Cum să deveniți un biller medical certificat

Billers Medical sunt profesioniști care traduc un serviciu de asistență medicală într-o cerere de facturare pentru dvs. sau compania dvs. de asigurări. S-ar putea să fiți în considerare o carieră în acest domeniu interesant, care poate optimiza veniturile pentru un birou sau practică. Deoarece oamenii merg mereu la doctor înseamnă că nu numai că aveți prospecți de locuri de muncă excelente, ci și vă va permite să lucrați cu medici, pacienți și companii diferite. Cu toate acestea, este posibil să nu vă asigurați cum să urmăriți această cale de carieră. Prin obținerea experienței certificate și practice și apoi urmărirea unor locuri de muncă diferite, puteți deveni un biller medical certificat.

Pași

Partea 1 din 3:
Obținerea experienței certificate și practice
  1. Imaginea intitulată dezvoltă încrederea în sine și influențează oamenii prin etapa publică de vorbire 4
1. Recunoașteți opțiunile dvs. Nu aveți nevoie de certificare pentru a lucra ca un biller medical. Cu toate acestea, este o idee bună să luăm în considerare obținerea de certificare prin intermediul unor organizații independente sau una dintre cele două organizații primare de facturare medicală, Asociația Americană de Management al Informațiilor de Sănătate (Ahima), American Medical Foling Association (AMBA) sau Academia Americană de Coders Professional. Nu numai că aceste programe vă oferă educația necesară pentru a fi un biller medical, dar oferă, de asemenea, cursuri pentru a vă face un biller medical mai amănunțit și mai eficient. Acest lucru se poate traduce într-o slujbă mai bună pentru dvs.
  • Luați în considerare obținerea certificată cu unul dintre cele două programe naționale primare, care oferă cursuri de a fi un biller medical, dar sprijinirea cursurilor de a fi un coder medical, coduri de calculator și practici de afaceri.
  • Fiți conștienți de faptul că multe colegii și universități comunitare și universități oferă programe de 2 sau 4 ani pentru a fi un biller medical certificat. Faceți cunoștință cu un profesionist de admitere pentru a discuta opțiunile dvs. și a vedea dacă cursul de facturare medicală se încheie cu certificarea printr-una dintre organizațiile naționale. În multe cazuri, aceste programe de studii vă vor pregăti să stați pentru una dintre examenele naționale de certificare.
  • Imaginea intitulată deveni un manager de marketing Pasul 5
    2. Obțineți educația necesară. La minimum, aveți nevoie de o diplomă de liceu sau de GED să fie un biller medical. Unele programe, cum ar fi AAPC, necesită o diplomă asociată și cursuri în anatomie, fiziologie sau alte domenii conexe. În cele din urmă, este posibil să aveți nevoie și de formare profesională pentru a obține certificarea dvs.
  • Figurați tipul de facturare medicală pe care doriți să o faceți. Dacă doriți să creați pur și simplu facturi medicale, vă puteți înscrie în programe online, cum ar fi Ahima și AAPC. Cu toate acestea, dacă doriți să lucrați într-o varietate de medii, cum ar fi un spital sau un birou, veți avea nevoie de mai multă educație care este disponibilă și de la aceste organizații, precum și colegii și școlile tehnice locale.
  • Înscrieți-vă în orice cursuri necesare și luați în considerare adăugarea unor clase care vă vor stimula cunoștințele de bază. Fiți conștienți că cu cât mai multe clase pe care le luați, cu atât mai mult vă va costa. Luați în considerare aplicarea pentru ceea ce vă puteți permite și creșterea educației dvs. după cum vă puteți permite.
  • Imagine intitulată Învățați literatura la studenții Pasul 18
    3. Înregistrați-vă pentru un program de certificare. Luați în considerare diferitele opțiuni de program, inclusiv programe de certificare independente și programe recunoscute, cum ar fi AAPC sau AHIMA. Fiecare program are cerințe diferite de educație și certificare, dar în general sunt alcătuite din componentele de bază ale educației și o examinare de certificare. Examinați caracteristicile fiecărui program pentru a vedea care se potrivește cel mai bine dorințelor și nevoilor dvs. de a fi un biller medical. Luați în considerare factorii care includ costul și termenul pentru obținerea certificării..
  • Înscrieți-vă într-un program de certificare, fie la site-urile AAPC, fie la AHIMA. Acestea vă pot îndrepta, de asemenea, la programele afiliate în zona dvs.
  • Furnizați orice informații necesare pentru a se înscrie. Acest lucru include, în general, informația dvs. personală, contextul educațional și profesional și orice altceva care poate fi relevant pentru dorința dvs. de a fi un biller medical. De asemenea, este posibil să aveți nevoie să deveniți membru al organizației de certificare. În cele din urmă, plătiți orice taxe de curs necesare de program.
  • Imagine intitulată Învățați literatura la studenții Pasul 2
    4. Îndeplinirea cerințelor de educație. După ce v-ați înregistrat pentru un program de educație și certificare, trebuie să îndepliniți cerințele de educație, cum ar fi cursurile și participarea la WebInars pentru a lua examenul de certificare. Cursurile dvs. vă ajută să nu treceți doar examenul de certificare, ci și să vă îndepliniți optimul ca un biller medical.
  • Urmați cerințele cursului detaliate în pachetul de educație. În general, acestea includ elemente precum atribuirea codurilor medicale adecvate pentru diagnostice și proceduri specifice efectuate de medici, competență cu o gamă largă de servicii, inclusiv managementul și anestezia, cunoașterea orientărilor și reglementărilor de codificare medicală, știind cum să se integreze modificările de codare și de plată în un sistem existent și cunoașterea terminologiei utilizate într-un birou medical.
  • Imagine intitulată Învățăm literatura la studenții Pasul 12
    5. Faceți un stagiu. Unele programe pot necesita o experiență practică ca parte a programului de educație. Dacă dvs. nu, luați în considerare să faceți un stagiu sau să lucrați într-un cabinet medical pentru a obține experiență practică care vă poate stimula educația și vă poate ajuta să treceți examenul de certificare. În plus, un stagiu se poate deschide la ușă pentru tine în viitor.
  • Vorbiți unui consilier de carieră, biroului medical local sau trageți o rețea profesională despre obținerea experienței practice. Întrebați despre cele mai bune tipuri de lucru pentru scopurile dvs. specifice de educație și certificare.
  • Fiți conștienți de faptul că multe organizații consideră două ani de experiență ca un biller medical necesar pentru a trece examenul de certificare.
  • Imagine intitulată opri un divorț Pasul 4
    6. Trimiteți o cerere de certificare. Odată ce ați terminat cerințele dvs. de educație și pre-certificare, trimiteți o cerere organizației dvs. de certificare pentru a lua examenul de certificare. Verificați site-ul web al organizației dvs. pentru a obține cerințe exacte de aplicare.
  • Programați o dată de examen de la opțiunile din zona dvs. Amintiți-vă că trebuie să participați la un examen cu un proctor la o locație fizică.
  • Obțineți orice scrisori de recomandare și verificarea angajatorului trebuie să luați examenul.
  • Să plătească orice taxe suplimentare necesare pentru a sta la examen.
  • Imagine intitulată Deal cu stresul de examen Pasul 16
    7. Pregătiți-vă pentru examenul de certificare. După ce ați aplicat pentru a lua examenul de certificare, va trebui să o luați pentru a obține certificarea billerului medical. Ar trebui să studiezi înainte de examen pentru a-ți îmbunătăți șansele de a trece la prima încercare.
  • Întâlniți cu colegii de clasă sau participați la întâlnirile capitolului local "pentru a întâlni oameni cu care puteți studia. Puteți găsi că aflați mai multe prin studierea ca grup decât dacă studiați singur.
  • Utilizați cele mai recente cărți de codare pentru a studia pentru examen. Aceste resurse sunt actualizate în fiecare an și nu utilizează volumul adecvat poate împiedica capacitatea de a trece. Asigurați-vă că studiați o varietate de subiecte pentru examenul dvs. Multe examene vor avea întrebări în următoarele domenii: anatomie, terminologie medicală, tehnologia informației și computere, codificare, asigurare, fraudă și abuz, legile de conformitate și de sănătate.
  • Imagine intitulată Deal cu stresul de examen Pasul 3
    8. Luați examenul de certificare. În majoritatea cazurilor, veți lua examenul într-o locație desemnată, dar unele programe vă pot permite să luați examenul de certificare online. După programarea datei examenului și pregătiți-vă, stați examenul la un moment dat vă simțiți confortabil. Asigurați-vă că plătiți orice taxă în față, astfel încât să puteți introduce piața de muncă cât mai repede posibil.
  • Verificați orice informații de examinare pe care le primiți de la organizația de certificare. Puteți primi acest lucru electronic sau prin poștă. Asigurați-vă că ați notat numele proctorului și al numărului de telefon pentru a verifica informațiile de examinare.
  • Obțineți rezultatele examenului între 7-10 zile după ce stați examenul. Rezultatele sunt, în general, disponibile online și prin poștă.
  • Fiți conștienți de politicile dacă nu reușiți examenul. Unele organizații vă vor cere să plătiți o taxă de fiecare dată când luați examenul. De asemenea, este posibil să așteptați o anumită perioadă de timp între examene.
  • Imaginea intitulată acceptă un soț de lucru Pasul 8
    9. Actualizați-vă certificarea. În funcție de organizația dvs. de certificare, va trebui să vă recertificați abilitățile la fiecare câțiva ani. Acest lucru vă ajută să rămâneți pe partea de sus a evoluțiilor și tendințelor codificării și să vă mențineți aspectul profesional.
  • Luați în considerare cerințele de recertificare atunci când începeți procesul de educație și certificare. Veți avea nevoie, în general, un anumit număr de unități de educație continuă pentru a obține recertificarea dvs. De asemenea, este posibil să aveți nevoie de cursuri suplimentare.
  • Furnizați orice documentație și plata oricăror taxe necesare pentru recertificare. Este posibil să fie necesar să arătați următoarele informații: codificarea auto-evaluărilor, dovada obținerii creditelor de educație continuă, participarea la programe educaționale acceptate și calificate și dovada plății comisioanelor.
  • Partea 2 din 3:
    Găsirea muncii
    1. Imaginea intitulată deveni un dansator faimos Pasul 10
    1. Aplicați pentru locuri de muncă. Ca un biller medical certificat, aveți opțiunea de a lucra în diferite medii profesionale. În funcție de preferințele și experiența dvs., ați putea lucra într-un spital, biroul medicului sau cu un alt furnizor de asistență medicală.
    • Trimiteți scrisori de intenție angajatorilor locali cu privire la interesul dvs. de a lucra pentru ei și de acreditările dvs. De exemplu, contactați spitalele locale și întrebați dacă caută pe cineva cu certificarea și abilitățile dvs.
    • Adresați-vă colegilor medicali în zona dvs. locală dacă știu despre orice oportunități de angajare.
    • Verificați site-urile web ale organizațiilor profesionale, cum ar fi Amba, AAPC și AHIMA pentru listele de locuri de muncă.
    • Înregistrați-vă cu o agenție de headhunter sau plasare pentru a vă ajuta să găsiți oportunități ca un biller medical.
  • Imagine intitulată Opriți un divorț Pasul 7
    2. Fii voluntar. Dacă sunteți recent certificat și căutați un loc de muncă, luați în considerare voluntariatul în timpul timpului de jos. Alegeți un spital, birou de medic sau o altă unitate în care credeți că ați putea dori să lucrați. Acest lucru vă poate ajuta să vă construiți rețeaua de colegi și vă puteți avertiza mai repede oportunitățile de angajare.
  • Luați în considerare voluntariatul ca o modalitate de a câștiga experiență practică valoroasă și de a face o incursiune în profesia de facturare medicală. Amintiți-vă că va arăta, de asemenea, la CV-ul dvs.
  • Imagine intitulată Lucrarea pentru ESPN Pasul 13
    3. Rețea cu alți profesioniști de facturare. Întâlnirea cu alți bomboane medicale vă poate extinde cunoștințele despre profesie și vă poate ajuta să găsiți muncă. Să participe la ateliere, întâlniri locale capitolului și conferințe naționale ori de câte ori obțineți șansa.
  • Alăturați-vă organizațiilor locale și naționale de biller, cum ar fi Amba, AAPC și Ahima. Aceste organizații au capitole locale, întâlniri regulate, conferințe naționale și evenimente în care puteți întâlni alte biflecale medicale certificate.
  • Partea 3 din 3:
    Având în vedere o carieră ca un biller medical
    1. Imagine intitulată Calculează costurile medicale de facturare Pasul 5
    1. Informați-vă despre facturarea medicală. Dacă doriți o carieră în medicină, dar nu doriți să fiți doctor, luați în considerare că lucrați ca un biller medical. Ajutând o facilitate medicală să funcționeze fără probleme, poate fi foarte recompensată. Vă permite să lucrați cu medici, pacienți și alții, cum ar fi companiile de asigurări.
    • Furnizarea de asistență poate fi foarte recompensată nu numai pentru dvs., ci și pentru cei care suferă de lucru.
    • Fiți conștienți de faptul că codificarea medicală poate avea unele cerințe emoționale. Este posibil să trebuiască să le facturați pentru condiții grave, cum ar fi cancerul sau moartea. Acest lucru te-ar putea supăra. De asemenea, este posibil să aveți de asemenea o manevră pozitivă dinamică sau situații care implică pacienți, profesioniști din domeniul medical și companii de asigurări. Dacă vă place să lucrați și să ajutați oamenii, atunci un lucru ca un biller medical ar putea fi o opțiune excelentă pentru dvs.
  • Imagine intitulată Calculează costurile medicale de facturare Pasul 12
    2. Asigurați-vă că respectați cerințele de bază. Veți avea nevoie de educație și formare specială pentru a fi un biller medical certificat. Văzând dacă respectați cerințele de educație de bază și aveți trăsăturile potrivite de personalitate vă poate ajuta să vă dați seama dacă aceasta este calea cea bună pentru dvs.
  • Luați în considerare umbrirea unui biller medical pentru o zi, astfel încât să puteți obține un sens mai bun al ceea ce implică o zi de lucru tipică.Asigurați-vă că puneți întrebări despre calea carierei persoanei și despre orice lucruri pe care le place și nu le place de profesie.
  • Fiți conștienți de faptul că veți avea nevoie de cel puțin o diplomă de liceu sau GED să se înscrie într-un curs. Veți avea nevoie de o educație suplimentară și o experiență practică pentru a obține certificarea.
  • Imaginea intitulată să fie într-o relație de vârstă de vârstă Pasul 4
    3. Întrebați cum cariera se potrivește stilului tău de viață. Fiind un biller medical poate fi foarte recompensat, dar are, de asemenea, cerințe precum ședința de ore îndelungate și descifrarea scrisului de mână rău. Imaginându-vă dacă puteți lua această cale de carieră și vă mențineți stilul de viață vă poate ajuta să decideți ce tip de certificare doriți. Întrebați-vă câteva dintre următoarele întrebări:
  • Care sunt cerințele fizice posibile? S-ar putea să trebuiască să lucrați noaptea târziu, să vă uitați la ecrane de calculator pentru ore lungi sau să stați ore întregi la un moment dat.
  • Facturarea medicală se potrivește personalității mele? Lucrul cu medicii, companiile de asigurări și pacienții reprezintă o mare parte a unui biller medical. Aceasta ar putea fi o opțiune bună pentru dvs. dacă vă place să lucrați cu oamenii și cu profesia medicală.
  • Cum se potrivește facturarea medicală stilul meu de viață? Billers medicale sunt necesare pentru orice asistență medicală sau medicină și, în multe cazuri, este posibil să vă puteți seta orele în funcție de program. Este posibil să trebuiască să lucrați mai mult în momente de mare nevoie, dar veți obține și avantaje ca timpul de vacanță.
  • Voi face destui bani? Facturarea medicală este o profesie rapidă în creștere și aceasta înseamnă că nu ar trebui să aveți un timp greu să găsiți un loc de muncă. În prezent, salariul mediu al Billers Medical în Statele Unite este de 34.000 de dolari. În funcție de instalația în care lucrați, puteți obține și beneficii pentru sănătate în plus față de salariul dvs.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar