Cum să fii transcriptor medical

Transcripționari medicali sau specialiști din documentația medicală, ascultați dictarea înregistrată de la medici și traduceți-le în rapoarte scrise. Transcrierea medicală este o slujbă flexibilă. Oferă posibilitatea de a lucra într-un mediu de birou structurat sau de la domiciliu. Nu există cerințe formale pentru a deveni o altă transcriei medicali decât o diplomă de liceu. Cu toate acestea, educația dincolo de formarea de liceu și de certificare vă poate face un candidat mai competitiv de locuri de muncă.

Pași

Partea 1 din 2:
Finalizarea educației și instruirii
  1. Imagine intitulată Fii un transcriptor medical Pasul 1
1. Câștigați diploma de liceu sau GED. O diplomă de liceu sau GED este singura cerință formală pentru a deveni un transcriptor medical. Dacă sunteți un adult fără o diplomă de liceu, puteți face un test Câștigați-vă GED.
  • Cele mai multe state solicită să aveți cel puțin șaisprezece ani înainte de a putea lua GED.
  • Puteți lua GED fără a participa mai întâi cursurile, dar ajută la revizuirea materialului înainte de a lua testul. Există multe resurse online disponibile, iar aproape fiecare oraș oferă cursuri GED.
  • Imagine intitulată Fii un transcriptor medical Pasul 2
    2. Evaluați viteza de scriere. Ca transcriptor medical, cea mai mare parte a timpului va fi cheltuită ascultând dictarea medicilor și transcrierea acestor informații în formă scrisă. Va trebui să puteți păstra o viteză bună de tastare pe măsură ce vă transcrieți. Cu toate acestea, nu trebuie să fiți cel mai rapid tipist din lume. Patruzeci și cinci de cuvinte pe minut este o viteză care vă va permite să vă transcrieți rapid și cu precizie.
  • Puteți testa viteza de scriere pe diferite site-uri web.
  • Dacă sunteți un tipist foarte lent, ar trebui să luați în considerare luarea unui curs de tastare online Creșteți viteza.
  • Imagine intitulată Fii un transcriptor medical Pasul 3
    3. Câștigați o diplomă de asociați sau certificat în transcrierea medicală. Nu aveți nevoie de mai mult decât o educație de liceu pentru a deveni un transcriptor medical. Cu toate acestea, educația ulterioară în transcrierea medicală vă va ajuta să învățați terminologia medicală care face parte din slujbă. De asemenea, vă va oferi un avantaj competitiv pe piața muncii.
  • Asociația pentru Documentația de Sănătate Liste de integritate a programelor de transcriere medicală aprobată.
  • Imagine intitulată Fii un transcriptor medical Pasul 4
    4. Alegeți acreditările. Acesta nu este un pas necesar, dar obținerea credentialed vă va oferi un avantaj competitiv pe piața muncii. Există două certificări disponibile transcripționarilor medicali: specialistul documentatiei medicale înregistrate (RHDS) și specialistul de documentare medicală certificată (CHDS). Certificarea RHDS este disponibilă transcripționarilor medicali care încep doar în carieră. Câștigarea certificării CHDS necesită doi ani de experiență.
  • Ambele certificări sunt oferite prin intermediul Asociației pentru Integritatea Documentației HealthCare (AHDI).
  • Imagine intitulată Fii un transcriptor medical Pasul 5
    5. A lua testul. Examenele RHDS și CHDS sunt oferite în diferite centre din Statele Unite. De asemenea, puteți lua testul online.
  • Examenul RHDS vă va testa cunoștințele de bază despre terminologia medicală, precum și abilitățile dvs. de limbă engleză, inclusiv gramatica și punctuația. Examenul CHDS va testa cunoștințele avansate de terminologie medicală, precum și capacitatea dvs. de a utiliza materialele de referință profesionale.
  • AHDI oferă materiale de pregătire pe site-ul lor.
  • Partea 2 din 2:
    Alegerea mediului dvs. de lucru
    1. Imagine intitulată Fii un transcriptor medical Pasul 6
    1. Lucrează în biroul unui medic. Spitalele, clinicile și birourile medicilor de medic personal Transcripția medicală pentru a lucra la fața locului. Cea mai bună modalitate de a găsi deschideri de locuri de muncă este de a face o listă de spitale și birouri ale medicului în zona dvs. și să le sunați. De asemenea, puteți utiliza site-urile de postare de locuri de muncă, cum ar fi Craigslist și Monster.COM.
    • Dacă lucrați într-un birou de medic, este posibil să aveți îndatoriri administrative suplimentare, cum ar fi programul de programare și răspunsul la telefoane.
    • Fi profesionist atunci când apelați birourile medicului. De exemplu, ați putea spune "Sunt un specialist în documentația medicală înregistrată și am vrut să-mi ofer serviciile la biroul dvs."
  • Imagine intitulată Fii un transcriptor medical Pasul 7
    2. Lucrați într-un birou de servicii de transcriere terță parte. Serviciile de transcriere terță parte sunt executate în afara site-ului din partea spitalelor și a birourilor medicului. Ei tind să aibă o atmosferă mai tradițională de birou, unde veți lucra într-o cabină înconjurată de alți transcrieri medicali. Dacă vă place un mediu structurat de nouă-la cinci, lucrați pentru un serviciu de transcriere terță parte poate fi pentru dvs.
  • Această opțiune va necesita să fiți la locul de muncă pentru anumite ore în fiecare zi.
  • Puteți găsi servicii de transcripție de locuri de muncă pe site-uri precum Craigslist, Monster.com, și într-adevăr.COM.
  • Imaginea intitulată Fii un transcriptor medical Pasul 8
    3. Lucru de acasă. Unul dintre beneficiile de a deveni un transcriptor medical este că mulți medici și spitale vă vor permite să lucrați de acasă. Această opțiune vă va oferi cea mai flexibilitate, deoarece veți putea să vă faceți propriile ore.
  • Lucrul de la domiciliu vă va cere să achiziționați propriul echipament. Veți avea nevoie de un computer bun cu o conexiune la internet, un software de picior și de transcriere, un loc de lucru.
  • Pedalele de picior vă permit să începeți și să opriți înregistrările pe care le tranziți fără a fi nevoie să vă ridicați mâinile de pe tastatură. Puteți achiziționa pedale de picior și software-ul de transcriere corespunzător online la magazine precum Amazon.com, sau le puteți găsi la magazine ca OfficeMax.
  • Dacă scopul dvs. este de a lucra de la domiciliu, asigurați-vă că specificați acest lucru atunci când apelați birourile medicului. De exemplu, ați putea spune: "Sunt un transcriptor medical bazat pe domiciliu și căut să adaug la lista mea de clienți."
  • Imaginea intitulată Fii un transcriptor medical Pasul 9
    4. Aplicați pentru poziții. Indiferent dacă veți lucra într-un birou de medic, pentru un serviciu de transcriere terță parte, sau de la domiciliu, va trebui să solicitați loc de muncă. Majoritatea angajatorilor vor cere o copie a CV-ului dvs., precum și o dovadă a oricărei formări sau certificări pe care le puteți avea.
  • Faceți CV-ul dvs. mai atractiv pentru angajatori, accentuând abilitățile legate de transcriere din locurile de muncă anterioare.
  • Dacă ați întrebat cum se aplică experiența dvs. anterioară la locul de muncă al unui transcriptor medical, ați putea spune: "Am lucrat anterior în serviciul clienți, unde am petrecut o mulțime de timp ascultând oamenii și tastând note pe un computer. Această lucrare ma pregătit pentru multitaskingul necesar unui transcriptor medical."
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar