aceste 3 companii au avut cele mai mari venituri între companiile de dispozitive medicale în 2019. Unele companii care produc și vinde dispozitive medicale, în timp ce altele pur și simplu vinde și distribuie produse fabricate de alții.
  • Site-ul de carieră Medreps a efectuat un studiu al reprezentanților de vânzări ai dispozitivelor medicale pentru a găsi cele mai bune locuri de muncă în industrie. Studiul sa clasat pe Teleflex și a consolidat ca companii de top de dispozitive medicale pentru a lucra.
Întrebarea 8 din 10:
Cât de mult fac reparații de vânzări ale dispozitivelor medicale?
1. Venitul anual mediu este de aproximativ 86.000 de dolari, începând cu 2020. Această cifră, calculată de Biroul Statelor Unite ale Muncii, ia în considerare toți reprezentanții de vânzări pentru produsele tehnice și științifice, inclusiv repetările de vânzări ale dispozitivelor medicale. Multe replici de vânzări ale dispozitivelor medicale fac mai mult decât aceasta odată cu factorul în bonusuri și stimulente de vânzări.
  • În cadrul câmpului medical de vânzări, cei care vând Biotech, Software de Sănătate și Dispozitive chirurgicale tind să câștige mai mult.
Întrebarea 9 din 10:
Dispozitivele de vânzări ale dispozitivelor medicale călătoresc foarte mult?
1. Depinde de dimensiunea teritoriului dvs. de vânzări. În mai multe zone urbane cu o densitate mai mare a potențialilor clienți, teritoriul dvs. va fi probabil destul de mic. În mai multe zone rurale, puteți avea un teritoriu de vânzări care acoperă un întreg stat sau părți din mai multe state.
  • O mulțime de lucru vă poate fi efectuată în mod obișnuit pe telefon și pe internet, dar încă mai sunteți de obicei de așteptat să călătoriți în birourile clientului și să faceți din smoale de vânzări în persoană.
  • În urma pandemiei COVID-19, majoritatea afirmațiilor de vânzări ale dispozitivului medical s-au îndepărtat de întâlnirile în persoană. Aceasta ar putea rămâne o realitate chiar și după ce amenințarea pandemiei sa terminat.
Întrebarea 10 din 10:
Este un dispozitiv medical vânzarea unei cariere bune?
1. Poate fi o carieră bună dacă lucrați bine sub presiune. Reprezentările de vânzări ale dispozitivelor medicale funcționează în mod obișnuit mai mult de 40 de ore pe săptămână și adesea nu au cel mai mare echilibru de viață. De asemenea, călătoresc foarte mult, deci dacă sunteți un copil, s-ar putea să nu fie cea mai bună potrivire pentru dvs.
  • Mai mulți oameni extrovertiți care se dezvoltă în situații de înaltă presiune sunt cel mai probabil să exceleze la vânzările de dispozitive medicale.

Avertizări

Acest articol discută cum să devii un reprezentant de vânzări al dispozitivelor medicale în SUA, care are un sistem privat de asistență medicală. În alte țări cu asistență medicală publică, vânzările de dispozitive medicale sunt strict reglementate, iar calea de a deveni un reprezentant de vânzări este foarte diferit.
  • Unele site-uri web care răspund reprezentanților vânzărilor medicale menționează certificarea reprezentativă de vânzări medicale înregistrate oferită de Asociația Națională a Reprezentanților de Vânzări Medicale (NAMSR). Cu toate acestea, nu este necesară nicio certificare și, începând cu data de 2021 mai, site-ul listat pentru NAMSR nu este funcțional.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar